Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
4
4%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
5
5%
Τζανδάρης
2
2%
Τζιόλης
10
11%
Kace
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Golasa
15
16%
Αθανασιάδης
1
1%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
32
34%
Martens
2
2%

Σύνολο ψήφων: 93

Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν εφταιγε ο κοσμος εχθες.
Ειναι ευκολο να λεμε συνεχεια οτι φταιει ο κοσμος αλλα δεν ισχυει παντα.
Οποιος στερηθηκε απο αλλου για να βρει το 20αρικο, οποιος αφησε την οικογενεια του το απογευμα της Κυριακης, οποιος εβγαλε το λαρυγγι του και σημερα δεν μπορει να μιλησει. Αυτος καταλαβαινει.
Επι μια ωρα περιμεναμε να γιορτασουμε και να απαντησουμε σε οσους μας ρωτουσαν γιατι πηγαινουμε ακομα γηπεδο.
Η ομαδα δεν μας βοηθησε.
Δεν φταιμε εμεις.
Εχει γινει κακη συνηθεια να γκαβλωνει ο κοσμος και η ομάδα να τον ξενερωνει.

Και να ξερετε: Αν ειχαμε κερδισει και τα πραγματα ηταν αλλιως, ολοι σημερα θα μιλουσαμε για το μεγαλειο του Λαου του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν είπε κανείς να μη γκαβλώνει ο κόσμος.
Ούτε είπε κανείς ότι για τη χθεσινή ήττα φταίει ο κόσμος.

Άλλο λέμε, μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, μεγάλα παιδιά είστε.
Μόλις έχουμε ισοφαρίσει, έχουμε επίθεση στο καπάκι, κερδάμε κόρνερ και έχει διακοπή 5 λεπτών.
Δεν έγινε μόνη της κάποιοι την προκάλεσαν.
Δηλαδή time out για τον αντίπαλο.
Και για τον διαιτητή, που επειδή βαρέθηκε, σφύριξε ένα ανύπαρκτο φάουλ για να τελειώνει με το 5λεπτο κόρνερ.
Δεν θέλει και πολύ κλικ κλικ για το ποιός ευνοήθηκε.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

