14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Είναι τοσο εγωιστης που θα τον τρωμε στη μαπα σαν παλαιμαχο τουλάχιστον ως το 2017 και σαν μελλοντικο προεδρο μεχρι το 2025.Καλα να ειμαστε να τον χαιρομαστε.
ο σάλπι τα δίνει όλα σε κάθε ματς
γιατί τον κράζετε έτσι?
εντάξει είναι λίγο ντεφορμέ, σε όλους συμβαίνει
ρε άγγελε? ρε άγγελε? ρε άγγελε? ρε άγγελε?
14 φορές θα το γράψω.
ρε άγγελε, πλάκα μας κάνεις? πες μας τι βλέπεις και τον βάζεις βασικό σε κάθε ματς?
μην πει κανείς ότι δεν υπάρχει άλλος
υπάρχει ο γκολάσα και ο μάρτενς και ο φανούρης
αυτό το εκνευριστικό που κάνεις και κρύβεσαι πίσω από τον αμυντικό.....
συνέχισέ το, σε εκλιπαρώ
γιατί τον κράζετε έτσι?
εντάξει είναι λίγο ντεφορμέ, σε όλους συμβαίνει
ρε άγγελε? ρε άγγελε? ρε άγγελε? ρε άγγελε?
14 φορές θα το γράψω.
ρε άγγελε, πλάκα μας κάνεις? πες μας τι βλέπεις και τον βάζεις βασικό σε κάθε ματς?
μην πει κανείς ότι δεν υπάρχει άλλος
υπάρχει ο γκολάσα και ο μάρτενς και ο φανούρης
αυτό το εκνευριστικό που κάνεις και κρύβεσαι πίσω από τον αμυντικό.....
συνέχισέ το, σε εκλιπαρώ
Δημητρη,σ΄ευχαριστουμε που παρ΄οτι ποναει
το ποδι σου εδω και καιρο, συνεχιζεις και μας χαριζεις ανεπαναληπτες στιγμες, ποδοσφαιρικης πανδαισιας.
Σ΄ευχαριστουμε που,συνεχιζεις να κανεις δουλειες που δεν φαινονται και δεν μπορει να τις κανει αλλος,αν εκανες και καμμια δουλεια που φαινεται και σε μας τους αδαεις,καλα θα ητανε.
Αλλα ρε Δημητρη,την οικογενεια σου δεν την σκεφτεσαι?
Την γυναικα σου δε την σκεφτεσαι?Τι χρωσταει η χριστιανη να σε βλεπει μετα απο καθε ματς εξουθενωμενο και καταβεβλημενο?
Το παιδακι σου δε το σκεφτεσαι?Να μη νπορει να χαρει τον πατερα του εξ αιτιας της κουρασης?
Ενα νταχντιρντι,ενα κούπε πέ,ρε Δημητρη.
Ζητα μια αδεια .............................με αποδοχες,να ξεκουραστεις και να αφοσιωθεις λιγο στην οικογενεια σου και μεις θα κανουμε πετρα την καρδια μας και θα συνεχισουμε την πορεια μας και ας ειναι αισθητη η απουσια σου.
Ανθρωποι ειμαστε και σε καταλαβαινουμε.Παν΄απ΄ολα η οικογενεια Δημητρη μου.
Ρε Δημητρη,να εισαι +1 μετρο μπροστα απο τον Σιντεφελντ, που με το ζορι παταει το ενα του ποδι,
και να σε προλαβαινει και να κοβει τη σεντρα που πας να βγαλεις,εκει σταματαςτο ποδοσφαιρο.
Αν εχεις προβλημα πεστο και μην εκτιθεσαι,αν παλι το ταβανι σου επεσε τοσο χαμηλα(αυτο πιστευω),
απαλλαξε μας και να εισαι σιγουρος,πολοι θα σε αγαπησουνε,γι αυτη την πραξη σου.
Αν παλι σ΄αρεσει να βγαινεις αλλαγη και να σε κραζει το μισο γηπεδο και το αλλο μισο να σε λυπαται,
εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.
