Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
4
4%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
5
5%
Τζανδάρης
2
2%
Τζιόλης
10
11%
Kace
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Golasa
15
16%
Αθανασιάδης
1
1%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
32
34%
Martens
2
2%

Σύνολο ψήφων: 93

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κούραση=λάθη, λαθη+πολλοί τραυματισμοι =καταστροφή.Στο πρώτο φταιει και ο Άγγελος ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ .Με Γιάννενα θεωρώ οτι επρεπε να ξεκουράσει αρκετούς. Σ όλα τα παραπάνω βάλτε και μια Τουμπα χωρις παλμό κι οργάνωση(ενω ο πολύς κόσμος ήθελε να φωνάξει) κι έδεσε το γλυκό.
Για μενα τέρμα τα μεγάλα ντέρμπι μάλλον.Δε την αντέχω αυτη τη κατάσταση ,αυτή τη μίρλα απο κάτι απίθανους που προφανώς δε ξερουν ουτε ποια ομάδα παιζει ουτε σε τι θεση βρίσκεται.Σημερα δεχτηκα το τελειωτικό χτύπημα
μολις εβαλε το γκολ ο ζελος."Τι ρεζιλικια ειναι αυτά ,απ όλους χάνουμε " ειπε ο αγανακτισμένος τύπος που εβριζε τον Τζάνδαρη(καποιος θα του πε τ ονομα) σ όλο το παιχνίδι κι εγώ μετρούσα εγκεφαλικά.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Asimos έγραψε:Κοπρόσκυλα.
Αυτό τώρα που πάει????
Αν είναι για τους παίκτες, είναι μάλλον άδικο (θα εξαιρούσα τον Σπυρόπουλο, αλλά τόσο του κόβει το ρημάδι, τόσο κάνει).
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

northend4 έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Άγγελε εσύ το έχασες το ματς και κανένας άλλος, όσο και να σε αγαπάω αυτή είναι η αλήθεια, άφησε επιτέλους την καημένη την Παναγιά ήσυχη. Ο χειρότερος Παναθηναικός που έχει περάσει ποτέ από την Τούμπα, σου παίρνει διπλό, με Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Κλωναρίδη.
Ο Σάλπι γιατί να παίζει; Τσανδάρης μέσα και Μαντούρο έξω; Σπυρόπουλος;;; Δεν έχω πίκρα, ούτε νεύρα, γράφω τελείως ήρεμα. Σε ένα ματς που ξέρεις ότι θα είναι πάρα πολύ κλειστό, έχεις όλους τους ποιοτικούς σου παίχτες στον πάγκο;; Ειδικά την στιγμή που έχει τις απουσίες του Μακ και του Ρατς, γιατί;; Η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει από την Τούμπα φέτος πήρε διπλό, καληνύχτα
Μπράβο ρε φίλε συμφωνώ 100%.
Γιατί να αφήσει την Παναγια ήσυχη; Σου ειπε η Παναγια ότι έχει κουραστεί; ;;;;
Αυτός ο βαζελακος έχασε πριν μια εβδομάδα στις λεπτομερειες στο τηγάνι, πέρυσι πήρε διπλό εκεί
ενώ μας πήρε και ένα κυπελλακι περιπατο. η απουσία του μπεργκ ισοσκελιζεται από Μακ - Ρατς (πολύ λέω).
Επισης έχει και πολύ βαριά φανέλα (δεν έχει;;;;;) γιατί η δική μας βαριά φανέλα ΠΡΕΠΕΙ να κερδίζει μόνη της.
Απαξιωνουμε τον αντίπαλο για να φτιάξουμε ατμόσφαιρα; ;;
Το ευχαριστο αποψε (ναι ουδέν κακό αμιγές καλού ) είναι ότι δεν είμαστε πια το φα
βορί. Παιδιά ξεχαστε το.
Δεν είμαστε για τίποτα φέτος. Ακούτε κι εσείς γαβροι; ξεφουσκωσαμε.
Κι αν πάρουμε ξανά διπλό στην Τρίπολη η κανα χ2 στο τηγάνι μην ανησυχησετε.

Πάμε να δούμε τι γράφτηκε μετά τη γκιμκαμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Κυρ 09 Νοέμ 2014, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos αγορι μου τις προηγουμενες βδομαδες ησουνα εδω???
Ακους τι λες τωρα'???
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Κούραση=λάθη, λαθη+πολλοί τραυματισμοι =καταστροφή.Στο πρώτο φταιει και ο Άγγελος ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ .Με Γιάννενα θεωρώ οτι επρεπε να ξεκουράσει αρκετούς. Σ όλα τα παραπάνω βάλτε και μια Τουμπα χωρις παλμό κι οργάνωση(ενω ο πολύς κόσμος ήθελε να φωνάξει) κι έδεσε το γλυκό.
Για μενα τέρμα τα μεγάλα ντέρμπι μάλλον.Δε την αντέχω αυτη τη κατάσταση ,αυτή τη μίρλα απο κάτι απίθανους που προφανώς δε ξερουν ουτε ποια ομάδα παιζει ουτε σε τι θεση βρίσκεται.Σημερα δεχτηκα το τελειωτικό χτύπημα
μολις εβαλε το γκολ ο ζελος."Τι ρεζιλικια ειναι αυτά ,απ όλους χάνουμε " ειπε ο αγανακτισμένος τύπος που εβριζε τον Τζάνδαρη(καποιος θα του πε τ ονομα) σ όλο το παιχνίδι κι εγώ μετρούσα εγκεφαλικά.

