Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μπουρλότο έβαλες όχι φωτιές!
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

χμμμμ μάλλον πρέπει να περάσω απο την ταβέρνα του μπαμπά της σουφλιώτισσας για ρεπορτάζ στο τσίπουρο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Λοιπον δε θελω να σας βαλω φωτιες και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη. Ατομο που ειναι κοντα στην συζυγο του Αντελινο, μου ειπε σημερα πως ειναι κλεισμενος ο Βιερινια για Ιανουαριο και πως η συζυγος του ηδη εχει ερθει Θεσσαλονικη.
Πλάκα με κάνεις;
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Dimg4 έγραψε:Λοιπον δε θελω να σας βαλω φωτιες και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη. Ατομο που ειναι κοντα στην συζυγο του Αντελινο, μου ειπε σημερα πως ειναι κλεισμενος ο Βιερινια για Ιανουαριο και πως η συζυγος του ηδη εχει ερθει Θεσσαλονικη.
Ρε συ, δεν τα λένε απότομα αυτά πρωί - πρωί και χωρίς να έχουμε πιει καφέ ακόμα. Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Dimg4 έγραψε:...δε θελω να σας βαλω φωτιες...
Με εγκεφαλικά όμως θες να στείλεις κόσμο και κοσμάκι πρωί πρωί... :lol: :lol: :lol: :lol:
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Μου αρεσει που λεει οτι δεν θελει να βαλει φωτιες...καλα ρε παλικαρε οχι φωτια δεν εβαλες ηφαιστοιο παει να εκραγει πρωι πρωι.... ΑΝ ειναι αληθεια αυτα που λες θα ανοιξω σαμπανιες, δεν σου κανω πλακα.
Οταν εφυγε ο Αντελινιο ηταν η πρωτη φορα που στεναχωρεθηκα οσο καμια αλλη φορα, βασικα ηταν η μοναδικη φορα που στεναχωρεθηκα που εφυγε παιχτης του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

παντως το 20 δεν το φοραει κανενας :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αχαχαχα... μη μας βάλει φωτιές λέει :lol:
φφφφφσσσσσσσσσσ.................

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Να δωσει η ΠΑΝΑΓΙΑ...... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είναι σημαντικό όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν, να κλείσουν 1 Γενάρη και πριν (προφορικά) αν γίνεται. Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος ώστε να προσφέρουν στο πρωτάθλημα και όχι στα πλέι οφ (αν χαθεί). Παραθέτω το πρόγραμμα για να καταλέβετε τι λέω:
17η: 4/1/15 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
18η: 11/1/15 ΚΑΛΟΝΗ - ΠΑΟΚ
19: 14/1/15 ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
20: 18/1/15 Ν.ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ
21: 25/1 15 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
22: 1/2/15 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
23: 4/2/15 ΠΑΟΚ - ΟΦΣΠ
24: 8/2/15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

Μιλάμε για 1 αγώνα πρωταθλήματος/4,4 μέρες. Όλες οι πέμπες οι άδειες θα είναι για Ευρώπη ή κύπελλο (αν περάσουμε σε 1 από τους στόχους αυτούς). Μιλάμε για 8 αγώνες που περιλαμβάνουν το μεγάλο ντέρμπι με παλιόγαυρο. Μακάρι να κλείσουν τώρα το Βιεϊρίνια για να παίξει στις 4/1/15 έστω αλλαγή και από τις 11/1 να μπορεί να είναι βασικός και να γίνει ένα με την ομάδα. Ο Βιεϊρίνια θα έχει εύκολη προσαρμογή, οπότε για κάποιον άλλον παίκτη που πιθανώς αποκτηθεί είναι πολύ σημαντικό να γίνει νωρίς. Αν οι μεταγραφές γίνουν στις 25 Γενάρη, τζάμπα θα γίνουν για φέτος. Μετά τις 8/2 το πρόγραμμα είναι βατό, και βγαίνουμε μια χαρά με το υπάρχων ρόστερ. Οπότε ίσως προσφέρουν στα πλέι οφ αν έχουν αξία. Το τονίζω κατά τη δική μου άποψη το πρωτάθλημα θα κριθεί μέχρι την 24η αγωνιστική 8/2/15. Αν είμαστε 1οι, είναι στο χέρι μας να το σηκώσουμε!
Δε θέλει σκέψη πάρτε από τώρα το Βιεϊρίνια να πέσουν τα τσιμέντα! Νομίζω ότι αν τα 1,5 μύρια μισθού φαίνονται πολλά, στο 1,2 μπορούμε να τον ψήσουμε χωρίς να χαλάσουμε τόσο τις ισορροπίες. Ο Μάρτενς παίρνει 750Κ χωρίς προσφορά. Δε νομίζω να χαλαστεί κανένας παίκτης αν έρθει με 1,2 ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Παίζει εθνική Πορτογαλίας και είναι τρελή παικτούρα και έχει το θετικό να ξέρουν την αξία του ήδη οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα δώσει ώθηση στη ψυχολογία της ομάδας και μεγαλύτερη πιστη στο στόχο του πρωταθλήματος. Άσε που θα συσπειρώσει ξανά τον κόσμο που θα βγάλει ξανά την κάβλα που είχε το 2008-2010! Είναι κίνηση ματ από το μεγαλομέτοχο αν πραγματοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Πολύ σωστή ανάλυση φίλε, μπράβο σου
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Dim αν δεν το λεγες εσύ αλλά κάποιος άλλος, θα έβριζα που παίζει με τον πόνο μας. Ρε λες να γίνει τέτοιο πράγμα;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O Μαρτενς παιρνει 500 οσα και οι Μαντουρο,Ρατς το μεγαλυτερο συμβολαιο αυτη τη στιγμη στην ομαδα ειναι του Αθανασιαδη.
Αυτο γιατι ο φιλος που τα λεει καλα κατα τα αλλα εγραψε οτι παιρνει 750 ο Βελγος.
Συμβολαιο 1.5 μυριο αυτη τη στιγμη στην ομαδα θα φερει αναταραχη,αυτο το ξερει ομως καλυτερα απο ολλους ο Αναστασιαδης γιαυτο μενω ησυχος.
Τα θελω τα δικα μας ειναι το καλυτερο για την ομαδα και αυτο κατα γενικη ομολογια ειναι η επιστροφη του Αντελινο.
Αυτο μπορει να ειναι εφικτο ακομα και με 1.5 μυριο γιατι το φετινο μπατζετ επιτρεπει υπερβασεις το γεναρη, κατι τετοιο ομως εχει πολλες πιθανοτητες να κανει την ομαδα μπουρδελο.
Και στη τελικη μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη που μπορει να ειναι αγαπητος σε εμας αλλα δεν εχει και κανα βιογραφικο που σε αφηνει με ανοιχτο το στομα.
Οι ισσοροπιες σε μια ομαδα ειναι κατα τη γνωμη μου το Α και το Ω.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kap έγραψε:
Ρε συ, δεν τα λένε απότομα αυτά πρωί - πρωί και χωρίς να έχουμε πιει καφέ ακόμα. Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία.
Το ειχα φρεσκο ρε, μολις ειχα γυρισει κι εγω και επρεπε να το μοιραστω. Αλλα ξαναλεω, με ξερουν πως δεν πουλαω παπα εδω μεσα, το μετεφερα με καθε επιφυλαξη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

tzelas έγραψε:Αχαχαχα... μη μας βάλει φωτιές λέει :lol:
φφφφφσσσσσσσσσσ.................

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”