λιγο ποντιακο εγωισμο δεν εχεις μεσα σου?

Σ΄ευχαριστουμε που,συνεχιζεις να κανεις δουλειες που δεν φαινονται και δεν μπορει να τις κανει αλλος,αν εκανες και καμμια δουλεια που φαινεται και σε μας τους αδαεις,καλα θα ητανε.
Αλλα ρε Δημητρη,την οικογενεια σου δεν την σκεφτεσαι?
Την γυναικα σου δε την σκεφτεσαι?Τι χρωσταει η χριστιανη να σε βλεπει μετα απο καθε ματς εξουθενωμενο και καταβεβλημενο?
Το παιδακι σου δε το σκεφτεσαι?Να μη νπορει να χαρει τον πατερα του εξ αιτιας της κουρασης?
Ενα νταχντιρντι,ενα κούπε πέ,ρε Δημητρη.
Ζητα μια αδεια .............................με αποδοχες,να ξεκουραστεις και να αφοσιωθεις λιγο στην οικογενεια σου και μεις θα κανουμε πετρα την καρδια μας και θα συνεχισουμε την πορεια μας και ας ειναι αισθητη η απουσια σου.
Ανθρωποι ειμαστε και σε καταλαβαινουμε.Παν΄απ΄ολα η οικογενεια Δημητρη μου.
Ρε Δημητρη,να εισαι +1 μετρο μπροστα απο τον Σιντεφελντ, που με το ζορι παταει το ενα του ποδι,
και να σε προλαβαινει και να κοβει τη σεντρα που πας να βγαλεις,εκει σταματαςτο ποδοσφαιρο.
Αν εχεις προβλημα πεστο και μην εκτιθεσαι,αν παλι το ταβανι σου επεσε τοσο χαμηλα(αυτο πιστευω),
απαλλαξε μας και να εισαι σιγουρος,πολοι θα σε αγαπησουνε,γι αυτη την πραξη σου.
Αν παλι σ΄αρεσει να βγαινεις αλλαγη και να σε κραζει το μισο γηπεδο και το αλλο μισο να σε λυπαται,
εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.
λιγο ποντιακο εγωισμο δεν εχεις μεσα σου?
- Black&White
Αντί να βρίζουμε τη διοίκηση που δεν πήρε εξτρέμ και σέντερ μπακ , κράζουμε Σαλπιγγίδη και Κατσικά.
Φταίει ο γάιδαρος και βαράμε το σαμάρι.
Δε βριζουμε ρε φιλε,καλαμπουρι κανουμε,να ξεδωσουμε λιγο απο το χθεσινο στραπατσο.Black&White έγραψε:Αντί να βρίζουμε τη διοίκηση που δεν πήρε εξτρέμ και σέντερ μπακ , κράζουμε Σαλπιγγίδη και Κατσικά.
Μια και μιλας για γαιδαρους,τρεις ειναι(με την καλη ενοια παντα).
α) ο ιδιοτητης
β)ο τεχνικος διευθυντης
γ) ο προπονητης
αυτων ο λογος περνουσε στο σχεδιασμο της ομαδας το καλοκαιρι.
Ασε εμας να βαραμε το σαμαρι και βαρα εσυ τους γαιδαρους.
Αν και πιστευω οτι τον γ) γαιδαρο δε θα τον ακουμπησεις καν,μηπως κανω λαθος?
Αυτός φταίει που παίζει;
Είναι άμπαλος, εντάξει, χάνει γκολ εντάξει, αλλά έχει κάνει και πολλά καλά παιχνίδια, που όμως φυσικά δεν σημαίνει, οτι πρέπει να παίζει συνεχώς και ανελλιπώς.
Απο την άλλη, αν είναι σε καλή κατάσταση, σκίζεται για την ομάδα.
Εντάξει για αλλαγή ή για εύκολα παιχνίδια για ένα 20σάλεπτο μπορεί ακόμη να παίξει.