1. Ο Άγγελος απέρριψε την κούραση ως δικαιολογία.
2. Αν ήσουν κάποια χρόνια νεότερος, θα σε ρωτούσα γιατί δεν τον άρχισες στις μάπες τον άλλον τον παπάρα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ με το μπαφο. Λαός και νοοτροπια της πλάκας.

Από το ματς έβγαλα το συμπέρασμα ότι η ομάδα είναι ακόμα άγουρη για τέτοια πράγματα. Προσπαθήσαμε , τρέξαμε , μοχθήσαμε αλλά δε τα καταφέραμε ... με δεδομένη την έλλειψη των 2 εμβόλων από άκρα ( Ρατς - Μακ ) δε μπορέσαμε να βρούμε εναλλακτικό τρόπο δημιουργίας. Το κέντρο πήγε καλά κατά τη γνώμη μου κι έκανε ότι κάνει σε όλα τα ματς..τη βρώμικη δουλειά για να μπορούν να άκρα να χτυπάνε. Σήμερα τα άκρα δε τράβηξαν και μας έμεινε η κυριαρχία στο κέντρο που δυστυχώς δεν έφτασε απέναντι σε μια καλά στημένη άμυνα.

Η άμυνά μας δε μας πρόδωσε σήμερα. Σε κάθε ματς δίνουμε 2-3 καλές αντεπιθέσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Απλά σήμερα τα έβαλαν και τα 2 και εμείς δε μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μπροστά. Με Μακ και Ρατς σήμερα θα είχαμε πολλά με λίγα , όπως και στα υπόλοιπα ματς.

3 τρόπους βλέπω για να το διορθώσεις.

1) Παίρνεις κι άλλα εξτρεμ ώστε να μη σε πονάνε οι απουσίες.
ή
2) Προσθέτεις ποιότητα στο κέντρο σου ώστε να έχεις εναλλακτικό τρόπο δημιουργίας....που'σαι ρε Νάτχο..
ή
3) μαζεύεσαι ( ΑΑ ευθύνη ) όταν δεν έχεις τα όπλα να "απλωθείς"...δε γίνεται σπυροπουλος ,κίτσιου,κοντός να κάνουν τη δουλειά που περιμένεις... Όσο δε τα καταφέρνουν , τόσο θα ρισκάρεις. Κι όσο θαρισκάρεις τόσο θα τη πατάς. Άστους λίγο πίσω , μη δίνεις τόσους χώρους , γέμισε το κέντρο σου εξασφαλίζοντας το Χ και έχει ο Θεός. Δε κερδίζονται όλα τα ματς.

Έχει πολύ δρόμο ακόμα , ήμουν πολύ στεναχωρημένος στο καφενείο που έβλεπα το ματς αλλά ξεκαρδίστηκα στο παοκμανια με τα σαλιγκάρια και τους γκιοζηδες που ξεμύτισαν.

ΥΓ : Το πρωτάθλημα θα το πάρει η Τούμπα των 12.000 κόσμου κι όχι των sold out.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Asimos έγραψε:Κοπρόσκυλα.
Είναι ακόμα στο φόρουμ ο κύριος;;

Εσύ δηλαδή ρε Μαστορα σήμερα και ΓΕΝΙΚΆ ΣΤΗ ΣΕΖΌΝ είδες να παίζουν στο γήπεδο...κοπροσκυλα;;
Καρκινοματα οι απόψεις κάποιον...οι ΑΠΌΨΕΙΣ....το διευκρινίζω
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

sourmenetes έγραψε:markos αγορι μου τις προηγουμενες βδομαδες ησουνα εδω???
Ακους τι λες τωρα'???
Καθε μερα ολη μερα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άσιμε, κάνε έναν κόπο να εξηγήσεις τι εννοείς...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρω πως κανει χαβαλε ο asimos..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αποδοκιμασιες σε παικτη που εχει 2 (?) συμμετοχές και οταν η ομάδα που ειναι πρώτη στη βαθμολογία????????
Μονο εμείς...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τον αγώνα ουτε τον ειδα ουτε τον άκουσα. Ήμουν σε ενα αεροπλάνο παααααααρα πολλες ώρες. Μόλις πάτησα το ποδαρι μου μπηκα εδω, ειδα σκορ και οτι κι αν εγινε στο παιχνίδι μου ειναι πραγματικά αδιάφορο. Αυτο το ματς επρεπε να το παρουν για 100 λογους που τους ξερουμε ολοι μας.

Κοπροσκυλα απο τον Νο1 εως τον τελευταίο μας.

Αυτα και περαστικα μας.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Μάλιστα.... Μέτα από αυτή την ...αποστομοτικη διευκρίνιση, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.περαστικα ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

kataramenos5 έγραψε:Αποδοκιμασιες σε παικτη που εχει 2 (?) συμμετοχές και οταν η ομάδα που ειναι πρώτη στη βαθμολογία????????
Μονο εμείς...
Αποδοκιμασίες που εχει κανει 2 εμφανίσεις και φταει κ για τα τρία γκολ που έχουμε δεχτεί.
Μονο ο σπυροπουλος.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Πραγματική εκκλησία η ΤΟΥΜΠΑ σήμερα, έχω ξενερώσει. Εκεί στην 6 που ήμουν, σε κάποια φάση ένιωσα μ@λ@κ@ς που φώναζα.

Όσο για τα κινητά... ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”