Σ αυτα τα παιχνίδια πρεπει και επιβάλλεται να κανεις την υπέρβαση αν θέλεις να εχεις υψηλούς στόχους, το ερώτημα που τίθεται λοιπόν ειναι μπορούμε;;;,.................εγω λέω σε απόλυτη σύγκριση εμψυχου δυναμικού (

χωρις τα κορακια) είμαστε παρα πολύ πίσω, αρα μιλάμε για ενα ματς που ο μονος τρόπος να το παρεις ειναι να παίξεις εξυπνα, αρα φτανουμε στο συμπέρασμα οτι με μια αδύνατη ομαδα σε σχεση με εναν μπαρουτοκαπνισμένο ελεω τσαμπιονς λιγκ γαυρο δεν μπορείς να εχεις ψηλούς στόχους, αυτη ειναι η αληθεια και εκει οπου πρεπει να ρίξουμε το βαρος ειναι η ενίσχυση της ομαδος, για να εχουμε κάποιες φιλοδοξίες.
Για τα εξω αγωνιστικά εχω να πώ οτι και εγω αν ήμουν στο κετρο αποφάσεων θα εκανα τα ιδια που κανει ο χοντρούλης, τα αλλα ολα ειναι λογια προς λαϊκή καταναλωση.
Αν παίξουμε σφικτά πίσω και βγαλουμε παικτες στην κόντρα έχουμε πολλές πιθανότητες αυτον τον τραγικό στα μετοπισθεν ολυμπιακό να τον κερδίσουμε ή και να μην χάσουμε διαφορετικά και επειδή θα εχει τα κορακια μαζι του ευκολα ή δύσκολα θα σε κερδίσει.