stathis73 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GaJsnvTExbE![]()
![]()
Έτσι ρεεεεεεεεεε........
Τώρα για προπόνηση για αύριο πάω να σκοτώσω μερικά ζόμπι
stathis73 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GaJsnvTExbE![]()
![]()
Αδερφε αν μου επιτρεπεις φετος δεν παμε"ετσι"με ολη την σημασια της λεξης,ο Αγγελος εχει εσκεμενα αφησει την εντυπωση οτι κατεβαινει μια αρωστη ομαδα κουρασμενη που απλως θα προσπαθησει να παιξει αξιοπρεπως.Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι να το ξερεις.Ασχετος αποτελεσματος, αλλα 3-0 με κατεβασμενα χερια που λες δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια.Εκτος αν απο το 15 μας εχει σφυριξει 2 πεναλτι και αποβολη.Θα γινει μαχη αυριο να το πιστεψεις.τσιριγώτης έγραψε:Αν αυτό κατάλαβες...... μεγάλε οπαδε.....
Ελπίζω να διαψευστω......... Μόνο εγώ ξέρω στο γαυρονησι που είμαι πόσο θέλω να τους γαμησουμε......αλλά το φοβάμαι το ματσάκι.......κ πέρυσι έτσι πήγαμε κ φάγαμε τέσσερα..... και φέτος με βαζέλα τα ίδια.......
Και αν γινει να κραξουμε τον Ιβαν που δεν το ζητησεpsykoman έγραψε:Αυριο να ζητησουμε ενος λεπτου σιγη για τον οπαδο της Λα Κορουνια...
υ.γ.1 Περιμενω ανακοινωση απο Νεαπολη...
υ.γ.2 Περιμενω σχετικο πανο στο επομενο ματς στην Τουμπα...
Η σχέση που εγώ βρίσκω είναι ότι κ στα δύο ματς ήσουν κατώτερος των προσδοκιών...... μου έχει μείνει η εντύπωση πως όταν ζητάμε ένα ματς,δυστυχώς δεν το παίρνουμε..... βλέπε περσινή τεσσάρα,τελικό,πάλι με συντριβή, βαζέλα φέτος κλπ κλπ...mpafos4 έγραψε:Τα εχουμε βαλει ολα μεσα σε ενα μπλεντερ,τα εχουμε ανακατεψει και λεμε οτι μ@λακια να'ναι προκειμενου να μειωσουμε την ομαδα μας!!!!!!
Σορι ρε τσιριγωτη που μιλαω ετσι σε εναν ανθρωπο που κραταει τη σημαια του ΠΑΟΚ ψηλα εκει περα αλλα τι σχεση εχει το περσινο ματς στο Καραϊσκακη με το φετινο στην Τουμπα-με τον βαζελο-?....
Μια χαρα κατεβαινει η ομαδα και προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε ποιος,ουτε πως θα παιξει!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΤΕΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!!ΑΣ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!......
αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...εκτός αν θέλουμε να κάνουμε οπαδούς μόνο απ τους οπαδούς και να λέμε πρωταθλητής κόσμος αλλά...mpafos4 έγραψε:Φυσικα και οχι,απλα ο ΠΑΟΚτσης εχει πλεον μεταλλαχθει και αυτο ειναι το χειροτερο για μενα!Η τρελα και η λατρεια για την ομαδα εχουν αφησει τη θεση τους στον ορθολογισμο,την γκρινια και τη μιζερια....