ΑΨΟΓΟΣ!!!Ειμαστε παρα πολυ κοντα στο -ρουληδες.Η Τουμπα εχει καταντησει χαριλαου!!!Besuch 2 έγραψε:α. Μην αφησετε και κανεναν παιχτη του φετεινου ΠΑΟΚ με τον οποιο δεν τα εχετε παρει, ε;
Σαλπιγγιδης - Σπυροπουλος - Τζαβελας - Μακ - Μααρτενς - Κατσικας - Μαντουρο - Παπαδοπουλος- Τζανδαρης - Κιτσιου...ολοι αυτοι τα εχουν ακουσει χοντρα για διαφορους λογους...........ουσιαστικα μονο ο ρατς μας εχει ξεφυγει και ο Κλαους φετος, αλλα ποτε δεν ξερεις για αυτον ποτε θα αρχισουν τα περσυνα για το «γατι»...
Καποτε καναμε την αρχη με εναν Μπαλάφα... τελικα η μοδα να κραζει αισχρα ο ΠΑΟΚτσης τους παιχτες του (και να κανει με αυτο τον τροπο οοοσοοο καλο στην ομαδα του) μας αρεσε τοσο που την εξαπλωσαμε και εφτασε στο σημειο να ψαχνουμε ποιους τελικα γουσταρουμε!!!!
Και που να μην ειμασταν πρωτοι δηλαδη, και εντος Ευρωπης.............που να πηγαιναμε και για φουντο οπως προβλεπατε οι ιδιοι μιζε-ρουληδες το καλοκαιρι!!!!
Ρε ΟΥΣΤ που θελετε και ονειρευεστε και πρωταθληματα......για κανα τοπικο ντερμπυ στη Β' με γριοσκολικες αξιζει η παρτη σας και τιποτα παραπανω!
Κατακαυμενε Π.Α.Ο.Κ.................
Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 3/12-19:30, Ns1&Ns1HD
- SePuLtUrA_4_
Τεράστια απώλεια ο Μακ.
Με μακ το παιχνιδι ηταν σιγουρα στο χ2.
Προσωπικα στα @@ μου αν χασουμε αυριο. Εγω θελω να χασω αυριο και να παρουμε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια. Ετσι παίρνεις πρωταθλημα. Το αυριανο ειναι ματς καζουρας και τιποτα παραπανω.
Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω...τα χωρια δινουν τα πρωταθληματα!!!
Και για να μην ξεχνιομαστε γ@μηστε τον που...στη τον ολυμπιακο!!!
Με μακ το παιχνιδι ηταν σιγουρα στο χ2.
Προσωπικα στα @@ μου αν χασουμε αυριο. Εγω θελω να χασω αυριο και να παρουμε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια. Ετσι παίρνεις πρωταθλημα. Το αυριανο ειναι ματς καζουρας και τιποτα παραπανω.
Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω...τα χωρια δινουν τα πρωταθληματα!!!
Και για να μην ξεχνιομαστε γ@μηστε τον που...στη τον ολυμπιακο!!!
Μονο μισος για το καρκινιαρικο εκτρωμα της χωρας. Διπλο μες στο τηγανι. ΤΕΛΟΣ
- DarkBishop
Κι εμείς στο γήπεδο ήμασταν και ματάκια είχαμεzarathustra79 έγραψε:Μην κολλάς στις λέξεις, ήμουν στο γήπεδο εκείνο το βράδυ (τι βράδυ, μέρα έγινε...). Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι έγιναν πολλά περισσότερα από το να πέσει μια φωτοβολίδα. Με το να λενε κάποιοι όμως οτι πρέπει να πάνε οι δικοί μας και να κάνουν σπάσιμο νεύρων ως αντίποινα, είναι σα να τους νομιμοποιείς για όταν το έκαναν κ αυτοί εδώ.
- zarathustra79
Μην ερμηνεύετε αυτά που έγραψα όπως σας βολεύει. Δεν είπα οτι έγινε κάτι κακό, χρησιμοποίησα την έκφραση 'γης μαδιάμ' με θετικό πρόσημο, όπως πχ λέει και ένα απο τα αγαπημένα μου συνθηματα μας 'Τούμπα-Ιράν-Καμπότζη-Βιετνάμ'. Εγώ επαναλαμβάνω για τρίτη ή τέταρτη φορά οτι όταν γίνονται στην τούμπα λέμε οτι ήταν ένα απίστευτο οπαδικό θέαμα, αλλά όταν το κάνουν σε άλλα γήπεδα είναι κλίμα τρομοκρατίας και θα πρέπει με το παραμικρό να φύγουμε. Δηλαδή ή αποδέχεσαι τη 'βια' της κερκίδας (πυρσοί, κροτίδες, φωνές) ή την καταδικάζεις. Και τα δυο ταυτόχρονα δε γίνεται. Αυτή ήταν η ουσία του ποστ και όχι το οτι έγινε γης μαδιάμ.
