Πρωην?????? Προς ενημερωση σου, ειμαι ακομη Προεδρος!!!!draculation έγραψε: Πρώην Πρόεδρε της Παοκμανια Dream Team Εγώ Ποτέ δεν μπήκα στο "Ντρημ και Παραγκα Ολε"... Όπως Λες!!
Αλλωστε βλεπεις στο ποστ του Γκας τι θελει... Μακαροναδα...του προτεινα λοιπον την καλυτερη...που ειναι το προβλημα σου???gash042 έγραψε:Αν και κατεβαίνω ανεξάρτητος, ακόμα ανήκω στους αναποφάσιστους.
Σίγουρα θα παίξει ρόλο η παρασκευή της μακαρονάδας για την τελική μας/μου επιλογή.
Ο τρχανάς απο το πρωτάθλημα έπεσε βαρύς.
Μ' εκανες και γελασα τωρα...αλλα τι ξερεις εσυ απο τετοια.....dreamwarrior έγραψε:Επειδή μερικοί εδώ μέσα με έχουνε σπάσει τα νεύρα και δεν γουστάρω τι μαγκιές τους ανακοινώνω το εξής :
Η ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ αιδιου ΚΑΙ ΤΗς φουστας ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γυναικούλες και υποστηρικτές αυτων ¨ντεμέκ άντρες¨(χα χα χα) ετοιμαστείτε
Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεσα Kareena αδερφε μου...εχω το καλυτερο tiramisu και panna cotta εδω. Οταν ερθεις θα το διαπιστωσεις και προσωπικα...Kareena4ever έγραψε:Θα υποσχεθει κανεις Τιραμισου και γαλακτομπουρεκα πριν τις εκλογες η θα παμε νηστικα αρκουδια στην καινουργια εποχη;
O tempora o galaktobureka
Tiramisu et circensis
Kareena4ever έγραψε:Tωρα που το σκεφτομαι, θεωρω, πως ειναι ενδειξη πολιτικης υγειας ενας αντρας να αποκαλει το βαρυ πυροβολικο μιας γυναικειας παραταξης.
Νομιζω πως ο Πλατωνας εχει συγκροτημενη σκεψη και αξιζει κανεις να μην διαγραψει την παραταξη του ετσι μονοκονδυλια για ενα παιδικο πεισμα.
Πανω απ' ολα η πανα-κοτα.