70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Νομιζω οτι δεν δουλευει καθολου στα μειονεκτηματα του,προς το παρον στασιμος σε σχεση με περσυ.Ενω εχει πολυ καλα προσοντα,αδικει τον εαυτο του..Δουλεια,δουλεια,δουλεια....
Τον βλέπω πολύ κουμπωμένο επιθετικά. Που είναι που πατούσε περιοχή με τα ανεβασματατα του; Σαν να έχει χάσει την επιθετικη του σπιρτάδα...
- efthimis_paok
70.Στέλιος Κίτσιου
Σε δυο τρεις αντεπιθέσεις που φάγαμε έχασε τον παικτη στην πλάτη η δίπλα του. Και το ειχε κανει κ σε αλλα ματς στο παρελθόν. Πιστεύω για αυτο τον εκανε κ αλλαγη στο ημιχρονο.
- sourmenetes
- Moderator
Έχω αγανακτίσει να σε βλέπω να μην μπορείς να βγάλεις μια σέντρα της προκοπής.
Κάτσε και δούλεψε στις σέντρες σου ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ. Δεν γίνεται παίχτης της θέσης σου, να μην μπορεί να βγάλει σέντρα καθώς επιτίθεται από τα άκρα.
Κάτσε και δούλεψε.
Κάτσε και δούλεψε.
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.
Κάτσε και δούλεψε στις σέντρες σου ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ. Δεν γίνεται παίχτης της θέσης σου, να μην μπορεί να βγάλει σέντρα καθώς επιτίθεται από τα άκρα.
Κάτσε και δούλεψε.
Κάτσε και δούλεψε.
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.
Από πέρυσι κιόλας.gpap έγραψε:Έχω αγανακτίσει να σε βλέπω να μην μπορείς να βγάλεις μια σέντρα της προκοπής.
50 ματς περσι, 10 φετος και βελτιωση 0. Δεν επιτρεπεται 21 χρονων παιδι να παιζει στον ΠΑΟΚ και να μην εχει βελτιωθει καθολου μετα απο τοσα παιχνιδια. Η δεν προσπαθει η δεν μπορει.
τον κατσε τι τον θελει;;;gpap έγραψε:Έχω αγανακτίσει να σε βλέπω να μην μπορείς να βγάλεις μια σέντρα της προκοπής.
Κάτσε και δούλεψε.
Κάτσε και δούλεψε.
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.

Στέλιο η γκρίνια που ήρθε στο πρόσωπό σου πλέον δεν είναι άδικη ...
Κυρίως γιατί ο κόσμος πιστεύει πολύ σε εσένα μετά από όλη την πορεία σου και ότι έδειξες πέρσι ...
Εμείς λοιπόν που σε ξέρουμε και από παλιότερα πάντα παρακολουθούσαμε ένα παιδί με αστύρευτη όρεξη για δουλειά και βέβαια δεν εκπλαγηκαμε καθόλου πέρσι όταν έβγαλες μάτια όντας ίσως ο σταθερότερος παίχτης της ομάδας ...
Δυστηχώς όντως φέτος έχεις κάνει βήματα πίσω ...
τον λόγο εσύ τον ξέρεις ... και ελπίζω να διαβάζεις εδώ μέσα ως γνήσιο παοκτσάκι ...
Σαν εξωτερικός παρατηρητής εγώ θα πω ότι έχεις επηρεαστεί άσχημα από τον Κατσουράνη με τον οποίο φάνηκε να έρχεσαι κοντά πέρσι ...
Όχι γιατί ο Κώστας είναι κακό παλικάρι αλλά κυρίως γιατί μπορεί να σε έμπασε σε λογικές τις οποίες ο οργανισμός σου δεν τις σηκώνει ...
πάρτε το χαμπάρι και εσύ και ο Σταφυλίδης και όλα τα άλλα καλά "παλικάρια" που βγαίνεται από αυτή την ομάδα ...
