ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ο ΑΕΤΟΣ ΠΑΙΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΝ ΣΥΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗς ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΨΗΛΑ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΉ ΣΟΥ ΠΟΥ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΉΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.

ΠΣ.

Γιαυτο το νεο γήπεδο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

.........ΟΟΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ
Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΚΕΙ
ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ..........
:(
Άβαταρ μέλους
cannibalfrag

Nikos Xanthopulos

Δημοσίευση από cannibalfrag »

na itan mono ayto ego exasa ton xaderfo mu ton niko 24 xronon apton evosmo....ti na leme tora asta na pane na zume na tus thimomaste pantos.....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και υπόσχεται την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του Πρόδρομου Ανανιάδη, που εξέπνευσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Οχι ρε γαμωτο.Και εγω περνοντας ειδα το περιστατικο και κοσμο να του δινει οποια βοηθεια μπορουσε.Νομιζα οτι θα ξεπερασει τον κινδυνο.
Πραγματικα κριμα..
Δε ξερω αν θα βοηθουσε αυτο που αναφερε και ο Καρεενα για τις καντινες αλλα σιγουρα τοσο στενα που ηταν εκει και με τοσο κοσμο να αποχωρει,ηταν πραγματικα δυσκολο να πλησιασει ασθενοφορο...
Κριμα και συλληπητηρια στην οικογενεια του 70χρονου αδερφου μας.
Ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι ο Θοδωρος θα κανονισει ενος λεπτου σιγη στο επομενο ματς...
Άβαταρ μέλους
blackeagle4

Δημοσίευση από blackeagle4 »

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackeagle4 την Δευ 20 Οκτ 2008, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ακουγα πολλες φωνες μολις βγηκα απ το γηπεδο αλλα δεν εδωσα σημασια. μετα ειδα το ασθενοφορο να περνα και καταλαβα οτι ηταν κατι σημαντικο. ας ειναι ελαφρυ το χωμα. συλλυπητηρια. οντως αυτο με την προσβαση στο γηπεδο ειναι σημαντικο. ο ενας πανω στο αλλον ειναι.
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

τι να πουμε κριμα.συλληπητηρια στην οικογενεια του
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Τραγικό συμβάν-Νεκροί δύο οπαδοί της Γιουβέντους σε τροχαίο

Δημοσίευση από mi8rio »

Αναδημοσιεύω το τραγικό γεγονός και να ευχηθώ να μην έχουμε άλλα τέτοια... ΕΊΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.....

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο οπαδοί της Γιουβέντους σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη ενώ κατευθύνονταν με πούλμαν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο για την 3η ημέρα του Champions League.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, ακόμα είκοσι άτομα τραυματίστηκαν, μερικοί εκ των οποίων σοβαρά.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Νοσατέλ της Ελβετίας και λίγο αφότου πέρασε τα σύνορα με την Ιταλία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προσέκρουσε στον τοίχο ενός σπιτιού και αναποδογύρισε, καταπλακώνοντας τους επιβαίνοντες.

Η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων
πηγή : in.gr
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

το διαβασα το πρωι στο contra.gr...κριμα και παλι κριμα να πας να δεις την ομαδα σου και να γυριζεις πισω νεκρος..ας ειναι το τελευταιο..εντυπωση μου εκανε το γεγονος πως ο οδηγος του πουλμαν ηταν 81 χρονων και εκτελουσε περιστασιακα δρομολογια,αν ειναι δυνατον σ'αυτη την ηλικια να τον εμπιστευονται...

:?:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ποσα επαιρνε θελεις να πεις...αναμεσα στους 2 νεκρους ηταν και ο οδηγος...το λεωφορειο αποδειχθηκε οτι ειχε προβλημα στα φρενα...

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλό ταξίδι στα παιδιά..

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

διαβαζοντας το αρθρο που εγραψε ο midenistis για τον αδικο χαμο του παναγιωτη κατσουρη,ενιωσα ριγη συγκινησης και μου ηρθε να κλαψω...τι να πεις οταν η μοιρα σου παιζει τετοια παιχνιδια..πραγματικα με συγκλονισε...ενα μεγαλο γιατι παντα θα υπαρχει?

ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.... :!: :!:

Άβαταρ μέλους
Platon

Καλό ταξίδι Αλέξη

Δημοσίευση από Platon »

Καλω ολα τα αδερφια του φορουμ να αποτεινουν εδω εναν υστατο φορο τιμης στον Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο, που τοσο αδικα και προωρα εφυγε!!!

Δε χρειαζονται σχολια. Ολοι μας γνωριζουμε περι τινος προκειτε. Ο 16χρονος Αλεξης θα μπορουσε να ηταν φιλος μας, συγγενης μας, αδερφος μας ή ακομα και γιος μας. Πανω απο ολα ομως ηταν ενας συνανθρωπος μας!!!

Καλο σου ταξιδι φιλε Αλεξη...ειθε το αιμα σου, που ποτισε την ασφαλτο να γινει φωτεινο αστερι στον ουρανο της Ελλαδας και του κοσμου, να το βλεπουμε και να μη ξεχναμε.
Τα θερμα μου συλλυπητηρια και στην οικογενεια σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Τρί 09 Δεκ 2008, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αντιο φιλε..

Συλληπητηρια στους δικους του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”