ρεσπεκτKranatos έγραψε:Το site φίλε μου hasio δεν είναι ελληνικό, είναι ΠΑΟΚτσήδικο.
Ο ΠΑΟΚ είναι παγκόσμιος και δε μπορεί να περιοριστεί στα σύνορα ενός κράτους.
Άλλωστε όπως έχει γράψει και ο σφ ΠΑΟΚ Θύρα 4, "Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα έθνη. PAOK uluslardan daha büyük"
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Το Τόπικ όμως αφορά την Εθνική Ελλάδας (και όχι βέβαια την εθνική της ΕΠΟ) ... και όποιος δεν γουστάρει δεν το διαβάζει και δεν γράφει καρντάση!!!

απλα να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω προβλημα με καμια εθνικη.απλα με τον τροπο και για το λογο που γινονται αυτα τα τουρνουα.
τιμη ειναι να κανεις κατι για κατι που αγαπας η εκτιμας χωρις αντιτιμο.και αυτο δεν εχει να κανει με το αν η επο ειναι διεφθαρμενη κλπ.εμπορικο πανηγυρακι ειναι με εθνικα σωβρακα για να κανει γκελ στον κοσμο να τα σκαει.
τετοιες φασεις εχουν νοημα οταν γινονται αφιλοκερδως και η εισοδος στο θεαμα θα επρεπε να ειναι δωρεαν.
υγ.κατα τα αλλα αποσυρομαι.
τιμη ειναι να κανεις κατι για κατι που αγαπας η εκτιμας χωρις αντιτιμο.και αυτο δεν εχει να κανει με το αν η επο ειναι διεφθαρμενη κλπ.εμπορικο πανηγυρακι ειναι με εθνικα σωβρακα για να κανει γκελ στον κοσμο να τα σκαει.
τετοιες φασεις εχουν νοημα οταν γινονται αφιλοκερδως και η εισοδος στο θεαμα θα επρεπε να ειναι δωρεαν.
υγ.κατα τα αλλα αποσυρομαι.
- hasio_john
Στα πιθανά σενάρια για το νέο προπονητή της Εθνικής, είναι ο Αναστασιάδης και ο Δώνης ...
Σύμφωνα πάντα με το εγκυρότατο αρδ ---> http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 75&catid=1

Σύμφωνα πάντα με το εγκυρότατο αρδ ---> http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 75&catid=1
- Μπαρκαρούτσος
Αν δεν ήταν στον Π.Α.Ο.Κ., θα πήγαινε πιστεύω ο Άγγελος.
Όσο είναι στον Π.Α.Ο.Κ., δεν τίθεται θέμα.
Όσο είναι στον Π.Α.Ο.Κ., δεν τίθεται θέμα.
μην παει ο ΠΑΟΚ καλα, αμεσως να παρουν τον προπονητη του στην εθνικη..... 

Μετα το τρυπημα με Σαντος είναι λιγο δυσκολο (αλλα οχι και ακατορθωτο) να ξαναγινει δευτερο.Αναλογως και τι θα πει ο ...'πνευματικος'
Οσον αφορα τον 'δημοσιογραφο',φανταστειτε να εγραφε '' Όπως και του Μιτσελ για τον οποίον έγινε κουβέντα, αλλά δεσμεύεται με τον οσφπ.''
Καλον υπνο στα βαζελοχανουμα της παε

Οσον αφορα τον 'δημοσιογραφο',φανταστειτε να εγραφε '' Όπως και του Μιτσελ για τον οποίον έγινε κουβέντα, αλλά δεσμεύεται με τον οσφπ.''
Καλον υπνο στα βαζελοχανουμα της παε