Ρε παίδες , αφού δεν έχουμε καλλίτερους και όταν έχεις και τόσες ελλείψεις ενδεκαδάτων, πως θα τις καλύψεις;

Είναι άμπαλος, εντάξει, χάνει γκολ εντάξει, αλλά έχει κάνει και πολλά καλά παιχνίδια, που όμως φυσικά δεν σημαίνει, οτι πρέπει να παίζει συνεχώς και ανελλιπώς.
Απο την άλλη, αν είναι σε καλή κατάσταση, σκίζεται για την ομάδα.
Εντάξει για αλλαγή ή για εύκολα παιχνίδια για ένα 20σάλεπτο μπορεί ακόμη να παίξει.
Ρε παίδες , αφού δεν έχουμε καλλίτερους και όταν έχεις και τόσες ελλείψεις ενδεκαδάτων, πως θα τις καλύψεις;

- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια, προσπαθείτε όσο μπορείτε να αυτοπεριορίζεστε... Εντάξει, καλά (υποφερτά κατ'εμέ) το πάτε, μη το *αμήσουμε όμως... 

- Black&White
prist64 έγραψε:Δε βριζουμε ρε φιλε,καλαμπουρι κανουμε,να ξεδωσουμε λιγο απο το χθεσινο στραπατσο.Black&White έγραψε:Αντί να βρίζουμε τη διοίκηση που δεν πήρε εξτρέμ και σέντερ μπακ , κράζουμε Σαλπιγγίδη και Κατσικά.
α) ο ιδιοτητης
β)ο τεχνικος διευθυντης
γ) ο προπονητης
Έχω πει πως είναι λάθος του που δεν επέμεινε σε μεταγραφές αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι κανείς δε μίλησε. Μόνο ο Σαββίδης πουλούσε τρελίτσα πως και καλά δεν ήξερε πως χρειάζονται μεταγραφές!
Από εκεί και πέρα ,για να κράξω έναν προπονητή που ενώ βγάζει προετοιμασία με την Κ20 μου δηλώνει απ'την αρχή πως πάει για το πρωτάθλημα και με έχει όντως πρώτο, πρέπει να είμαι τουλάχιστον ψυχανώμαλος!
Ξέρουμε πως όλοι οι προηγούμενοι, ακόμη κι ο Σάντος δήλωσαν πως δε γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα. Αυτός λέει πως θα το πάρει με τον Κατσικά, το Σπυρόπουλο και τον Τζανδάρη.
Βγες εσύ και κράξτον.
Το να τον κραξω για τις μεταγραφες,ειναι το μονο ευκολο,αλλα δεν ξερω τι εγινε,οποτε Κωτσος δεν πιανομαι.Black&White έγραψε:prist64 έγραψε:Δε βριζουμε ρε φιλε,καλαμπουρι κανουμε,να ξεδωσουμε λιγο απο το χθεσινο στραπατσο.Black&White έγραψε:Αντί να βρίζουμε τη διοίκηση που δεν πήρε εξτρέμ και σέντερ μπακ , κράζουμε Σαλπιγγίδη και Κατσικά.
α) ο ιδιοτητης
β)ο τεχνικος διευθυντης
γ) ο προπονητης
Έχω πει πως είναι λάθος του που δεν επέμεινε σε μεταγραφές αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε το καλοκαίρι κανείς δε μίλησε. Μόνο ο Σαββίδης πουλούσε τρελίτσα πως και καλά δεν ήξερε πως χρειάζονται μεταγραφές!
Από εκεί και πέρα ,για να κράξω έναν προπονητή που ενώ βγάζει προετοιμασία με την Κ20 μου δηλώνει απ'την αρχή πως πάει για το πρωτάθλημα και με έχει όντως πρώτο, πρέπει να είμαι τουλάχιστον ψυχανώμαλος!
Ξέρουμε πως όλοι οι προηγούμενοι, ακόμη κι ο Σάντος δήλωσαν πως δε γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα. Αυτός λέει πως θα το πάρει με τον Κατσικά, το Σπυρόπουλο και τον Τζανδάρη.