-
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Την τεταρτη 3/12/2014 αναμενεται παγετος στηευρυτερη περιοχη του πειραια λογω βαρομετρικου χαμηλου που προερχεται απο τη Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα απο την μικρας ασιας. η θερμοκρασια αναμενεται να πεσει απο τους -2 στους -5 βαθμους κελσιου στις 9:30 μ.μ.
Η Ε.Μ.Υ. συνιστα σε ολους τους απογονους του 6ου αμερικανικου στολου να προσελθουν στο γηπεδο καραισκακης οπου ο σαντα ΚΛΑΟΥΣ θα μοιρασει δωρεαν αφθονες ποσοτητες ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ για να ζεσαθει το κωλα...εε....το κοκαλακι τους.

Την τεταρτη 3/12/2014 αναμενεται παγετος στηευρυτερη περιοχη του πειραια λογω βαρομετρικου χαμηλου που προερχεται απο τη Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα απο την μικρας ασιας. η θερμοκρασια αναμενεται να πεσει απο τους -2 στους -5 βαθμους κελσιου στις 9:30 μ.μ.
Η Ε.Μ.Υ. συνιστα σε ολους τους απογονους του 6ου αμερικανικου στολου να προσελθουν στο γηπεδο καραισκακης οπου ο σαντα ΚΛΑΟΥΣ θα μοιρασει δωρεαν αφθονες ποσοτητες ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ για να ζεσαθει το κωλα...εε....το κοκαλακι τους.

- paokovios1974
Δεν την πιστευουμε την ομαδα.Αυτη ειναι η αληθεια.Παιζεις με τον γαυρο την τεταρτη για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια σαν πρωτοπορος ,και η τουμπα ηταν ΑΔΕΙΑ,και μηπως ηταν το πρωτο παιχνιδι που η τουμπα ηταν αδεια?Sold out εγινε φετος?Επαιζες με φιορεντινα για το γιουροπα λιγκ και η τουμπα ειχε απλως πολυ κοσμο,επαιζες με βαζελο πριν 2 αγωνιστικες και παλι εβλεπες αδεια καθισματα,δεν την πιστευουμε την ομαδα.
Μονο ο Αγγελος την πιστευει,και κανα δυο τρελλοι ισως ακομα.Κατεβαινουμε για ...πολεμο υποτιθεται,ποιος πολεμος?μονη της ειναι η ομαδα,απ την αρχη της χρονιας,πηγε κανεις στην προπονηση?Ποια ειναι η τελευταια εικονα που εχουν οι παικτες απο την τουμπα?γιουχαισματα στον Σπυροπουλο, γιουχαισματα στον Σαλπι.
Και τωρα, ακομα και τωρα ποιο ειναι το θεμα συζητησης μας?Βριζουμε τον Μακ και τον Τζαβελα που δεν παιζουν,τον Αγγελο που δεν κανει σωστη διαχειρηση,τον ιβαν που δεν πηρε παιχτες,και τον βρυζα γιατι παντα τον βριζουμε αυτον.
Τι απαιτουμε λοιπον απο την ομαδα που δεν πιστευουμε?Να κερδισει τον γαυρο στο τηγανι με την μιση ομαδα τραυματισμενη και με διαιτητη τον...θεοδωριδη.Μηπως θυμαται κανεις πως κατεβηκαμε το 2001 στην νεα φιλαδελφεια?Τι ειχαμε τοτε?και τοτε δεν βριζαμε τον μπατατουδη?τον καφε δεν τον γιουχαραμε οταν ακουμπουσε μπαλλα?Μηπως θυμαστε αν εκαναν απεργια οι παιχτες λιγο πριν τον τελικο?Μηπως θυμαστε αν ειχαμε και τοτε τραυματιες βασικους παικτες?
