Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είχα γράψει, με βάση τις απουσίες των Ρατς, Μακ ότι ήθελα να δω μια σύνεση του τύπου:
Γλύκος
Κίτσιου - Βίτορ - Κατσικάς - Τζαβέλλας
Golasa - Τζιόλης - Kace - Martens
Αθανασιάδης - Pereyra.
Νομίζω ότι μ' αυτή τη σύνθεση δεν θα χάναμε.
Σήμερα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι η ομάδα δεν πατάει καλά. Πιέσαμε σοβαρά μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά το 1-1.
Η ομάδα μας επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να γυρίσει το σκορ. Ισοφαρίσαμε χάρη στο πολύ καλο φάουλ του Αργεντίνου, αλλιώς δεν θα πετυχαίναμε κανένα γκολ, λόγω κακής ψυχολογίας, όταν το δεχόμαστε πρώτοι. Μετά την ισοφάριση πιέσαμε, αλλά δυστυχώς ο Παπαδόπουλος που θεωρώ, μέχρι στιγμής, ότι είναι η μόνη άστοχη μεταγραφή, ήταν σε κακή μέρα.
Ο Γκολάσα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τα δεξιά, αλλά ελέω Σαλπι χάνεται κι αυτός. Κατά την άποψή μου θα γίνει μεγάλος πάικτης.
Ο Σπυρο ήταν απογοητευτικός και έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ, που ήταν καθοριστικό. Μεγάλη ευθύνη βεβαίως έχει ο Κατσικάς, που την αφήνει να περάσει, ενώς ο Γλύκος έπρεπε να φύγει προς τα δεξί του δοκάρι και να πέσει κάθετα στη σέντρα.
Περίμενα πολύ χειρότερο τον διαιτητή που με εξέπληξε.
Σαλπιγγίδης, Σπυρο και Τζανδάρης δεν έχουν θέση στην ομάδα, σε σοβαρούς αγώνες.
Ο Pereyra μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι. O Τζιόλης πρέπει κάποτε να πάρει ανάσες.
Γλύκος
Κίτσιου - Βίτορ - Κατσικάς - Τζαβέλλας
Golasa - Τζιόλης - Kace - Martens
Αθανασιάδης - Pereyra.
Νομίζω ότι μ' αυτή τη σύνθεση δεν θα χάναμε.
Σήμερα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι η ομάδα δεν πατάει καλά. Πιέσαμε σοβαρά μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά το 1-1.
Η ομάδα μας επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να γυρίσει το σκορ. Ισοφαρίσαμε χάρη στο πολύ καλο φάουλ του Αργεντίνου, αλλιώς δεν θα πετυχαίναμε κανένα γκολ, λόγω κακής ψυχολογίας, όταν το δεχόμαστε πρώτοι. Μετά την ισοφάριση πιέσαμε, αλλά δυστυχώς ο Παπαδόπουλος που θεωρώ, μέχρι στιγμής, ότι είναι η μόνη άστοχη μεταγραφή, ήταν σε κακή μέρα.
Ο Γκολάσα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τα δεξιά, αλλά ελέω Σαλπι χάνεται κι αυτός. Κατά την άποψή μου θα γίνει μεγάλος πάικτης.
Ο Σπυρο ήταν απογοητευτικός και έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ, που ήταν καθοριστικό. Μεγάλη ευθύνη βεβαίως έχει ο Κατσικάς, που την αφήνει να περάσει, ενώς ο Γλύκος έπρεπε να φύγει προς τα δεξί του δοκάρι και να πέσει κάθετα στη σέντρα.
Περίμενα πολύ χειρότερο τον διαιτητή που με εξέπληξε.
Σαλπιγγίδης, Σπυρο και Τζανδάρης δεν έχουν θέση στην ομάδα, σε σοβαρούς αγώνες.