Βγες εσύ και κράξτον.
Το οτι πηγε για προετοιμασια με την Κ20,ενω ανακοινωθηκε απο τις 18 Μαίου,σιγουρα εχει
ενα μεριδιο ευθυνης,τι λες κι εσυ?
Ο Αγγελος οταν ρωτηθηκε για τους στοχους του Π.Α.Ο.Κ.,απαντησε οτι ειναι αυτονοητο ο πρωταθλητισμος,το κυπελο και η ευρωπη για τον Π.Α.Ο.Κ.,δεν ειπε οτι παει για πρωταθλημα με τους παικτες που ανεφερες.
Και μια και μιλας για κραξιμο,εγω τον εκραξα το καλοκαιρι του ΄98,οταν εκλεισε προπονητικο κεντρο
εκανε μεταγραφικο σχεδιασμο και μια ωραια πρωια την εκανε με ελαφρα.................
Ηρθε ο Μπλαχιν τον Ιουλιο και η ομαδα εγινε κωλος.Οι κουμπαροι ομως πινανε τα τσιπουρακια
παραλιακα και τελικα επεστρεψε ο σωτηρας.
Εσυ τοτε τον εκραξες? η ησουν μικρος και δεν ηξερες?
Το να βλεπεις το καλο και να το επικροτεις,ειναι καλο.
Το να βλεπεις τα ασχημα και να τα κατακρινεις κι αυτο ειναι καλο.
Το να θες να εισαι τιμητης ανθρωπων η καταστασεων,καλο θα ηταν να εισαι
και γνωστης αυτων.
Η αξια του Αγγελου ειναι γνωστη,οπως και τα στραβα του,μακαρι το Μάιο να πανηγυριζουμε αγκαλιασμενοι,
αλλα να ερχομαστε σε αντιπαραθεση για καποιους που βγαζουν λεφτα απο την καυλα μας,
ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο.
Με θεωρίες συνωμοσίας δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτε αλλα αυτό που ξαφνικά ο Σαλπιγγίδης εχει πρόβλημα με το πόδι που ούτε καν control δε τον αφήνει να κάνει, ενώ χωρίς το πρόβλημα τη κολλούσε τη μπάλα στο πόδι, είναι το λιγότερο αστείο. Σε λίγο θα μας πουν ότι για το γεγονός ότι δε μπορεί να βρει ούτε μπάλα μονος του δυο μετρα από την εστία φταίει κριθαράκι που έβγαλε στο μάτι και δε βλέπει καλά. Έλεος δηλαδή πάρτε το απόφαση ότι, ότι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε δε μπορεί πλέον και κάντε στον άκρη και για το δικό μας το καλο και για το δικό του. Είναι κρίμα ένας παίχτης με τέτοια πορεία να ξεφτιλίζετε στα τελειώματα του. Η εικόνα που βγάζει μέσα στο γηπεδο είναι για να τον λυπάσαι πλέον...
- Black&White
Φίλε priest, δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πεις. Ότι πρέπει να κράξω τον Αναστασιάδη; Για ποιο λόγο; Άσε τα 1998 και τότε που έφυγε ως παίκτης για το βάζελο .
Αν πιστεύεις πως είμαι αγγελόσκυλο, πέφτεις πολύ έξω. Δεν είμαι προσωπολάτρης.Απλώς δεν μπορώ να θεωρήσω νορμάλ κάποιον που θα τον κράξει όταν μ'αυτό το υλικό σε έχει πρώτο .
Υ.Γ. Δες τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Καλλονή ,όταν όλοι τον έβριζαν. Θα δεις ότι μιλάει για πρωτάθλημα.
Αν πιστεύεις πως είμαι αγγελόσκυλο, πέφτεις πολύ έξω. Δεν είμαι προσωπολάτρης.Απλώς δεν μπορώ να θεωρήσω νορμάλ κάποιον που θα τον κράξει όταν μ'αυτό το υλικό σε έχει πρώτο .