Κι ομως ειμασταν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στον τελικο,ειπαμε στ@ρχιδι@ μας ολα και ο μπατατουδης και οι απληρωτοι παικτες και ολοι,και ειπαμε παμε για το κυπελλο ρε.Μηπως υπαρχει τωρα τετοιο κλιμα και δεν το καταλαβα?
Παικτες του ΠΑΟΚ και Αγγελε, για τον δικεφαλο αετο και την ασπρομαυρη φανελλα,και τους λιγους τρελλους που σας πιστευουνε και σας ακολουθουνε και σας στηριζουνε,σπαστε το αποστημα, γκρεμιστε το κατεστημενο,ριξτε τους στα ταρταρα.Δεν θα το δω το παιχνιδι γιατι ξερω πως η πιεση μου θα πιασει 1000 σφυγμους και εχω γυναικα και παιδι,θα ειμαι κολλημενος ομως στο ραδιο και η καρδια μου θα χτυπαει δυνατα, θα χτυπαει ΠΑΟΚσηδικα,ξερω πως θα περασετε απο μια κολαση,θα σας χτυπανε και το κορακι θα λεει παιζεται,θα πεφτουν σε καθε ευκαιρια για να παρουν κανενα φαουλ καμια καρτα καμια κοκκινη κανενα πεναλτι.
Εσεις εκει, το σκοπο σας, κρατηστε την ψυχραιμια σας,σφιξτε τα δοντια σας,παιξτε αντρικια και δυνατα παιξτε σαν ΠΑΟΚ και να ειστε σιγουροι πως ΟΤΙ και να γινει θα σας χειροκροτησει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ,και που ξερεις μπορει να γινει το θαυμα και να δουμε μετα εναν ΠΑΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ και μια τουμπα ασφυκτικα γεματη,και αν γινει αυτο...
Μονο ο Αγγελος την πιστευει,και κανα δυο τρελλοι ισως ακομα.Κατεβαινουμε για ...πολεμο υποτιθεται,ποιος πολεμος?μονη της ειναι η ομαδα,απ την αρχη της χρονιας,πηγε κανεις στην προπονηση?Ποια ειναι η τελευταια εικονα που εχουν οι παικτες απο την τουμπα?γιουχαισματα στον Σπυροπουλο, γιουχαισματα στον Σαλπι.
Και τωρα, ακομα και τωρα ποιο ειναι το θεμα συζητησης μας?Βριζουμε τον Μακ και τον Τζαβελα που δεν παιζουν,τον Αγγελο που δεν κανει σωστη διαχειρηση,τον ιβαν που δεν πηρε παιχτες,και τον βρυζα γιατι παντα τον βριζουμε αυτον.
Τι απαιτουμε λοιπον απο την ομαδα που δεν πιστευουμε?Να κερδισει τον γαυρο στο τηγανι με την μιση ομαδα τραυματισμενη και με διαιτητη τον...θεοδωριδη.Μηπως θυμαται κανεις πως κατεβηκαμε το 2001 στην νεα φιλαδελφεια?Τι ειχαμε τοτε?και τοτε δεν βριζαμε τον μπατατουδη?τον καφε δεν τον γιουχαραμε οταν ακουμπουσε μπαλλα?Μηπως θυμαστε αν εκαναν απεργια οι παιχτες λιγο πριν τον τελικο?Μηπως θυμαστε αν ειχαμε και τοτε τραυματιες βασικους παικτες?
Κι ομως ειμασταν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ στον τελικο,ειπαμε στ@ρχιδι@ μας ολα και ο μπατατουδης και οι απληρωτοι παικτες και ολοι,και ειπαμε παμε για το κυπελλο ρε.Μηπως υπαρχει τωρα τετοιο κλιμα και δεν το καταλαβα?
Παικτες του ΠΑΟΚ και Αγγελε, για τον δικεφαλο αετο και την ασπρομαυρη φανελλα,και τους λιγους τρελλους που σας πιστευουνε και σας ακολουθουνε και σας στηριζουνε,σπαστε το αποστημα, γκρεμιστε το κατεστημενο,ριξτε τους στα ταρταρα.Δεν θα το δω το παιχνιδι γιατι ξερω πως η πιεση μου θα πιασει 1000 σφυγμους και εχω γυναικα και παιδι,θα ειμαι κολλημενος ομως στο ραδιο και η καρδια μου θα χτυπαει δυνατα, θα χτυπαει ΠΑΟΚσηδικα,ξερω πως θα περασετε απο μια κολαση,θα σας χτυπανε και το κορακι θα λεει παιζεται,θα πεφτουν σε καθε ευκαιρια για να παρουν κανενα φαουλ καμια καρτα καμια κοκκινη κανενα πεναλτι.
Εσεις εκει, το σκοπο σας, κρατηστε την ψυχραιμια σας,σφιξτε τα δοντια σας,παιξτε αντρικια και δυνατα παιξτε σαν ΠΑΟΚ και να ειστε σιγουροι πως ΟΤΙ και να γινει θα σας χειροκροτησει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ,και που ξερεις μπορει να γινει το θαυμα και να δουμε μετα εναν ΠΑΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ και μια τουμπα ασφυκτικα γεματη,και αν γινει αυτο...
Διαβαζω πολλα αδερφια να τους απασχολουν οι ελλειψεις με τις οποιες κατεβαινει στο τηγανι ο ΠΑΟΚ,εμενα παλι πειτε με ανωμαλο ρε παιδια αλλα ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει να αισθανομαι αισιοδοξος για αυριο..
Πιστευω θα μπουμε πιο συνειδητοποιημενα στο παιχνιδι ετσι..
Οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες για ομαδα που κανει πρωταθλητισμο αλλα δεν περιμενα και το παιχνιδι με το γαυρο για να το καταλαβω,οπως πιστευω κι ο καθενας μας..
Το θεμα ειναι αλλο,μπορω να κατεβω αυριο και να τους γ@μησω μεσα στο τηγανι με 1 στοπερ και χωρις εξτρεμ?
Αν ναι,τοτε μιλαμε για μεγαλα γουστα και τεραστιο πληγμα σ αυτους..
Αν οχι,εχω και ρεβανς στο ΝΑΟ..

Πιστευω θα μπουμε πιο συνειδητοποιημενα στο παιχνιδι ετσι..
Οι ελλειψεις ειναι παρα πολλες για ομαδα που κανει πρωταθλητισμο αλλα δεν περιμενα και το παιχνιδι με το γαυρο για να το καταλαβω,οπως πιστευω κι ο καθενας μας..
Το θεμα ειναι αλλο,μπορω να κατεβω αυριο και να τους γ@μησω μεσα στο τηγανι με 1 στοπερ και χωρις εξτρεμ?
Αν ναι,τοτε μιλαμε για μεγαλα γουστα και τεραστιο πληγμα σ αυτους..
Αν οχι,εχω και ρεβανς στο ΝΑΟ..

Το θεμα ειναι αν στη ρεβανς με νικη θα ανεβουμε εμεις απο πανω τους.
Διαβασα το ποστ του παοκοβιου,συμφωνω στα περισσοτερα και να πω και την αληθεια μου ουτε εγω την πιστευω την ομαδα.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν στηριζω το αντιθετο αλλα εγω ειμαι απο τους πολυ αρρωστους.
Συνηθως οταν κατι δεν το πιστευεις το εγκαταλειπεις και αυτο εχει παθει ο ΠΑΟΚ,λετε αυριο να ειναι η μερα που θα αλλαξει το κλιμα;
Εγω λεω μονο αν θελει η παναγια και το εννοω,δε βλεπω αλλο τροπο να μπορεσουμε να παρουμε κατι δυστυχως.
Με το βαζελο ημουν σιγουρος οτι θα νικησουμε και τον ηπιαμε,τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα χασουμε.
Υ.Γ Οτι και να γινει η ομαδα πρεπει να στηριχτει απο ολους,και απο εμας και απο τους διοικουντες με δυο τρεις κανονικους ποδοσφαιριστες το γεναρη γιατι η χρονια δε τελειωνει αυριο ουτε σε περιπτωση νικης ουτε σε περιπτωση ηττας.
Διαβασα το ποστ του παοκοβιου,συμφωνω στα περισσοτερα και να πω και την αληθεια μου ουτε εγω την πιστευω την ομαδα.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν στηριζω το αντιθετο αλλα εγω ειμαι απο τους πολυ αρρωστους.
Συνηθως οταν κατι δεν το πιστευεις το εγκαταλειπεις και αυτο εχει παθει ο ΠΑΟΚ,λετε αυριο να ειναι η μερα που θα αλλαξει το κλιμα;
Εγω λεω μονο αν θελει η παναγια και το εννοω,δε βλεπω αλλο τροπο να μπορεσουμε να παρουμε κατι δυστυχως.
Με το βαζελο ημουν σιγουρος οτι θα νικησουμε και τον ηπιαμε,τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα χασουμε.