Ο Pereyra μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι. O Τζιόλης πρέπει κάποτε να πάρει ανάσες.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Σπυρόπουλος αντί να μαρκάρει με φάτσα στη μπάλα, πήγε να γυρίσει να διώξει με φάτσα προς την εστία-αντίπαλο.. Εκεί έχασε τη δυνατότητα να βγει πρώτος στη μπάλα και τα σκάτωσε.
Για να κρίνω τον Κατσικά στο γκολ, πρέπει να το ξαναδώ..
Για να κρίνω τον Κατσικά στο γκολ, πρέπει να το ξαναδώ..
Ας πω και εγω κατι για αυτην την ομαδα που τα τελευταια χρονια καταφερνει να ξενερωνει στο μεγιστο βαθμο τον κοσμο...πραγματικα εχω καιρο να παω στο γηπεδο σε ντερμπι (αν εξαιρεσεις το ματς με τον γαυρο για τον ημιτελικο)και να φυγω χαρουμενος...σημερα η τουμπα ειχε ορεξη ηταν ηφαιστειο..οι παιχτες απλα τραγικοι και ντρεπομαι για λογαριασμο τους..οταν 25000 κοσμος στερειται απο το εισοδημα του και ερχεται και γεμιζει ξοδευοντας σε 90 λεπτα απο 15 εως 50 ευρω τοτε πρεπει να τα δωσεις ολα...μετα θα λεμε για αδεια τουμπα...η ομαδα την αδειαζει την Τουμπα...παει και το αηττητο πανε και ολα...γιατι θα ερθουν και αλλες ηττες και θα το δειτε...η ομαδα χανει τη φορμα της...χωρις ρατς και μακ δε βλεπομαστε...
Αυτα απο εμενα τον ξενερωμενο...
Οσο για τον Σαλπι να παρει δρομο απλα και ειρηνικα
Τζανδαρη αφου δεν μπορεις...χιλιες φορες Μαντουρο...
Αγγελε χρονια πολλα για χθες αλλα ασε επιτελους την παναγια ησυχη...μας κουρασες...πιο γραφικες δηλωσεις δε γινονται...
Με νικη σημερα θα ειχαμε αλλο αερα μετα τη διακοπη...Τωρα μπαινουμε σε βαθυ συλλογισμο καθως η ομαδα εχει παρατησει τους 2 στοχους που ειναι κυπελλο και ευρωπη για να τα δωσει ολα για το πρωταθλημα...δεν πιστευω καποιος να νομιζει πως θα παρουμε διπλο στην κερκυρα..
Φτωχο ροστερ που πληρωνουμε με τις τσιγγουνιες του Ιβαν
Αυτα και ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΙΡΛΟ ΡΕ
Αυτα απο εμενα τον ξενερωμενο...
Οσο για τον Σαλπι να παρει δρομο απλα και ειρηνικα

Τζανδαρη αφου δεν μπορεις...χιλιες φορες Μαντουρο...
Αγγελε χρονια πολλα για χθες αλλα ασε επιτελους την παναγια ησυχη...μας κουρασες...πιο γραφικες δηλωσεις δε γινονται...
Με νικη σημερα θα ειχαμε αλλο αερα μετα τη διακοπη...Τωρα μπαινουμε σε βαθυ συλλογισμο καθως η ομαδα εχει παρατησει τους 2 στοχους που ειναι κυπελλο και ευρωπη για να τα δωσει ολα για το πρωταθλημα...δεν πιστευω καποιος να νομιζει πως θα παρουμε διπλο στην κερκυρα..
Φτωχο ροστερ που πληρωνουμε με τις τσιγγουνιες του Ιβαν
Αυτα και ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΙΡΛΟ ΡΕ
Ειμασταν καλυτεροι, ηταν (πολυ) πιο κολοφαρδοι ....κερδισαν.
Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και για αυτο το βλεπουμε.
Δεν θα πω κατι για τον Σπυροπουλο, πραγματικα τοσο μπορει τοσο κανει το παιδι .
