Άγγελος Αναστασιάδης
- navigator11
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Καλόχρονος, υγιής και όλο και πιο συχνά χαμογελαστός. Για αγωνιστικούς και μη λόγους. Μακάρι να καταφέρει να στεριώσει στον πάγκο τουλάχιστον για μια χρονιά ακόμα. Ας τον συνδράμει η διοίκηση, νομίζω πως το αξίζει. Δουλεύει πολύ και από ότι φαίνεται και υγιώς. Αγγελόσκυλο δε θα γίνω ποτέ αλλά αγνώμονας δεν επιτρέπεται να είμαι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χρόνια Πολλά κόουτς με υγεία και ευτυχία στην οικογένειά σου και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Χρονια πολλα Αγγελε!
Πρεπει μαλλον να εξηγηθω απεναντι σου γιατι μ εχεις ξεφτιλισει μεχρι στιγμης.Μας εχεις κανει να ξεχασουμε το φτωχο εως τραγικο ροστερ και να ονειρευομαστε πρωταθληματα.Δεν εχω να πω κατι παραπανω παρα ευχαριστω.Ευχομαι τον Μαη να μαστε καλα!
Πρεπει μαλλον να εξηγηθω απεναντι σου γιατι μ εχεις ξεφτιλισει μεχρι στιγμης.Μας εχεις κανει να ξεχασουμε το φτωχο εως τραγικο ροστερ και να ονειρευομαστε πρωταθληματα.Δεν εχω να πω κατι παραπανω παρα ευχαριστω.Ευχομαι τον Μαη να μαστε καλα!
- john4serres
Χρονια πολλα coach !
Aυριο βαλε την ομαδα να πατησει τους υπουλους βαζελους !
Aυριο βαλε την ομαδα να πατησει τους υπουλους βαζελους !
χρονια πολλα ΑΓΓΕΛΕ. σ ευχαριστω για ολα αυτα που μας εχεις προσφερει με την ΟΜΑΔΑΡΑ μας!!! να χεις υγεια και να σαι καλα. δεν ειναι ωρα να τοποθετηθω για το αν σε ηθελα στον ΠΑΟΚ μα νομιζω οτι εισαι ο μονος που μπορεις να βγαλεις το καλυτερο απο τους ποδοσφαιριστες γιατι ανεβαζεις την ψυχολογια και κανεις τον σιδηροπουλο τον τασιοπουλο και τον κατσικα κουμαν και νταβιντ λουιζ. χιλια μπραβο!
- paokovios1974
Αγγελε χρονια σου πολλα, η Παναγια να σου δινει υγεια και οικογενειακη γαληνη για να οδηγησεις την ΠΑΟΚαρα μας στο πρωταθλημα.
Χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες.
Το καλύτερο δώρο μια γεμάτη τούμπα και γκολ για να χαρεί η ψυχή σου.
Το καλύτερο δώρο μια γεμάτη τούμπα και γκολ για να χαρεί η ψυχή σου.
- Ekatnetworkltd
Χρόνια πολλά μεγάλε Άγγελε!Πάντα υγεία να έχεις και να σε φωτίσει ο θεός για τα καλύτερα που έρχονται για σένα και κατά επέκταση για εμάς!
Χρόνια πολλά coach, να σε χαιρόμαστε, να σε προσέχει η Παναγια και να σε σέβονται παίκτες και οπαδοί όπως σου αξίζει γιατί είσαι πιο ΠΑΟΚ απο το δικέφαλο!

- ΑποστόληςΑ
Ζουμπαδιάσου και σακουλέψου, να πούμε, παίξε καλά το νταλαβέρι, μην μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιά....