Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από giapas »

μεγάλη μπουκιά φάε....

πραγματικά επικρατεί σύγχηση στο μυαλό σου, κάτι έχεις μπερδέψει σχετικά με τη σχέση και τη διαδικασία διαπραγμάτευσης εργαζόμενου - εργοδότη.

ΥΓ : desperando η ατάκα τζανδαράκος είναι άκρως φάουλ .Στη Καλαμαριά ήσουν μπροστά όταν γελούσαν μαζί του και μας το μεταφέρεις?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πολυ σωστος ο vs40!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:μεγάλη μπουκιά φάε....

πραγματικά επικρατεί σύγχηση στο μυαλό σου, κάτι έχεις μπερδέψει σχετικά με τη σχέση και τη διαδικασία διαπραγμάτευσης εργαζόμενου - εργοδότη.

ΥΓ : desperando η ατάκα τζανδαράκος είναι άκρως φάουλ .Στη Καλαμαριά ήσουν μπροστά όταν γελούσαν μαζί του και μας το μεταφέρεις?
η καταληξη ειναι λογο της μικρης ηλικιας του παικτη. θαμπορουσα να πω φανουλης,οπως λεμε δημητρακης, κωστακης κοκ

οσο για το τι εκανε στην καλαμαρια και τι λεγαν περσι γι αυτον και τον ποζατζιδη μπορουν να ρωτησουν τον ιδιο τον αλεξιου

αλλα αυτο ειναι το τελευταιο. η ουσια ειναι πως συμπαιριφερεται απεναντι στον ΠΑΟΚ ενα παιδι που αν δεν ηταν φετος ο αγγελος θα ειχε την τυχη του αποστολοπουλου και πολλα βαζω
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

Vs40 συμφωνω μαζι σου σε ολα ομως!τεραστια αχαριστια ειδικα απο αυτους τους 2 που ειναι κ μετριοι παικτες!δλδ ο σαββιδης και ο ποζογλου ρε τζανδαρη μ@λ@κες ειναι που ανανεωσανε??ας τον αφησει ετσι η παε μεχρι το 2016!μην μας βγει και περιπτωση τσουκαλας!για τον κατσικα δεν θελω να σχολιασω γιατι δεν μου αρεσει να υποτιμω παικτες του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρεπει να σοβαρευτούν και να δουν τουλαχιςτον την συμπεριφορά κάτσε που το παιδι νοιώθει ......
giapas

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:η καταληξη ειναι λογο της μικρης ηλικιας του παικτη. θαμπορουσα να πω φανουλης,οπως λεμε δημητρακης, κωστακης κοκ

οσο για το τι εκανε στην καλαμαρια και τι λεγαν περσι γι αυτον και τον ποζατζιδη μπορουν να ρωτησουν τον ιδιο τον αλεξιου

αλλα αυτο ειναι το τελευταιο. η ουσια ειναι πως συμπαιριφερεται απεναντι στον ΠΑΟΚ ενα παιδι που αν δεν ηταν φετος ο αγγελος θα ειχε την τυχη του αποστολοπουλου και πολλα βαζω
Κάθε εργαζόμενος δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί όσο το δυνατό ευνοικότερους όρους εργασίας με τον εργοδότη του? Αν ναι , τότε γιατί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων εμείς μιλάμε για αχαριστίες κλπ κλπ?
Επίσης πως κρίνεις πχ ότι τα 50 είναι καλά και όχι τα 55?

Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και καλά κάνει ο μικρός και το σκέφτεται. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής. Τώρα το πόσα αξίζει δε ξέρω και δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Είναι δικαίωμά του όμως να ζυγίζει όσο θέλει κάποια πρόταση και είναι άδικο ( για μένα ) να δημιουργούμε κλίμα .
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση. Για μένα είναι λογικότατο να έχουν ο κατσικάς και ο τζανδάρης υψηλές απαιτήσεις. Σου λέει δεν είναι δυνατόν να μου δίνεις εμένα ψίχουλα και να παίζω βασικός και την ίδια ώρα να υπάρχουν άλλοι που πετάνε χαρταετό και πέρνουν τριπλάσια και τετραπλάσια. Βεβαια θα πρέπει κ οι ιδιοι να συνειδητοποιήσουν οτι αφενος ειναι συγκυριακα βασικοι αυτη τη στιγμη και μπορει σε λιγο καιρο να μην ειναι, αφετερου τα χρηματα που τους δινουν δε θα τα βρουν πουθενα στην ελλαδα.

Αντε ο κατσικας ισως και να μπορεσει αν παει σε καμια βουλγαρια ή ρουμανια, αλλα αυτο θελει απο την καριερα του; Αν ισχυει οντως το 150+50 νομιζω οτι ειναι πολυ καλα χρηματα και μενει να το καταλαβε κ ο ιδιος οτι δε θα ανεβουν και να την αποδεχτει.