Σημερα φανηκε ποσο μεγαλος παικτης και μεγαλη μεταγραφη ειναι ο Ρατς. Ελλειψε η ποδοσφαιρικη ικανοτητα και εξυπναδα οσο και αν ακουγεται υπερβολικο για εναν αριστερο μπακ.
Επισης , οσο και αν το πιεσουμε, οτι και αν πουμε , δεν μπορουν ολοι οι παικτες να παιξουν παντου. Ο Γκολασα πρεπει να βρει την θεση του,τον καταστρεφουμε τον ανθρωπο, ειναι μικρος και με σωστη διαχειριση μπορει να προσφερει πολλα.
Τελος ο προπονητης μας αδικει τον ευατο του και την δουλεια του ,με την εμμονη που εχει να ξεκιναει βασικο τον Σαλπιγγιδη. Απλα παιζουμε με 10 τα τελευταια 6 ματς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. ΕΛΕΟΣ.
Πιστευω αν δεν υπήρχε ολο αυτο το τζερτζελο γυρω απο το ονομα του θα ειχε φαει παγκο κανονικα εδω και πολυ καιρο.
Δεν απογοητευομαι, παιξαμε καλυτερα , χωρις βασικους παικτες.
Χτιστε νοοτροπια και κερδιστε παικτες , ετσι ωστε του χρονου να το εχουμε σιγουρο.
Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και για αυτο το βλεπουμε.
Δεν θα πω κατι για τον Σπυροπουλο, πραγματικα τοσο μπορει τοσο κανει το παιδι .
Σημερα φανηκε ποσο μεγαλος παικτης και μεγαλη μεταγραφη ειναι ο Ρατς. Ελλειψε η ποδοσφαιρικη ικανοτητα και εξυπναδα οσο και αν ακουγεται υπερβολικο για εναν αριστερο μπακ.
Επισης , οσο και αν το πιεσουμε, οτι και αν πουμε , δεν μπορουν ολοι οι παικτες να παιξουν παντου. Ο Γκολασα πρεπει να βρει την θεση του,τον καταστρεφουμε τον ανθρωπο, ειναι μικρος και με σωστη διαχειριση μπορει να προσφερει πολλα.
Τελος ο προπονητης μας αδικει τον ευατο του και την δουλεια του ,με την εμμονη που εχει να ξεκιναει βασικο τον Σαλπιγγιδη. Απλα παιζουμε με 10 τα τελευταια 6 ματς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. ΕΛΕΟΣ.
Πιστευω αν δεν υπήρχε ολο αυτο το τζερτζελο γυρω απο το ονομα του θα ειχε φαει παγκο κανονικα εδω και πολυ καιρο.
Δεν απογοητευομαι, παιξαμε καλυτερα , χωρις βασικους παικτες.
Χτιστε νοοτροπια και κερδιστε παικτες , ετσι ωστε του χρονου να το εχουμε σιγουρο.
-
Η ήττα σας έχει τυφλώσειkoylispontios έγραψε:+ 1926Armagedonas έγραψε:Πώς να πάει για πρωτάθλημα μια ομάδα με το πιο φτωχό κέντρο ίσως σε όλη την Σούπερ Λίγκα?
Η γύμνια στα δημιουργικά χαφ είναι πραγματικά τραγική.
Αποκορύφωμα ο ποδοσφαιριστής(???????) Τζανδάρης.
άτεχνος,επιπόλαιος,πετάει την μπάλα αράουτ αψυχολόγητα,συνεχή πουλήματα
ΥΓ Και φυσικά φάνηκε η ΧΑΩΔΗΣ διαφορά ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟΚ
από την μια Καρέλης,Δώνης,Κουτρουμπής,Ντίνας κλπ από την άλλη Κίτσιου,Τζανδάρης
μέρα με την νύχτα σε ποδοσφαιρική παιδεία
Γράφετε μαλακίες του κερατα !
