14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
δεν ηταν οφσαιντ. ο παπ δεν ακουμπαει τη μπαλα, αλλα ο αμυντικος του πανθρακικου.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπραβο για το γκολ και την ασιστ,δυστυχως ομως σε καθε παιχνιδι υπαρχουν παρα πολλες στιγμες που τα σημαδια που αφησε ο χρονος πανω σου ειναι κατι παραπανω απο εμφανη
- kataramenos5
Πολύ δουλεια στο δεύτερο .Αν δεν ήταν κι εκείνο το "τσαρούχι" στην παρε βαλε μπαλια του Μαρτενς στα πρώτα λεπτα...
Ε όχι κ πάρε βάλε με την μπάλα στον αέρα κ εν κίνηση....αυτό για το βαν μπαστεν θα ήταν πάρε βάλε!!!kataramenos5 έγραψε:Πολύ δουλεια στο δεύτερο .Αν δεν ήταν κι εκείνο το "τσαρούχι" στην παρε βαλε μπαλια του Μαρτενς στα πρώτα λεπτα...
Υγ : Μπραβο Δημήτρη.....αρχηγικη εμφάνισή στο β. Μην περιμενεις να ακουσεις και πολλές καλές Κουβεντες, αλλά εσύ γερά!! Και την Τέταρτη έτσι ρε μάγκα....
- kataramenos5
Για επιθετικό μιλάμεgpaok έγραψε:Ε όχι κ πάρε βάλε με την μπάλα στον αέρα κ εν κίνηση....kataramenos5 έγραψε:Πολύ δουλεια στο δεύτερο .Αν δεν ήταν κι εκείνο το "τσαρούχι" στην παρε βαλε μπαλια του Μαρτενς στα πρώτα λεπτα...

Πλέον για δημιουργικό ποδόσφαιρο δε κάνει.
Να παίζει ανασταλτικά προσπαθεί αλλά δημιουργικά ΔΕΝ.
Αν περιμένουμε εμφανίσεις με Κέρκυρα πέρισυ και Πανθρακικό φέτος για να την πούμε σε άλλους, τότε στραβά αρμενίζουμε.
Σε στιγμές που η ομάδα προσπαθεί να πνίξει τον αντίπαλο, απλά χαλάει την κατοχή. Καλά για κοντρόλ μην αναφερθούμε.
Δεν είμαστε ομάδα να χαραμίζουμε έναν απλά να περιφέρεται στο κουτί μπας και στην αναμπουμπούλα να εμφανιστεί.
Αν περιμένουμε εμφανίσεις με Κέρκυρα πέρισυ και Πανθρακικό φέτος για να την πούμε σε άλλους, τότε στραβά αρμενίζουμε.
Σε στιγμές που η ομάδα προσπαθεί να πνίξει τον αντίπαλο, απλά χαλάει την κατοχή. Καλά για κοντρόλ μην αναφερθούμε.
Δεν είμαστε ομάδα να χαραμίζουμε έναν απλά να περιφέρεται στο κουτί μπας και στην αναμπουμπούλα να εμφανιστεί.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Για αντιπαλους σε αυτο το επιπεδο ειναι καλος. Εχει την εμπειρια και το φιλοτιμο και προσφερει.
Οποτε ως ποιοτικη λυση απο τον παγκο ειναι ακομα χρησιμος.
Οποτε ως ποιοτικη λυση απο τον παγκο ειναι ακομα χρησιμος.
Αλλαγή να παίξει σε πιο δύσκολα ματς, τι να περιμένεις ως ομάδα με την είσοδό του...
Εμένα θα μου πει κάποιος ένα φουστη λόγο γιατί τα λέτε όλα αυτά τα...βαθιά ποδοσφαιρικά και φιλοσοφημενα ακόμα και όταν έχει κάνει μια ΚΑΛΉ εμφάνιση;; αφού - κατά την εκτίμηση σας- είναι τόσο αχρηστος, γιατί δεν περιμένετε την επόμενη φορά που θα σερνεται;; λέω δηλαδή...Γιατί να τα επαναλαμβανουμε και να τα αναμασαμε ΚΑΙ σήμερα;; εκτός εάν κ σήμερα σας φάνηκε ότι...χαλουσε την κατοχή. Έτσι πάω πάσο...και παυω να ασχολούμαι!teod1980 έγραψε:Πλέον για δημιουργικό ποδόσφαιρο δε κάνει.
Επίσης, θα περίμενα από όλους αυτους που τον ξεσκιζουν για " καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους" , να βγουν σήμερα και οπότε,άλλοτε το αξίζει, να πουν μια καλή κουβέντα. Έτσι είναι μάγκες... αυτό επιτασει το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ κιμπαριλικι.