Για τον τζανδαρη ειναι πιο περιεργα τα πραγματα, γιατι πχ οι σχεδον συνομηλικοι του εκαναν καλυτερα συμβολαια. Πχ ο κιτσιου (που ηταν ο αντιστοιχος περσινος τζανδαρης) πηρε παραπανω. Και μαλιστα χωρις να ληγει το συμβολαιο του, απλα λογω της πολυ καλης του αποδοσης. Γιαυτον πιστευω οτι του αξιζει να κανει ενα καλυτερο συμβολαιο απο τα 50 που ακουστηκε οτι του δινουν (αν ισχυουν κ αυτα βεβαια).
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εφοσον ερθει θα γινει πουλεναρα ο Σελσο Μπορχες !!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Μπορχες περα απ το μουντιαλ αξιζει;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o ΠΑΟΚ δειχνει οτι δεν αδικει κανενα στα συμβολαια!με τις 2 ανανεωσεις κατσε -ερχεται και 3η- και τα 6-7 κατοσταρικα στον κλαους... του κανονες τους βαζει η ΠΑΕ.. 1ο συμβολαιο βασικο μισ8ο ,2ο 50-60 ,3ο 130-160 και μετα αναλογα τι αξιζεις..

celso borges-yohann mollo -insauralde
ο αργεντινος μενει ελευε8ερος το καολαιρι και εδω κ 4-5 ματς δεν παιζει λεπτο.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

borges-klich in

tsandaris-madouro out

pas mal!pas mal! :D
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ Νίτσε - Ζαρατούστρα

Φέρνεις μία συγκριτική αντίληψη, η οποία δεν στηρίζεται σε ουσιαστική βάση.
Ο Κάτσε π.χ. ήταν και πέρυσι διεθνής με την εθνική Αλβανίας (ανδρών). Δεν έκανε καμία άγρια διαπραγμάτευση.

Θα έλεγα ότι κάθε παίκτης έχει απαιτήσεις ανάλογα με αυτά που πιστεύει για τον εαυτό του και την αξία του.
Προφανώς οι Κατσικάς και Τσανδάρης πιστεύουν ως επαγγελματίες παίκτες αξίζουν να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα. Θεμιτό για τον επαγγελματία.
Απλά παράλληλα αποκαλύπτεται ότι δεν τους πολυνοιάζει να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Για την επαγγελματική τους απαίτηση δεν μπορώ να πω κουβέντα.
Για την ταύτισή τους όμως με τον ΠΑΟΚ, για τα "παοκτσάκια" που λέει και ο Αγγελος, μπορώ να πω πολλά.
Μου είπε κάποιος: "όταν ήμουν μικρός ήλθαν στην ομάδα κάτι τρελές προσφορές, λες και ήθελαν τον αρχηγό της εθνικής ... .
Το σωματείο το σκεφτόταν και ζητούσε και περισσότερα. Εμεινα στην ομάδα με πολύ λιγότερα γιατί την αγαπούσα, είχα ταυτιστεί με την ομάδα και τον κόσμο."
Επαγγελματικά η επιλογή κρίνεται εσφαλμένη, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και το ..μημένο το συναίσθημα, το φιλότιμο ... .
Δεν θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά είναι παοκτσήδες και εάν είναι πρέπει να μου το αποδείξουν.
Απλά φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ, κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ, όπως και εκατοντάδες άλλοι που πέρασαν χωρίς να είναι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

O κάτσε ειναι διαφορετική περίπτωση καθώς είχε διάρκεια στην παρουσία του στην εντακάδα. Όμως ο κίτσιου νομίζω οτι δεν πέρνει 50 χιλιάρικα. Ο κουλούρης επίσης νομίζω ανανέωσε με περισσότερα. Ε σου λέει κ ο μικρός, εδω εγω παιζω σερι ποσους αγωνες βασικος. Και θα έχω το σπυρόπουλο να παιζει με τα τριπλα χρηματα;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μακαρι να ερθει ο μπορχες

εγραψα και πριν μερες οτι η σκανδιναβικη αγορα πρεπει να μας ενδιαφερει ειδικα τον χειμωνα

παιχτες που τελειωνουν τα συμβολαια τους
παιχτες που εχουν μεχρι το καλοκαιρι συμβολαιο δηλαδη με ενα μικρο αντιτιμο ερχονται

γενικα ειναι μια αγορα στα μετρα μας και οικονομικα και αγωνιστικα

ο μπορχες ειναι αρκετα καλος κατα την γνωμη μου

μπραβο για την αλλαγη μεταγραφικης πολιτης της παε
βαδιζουμε σε σωστο δρομο

και 2-3 κινησεις να μην βγουν δεν τρεχει κατι
οι κινησεις και η λογικη πισω απο αυτες ειναι σωστη
και τα αποτελεσματα φαινονται και θα φανουν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

zarathustra79 έγραψε:O κάτσε ειναι διαφορετική περίπτωση καθώς είχε διάρκεια στην παρουσία του στην εντακάδα. Όμως ο κίτσιου νομίζω οτι δεν πέρνει 50 χιλιάρικα. Ο κουλούρης επίσης νομίζω ανανέωσε με περισσότερα. Ε σου λέει κ ο μικρός, εδω εγω παιζω σερι ποσους αγωνες βασικος. Και θα έχω το σπυρόπουλο να παιζει με τα τριπλα χρηματα;
Οσο κι αν κοροιδευουμε τον σπυροπουλο εχει ενα βιογραφικο σε υψηλες παραστασεις που καλα θα ειναι να προσπαθησει ο μικρος να μιμηθει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”