όσο είστε στην Παοκτσήδικι λογική θα είστε μία χαρά και θα βελτιώνεστε και θα μεγαλουργείτε ... !!! είτε κοντά είτε μακριά από τον ΠΑΟΚ ...
όσο θα πέρνουν τα μυαλά αέρα και θα μπαίνετε σε άλλες λογικές πιο "επαγγελματικές" θα σας παίρνει η κάτω βόλτα !!!!
άντε αγορίνα μου λοιπόν ... μίλα λίγο παραπάνω με τον κόουτς ... άνοιξέ του την καρδιά σου ... μπας και επανέλθεις στον σωστό δρόμο ...
και άσε τις φράτζες που άφησες και εσύ ...
υποσ.
Ο Κάτσε μ@λ@κ@ς είναι που έχει παραμείνει στην λογική ΠΑΟΚ περισσότερο από όλους σας ??? τα αποτελέσματα τα βλέπετε ... ακόμα και αν φύγει κάποτε θα φύγει καβάλα στο άλογο, σαν παιχταράς και με πολλά λεφτά
Κυρίως γιατί ο κόσμος πιστεύει πολύ σε εσένα μετά από όλη την πορεία σου και ότι έδειξες πέρσι ...
Εμείς λοιπόν που σε ξέρουμε και από παλιότερα πάντα παρακολουθούσαμε ένα παιδί με αστύρευτη όρεξη για δουλειά και βέβαια δεν εκπλαγηκαμε καθόλου πέρσι όταν έβγαλες μάτια όντας ίσως ο σταθερότερος παίχτης της ομάδας ...
Δυστηχώς όντως φέτος έχεις κάνει βήματα πίσω ...
τον λόγο εσύ τον ξέρεις ... και ελπίζω να διαβάζεις εδώ μέσα ως γνήσιο παοκτσάκι ...
Σαν εξωτερικός παρατηρητής εγώ θα πω ότι έχεις επηρεαστεί άσχημα από τον Κατσουράνη με τον οποίο φάνηκε να έρχεσαι κοντά πέρσι ...
Όχι γιατί ο Κώστας είναι κακό παλικάρι αλλά κυρίως γιατί μπορεί να σε έμπασε σε λογικές τις οποίες ο οργανισμός σου δεν τις σηκώνει ...
πάρτε το χαμπάρι και εσύ και ο Σταφυλίδης και όλα τα άλλα καλά "παλικάρια" που βγαίνεται από αυτή την ομάδα ...
όσο είστε στην Παοκτσήδικι λογική θα είστε μία χαρά και θα βελτιώνεστε και θα μεγαλουργείτε ... !!! είτε κοντά είτε μακριά από τον ΠΑΟΚ ...
όσο θα πέρνουν τα μυαλά αέρα και θα μπαίνετε σε άλλες λογικές πιο "επαγγελματικές" θα σας παίρνει η κάτω βόλτα !!!!
άντε αγορίνα μου λοιπόν ... μίλα λίγο παραπάνω με τον κόουτς ... άνοιξέ του την καρδιά σου ... μπας και επανέλθεις στον σωστό δρόμο ...
και άσε τις φράτζες που άφησες και εσύ ...
υποσ.
Ο Κάτσε μ@λ@κ@ς είναι που έχει παραμείνει στην λογική ΠΑΟΚ περισσότερο από όλους σας ??? τα αποτελέσματα τα βλέπετε ... ακόμα και αν φύγει κάποτε θα φύγει καβάλα στο άλογο, σαν παιχταράς και με πολλά λεφτά
- Ekatnetworkltd
- koylispontios
Το χειρότερο δεξιό μπακ στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. ο ορισμός του ατάλαντου ταλέντου.
Παίκτης επιπέδου Γ εθνικής βαριά-βαριά Β
Βαλτιώνεται στο γύρισμα του ποπού του , σύντομα θα βελτιώσει και την σέντρτα.
Παίκτης επιπέδου Γ εθνικής βαριά-βαριά Β
Βαλτιώνεται στο γύρισμα του ποπού του , σύντομα θα βελτιώσει και την σέντρτα.