Παλήκαρε, μάλλον δεν γνωρίζεις τι γράφω κι από πότε τα γράφω εδώ μέσα.
Επίσης το θεωρώ πιο τίμιο να γράφω στις "καλές" εμφανίσεις του παρά να τον ξεσκίσω όταν σέρνεται.
Αν εσένα σου φτάνει να παίζει με Κέρκυρα και Πανθρακικό καλά και μετά τίποτα, εμένα δε μου φτάνει.
Εγώ θέλω από το ΒΑΣΙΚΟ μου επιθετικο/ εξτρεμ να κάνει πολλά περισσότερα από τα tackling πίεσης στην επίθεση.
Αλλά τι λέω, ιθαγενείς είμαστε, ακόμα θαμπωμένοι από τη φυγή του από το λαγό....
Επίσης το θεωρώ πιο τίμιο να γράφω στις "καλές" εμφανίσεις του παρά να τον ξεσκίσω όταν σέρνεται.
Αν εσένα σου φτάνει να παίζει με Κέρκυρα και Πανθρακικό καλά και μετά τίποτα, εμένα δε μου φτάνει.
Εγώ θέλω από το ΒΑΣΙΚΟ μου επιθετικο/ εξτρεμ να κάνει πολλά περισσότερα από τα tackling πίεσης στην επίθεση.
Αλλά τι λέω, ιθαγενείς είμαστε, ακόμα θαμπωμένοι από τη φυγή του από το λαγό....
- navigator11
Απορώ πως έχουν κουράγιο όσοι διαθέτουν στοιχειώδη λογική να αντεπιχειρηματολογούν στο συγκεκριμένο νήμα. Ακόμα!!
Τσάμπα κόπος τον κραζουμε στις καλες στιγμές για να παίξει ακόμη καλλιτερα

Ποσο δικιο εχεις.teod1980 έγραψε:Παλήκαρε, μάλλον δεν γνωρίζεις τι γράφω κι από πότε τα γράφω εδώ μέσα.
Η εξαιρεση,επιβεβαιωνει τον κανονα.
Και δυστυχως για μας,η χθεσινη εμφανιση,ειναι η εξαιρεση.
Γιατι ο κανονας ειναι οι κακες εμφανισεις.
Και ο Γεωργιαδης ειχε μια εξαιρεση,με τις δυο ασιστ στο ματς με την Τοττεναμ,
ο κανονας ομως δεν αλλαξε,παρεμεινε λιγος και ανεπαρκης για τον Π.Α.Ο.Κ.
teod1980,σου βγαζω το καπελο,που μετα απο μια ,σχετικα καλη εμφανιση,βγαινεις και λες την αποψη σου
που νομιζω ειναι η αποψη των περοσσοτερων εδω μεσα,και δεν κρυβεσαι οπως κανουν,αυτοι που
περιμενουν μια καλη εμφανιση,για να υπερασπιστουν τον Δημητρη.
Οπως και να το δουμε,δεν μπορει πλεον,απλα λιγος για τις προσδοκιες μας.
Εγω θελω παπουτσι απο Τσιμισκη,οχι απο το παζαρι της Ηλιουπολης.
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρω πως το χθεσινο σαλπιγγιδη μπορω να τον βλεπω αν τον διαχειριστω καλυτερα...
Οπως και να το κανουμε ο σαλπιγγιδης παιζει εδω και καποια χρονια ακαταπαυστα και αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις.Τωρα οι λογοι ειναι πολλοι και διαφορετικη για την καθε περισταση για αν αυτο λεγεται ΠΑΟΚ ή εθνικη.
Το ζητημα ειναι οτι δε χανει αγωνα...
Αρα κατα την αποψη μου απο το να τον βλεπουμε να μην μπορει ειναι καλυτερο ενα ματς να παιζει και ενα να ξεκουραζεται.Η χθεσινη αποδοση του θα επρεπε να ειναι υπαρκτη σε καθε ματς.
Επομενως ας τον διαχειριστει καλυτερα ο Αγγελος και ας τον βλεπουμε ετσι...
Οπως και να το κανουμε ο σαλπιγγιδης παιζει εδω και καποια χρονια ακαταπαυστα και αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις.Τωρα οι λογοι ειναι πολλοι και διαφορετικη για την καθε περισταση για αν αυτο λεγεται ΠΑΟΚ ή εθνικη.
Το ζητημα ειναι οτι δε χανει αγωνα...
Αρα κατα την αποψη μου απο το να τον βλεπουμε να μην μπορει ειναι καλυτερο ενα ματς να παιζει και ενα να ξεκουραζεται.Η χθεσινη αποδοση του θα επρεπε να ειναι υπαρκτη σε καθε ματς.
Επομενως ας τον διαχειριστει καλυτερα ο Αγγελος και ας τον βλεπουμε ετσι...