70.Στέλιος Κίτσιου
- Ekatnetworkltd
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Ε όχι και όλο, το μισό!Ekatnetworkltd έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΛΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Σωστά το άλλο μισό ο κλάους και οχι ο σάλπι(αλλά απο την χαρά σου πάταγες ότι νάνε αδελφέ-ή δικιά σου χαρα είναι και δικιά μου)Olorin.2 έγραψε:Ε όχι και όλο, το μισό!Ekatnetworkltd έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΛΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
εντάξει η μπαλιά είναι ποιοτικότατη, αλλά εκτός από αυτό εγώ είδα έναν κίτσιου πολύ πιο πίσω από αυτό που βλέπαμε πέρσι
μεγάλες τρύπες αμυντικά και ακίνδυνος μπροστά
φρόντισε να βελτιωθείς σύντομα, γιατί τα όνειρα χάνονται πολύ γρηγορότερα απ'ότι χτίζονται
μεγάλες τρύπες αμυντικά και ακίνδυνος μπροστά
φρόντισε να βελτιωθείς σύντομα, γιατί τα όνειρα χάνονται πολύ γρηγορότερα απ'ότι χτίζονται
-
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν είμαι ο Μπράντ Πιτ.Εσύ δεν είσαι ο Καφού...Καταλαβαινόμαστε???????Σύνελθε γιατί δεν πας καλά τελευταία και φοβάμαι μην έχεις την εξέλιξη τύπου...Αραμπατζή...σύνελθε....
Αν και προσπάθησες και πίεσες τον εαυτό σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, κινήθηκες σε μέτρια επίπεδα.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς και καλύτερα.
Δούλεψε πάνω στα μειονεκτήματά σου. Θαρρώ πως έχεις περιθώρια.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς και καλύτερα.
Δούλεψε πάνω στα μειονεκτήματά σου. Θαρρώ πως έχεις περιθώρια.
Στελακι ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕΝΤΡΑ.
Σουταρεις την μπαλα με στυλ θαρεις και ειναι χειροβομβιδα.
Σουταρεις την μπαλα με στυλ θαρεις και ειναι χειροβομβιδα.
Καταλαβαίνω να θες να μιμηθείς τα μακρινά πλάγια τους Ρατς προς την περιοχή
Οι σέντρες τους Σαλπιγγίδη όμως πάνω στον αντίπαλο είναι παράδειγμα προς αποφυγή....
Φέτος παίζεις πολύ επιπόλαια τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά
Δεν κατάφερες να "γεμίσεις τα παπούτσια" του Σκόνδρα αλλά έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου
Οι σέντρες τους Σαλπιγγίδη όμως πάνω στον αντίπαλο είναι παράδειγμα προς αποφυγή....
Φέτος παίζεις πολύ επιπόλαια τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά
Δεν κατάφερες να "γεμίσεις τα παπούτσια" του Σκόνδρα αλλά έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου
-
Παντελής έλλειψη καθαρού μυαλού και τελικού προϊόντος. Παρ' όλα αυτά, δεν φταις εσύ για το ότι ήσουν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών μας σήμερα. Δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσες Ντάνι Άλβες.