Δηλαδή έχουν οι λαγοί Κάτσε και Κίτσιου, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Τσανδάρη....
Αν εξαιρέσεις του δυο τελευταίους - εκ των οποιων ο πρώτος είναι στα τελευταία του και ο δεύτερος στα πρώτα του, οι υπόλοιποι τρεις είναι παικταράδες.
Πως τολμάτε να κατακρίνετε τα δικά μας διαμάντια και να επικροτείται μια ακαδημία που είχε για δείγμα της έναν αξιόλογο παίκτη όλο κι όλο μέσα στον αγώνα, και αυτός δεν έκανε τη διαφορα.....(Δώνης)
Συνέλθετε σύντροφοι, μπάλα είναι και γυρίζει....!
- Μπαρκαρούτσος
Απορία: Στο οικογενειακό διπλό στη προπόνηση, στη μια ομάδα είναι ο Razvan και κάνει τα στημένα. Στην άλλη που δεν είναι, ποιος κάνει τα στημένα;;;
- Black&White
niks έγραψε:Η κυρια εικονα του παιχνιδιου ηταν αυτη, οντωςBlack&White έγραψε:Μόνο εγώ είδα πως κλείσαμε στα καρέ της μια ομάδα που πέρυσι μας έκανε γιογιο και δεν μπορούσαμε ν'αλλάξουμε πάσα λόγω του πρέσιγκ;Δεν μπορούσαμε ν'αλλάξουμε μία πάσα ρε! Δεν το θυμάστε; Και τώρα τους κάναμε τριγωνάκια σε τηλεφωνικό θάλαμο! Αυτοί οι άμπαλοι που λέτε .
Φάνηκαν τυχεροί στις αντεπιθέσεις και στράβωσε η δουλειά. Κράξτε πάλι όπως μετά την Καλλονή και την Ζίμπρου. Το Μάιο θά 'μαστε καλά...
Αλλα...
Κατι ελλειπε και δεν καναμε ουτε μια φαση, ακομα και αυτη του μυτογκα δεν προλαβε να γινει...
Τραγικη αμυντικη γραμμη ,οσο καλα και να αμυνονται οι μπροστα, οι πισω δεν καθαριζουν καλα και ειναι επιρρεπεις στη γκαφα..η αμυνα μπορει να εμπνεει σιγουρια, μπορει ομως και να προκαλει νευρικοτητα στην ομαδα, κατι που πιστευω συμβαινει εδω
Στη φαση του πρωτου γκολ, αφηνει ο ενας στον αλλον διαδοχικα να καθαρισει , και τελος ο σπυρο την αφηνει στον αντιπαλο....για μπατσες τουλ 3 δικοι μας
Κάποιος είπε πως έχουμε το χειρότερο κέντρο της σούπερλίγκ! Ένα κέντρο που έχει πνίξει τους πάντες και πιστεύω πως θα πνίξει και το γαύρο.
Δυστυχώς σήμερα δε το είχε το παιχνίδι ο Αναστασιαδης . Ήταν λες και δεν ειχε δει καθόλου Παναθηναϊκό φέτος. Μια ομαδα που σε τέτοια παιχνιδια παιζει φουλ άμυνα δε μπορείς να τη κερδίσεις με Κιτσιου Σαλπι Γκολάσα Σπυροπουλο στα άκρα και τη τριάδα Τσανδαρη Τζιωλη Κάτσε στον άξονα. Ήταν η πιο αντιπαραγωγικη εντεκαδα που μπορούσε να καταβεσει. Και το έκανε ακόμα χειρότερο βγάζοντας τον πρωτο σκόρερ της ομάδας για να βάλει τον Παπαδόπουλο που δεν εχει δείξει απόλυτος τίποτα. Νομίζω ειρθε η ώρα να σταματήσει να στηρίζετε στο φιλότιμο κάποιων παιχτων που δεν αρκεί για να ειναι βασικοί στον ΠΑΟΚ. Δε γίνετε Ποζατζιδης Ποζογλου Κουλουρης να ειναι χειρότεροι από Σπυροπουλο Σαλπι Παπαδοπουλο που ξαναλέω δε προσφέρουν απολύτως τίποτα οταν παίζουν και ειδικά ο Σπυροπουλος ειναι κίνδυνος θάνατος. Και στα δυο γκολ σήμερα ειναι εκτός τόπου και χρόνου.