Ο Αναστασιαδης θα ήταν ιδανικός για την εθνική (συγχρόνως με ΠΑΟΚ εννοείτε)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Τι δουλειά έχει ο προπονητής μας με τα συμφέροντα Σαρρή;
- Περιπτερος
Είναι σαφές ότι για κάθε προπονητή είναι μεγάλη τιμή το να εργαστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.
Δεν χωράνε όμως δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Η εθνική μπορεί να είναι αγάπη, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος τρελός ΕΡΩΤΑΣ.
Δεν χωράνε όμως δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Η εθνική μπορεί να είναι αγάπη, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος τρελός ΕΡΩΤΑΣ.
ο κατηφορος τελειωμο δεν εχει.
ειναι πραγματικα εκπληκτικό το πως σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, εκει στην επο εχουν καταφερει να τα μαμησουν ΟΛΑ σε συλλογικο αλλα και εθνικο επιπεδο.... ευγε!
ειναι πραγματικα εκπληκτικό το πως σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, εκει στην επο εχουν καταφερει να τα μαμησουν ΟΛΑ σε συλλογικο αλλα και εθνικο επιπεδο.... ευγε!
- hasio_john
Ήμουν χθες στον αγώνα, πάρα πολύ ζεστή ατμόσφαιρα απ' όλους τους Χανιώτες .... παρ' όλη την κρυάδα που μας έδωσαν οι παίχτες! Πολλά νεύρα, κακό στήσιμο, έλλειψη ψυχολογίας/ομαδικότητας/ομοιογένειας και εννοείτε ένας Κλάους να τρέχει ΜΟΝΟΣ του πάνω κάτω μπας και πάρει καμιά μπαλιά, αλλά τίποτα!
Τελικά φάνηκε πόσο μας λείπουν παίχτες που "μοίραζαν" παιχνίδι , όπως ο Κατσουράνης για παράδειγμα και γενικά άλλες παλιές καραβάνες! Οι νέοι τώρα είναι μόνο για χωρίστρες, τατουάζ , πολλά λεφτά, αμαξάρες και iphone ! Κατρακύλα χωρίς γυρισμό για την Εθνική που κατάντησε έτσι!
Το μόνο θετικό χθες ήταν το γέλιο από τα νεύρα του Λάζαρου (Δεν ξέρω αν το έδειξε η κάμερα, αλλά πάνω στα νεύρα του στην αρχή πέταξε το παπούτσι, το πήρε ξανά και έφτασε κοντά στον Κουκουλάκη και το κλότσησε ψηλά
! ) , άλλο θετικό ήταν επίσης τα νεύρα του Κονέ που σήκωσε γροθιά και ενώ όλοι είμασταν σίγουροι πως θα του την ρίξει , στο τέλος μας ... απογοήτευσε! Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα οι ωραίες παρουσίες στις εξέδρες! Τέτοιο ντύσιμο και βάψιμο, ούτε σε πασαρέλα να νόμιζαν ότι πάνε!
Ο Σαρρής καθόταν μερικές θέσεις δίπλα μου στους επισήμους στην Θύρα 1 (οι επίσημοι είναι κολλητά με εμάς τους θνητούς στην θήρα αυτή) με κάτι φουσκωτούς και τον είδα να την κάνει στο ημίχρονο ! Δεν ξέρω αν γύρισε πάλι πίσω μετά μιας και μέσα στην βαρεμάρα του αγώνα είχε καρφωθεί σε κάτι γκομενάκια παραδίπλα μου, αλλά τον είδα πολύ ήρεμο και άνετο! Στην κοσμάρα του ο μ@Λάκας!
Το δεύτερο γκολ των Σέρβων ήταν ζωγραφιά! Ακούστηκε ένα επιφώνημα απ' όλους στο γήπεδο και οι περισσότεροι το χειροκρότησαν, όπως φυσικά κάναμε και ΌΛΟΙ για την Εθνική μας στο τέλος! ΜΑΖΙ και στα δύσκολα.
Τελικά φάνηκε πόσο μας λείπουν παίχτες που "μοίραζαν" παιχνίδι , όπως ο Κατσουράνης για παράδειγμα και γενικά άλλες παλιές καραβάνες! Οι νέοι τώρα είναι μόνο για χωρίστρες, τατουάζ , πολλά λεφτά, αμαξάρες και iphone ! Κατρακύλα χωρίς γυρισμό για την Εθνική που κατάντησε έτσι!
Το μόνο θετικό χθες ήταν το γέλιο από τα νεύρα του Λάζαρου (Δεν ξέρω αν το έδειξε η κάμερα, αλλά πάνω στα νεύρα του στην αρχή πέταξε το παπούτσι, το πήρε ξανά και έφτασε κοντά στον Κουκουλάκη και το κλότσησε ψηλά

Ο Σαρρής καθόταν μερικές θέσεις δίπλα μου στους επισήμους στην Θύρα 1 (οι επίσημοι είναι κολλητά με εμάς τους θνητούς στην θήρα αυτή) με κάτι φουσκωτούς και τον είδα να την κάνει στο ημίχρονο ! Δεν ξέρω αν γύρισε πάλι πίσω μετά μιας και μέσα στην βαρεμάρα του αγώνα είχε καρφωθεί σε κάτι γκομενάκια παραδίπλα μου, αλλά τον είδα πολύ ήρεμο και άνετο! Στην κοσμάρα του ο μ@Λάκας!
Το δεύτερο γκολ των Σέρβων ήταν ζωγραφιά! Ακούστηκε ένα επιφώνημα απ' όλους στο γήπεδο και οι περισσότεροι το χειροκρότησαν, όπως φυσικά κάναμε και ΌΛΟΙ για την Εθνική μας στο τέλος! ΜΑΖΙ και στα δύσκολα.

ΜΑρκαριαν στον ορίζοντα;;;
τον θεωρω πολυ καλο προπονητη παντως........
K_geo έγραψε:ΜΑρκαριαν στον ορίζοντα;;;

μεχρι και στην επο, ΠΑΟΚμανια διαβαζουν...

υγ: κανα πονταλακι στον ξερολα θα παρω απο τη στιγμη που δεν μιλαει και ο βρυζας απο καπου πρεπει να πιαστω!!