Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD

Δημοσίευση από Josey Wales »

stathis73 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GaJsnvTExbE :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Έτσι ρεεεεεεεεεε........
Τώρα για προπόνηση για αύριο πάω να σκοτώσω μερικά ζόμπι ;) .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι κάποια αναφορά στο Walking Dead αυτή...; :? :?:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μπορούμε φίλε να πάρουμε την νίκη???? Να σου πω την αλήθεια δεν νιώθω αισιόδοξος. Πιστεύω 3-0 με κατεβασμένα τα χέρια. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι κατά βάση δεν μπορεί στα κρίσιμα ματς. Μακάρι να κάνω λάθος...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτή η κρυάδα μετά από 3μπαλο ή 4μπαλο, κυρίως οφείλεται στην αιθεροβαμοσύνη μας που περιμένουμε να παίξει ποδόσφαιρο η φανέλα..
Χαμηλά τη μπάλα, λίγα λόγια, μη ξεχνάμε ότι δεν πέρασε πολύς καιρός από το διπλό του βάζελου στη Τούμπα... Που πάλι ο Mak δεν έπαιξε.

Οι 13 σελίδες μετά από ήττα γίνονται άνετα 33...στο ποδόσφαιρο.
Στο basket 5 σελίδες συνολικά για τον ίδιο ακριβώς αγώνα. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Οπαδός που να πιστεύει ότι θα χασει η ομάδα του δεν ειναι οπαδός.

Το τι πιστευει ο καθενας δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚτση.
sourmenetes.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φυσικα και οχι,απλα ο ΠΑΟΚτσης εχει πλεον μεταλλαχθει και αυτο ειναι το χειροτερο για μενα!Η τρελα και η λατρεια για την ομαδα εχουν αφησει τη θεση τους στον ορθολογισμο,την γκρινια και τη μιζερια....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι αλλο αυτο...
Αλλα οι ιδιοι πρεπει να το αλλαξουμε το μιζερο κλιμα.
τσιριγώτης

Αν αυτό κατάλαβες...... μεγάλε οπαδε.....
Ελπίζω να διαψευστω......... Μόνο εγώ ξέρω στο γαυρονησι που είμαι πόσο θέλω να τους γαμησουμε......αλλά το φοβάμαι το ματσάκι.......κ πέρυσι έτσι πήγαμε κ φάγαμε τέσσερα..... και φέτος με βαζέλα τα ίδια.......
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυριο να ζητησουμε ενος λεπτου σιγη για τον οπαδο της Λα Κορουνια...

υ.γ.1 Περιμενω ανακοινωση απο Νεαπολη...

υ.γ.2 Περιμενω σχετικο πανο στο επομενο ματς στην Τουμπα...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

τσιριγώτης έγραψε:Αν αυτό κατάλαβες...... μεγάλε οπαδε.....
Ελπίζω να διαψευστω......... Μόνο εγώ ξέρω στο γαυρονησι που είμαι πόσο θέλω να τους γαμησουμε......αλλά το φοβάμαι το ματσάκι.......κ πέρυσι έτσι πήγαμε κ φάγαμε τέσσερα..... και φέτος με βαζέλα τα ίδια.......
Αδερφε αν μου επιτρεπεις φετος δεν παμε"ετσι"με ολη την σημασια της λεξης,ο Αγγελος εχει εσκεμενα αφησει την εντυπωση οτι κατεβαινει μια αρωστη ομαδα κουρασμενη που απλως θα προσπαθησει να παιξει αξιοπρεπως.Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι να το ξερεις.Ασχετος αποτελεσματος, αλλα 3-0 με κατεβασμενα χερια που λες δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια.Εκτος αν απο το 15 μας εχει σφυριξει 2 πεναλτι και αποβολη.Θα γινει μαχη αυριο να το πιστεψεις.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τα εχουμε βαλει ολα μεσα σε ενα μπλεντερ,τα εχουμε ανακατεψει και λεμε οτι μ@λακια να'ναι προκειμενου να μειωσουμε την ομαδα μας!!!!!!

Σορι ρε τσιριγωτη που μιλαω ετσι σε εναν ανθρωπο που κραταει τη σημαια του ΠΑΟΚ ψηλα εκει περα αλλα τι σχεση εχει το περσινο ματς στο Καραϊσκακη με το φετινο στην Τουμπα-με τον βαζελο-?....

Μια χαρα κατεβαινει η ομαδα και προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε ποιος,ουτε πως θα παιξει!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΤΕΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!!ΑΣ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

psykoman έγραψε:Αυριο να ζητησουμε ενος λεπτου σιγη για τον οπαδο της Λα Κορουνια...

υ.γ.1 Περιμενω ανακοινωση απο Νεαπολη...

υ.γ.2 Περιμενω σχετικο πανο στο επομενο ματς στην Τουμπα...
Και αν γινει να κραξουμε τον Ιβαν που δεν το ζητησε
τσιριγώτης

mpafos4 έγραψε:Τα εχουμε βαλει ολα μεσα σε ενα μπλεντερ,τα εχουμε ανακατεψει και λεμε οτι μ@λακια να'ναι προκειμενου να μειωσουμε την ομαδα μας!!!!!!

Σορι ρε τσιριγωτη που μιλαω ετσι σε εναν ανθρωπο που κραταει τη σημαια του ΠΑΟΚ ψηλα εκει περα αλλα τι σχεση εχει το περσινο ματς στο Καραϊσκακη με το φετινο στην Τουμπα-με τον βαζελο-?....

Μια χαρα κατεβαινει η ομαδα και προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε ποιος,ουτε πως θα παιξει!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΤΕΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!!ΑΣ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!......
Η σχέση που εγώ βρίσκω είναι ότι κ στα δύο ματς ήσουν κατώτερος των προσδοκιών...... μου έχει μείνει η εντύπωση πως όταν ζητάμε ένα ματς,δυστυχώς δεν το παίρνουμε..... βλέπε περσινή τεσσάρα,τελικό,πάλι με συντριβή, βαζέλα φέτος κλπ κλπ...
είπα μακάρι να βγω λάθος
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

:pano:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

mpafos4 έγραψε:Φυσικα και οχι,απλα ο ΠΑΟΚτσης εχει πλεον μεταλλαχθει και αυτο ειναι το χειροτερο για μενα!Η τρελα και η λατρεια για την ομαδα εχουν αφησει τη θεση τους στον ορθολογισμο,την γκρινια και τη μιζερια....
αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...εκτός αν θέλουμε να κάνουμε οπαδούς μόνο απ τους οπαδούς και να λέμε πρωταθλητής κόσμος αλλά...

Το να γίνουμε ρεαλιστές δεν είναι κακό...δες και τα αριανά που πίστευαν οτί είναι το αφεντικό της πόλης χαχαχ
που βολοδέρνουν. Μαζί με τον ρεαλισμό που έρχεται ελπίζω να φύγει και η αχαριστία βέβαια...βλέπε αποθανώντες λόγου χάρη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”