ΓΕΛΑΩ με όσους κράζουν παικτες. Παρτε το χαμπαρι, δεν φταινε αυτοι που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, ουτε φταίνε αυτοί που ο προπονητής τους βάζει μέσα. Τόσο μπορουν, τοσο παιζουν. Δεν είδα αδιαφορία ουτε έλλειψη παθους, οπότε ειμαι ικανοποιημενος γενικά απο την προσπαθεια. Προσωπικα ουτε εγω γουσταρω μερικους, πχ σαλπι, το παιδι δεν εχει τεχνικη να κανει κοντρολ με μια επαφη και εχει κανει καριερα ποδοσφαιριστη τι να λεμε τωρα.
στα του ματς τωρα, η ομάδα επαιξε καλα, αλλα χωρις ατομικη ποιότητα όση κατοχη και να εχεις αν οι αντιπαλοι παιξουν σωστα αμυνα (οπως εγινε χθες) τα πραγματα ειναι δυσκολα. Απο τους παικτες που επαιξαν χθες, τεχνικη για 1 τριπλα ειχαν μονο ο γκολασα, και οι κλαους-φακουντο που ομως επαιξαν απο ενα ημιχρονο. Απο αυτους που βρισκοντουσαν στον παγκο, μονο ο αργος μαντουρο και ο χαρτινος μαρτενς μπορουσαν να βοηθησουν σε αυτο το κομματι αλλά με τον τρελο ρυθμο που ειχε το ματς και με τις διεκδικησεις, καλα εκανε και δεν τους εβαλε απο την αρχη.
ο μαρτενς μπηκε στο 1-2 μπας και χτυπησε κανενα στημενο σωστα, κερδισαμε τοσες στημενες μπαλες και δεν καναμε ουτε φαση. ΤΡΑΓΙΚΗ η επιλογη να τα χτυπαει ο σπυροπουλος.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ κακη εμφανιση απο παπαδοπουλο, πολυ ανοικτα κοντρολ, δεν κερδισε καμια μονομαχια στον αερα και δεν εκανε και την κρισιμη πασα να βγαλει τον φακουντο τετ-α-τετ. Αναφέρομαι μονο στον παπ γιατι πραγματικά πιστευα οτι μπορει να βοηθησει οταν δεν θα παιζει ο κλαους...
λεπτομερεια απο την συνεντευξη τυπου του ΑΑ:
Για τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες όπως ο Κουλούρης και ο Ποζατζίδης: "Γιατί θα τους καταστρέψω. Δεν είναι έτοιμα αυτά τα παιδιά για πρωταθλητισμό. Ο Κουλούρης με άλλους τρεις έπαιξαν στην Κ20 με τον Παναθηναϊκό και ήταν κακός. Απέναντι στην Κ20 του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλός. Θα ήταν απέναντι στην πρώτη ομάδα; Να ξέρετε πρώτος είμαι που θέλω να παίξουν αυτά τα παιδιά αλλά δεν είναι έτοιμα".
27 παικτες το ροστερ,
- κουλουρη, ποζατζιδη, σαββιδη, ποζογλου, δελληγιανιδη =22
- το τριτο τερμα=21
- τον κωνσταντινιδη που δεν εχει παιξει λεπτο φετος=20
αυτο ειναι το ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΚΥΡΙΟΙ.
λεπτομερεια νο2 απο την συνεντευξη τυπου του ΑΑ:
Για τον λόγο που δεν ξεκουράζει τον Σαλπιγγίδη:"Ο Σαλπιγγίδης κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο που δεν μπορεί να τα κάνει άλλος παίκτης. Κάνει καλή ζωή, δεν έχει τραυματιστεί απλά το τελευταίο διάστημα πονά στο πόδι. Για να παίξει άλλος θα πρέπει να είναι έτοιμος και είδατε ότι τόσο ο Περειρα όσο και ο Παπαδόπουλος είχαν χάσει προπονήσεις".
Το καλοκαίρι ΨΑΞΑΜΕ για άλλον παικτη για την θέση ή ειπαμε "καλος ο σαλπι, ειμαστε κομπλε στο δεξι εξτρεμ";
θα πρευθουμε με οτι έχουμε μεχρι τα χριστουγεννα και ελπιζω να μην αφησουν την ομαδα ετσι.
Υ.Γ. ελπιζω να μην ακουσω ξανα για ανανεωση συμβολαιου σε κατσικα...
Υ.Γ. 2 μην αφησετε τον ρατς να παιξει με την εθνικη ρουμανιας.