Υ.Γ. Δες τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Καλλονή ,όταν όλοι τον έβριζαν. Θα δεις ότι μιλάει για πρωτάθλημα.
- kataramenos5
Εχει δίκιο ο GI4NNEN4 στημένο ήταν το ματς.Το στησε ο guardian με τον Αγγελο για να εκθέσουν
τον ΔΣ14-xiv-τρεχαγυρευε.Γιατι όλοι ξερανε που θα στραφούν τα πυρά σε περίπτωση ήττας.
Τυχαία η επιστροφή του guardian μια μολις μερα πρίν το παιχνίδι? .Η φραση
"με καλουσες σαν τον μπατμαν στην γκοθαμ σιτι οταν οι κοντικοι σε περικυκλωναν"
δηλώνει οτι υπήρξε προσυνεννόηση και με άλλα μελη της σπειρας.
ΥΓ Το μαμησαμε που το μαμήσαμε ακομα μια φορα το θεμα είπα να το αποτελειώσω.
τον ΔΣ14-xiv-τρεχαγυρευε.Γιατι όλοι ξερανε που θα στραφούν τα πυρά σε περίπτωση ήττας.
Τυχαία η επιστροφή του guardian μια μολις μερα πρίν το παιχνίδι? .Η φραση
"με καλουσες σαν τον μπατμαν στην γκοθαμ σιτι οταν οι κοντικοι σε περικυκλωναν"
δηλώνει οτι υπήρξε προσυνεννόηση και με άλλα μελη της σπειρας.
ΥΓ Το μαμησαμε που το μαμήσαμε ακομα μια φορα το θεμα είπα να το αποτελειώσω.

Black&White,διαβαζεις αλλα δεν προσεχεις τι λεω.Black&White έγραψε:Φίλε priest, δεν καταλαβαίνω τι θες να μου πεις. Ότι πρέπει να κράξω τον Αναστασιάδη; Για ποιο λόγο; Άσε τα 1998 και τότε που έφυγε ως παίκτης για το βάζελο .
Ξαναδιαβασε την τελευταια προταση,απο το προηγουμενο ποστ.
ΔΕ μ΄αρεσει να χαρακτηριζω και γι αυτο το κανω σπανια και μονο αν ειμαι σιγουρος για κατι.
Αλλο το κραξιμο και αλλο η κριτικη.Και θα σε επαινεσω(γενικα μιλαω) για τα καλα σου,
αλλα και στα στραβα σου,δε θα σου χαιδεψω τ΄αυτια.
Ξαναγυρνα απο το πρωτο ποστ μεχρι εδω και δες που ειμαι λαθος,χαβαλες γινοταν και το σοβαρεψες.
Για πες μου ομως μιας και το θεμα μας ηταν ο Σαλπιγγιδης,εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του?
Αν ησουν εσυ προπονητης,θα τον ειχες,βασικο και αναντικαταστατο?
Θα τον εξεθετες αφου ειναι ντεφορμε,αλλα και με προβλημα στο ποδι ,οπως ειπε ο Αγγελλος?
Η συνεχεια αυριο,γιατι θα σηκωθω νωρις για κυνηγι.
Αυριο δεν επιτρεπεται ο λαγος,και θα παω για φασσες.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.chrisg4 έγραψε:Το έγραψα και στο topic του Αναστασιάδη. Είναι τόσο κακοί και ανούσιοι μέσα στο παιχνίδι Σαλπιγγίδης και Σπυρόπουλος που ακόμα και Ποζατζιδης και Πόζογλου να παίζανε στη θέση τους μονο και μονο από τις εμπειρίες που θα περνάνε θα ήταν ένα κέρδος έστω και μικρό για την ομάδα.
Ας έβαζε τον Πόζογλου σε κάθε αγώνα παρά τον Σαλπι. Μπορεί να χάναμε περισσότερους βαθμούς (αν και αμφιβάλλω) αλλά θα κερδίζαμε έναν παίκτη.
Όσο για τον Σπυρο, ακόμη να κατανοήσω πόσο χειρότερος θα ήταν ο Τζαβέλλας.