Οταν ήρθε ο Αγγελος είχα πει οτι δε τον θέλω γιατι δε μπορει να παιξει το ποδοσφαιρο που θέλω να δω , εχει πολλα κοληματα και δε μπορει να διαχειριστεί κρίσεις. Στο πρωτο με διέψευσε ήρθε η ώρα να με διαψεύσει και στα αλλα δυο.
ΥΓ Με την επιστροφή Σκόνδρα ειναι ευκαιρία στο μπακραουντ να αρχίσει να δουλεύετε και να πέρνει ευκαιρίες ο Κωνσταντινιδης. Ο Κιτσιου δυστυχώς ενώ όπως έχω πει εχει πολλα στοιχεία σαν παίχτης τα εχει όλα σε πολύ μέτριο βαθμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οταν ήρθε ο Αγγελος είχα πει οτι δε τον θέλω γιατι δε μπορει να παιξει το ποδοσφαιρο που θέλω να δω , εχει πολλα κοληματα και δε μπορει να διαχειριστεί κρίσεις. Στο πρωτο με διέψευσε ήρθε η ώρα να με διαψεύσει και στα αλλα δυο.
ΥΓ Με την επιστροφή Σκόνδρα ειναι ευκαιρία στο μπακραουντ να αρχίσει να δουλεύετε και να πέρνει ευκαιρίες ο Κωνσταντινιδης. Ο Κιτσιου δυστυχώς ενώ όπως έχω πει εχει πολλα στοιχεία σαν παίχτης τα εχει όλα σε πολύ μέτριο βαθμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άντε, ας το δούμε κι απο την άλλη πλευρά: Βάζεις πρώτος γκολ, ανοίγεται η βαζελίνη και φεύγει με μια τεσσάρα.
Απο την άλλη, αρχίζεις με τραυματία και λειωμένο Σάλπι, με επιπόλαιους και νευρικούς για πολλοστή φορά Γλύκο, Κατσικά και Βίτορ, τον Γκολάσα να μπερδεύεται συνέχεια μπροστά με τον Σάλπι και Κλάους και το κέντρο μας να μη δίνει ούτε μια κάθετη πάσα.
Έχεις και τη βαζελίνη, να παίζει με 9 παίχτες μπροστά απο τη μεγάλη περιοχή.
Όταν έχεις τέτοιες συνθήκες, αν βάλεις πρώτος γκολ και προηγηθείς, μπορείς να ρίξεις και πεντάρα.
Αν δεχθείς πρώτος γκολ και με τις απουσίες μας σ' ένα φτωχό ρόστερ όπως το δικό μας, έτσι εξελίσσεται το κωλοπαίχνιδο.
Πάμε παρακάτω.

Απο την άλλη, αρχίζεις με τραυματία και λειωμένο Σάλπι, με επιπόλαιους και νευρικούς για πολλοστή φορά Γλύκο, Κατσικά και Βίτορ, τον Γκολάσα να μπερδεύεται συνέχεια μπροστά με τον Σάλπι και Κλάους και το κέντρο μας να μη δίνει ούτε μια κάθετη πάσα.
Έχεις και τη βαζελίνη, να παίζει με 9 παίχτες μπροστά απο τη μεγάλη περιοχή.
Όταν έχεις τέτοιες συνθήκες, αν βάλεις πρώτος γκολ και προηγηθείς, μπορείς να ρίξεις και πεντάρα.