Ηρθαν να παίξουν ταμπούρι και κλέψαν το αποτέλεσμα. Υπάρχει και β γύρος που αναγκαστικά θα ανοιχτούν και θα φάνε 3άρα. Γενικότερα καλώς ή κακώς ο ΑΑ θέλει ο ΠΑΟΚ να παίζει με τον ίδιο επιθετικό τρόπο με όλους. Πάρε τον Γενάρη ένα εξτρέμ και ένα σεντερ μπακ και πήρες πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε δεν μασάμε!!! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο βάζελος περνάει από την έδρα του μετέπειτα πρωταθλητή!
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Χωρις Μακ, Ρατ, Σκονδρα, Τζαβελλα, με Κλαους όχι καλα κλπ, ηλπιζα απλως σε δυσκολη νικη, φανερη η δυσκολια να γινουν φασεις, ασταθης αμυνα, αν επαιζαν οι πιο πανω δεν θα ειχε μεινει τιποτα απ'το βαζελο
Ειδικα ο Ρουμανος και ο Σλοβάκος είναι αναντικατάστατοι, αναζητουνται αλλοι 2 τετοιοι σε θεση εξτρεμ και κεντρο αμυνας για την κατακτηση του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν υπάρχει παικτης Σαλπι,παικτης Σπυροπουλος,Κατσικας,Τζανδαρης.Δε υπαρχει προπονητής Αγγελλος Αναστασιαδης.Ολα αυτά που ζήσαμε 3 μηνες τώρα ηταν μια φαντασιωση.Δεν υπάρχουμε ΛΑΙΜΑΙ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Οταν εισαι +5 απο τον δευτερο και εχεις ντερμπι στην καταμεστη πυρακτωμενη εδρα σου με μια ομαδα που περυσι σου στερησε το κυπελλο με ντορτι και το τσου λου με π@στια,περιμενεις καλυτερη εμφανιση.Εγω για παραδειγμα περιμενα και δεν το κρυβω οτι θα τους ριχναμε 4.
Εστω και με τις ελειψεις που ειχαμε "που ηταν οντως πολυ σημαντικες"περιμενα οτι θα πνιξουμε τον αντιπαλο οπως καναμε και στα προηγουμενα παιχνιδια στην τουμπα.
Ειλικρινα ακομα και σημερα που ειμαι νηφαλιος δεν μπορω να καταλαβω τι ΠΑΟΚ ειδα εχθες.Για την ακριβεια ΠΑΟΚ ειμασταν μονο την στιγμη της ισοφαρισης και για μερικα λεπτα ακομα μεχρι να πεσουν τα καπνογονα"περαστικα μας και γι αυτο"
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν ειμαι αγνωμονας και δεν μπορω να μηδενισω την μεχρι τωρα εξαιρετικη παρουσια της ΟΜΑΔΑΣ στο πρωταθλημα.
Ακομα σας πιστευω και ειμαι βεβαιως πως στην τριπολη και στο τηγανι θα πεθανετε για να ανατρεψετε τα δεδομενα.Που στο κατω κατω δεν ειναι ασχημα καθως ειμαστε ακομα πρωτοποροι και θα παραμεινουμε με νικη στην τριπολη και αν δεν χασουμε στο τηγανι.ΟΙ επιστροφες των Μακ Ρατς Τζαβελα Σκονδρα και η προσαρμογη των Μαντουρο Μαρτενς Περειρα θα συντελεσουν τα μεγιστα σε αυτο.
ΤΙΠΟΤΑ λοιπον δεν τελειωσε αδερφια ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
ΥΓ Σπυροπουλε οταν παμε να διωξουμε συρτη μπαλλια που μας ερχεται απο αριστερα και διπλα μας εχουμε αντιπαλο δεν παμε να την διωξουμε με το αριστερο γιατι θα κανουμε πασα οπως και εγινε.
ΥΓ2 Αγγελε ο Σαλπι δεν μπορει αλλο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οι αλλαγές επρεπε να ειναι Περειρα αντι κοντου (οπως εγινε), Μαρτενς αντι Τζανδαρη (οπως ΔΕΝ εγινε) και Μαντουρο αντι Τζιολη. ειδικα στο 65-70 και με το σκορ στο 1-1 ο ΒελγοΚύπριος επρεπε να εχει μπει ωστε να κρατησουμε καλυτερα ρυθμο.

το χθεσινο ματς το χρεωνω στον Αναστασιαδη. ουτε σε κοντο, ουτε σε σπυροπουλο ουτε πουθενα. μονο ο Αγγελος φταιει, αλλα επίσης ο ιδιος φταει και γηια την εξαιρετικη μεχρι σημερα πορεια της ομαδας που με ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΚΟΜΑ. αρα εγω...μοκο.

συνεχίζουμε. η απωλεια χθες θα καλυφτει με διπλο στην Τριπολη. εδω ειμαστε να τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

