KOSTAS54 έγραψε:Είδαν πτώμα και πλακώσανε οι υαινες!!!
+1926
KOSTAS54 έγραψε:Είδαν πτώμα και πλακώσανε οι υαινες!!!
Έχεις δικιο .. SorryRoMaN έγραψε:Ramolimendo, 3 φορές ρώτησες για τον Σαλπιγγίδη, σε 2 διαφορετικά topics. Διαβάστηκες, αν έχει κάποιος απάντηση θα σε πει.
ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ+++++++++++++++++++++++++++++slidar έγραψε:Ti κακο ειναι αυτο ρε με τα καπνογονα.
Εκει που εχεις ισοφαρισει και ο ζελος τρωγεται να φαει και 2ο γινετε η 5 λεπτη διακοπη και χανουμε ρυθμο..
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε φίλε συμφωνώ 100%.GoMaRoS έγραψε:Άγγελε εσύ το έχασες το ματς και κανένας άλλος, όσο και να σε αγαπάω αυτή είναι η αλήθεια, άφησε επιτέλους την καημένη την Παναγιά ήσυχη. Ο χειρότερος Παναθηναικός που έχει περάσει ποτέ από την Τούμπα, σου παίρνει διπλό, με Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Κλωναρίδη.
Ο Σάλπι γιατί να παίζει; Τσανδάρης μέσα και Μαντούρο έξω; Σπυρόπουλος;;; Δεν έχω πίκρα, ούτε νεύρα, γράφω τελείως ήρεμα. Σε ένα ματς που ξέρεις ότι θα είναι πάρα πολύ κλειστό, έχεις όλους τους ποιοτικούς σου παίχτες στον πάγκο;; Ειδικά την στιγμή που έχει τις απουσίες του Μακ και του Ρατς, γιατί;; Η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει από την Τούμπα φέτος πήρε διπλό, καληνύχτα
Mario Jardel έγραψε:Εγω τον ψηφίζω και φυσικά τρολάρω. Αλα Σπυρόπουλος mvp περυσι. Μην με αναγκαζετε να γραφω, χαλαει το γουρι.
Θα ξαναγραψω το Μαιο στο τοπικ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015. (δεν τρολαρω)
Συμφών πολύ με τα όσα έγραψες.HeartOfDarkness έγραψε:Tα κλασικά σχολια μετά απο ενα ντερμπι εντος εδρας ( και αφου προηγηθηκε ενα θετικο αποτελεσμα εκτος με Φιορεντίνα ).
"διακοπη συμβολαιων", "πάρτε 4-5-6 παικτες", "φέρτε 2 σαν τον κοντρέρας, βιερινια και επιθετικο", "Άγγελε φυγε εσυ εισαι υπευθυνος για την κατάντια μας" και άλλα που δεν εχουν κανενα νοημα, στερουνται ψυχραιμίας, αναλυσης της κατάστασης και καθαρού μυαλού.
1) Ειχαμε απουσίες σημαντικές (Ρατς, Μακ, Σκονδρα) παρόλαυτα παίξαμε οπως πρεπει να παιζει εντος εδρας ο ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια. Πίεση ψηλά, κατοχή της μπάλας και τον πάνω χερι στο παιχνιδι.
2) Είχαμε σε κακη μέρα τους κατσικά, βιτορ και Γλύκο. Αυτους δηλαδή που προχθές εξουδετέρωσαν τον Γκομεζ και την παρέα του και τον Γλύκο που ηταν εξαιρετικος σε όλες τις επεμβάσεις του. Προφανώς δεν ειναι για αυτο το επίπεδο αλλά ούτε και στην πρώτη πραγματικά κακή βραδυά δεν αξιζουν να παιζουν στην ομάδα.
3) Σάλπι, Κίτσιου και Σπυροπουλος, Τζανδάρης δώσαν αυτά που μπορουν. Δηλαδή μέτρια προς λίγα πράγματα .
Δε μπορώ να πιστέψω πως χρειάζομαι 3 τοπ μεταγραφές για να κερδισω αυτον τον βαζελο και αυτον τον γαυρο που παιζει με Αυλωνιτηδες-Γιαννουληδες-Μπουχαλάκηδες-Διαμαντάκους-Μποτίες και ρίχνει 5άρες λες και ειναι η Ρεάλ.
Συμπερασματικά : Παραμένω πρώτος έχοντας παρουσιάσει ενα καλο συνολο και μια αρκετά καλη εικονα στην πλειονότητα των παιχνιδιών που έχω παίξει εδω και 2 μήνες. Η συνέχεια στην ευρώπη ειναι στο χέρι μου με 2 νίκες. Έχω σημαντικά παιχνίδια μπροστά μου. Αστέρα εκτος και Μινσκ εκτος. Όπου με νικες πάω να παίξω εξυπνα μ'εσα στον γαυρο σε ένα παιχνίδι που με θετικο αποτέλεσμα μπορώ να βγω πρωταθλητης χειμώνα και να ενισχυθώ εκει που πρέπει.
nikolasf έγραψε:ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ+++++++++++++++++++++++++++++slidar έγραψε:Ti κακο ειναι αυτο ρε με τα καπνογονα.
Εκει που εχεις ισοφαρισει και ο ζελος τρωγεται να φαει και 2ο γινετε η 5 λεπτη διακοπη και χανουμε ρυθμο..
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ από αυτούς που είπες μόνο ο Δώνης είναι απο τις ακαδημίες του βαζελου οι άλλοι είναι μεταγραφέςArmagedonas έγραψε:Πώς να πάει για πρωτάθλημα μια ομάδα με το πιο φτωχό κέντρο ίσως σε όλη την Σούπερ Λίγκα?
Η γύμνια στα δημιουργικά χαφ είναι πραγματικά τραγική.
Αποκορύφωμα ο ποδοσφαιριστής(???????) Τζανδάρης.
άτεχνος,επιπόλαιος,πετάει την μπάλα αράουτ αψυχολόγητα,συνεχή πουλήματα
ΥΓ Και φυσικά φάνηκε η ΧΑΩΔΗΣ διαφορά ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΟΚ
από την μια Καρέλης,Δώνης,Κουτρουμπής,Ντίνας κλπ από την άλλη Κίτσιου,Τζανδάρης
μέρα με την νύχτα σε ποδοσφαιρική παιδεία
Ο Άγγελος ειναι άσχετος, δεν ξερει τι του γίνεται, εδω μέσα έχουμε προπονηταράδες.sourmenetes έγραψε:Ναι αυτο ειπε...
Επισης ειπε οτι ο κλαους ηταν αρρωστος,ο παπ δεν μπορουσε να ρισκαρουμε να ξεκινησει οπως και με τον φανουρη...