μα εδώ είχαμε και περήφανες επιστροφες και πέρα απο τα συγχαρήκια και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς για επάνοδο κλπ είδαμε πάλι το ίδιο τροπάριο. Πρόκληση και ειρωνεία για να κάνουμε το κομμάτι μας ιδίως μετά από ήττα . Λες και διαφωνεί κανείς ότι δε κάνουν πια για την ομάδα μας. Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Και μένα δε μου έχει μείνει πολύ σαπούνι διαθέσιμο, επομένως .....K_geo έγραψε:ανθρωποι ειδικα που ειναι εξαφανισμενοι ολο τον υπολοιπο καιρο και περιμενουν μια δυο καταστασεις για να βγαλουν τη χολη τους εναντιων παιχτων που καλως η κακως αγωνιζονται στον ΠΑΟΚ.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εχεις απολυτο δικαιο Αποστολε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν κάτι παραπάνω, αλλά και να το επανορθώσουν. Αν δεν το επανορθώσουν πρέπει να αποβάλλονται.
Γιαννιωτη πριν δυο χρονια ενας απιστευτος τυπακος δηθεν φοιτητης αθλητικης δημοσιογραφιας, που δεν γραφει πλεον, επέμενε οτι το 0-2 του γαυρου στην Τουμπα ηταν στημενο. Με ειχε φερει εκτος εαυτου και απο πανω εκανε και κυρηγμα οτι ειμαστε πολυ αθωοι και ευθικτοι!
Αποτελεσμα: αποχωρησα εγω.
Πανω στην πικρα και την στεναχωρια μας λεμε και βλακειες. Αλλα να σκεφτομαστε και τους υπολοιπους που τα διαβαζουν και να μην προκαλουμε. Εγω προσωπικά δεν πιστευω οτι υπάρχει τιποτα χειροτερο απο το να κατηγορει καποιος τον ΠΑΟΚ για στημενο. Οτιδηποτε αλλο το συγχωρω, αυτο οχι. Νομιζω οτι και η πλειοψηφια ετσι το βλεπει.
Τωρα το ζητημα των γκρινιαριδων ή και οσων βγαζουν εμπαθεια με καποιους παικτες ειναι παλιο. Υπαρχει χρονια και νομιζω οτι δεν γινεται να σταματησει. Μπορει να γινεται παρατηρηση σε οποιον ξεπερναει τα ορια και επιμενει προκλητικά. Αλλα και παλι αλλιως ειναι να κραζω φερ' ειπειν τον Σπυροπουλο αγωνιστικά και να κανω χαβαλε ακομα και υπερβολικο και αλλιώς να λεω την ομαδα μου στημενη.
αλλο επισης να λες κατι μια φορα και μετα εμμεσα η αμεσα να λες οτι εσφαλες και αλλο να συνεχιζεις να προκαλεις παρολο που για 2 συνεχομενες ημερες ΟΛΟΙ σου λενε οκ, το πιασαμε, σταματα το τωρα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν διαφωνω. Ο εμπαθης πρεπει να μπαινει στην θεση του γρηγορα και να περιοριζεται.
Κανενας γενικα δεν πρεπει να κανει το φορουμ μπ@υρδελο και να επιτρεπεται να προκαλει.
Κανενας γενικα δεν πρεπει να κανει το φορουμ μπ@υρδελο και να επιτρεπεται να προκαλει.
Τις τελευταίες μέρες είδα κάτι "περίεργες" αναρτήσεις του Μηχανικού στην κεντρική.
Τί παίζει?
Αν δεν πρέπει να δημοσιευθούν κάποιες "ενδοοικογενειακές" καταστάσεις, το κατανοώ.
Τί παίζει?
Αν δεν πρέπει να δημοσιευθούν κάποιες "ενδοοικογενειακές" καταστάσεις, το κατανοώ.
- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
Sourmen κακώς το εκλεισες το τοπικ του παιχνιδιου,μαντεψε ποια 2 τοπικ θ αναστενάξουν.Εναλλακτικα ανοιξτε το Μεταγραφές χειμώνα .15 μερες χωρις παιχνιδι θα πεσουν κορμια εδω μέσα 