tsou έγραψε:τελικά από αυτό το κόμπλεξ, νοοτροπία χωριού(δε ξέρω πως ακριβώς να το χαρακτηρίσω) μάλλον δε θα γλιτώσουμε ποτέ.
το έχουμε φορτωθεί στο dna μας και προχωράμε με αυτό μόνιμα(ή σχεδόν μόνιμα).
είσαι στο +5 πράγμα πρωτόγνωρο, σε μια Τούμπα φλεγόμενη από οπαδούς που έχουν να δούνε 30 χρόνια πρωτάθλημα και έρχεται ο χειρότερος βάζελος(ίσως και της ιστορίας του) και παρόλαυτα δε μπορείς να τον πατήσεις και χάνεις. πραγματικά δε ξέρω πλέον πως να αντιδράσω σε αυτό. παλιότερα τα ίδια με την κούλα ή με τους γκέι, σε πόσες, τόσες κηδείες στην Τούμπα.
ενώ αντίστοιχα εμείς για να πάρουμε ένα Χ από αυτούς όταν καιγόνται, πρέπει να φτύσουμε τα έντερα μας και πάλι δύσκολα.
δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω πέρα από κόμπλεξ.
Όχι φιλε δεν είναι κομπλεξ.Ειναι πολύ απλο,αυτοι που επαιξαν χθες δεν εχουν την ποιοτητα να πατησουν το βαζελο.
Νοοτροπια χωριου εχει ο λαος μας,γιατι μια ζωη αποθεώνουμε τη μετριοτητα και μας αρεσει να αυτοπαραμυθιαζόμαστε.
Πχ.Οταν δεχεσε σαν λαος ότι ο Κατσικας είναι 'άλλος παιχτης' με Αγγελο και 'μια ευκαιρια ακομα' και 'νέο τετραετες στον κατσικα',μονο και μονο για να τη βγαλει με τα ψεμματα ο μεγαλομετοχος, θα ερθει η στιγμη που θα τα λουστεις όταν πας να κανεις το βημα παραπανω γιατι εκει θα μετρησει η ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μετά από μια μέρα, μιας και ηρέμησα λίγο, έχω να πω ότι ούτε απουσίες μετράνε για το χθεσινό ματς, ούτε η κούραση
και ο βάζελος παίζει γιουρόπα και ο βάζελος είχε έξω τους 2 καλύτερούς του παίχτες

απλά μας έχουν πάρει οι πράσινοι λαγοί τον αέρα τόσα χρόνια
τόσο απλά
κάνουμε τον κουτρούμπακα να φαίνεται πικέ, τον καρέλη να φέρνει σε στέρλινγκ και τον κλωναρίδη σε μπολτ

είμαστε κομπλεξικοί με βάζελο, γαύρο και χανούμι
δε θα μπορέσουμε ποτέ, σε όσο άσχημη κατάσταση και να είναι, να τους ρίξουμε μια ξηγημένη 4άρα
αν πχ παίξουμε αύριο με το χανούμι, δεν πρόκειται να το πάρουμε αέρα

όσο για το οακα, χρόνια τώρα τα έχουμε χαμένα τα ματς
όποτε πάμε οάκα γυρίζουμε με φάπα κι ας έχουμε καλύτερη ομάδα
κόμπλεξ αθεράπευτο

στα καθαρά αγωνηστικά, όταν παίζει τόσο ψηλά και κλείνεις τον αντίπαλο στην περιοχή του, χρειάζεσαι πάνω απ'όλα οι σέντερ μπακ σου ή ο αμυντικός σου χαφ να είναι σαίτες!
αλλιώς θα τρως κόντρες από κάθε πικραμένο, όπως φάγαμε και μεις με τη ζέλα

τέλος, απορώ γιατί χρησιμοποιήθηκε ο σπυρόπουλος, ο κίτσιου κςι ο κοντός, εφόσον υπήρχαν υγιείς ο τζαβέλας, ο σκόνδρας και ο φακούντο

ήττα μέσα στο πρόγραμμα. συνεχίζουμε
Άβαταρ μέλους
Karelias

K_geo έγραψε:. μονο ο Αγγελος φταιει, αλλα επίσης ο ιδιος φταει και γηια την εξαιρετικη μεχρι σημερα πορεια της ομαδας που με ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΚΟΜΑ.
όχι by default
Άβαταρ μέλους
Karelias