Αν δεχθείς πρώτος γκολ και με τις απουσίες μας σ' ένα φτωχό ρόστερ όπως το δικό μας, έτσι εξελίσσεται το κωλοπαίχνιδο.
Πάμε παρακάτω.

- VictorAK47
Μετά από τον Ατρόμητο μου φαίνεται και ο βάζελος κακός μας δαίμονας κοντεύει να γίνει. Δεν πειράζει όμως, όπως και το περιστέρι έτσι και αυτούς 3άρες θα τους φορτώνουμε ύστερα.
Υγ. Πιστεύουμε σε διπλό με Τρίπολη και διορισμένο.ΤΕΛΟΣ.

Υγ. Πιστεύουμε σε διπλό με Τρίπολη και διορισμένο.ΤΕΛΟΣ.

Η ομαδα βαση ποιοτητας υλικου εχει ξεπερασει ηδη καθε προσδοκια εχει φτασει ταβανι και αξιζουν στγχαρητηρια,για οσα εχουν πετυχει μεχρι τωρα παικτες και προπονητης.Αναθεμα και καταλογισμος ευθηνων για το σημερινο βαραινουν οσους συμμετειχαν στον τραγικο μεταγραφικο σχεδιασμο.Δυστυχως φοβαμαι οτι αλλη μια ομαδα του Αναστασιαδη θα μεινει με πολλα αναπαντητα ΑΝ.Τωρα συγκεκριμενα για σημερα οπως ο Αγγελος με εχει υποχρεωσει σε σειρα κωλοτουμπας μεχρι σημερα,δυστυχως αυτος και καποιες απο τις εμμονες του φταινε για το σημερινο.Ομαδα που θελει να δημιουργησει και της λειπουν Ρατς και Μακ δεν μπορει να κατεβαινει με Τζιολη,Κατσε,Τζανδαρη,οι οποιοι μια χαρα εκαναν την χαμαλοδουλεια σε αλλα παιχνιδια για να βοηθησουν αυτους που ελειπαν σημερα αλλα αν καποιος ριξει μια αναλυτικη ματια στην αρχικη εντεκαδα οσον αφορα ποιοτητα και ικανοτητα στη δημιουργεια θα βαλει τα κλαματα.Παμε παρακατω,με ενετγοποιηση περισσοτερων παικτων και αν ειναι δυνατον ενισχυση με παικτες απο αυριο αν ειναι δυνατον.Τα γραφικα περι μη αναγκης ενισχυσης ας μας λειπουν,οπως και δηποτε 2 παικτες μεσοεπιθετικα και 1 στοπερ.
Ξερω και γω;sourmenetes έγραψε:ελειπε η ποιοτητα niks...
Ελειπε οτι πηραμε τοσα στημενα και επρεπε να μπει ο φανουρης για να βγει μια σωστη φαση...
Τελος..
Εχουμε ποιοτητα να τους κανουμε χαζους με τριγωνακια, με ενα σκασμο κοσμο σε λιγο χωρο, και δεν μπορουμε ενα αποτομο 1-2 , ενα ξεμαρκαρσμα, κατι τελος παντων;(φιλολογικη ερωτηση, δεν εχω απαντηση)
Τα στημενα ειναι οντως πληγη, κατι πρεπει να γινει να παιρνουμε κατι κ απο αυτα...
Armagedona εισαι τραγικος. Εισαι μαλλον τραγικα ασχετος.elvetos giatros έγραψε:Η ήττα σας έχει τυφλώσειkoylispontios έγραψε:+ 1926Armagedonas έγραψε:Πώς να πάει για πρωτάθλημα μια ομάδα με το πιο φτωχό κέντρο ίσως σε όλη την Σούπερ Λίγκα?
Η γύμνια στα δημιουργικά χαφ είναι πραγματικά τραγική.
Αποκορύφωμα ο ποδοσφαιριστής(???????) Τζανδάρης.