- sourmenetes
- Moderator
ενταξει κατ. εχει και εθνικη, θα ξεχαρμανιασουμε εκει.
οσο για τις μεταγραφες, εχει ακομα 50 ημερες. λιγο νωρις δεν ειναι;;;;;;;;;;;;;;

οσο για τις μεταγραφες, εχει ακομα 50 ημερες. λιγο νωρις δεν ειναι;;;;;;;;;;;;;;

Εχθές τη φωτογραφία της σεζόν με Δώνη προπονητή και προχθές ένα βίντεο με (κάτι σαν) συνέντευξη μουσικών.sourmenetes έγραψε:οταν λες περιεργες...
- Dinos_Liverpool
Μην «κρεμάτε» τον άλλο έτσι εύκολα, ακόμα και εάν όντως ήταν πολύ βαρύ αυτό που είπε...
Το ήθος και το ύφος, που έχει επιδείξει τόσα χρόνια ο φίλος ο Γιαννιώτης εδώ μέσα, είναι ο λόγος που έκανα ότι δεν διάβασα τι έγραψε, αν και μου το επισήμανε χθες ο Καρέλιας. Πάνω στα νεύρα του ξέφυγε είναι η αλήθεια.
Είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Εάν το έκανε κατ’ επανάληψη ή το κάνει και δεύτερη, τότε μάλιστα, θα γίνει παρατήρηση. Όμως, το παρελθόν του παιδιού είναι τέτοιο που με οδήγησε αμέσως να καταλάβω ότι μιλάνε τα νεύρα του και όχι ο ίδιος.
Όσοι είπατε ότι για σας δεν υπάρχει πλέον ο Γιαννιώτης, είπατε κάτι το οποίο είναι άδικο και πολύ βαρύ για το φίλο μας!
Θα ήθελα να συνεχίσουμε όλοι μας, σαν να μην έγραψε απολύτως τίποτα ο φίλος και το θέμα να λήξει εδώ.
Το ήθος και το ύφος, που έχει επιδείξει τόσα χρόνια ο φίλος ο Γιαννιώτης εδώ μέσα, είναι ο λόγος που έκανα ότι δεν διάβασα τι έγραψε, αν και μου το επισήμανε χθες ο Καρέλιας. Πάνω στα νεύρα του ξέφυγε είναι η αλήθεια.
Είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Εάν το έκανε κατ’ επανάληψη ή το κάνει και δεύτερη, τότε μάλιστα, θα γίνει παρατήρηση. Όμως, το παρελθόν του παιδιού είναι τέτοιο που με οδήγησε αμέσως να καταλάβω ότι μιλάνε τα νεύρα του και όχι ο ίδιος.
Όσοι είπατε ότι για σας δεν υπάρχει πλέον ο Γιαννιώτης, είπατε κάτι το οποίο είναι άδικο και πολύ βαρύ για το φίλο μας!
Θα ήθελα να συνεχίσουμε όλοι μας, σαν να μην έγραψε απολύτως τίποτα ο φίλος και το θέμα να λήξει εδώ.
- ΑποστόληςΑ
Έγραψα παραπάνω την συμφωνία μου. Όλοι κάνουμε λάθη (ακόμη κι εγώ) και όλοι έχουμε το δικαίωμα να επανορθώσουμε. Μόνον εάν δεν θέλουμε να επανορθώσουμε υπάρχει θέμα.
Ρε συ γιαννιωτη μηπως εχει χακαρει καποιος το λογαριασμο σου;
Θα συμφωνησω με τον Ντινο για τον χαρακτηρα που εχει δειξει ο φιλος τοσα χρονια εδω μεσα αυτο ομως που εγραψε ειναι πολυ βαρυ και αν πραγματικα το πιστευει καλο ειναι κατα τη γνωμη μου να μην ξαναγραψει εδω μεσα με δικη του βουληση.
Θα συμφωνησω με τον Ντινο για τον χαρακτηρα που εχει δειξει ο φιλος τοσα χρονια εδω μεσα αυτο ομως που εγραψε ειναι πολυ βαρυ και αν πραγματικα το πιστευει καλο ειναι κατα τη γνωμη μου να μην ξαναγραψει εδω μεσα με δικη του βουληση.
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:ενταξει κατ. εχει και εθνικη, θα ξεχαρμανιασουμε εκει.
Έχει μπάσκετ...!!!