danirifle έγραψε: απλά μας έχουν πάρει οι πράσινοι λαγοί τον αέρα τόσα χρόνια
τόσο απλά
Τόσο απλά, λάθος: Στα τελευταία 10 συν τελικό ματς:
Super League 2014/2015 (09/11/2014) - 10η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 2 Παναθηναϊκός
Play Offs Ελλάδας 2013/2014 (17/05/2014) - 6η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 0 Παναθηναϊκός
Play Offs Ελλάδας 2013/2014 (04/05/2014) - 2η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 1 - 1 ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας 2013/2014 (26/04/2014) - ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ 1 - 4 Παναθηναϊκός
Super League 2013/2014 (09/02/2014) - 24η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 1 ΠΑΟΚ
Super League 2013/2014 (06/10/2013) - 7η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 2 - 1 Παναθηναϊκός
Super League 2012/2013 (17/03/2013) - 26η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 2 - 0 Παναθηναϊκός
Super League 2012/2013 (18/11/2012) - 11η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 0 ΠΑΟΚ
Play Offs Ελλάδας 2011/2012 (13/05/2012) - 4η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 0 ΠΑΟΚ
Play Offs Ελλάδας 2011/2012 (10/05/2012) - 3η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 0 Παναθηναϊκός
Super League 2011/2012 (04/03/2012) - 23η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 0 - 2 ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εδώ που τα λέμε, για ένα μέρος του παιχνιδιού τουλάχιστον κάποιοι συνοπαδοί μας ενέργησαν ως οι καλύτεροι υποστηρικτές του βάζελου....σε ωραίο σημείο διακόψατε το παιχνίδι παιδιά, συγχαρητήρια!Πάντα τέτοια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω ξερω οτι απο περσι εχω γινει το πουτ@ν@κι του βαζελου.
η χαρα του καθε πικραμενου
επαιζα απεναντι στον κουτρουμπι,τον τριανταφιλοπουλο και το σιντεφελτ με ενα ποδι και δεν καταφερα να κανω ουτε μιαευκαιρια μεσα στην Τουμπα

εγω τα +5 και τα πρωτος στις πρωτες 8 αγωνιστικες τα βλεπω βερεσε.

δεν μπορω να εχω τον προπονητη της ομαδας μου και να με κοροιδευει μεσα στα μουτρα λεγοντας μου οτι ο σαλπι κανει πραγματα που κανενας αλλος δεν μπορει να κανει. φυσικα και δεν μπορει κανενας αλλος ποδοσφαιριστης να κανει κοντρολ 10 μετρων,φυσικα και δεν γινεται κανενας ποδοσφαιριστης να χαλαει καθε επιθετικη ενεργεια της ομαδας.ακομα και ενα παλικαρι απο τις κερκιδες να βαλουν μεσα καλυτερα θα παιξει.

μας γ@μησαν την ψυχολογια ολοι τους απο το κεφαλι μεχρι την ουρα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Karelias έγραψε:
danirifle έγραψε: απλά μας έχουν πάρει οι πράσινοι λαγοί τον αέρα τόσα χρόνια
τόσο απλά
Τόσο απλά, λάθος: Στα τελευταία 10 συν τελικό ματς:
Super League 2014/2015 (09/11/2014) - 10η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 2 Παναθηναϊκός
Play Offs Ελλάδας 2013/2014 (17/05/2014) - 6η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 0 Παναθηναϊκός
Play Offs Ελλάδας 2013/2014 (04/05/2014) - 2η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 1 - 1 ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας 2013/2014 (26/04/2014) - ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ 1 - 4 Παναθηναϊκός
Super League 2013/2014 (09/02/2014) - 24η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 1 ΠΑΟΚ
Super League 2013/2014 (06/10/2013) - 7η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 2 - 1 Παναθηναϊκός
Super League 2012/2013 (17/03/2013) - 26η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 2 - 0 Παναθηναϊκός
Super League 2012/2013 (18/11/2012) - 11η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 0 ΠΑΟΚ
Play Offs Ελλάδας 2011/2012 (13/05/2012) - 4η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 2 - 0 ΠΑΟΚ
Play Offs Ελλάδας 2011/2012 (10/05/2012) - 3η Αγωνιστική ΠΑΟΚ 1 - 0 Παναθηναϊκός
Super League 2011/2012 (04/03/2012) - 23η Αγωνιστική Παναθηναϊκός 0 - 2 ΠΑΟΚ
καρέλια σε όλα αυτά τα ματς, είχαμε καλύτερο ρόστερ από το βάζελο
και μία φορά δεν τον πήραμε αέρα
με χειρότερη ομάδα από σένα, σου παίρνει αποτελέσματα και με περισσότερα γκολ
αυτό κάτι λέει
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Αρχικά επιτρέψτε μου να πω ότι δεν έγινε κάτι που χάθηκε ένα παιχνίδι. Προφανώς και μας πονάει γιατί περιμέναμε να κάνουμε περίπατο επί του αγαπητού τουίτι που μας κάνει αγκαλίτσες και από πίσω μας... αλλά στην τελική είναι 3 χαμένοι βαθμοί σε ένα μαραθώνιο.