Υ.Γ Οτι και να γινει η ομαδα πρεπει να στηριχτει απο ολους,και απο εμας και απο τους διοικουντες με δυο τρεις κανονικους ποδοσφαιριστες το γεναρη γιατι η χρονια δε τελειωνει αυριο ουτε σε περιπτωση νικης ουτε σε περιπτωση ηττας.
- ace79grpaok
paokovios1974 έγραψε:Δεν την πιστευουμε την ομαδα.Αυτη ειναι η αληθεια.Παιζεις με τον γαυρο την τεταρτη για πρωτη φορα μετα απο 30 χρονια σαν πρωτοπορος ,και η τουμπα ηταν ΑΔΕΙΑ,και μηπως ηταν το πρωτο παιχνιδι που η τουμπα ηταν αδεια?Sold out εγινε φετος?Επαιζες με φιορεντινα για το γιουροπα λιγκ και η τουμπα ειχε απλως πολυ κοσμο,επαιζες με βαζελο πριν 2 αγωνιστικες και παλι εβλεπες αδεια καθισματα,δεν την πιστευουμε την ομαδα.
δυστυχως φιλε μου ο πολλοι συνοπαδοι μας εχουν αλλοτρυωθει απο τους μυρτσοραπτοκαμορες ,ακουγα καταλαθος ραπτοπουλο και εβγαινε και ελεγε οτι δεν δικαιουμαι να λεω οτι παω για προταθλημα γιατι δεν πηρα παικτες και ο ιβαν ειναι καβουριας και να μην μιλαμε γιατι ο αλλος βαζει λεφτα και πηγε να με φυγει το τιμονι απο τα χερια ,δυστυχως δεν αγαπανε τον παοκ αλλα θελουν να τους κανει τα χατηρια σαν γκομενα .Ημουν παοκ επι βουλινου που κοντεψαμε να πεσουμε θα ειμαι παοκ και οταν παιξουμε τσαμπιονς λιγκ.Λαε του παοκ αγαπησε αυτην την ομαδα που ειναι ποιο παοκ απο ολες που ειχαμε εδω και καιρο ,που παιζεις χωρις εξτρεμ και αμυντικους και ο χοντρος στηνει ακομα και τα σημαιακια του κορνες απο τον φοβο του,εμενα αυτη η ομαδα με φερνει κατι απο το 85 και τοτε σε θεωρουσαν λιγο για το προταθλημα επειδη ειχε σταματησει ο κουδας και δεν ειχες κανει καλλες μεταγραφες αλλα στα μουλωχτα το συκωσες ,εχουμε πνευμα πολεμιστη και θα παρουμε εστω το χ που για εμενα ειναι σαν νικη επειδη θα τους εχεις παλι απο κατω,ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΟΣ
Το μόνο που θα με χαλάσει είναι ήττα με κάτω τα χέρια όπως πέρυσι.
Έχω όμως Άγγελο φέτος και αυτό δεν νομίζω να γίνει (το κάτω τα χέρια εννοώ). Δεν έχω και μεγάλη αισιοδοξία για αύριο, αλλά όπως είπαν και άλλοι, ότι και να γίνει έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Έχω όμως Άγγελο φέτος και αυτό δεν νομίζω να γίνει (το κάτω τα χέρια εννοώ). Δεν έχω και μεγάλη αισιοδοξία για αύριο, αλλά όπως είπαν και άλλοι, ότι και να γίνει έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
καλά ρε παιδιά δε παίζουμε και με τη Μπαρτσελόνα , με το γκει των στημένων και της πορτοκαλάδας παίζουμε.
Μια χαρά σύνολο έχουμε που αν παιχτεί στα ίσα το ματς , έχει κάποιες πιθανοτητες να κυνηγήσει. Λείπουν κάποιοι παίκτες , αλλά έτσι είναι η μπάλα . Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο , τι να κάνουμε δηλαδή?
Το ματς δε θα κρίνει απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδεν και δε το λέω για να βγάλω τη πίεση από πάνω μας. Αν κερδίσω και στη συνέχεια χάσω στη Ξάνθη θα έχω κάνει μια τρύπα στο νερό. Ή στη Τρίπολη ...Δυστυχώς η ήττα απο το βαζελο εξανέμισε μεγάλο μέρος του πλεονεκτήματός μας και πλέον παίζουμε στα ίσα. Είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα τώρα , επομένως αλλού θα κριθεί το πρωτάθλημα κι όχι στο καραισκάκη.