άτεχνος,επιπόλαιος,πετάει την μπάλα αράουτ αψυχολόγητα,συνεχή πουλήματα
ΥΓ Και φυσικά φάνηκε η ΧΑΩΔΗΣ διαφορά ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟΚ
από την μια Καρέλης,Δώνης,Κουτρουμπής,Ντίνας κλπ από την άλλη Κίτσιου,Τζανδάρης
μέρα με την νύχτα σε ποδοσφαιρική παιδεία
Γράφετε μαλακίες του κερατα !
Δηλαδή έχουν οι λαγοί Κάτσε και Κίτσιου, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Τσανδάρη....
Αν εξαιρέσεις του δυο τελευταίους - εκ των οποιων ο πρώτος είναι στα τελευταία του και ο δεύτερος στα πρώτα του, οι υπόλοιποι τρεις είναι παικταράδες.
Πως τολμάτε να κατακρίνετε τα δικά μας διαμάντια και να επικροτείται μια ακαδημία που είχε για δείγμα της έναν αξιόλογο παίκτη όλο κι όλο μέσα στον αγώνα, και αυτός δεν έκανε τη διαφορα.....(Δώνης)
Συνέλθετε σύντροφοι, μπάλα είναι και γυρίζει....!
.....
Εγραψα καμια 10αρια σειρες κανοντας αναλυση , αλλα τα εσβησα ...δεν θα σου κανω την χαρη.
Απλα απανταω γιατι καποιοι τα διαβαζουν αυτα και νομιζουν οτι ειμαστε ολοι σαν και σενα και κρινουμε σαν και σενα.
Οχι, μου αρεσει η ομαδα, δεν περιμενω να δω την Μπαρτσα, και χαιρομαι που βλεπω ΚΑΤΣΕ ΚΙΤΣΙΟΥ ΤΣΑΛΔΑΡΗ (στην πρωτη χρονια στην ομαδα ο Κατσε ηταν χειροτερος) ΚΛΑΟΥΣ , εσυ δες αλλη ομαδα.
Κακή εμφάνιση σήμερα.Ο βάζελος πέρασε την σέντρα τρεις φορές και έκανε δυο γκολ.Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να καταλάβει οτι εκτίθεται και ο Άγγελος μαζί του.Έγραψα προχθές μια καλή κουβέντα για τον Σπυρόπουλο και μου την έβγαλε από την μύτη.Δεν κάνει ο άνθρωπος.
Ο Άγγελος πρέπει να ενεργοποιήσει κ άλλους παίκτες.
Γλύκο αγόρι μου η μπάλα στο πρώτο γκολ πάει πιο αργά και από την γιαγιά μου με το πι και εσύ κάθεσαι και την κοιτάς.Απαράδεκτος.
Armagedona πριν γράψεις βλέπε τουλάχιστον από που προέρχονται οι παίκτες που αναφέρεις.Ρεζίλι γίνεσαι.
Συνεχίζουμε.Ας ελπίσουμε η διακοπή να κάνει καλό.
Γλύκο αγόρι μου η μπάλα στο πρώτο γκολ πάει πιο αργά και από την γιαγιά μου με το πι και εσύ κάθεσαι και την κοιτάς.Απαράδεκτος.
Armagedona πριν γράψεις βλέπε τουλάχιστον από που προέρχονται οι παίκτες που αναφέρεις.Ρεζίλι γίνεσαι.
- Black&White
Πως είναι κακή όταν ο βάζελος πέρασε τρεις φορές τη σέντρα;Odi έγραψε:Κακή εμφάνιση σήμερα.Ο βάζελος πέρασε την σέντρα τρεις φορές και έκανε δυο γκολ.Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να καταλάβει οτι εκτίθεται και ο Άγγελος μαζί του.Έγραψα προχθές μια καλή κουβέντα για τον Σπυρόπουλο και μου την έβγαλε από την μύτη.Δεν κάνει ο άνθρωπος.