Στο αγωνιστικό δεν έχω να πω πολλά καθώς τα έχετε πει όλα. Προσωπικά επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή με το δημητράκι και τον σπυρό στα στημένα. Τα παιδιά εκτίθενται πλέον. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον φάνη που αν κ άπειρος τρέχει σαν σκύλος να καλύψει κάθε τρύπα και προφανώς κάνει λάθη απειρίας. Να σημειωθεί εδώ ότι ο κάτσε, που τώρα εντυπωσιάζει, την πρώτη χρονιά με χάβο ήταν πολύ χειρότερος και ανούσιος στο παιχνίδι του. Έχω κάνει κολοτούμπα ολκής με τζιόλη ο οποίος εδώ και ένα μήνα με εκπλήσσει συνεχώς και δεν πρόκειται να του κακιώσω αν σκάσει κάποια στιγμή. Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χαραμίζω χρήμα και εμπειρίες για παίκτες όπως ο παπ κ ο σάλπι και να τα στερήσω από τον κάθε κουλούρη και πόζογλου οι οποίοι κάποια στιγμή πρέπει να ψηθούν στα δύσκολα ενώ δεν ξέρω πόσο χειρότεροι και αρνητικοί θα είναι.

Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι τα λεγόμενα μερικών όσο αναφορά τον κόσμο. Εδώ και 6-7 χρόνια πηγαίνω μόνο στο πέταλο και επιτρέψτε μου να μπορώ να πω αυτά που βλέπω.

Όσοι επιθυμούν μια τούμπα με τους γνωστούς 15.000 με παλμό. Πρώτον είναι δικαίωμα του καθενός να φωνάζει ή όχι στο γήπεδο. Αν θεωρείς ότι υπερτερείς σε κάτι από τον δίπλα που δεν φωνάζει πήγαινε ζήτα στην ΠΑΕ (που σε αγαπάει και στο δείχνει πυκνά πόσο νοίαζεται ) να σου κάνει κάποια έκπτωση ή να βάλουν κάπου τη φωτό σου. Επίσης επειδή κατά κύριο λόγο μόνο η 4 έχει παλμό δεν γίνεται από τη μία να μου θες μόνο αυτούς που κα****νούν και φωνάζουν στο γήπεδο αλλά να τσατίζεσαι και με τους πυρσούς που πετάνε. Εκτός αν νομίζουμε ότι όσοι πάνε στη χάση και στη φέξη για το τζερτελέ κουβαλάνε και φωτοβολίδες και στυλό. Προσωπικά κάθε φορά φεύγω βραχνιασμένος και τσατισμένος με τα "αδέλφια" που αγαπάνε την ομάδα αλλά πετάνε και κανένα πυρσό κόβοντας το ρυθμό της ομάδας και θέτοντας τη σωματική μου ακεραιότητα σε κίνδυνο επειδή είμαι βλάκας και κάθομαι χαμηλά στον πυρήνα. Για να τελειώνει αυτό το παραμύθι και να μην σας κουράζω άλλο ας σταματήσουμε να λέμε ότι να ναι. Οι εποχές άλλαξαν και κουμάντο στην κάθε 4 κάνουν οι ψευτοτσαμπουκάδες και τα παρεάκια που μόνο αυτοί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και κάνανε το σκατό παξιμάδι για να μην φύγει ο προδότης ο σάλπι. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και είναι λογικό αφού σε μια κοινωνία που παραπαίει μην περιμένεις να δεις στο γήπεδο λογική και πολιτισμό. Σε κάθε ματς που θα έχει παλμό θα φωνάζουν 5.000 μέρος των οποίων κάνουν τα μπάχαλα και τα επεισόδια επειδή είναι πονάνε τον ΠΑΟΚ και είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ από εμένα εσένα και κάθε άλλον. (Άσχετα που εσύ μπορεί να πληρώνεις και εισητήριο για να μπεις)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”