Εγώ θέλω να δω μια ομάδα που θα θυμίζει το ΠΑΟΚ του πρώτου 1/3 του πρωταθλήματος . Να τρέξω , να πιέσω , να μοχθήσω στο γήπεδο .....να ανεβάσω τα μπακ , να ανεβάσω την άμυνά μου και να προβληματίσω τον αντίπαλο και την άμυνά του. Να παίξω μπάλα δηλαδή. Αν δω αυτά , θα είμαι ικανοποιημένος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα
Μια χαρά σύνολο έχουμε που αν παιχτεί στα ίσα το ματς , έχει κάποιες πιθανοτητες να κυνηγήσει. Λείπουν κάποιοι παίκτες , αλλά έτσι είναι η μπάλα . Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο , τι να κάνουμε δηλαδή?
Το ματς δε θα κρίνει απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδεν και δε το λέω για να βγάλω τη πίεση από πάνω μας. Αν κερδίσω και στη συνέχεια χάσω στη Ξάνθη θα έχω κάνει μια τρύπα στο νερό. Ή στη Τρίπολη ...Δυστυχώς η ήττα απο το βαζελο εξανέμισε μεγάλο μέρος του πλεονεκτήματός μας και πλέον παίζουμε στα ίσα. Είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα τώρα , επομένως αλλού θα κριθεί το πρωτάθλημα κι όχι στο καραισκάκη.
Εγώ θέλω να δω μια ομάδα που θα θυμίζει το ΠΑΟΚ του πρώτου 1/3 του πρωταθλήματος . Να τρέξω , να πιέσω , να μοχθήσω στο γήπεδο .....να ανεβάσω τα μπακ , να ανεβάσω την άμυνά μου και να προβληματίσω τον αντίπαλο και την άμυνά του. Να παίξω μπάλα δηλαδή. Αν δω αυτά , θα είμαι ικανοποιημένος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα
- buffalobill4
@paokovios
Αδερφε πολυ καλα τα λες. Συμφωνω απολυτα. Απλα, οσον αφορα στη γκαβλα του λαου, ας αναρωτηθει η διοικηση τι κανει γι αυτον τα τελευταια 2-3 χρονια. Οι ιδιοι ειναι που θελανε (και με δηλωσεις τους) τους οπαδους, πελάτες. Ετσι ειναι οι πελατες.
Σε αυτο προσθεσε και τη γενικοτερη απαξιωση του ελληνικου ποδοσφαιρου και φτανουμε στην αποκρουστικη αυτη εικονα.
Στα του αγωνα τωρα, εχω να πω πως φτασαμε να παιξουμε το ντερμπι της χρονιας μας (και βαθμολογικα αλλα και λογω γοητρου) με ενα σεντερ μπακ και χωρις εξτρεμ στην αποστολη της ομαδας. Αυτο τα λεει ολα.
Αδερφε πολυ καλα τα λες. Συμφωνω απολυτα. Απλα, οσον αφορα στη γκαβλα του λαου, ας αναρωτηθει η διοικηση τι κανει γι αυτον τα τελευταια 2-3 χρονια. Οι ιδιοι ειναι που θελανε (και με δηλωσεις τους) τους οπαδους, πελάτες. Ετσι ειναι οι πελατες.
Σε αυτο προσθεσε και τη γενικοτερη απαξιωση του ελληνικου ποδοσφαιρου και φτανουμε στην αποκρουστικη αυτη εικονα.
Στα του αγωνα τωρα, εχω να πω πως φτασαμε να παιξουμε το ντερμπι της χρονιας μας (και βαθμολογικα αλλα και λογω γοητρου) με ενα σεντερ μπακ και χωρις εξτρεμ στην αποστολη της ομαδας. Αυτο τα λεει ολα.
- paokovios1974
Και η διοικηση δεν πιστευε στην ομαδα,τουλαχιστον στο ξεκινημα της,τωρα ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα και να στηριξουν"με καλες μεταγραφες"βιερινιαΟλοι εν ολιγης πρεπει να βαλουμε νερο στο κρασι μας,να αφησουμε εμπαθειες και αντιπαθειες στην ακρη και να στηριξουμε πραγματικα αυτη την ομαδα οτι και να γινει στο τηγανι,μονο κερδος θα προκυψει να εισαι σιγουρος γι αυτο..buffalobill4 έγραψε:@paokovios