ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- cannibalfrag
Nikos Xanthopulos
na itan mono ayto ego exasa ton xaderfo mu ton niko 24 xronon apton evosmo....ti na leme tora asta na pane na zume na tus thimomaste pantos.....
Οχι ρε γαμωτο.Και εγω περνοντας ειδα το περιστατικο και κοσμο να του δινει οποια βοηθεια μπορουσε.Νομιζα οτι θα ξεπερασει τον κινδυνο.
Πραγματικα κριμα..
Δε ξερω αν θα βοηθουσε αυτο που αναφερε και ο Καρεενα για τις καντινες αλλα σιγουρα τοσο στενα που ηταν εκει και με τοσο κοσμο να αποχωρει,ηταν πραγματικα δυσκολο να πλησιασει ασθενοφορο...
Κριμα και συλληπητηρια στην οικογενεια του 70χρονου αδερφου μας.
Ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι ο Θοδωρος θα κανονισει ενος λεπτου σιγη στο επομενο ματς...
Πραγματικα κριμα..
Δε ξερω αν θα βοηθουσε αυτο που αναφερε και ο Καρεενα για τις καντινες αλλα σιγουρα τοσο στενα που ηταν εκει και με τοσο κοσμο να αποχωρει,ηταν πραγματικα δυσκολο να πλησιασει ασθενοφορο...
Κριμα και συλληπητηρια στην οικογενεια του 70χρονου αδερφου μας.
Ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι ο Θοδωρος θα κανονισει ενος λεπτου σιγη στο επομενο ματς...
- blackeagle4

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackeagle4 την Δευ 20 Οκτ 2008, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- trel@menos
-
Τραγικό συμβάν-Νεκροί δύο οπαδοί της Γιουβέντους σε τροχαίο
Αναδημοσιεύω το τραγικό γεγονός και να ευχηθώ να μην έχουμε άλλα τέτοια... ΕΊΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.....
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο οπαδοί της Γιουβέντους σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη ενώ κατευθύνονταν με πούλμαν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο για την 3η ημέρα του Champions League.
Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, ακόμα είκοσι άτομα τραυματίστηκαν, μερικοί εκ των οποίων σοβαρά.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Νοσατέλ της Ελβετίας και λίγο αφότου πέρασε τα σύνορα με την Ιταλία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προσέκρουσε στον τοίχο ενός σπιτιού και αναποδογύρισε, καταπλακώνοντας τους επιβαίνοντες.
Η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων
πηγή : in.gr
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο οπαδοί της Γιουβέντους σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη ενώ κατευθύνονταν με πούλμαν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο για την 3η ημέρα του Champions League.
Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, ακόμα είκοσι άτομα τραυματίστηκαν, μερικοί εκ των οποίων σοβαρά.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Νοσατέλ της Ελβετίας και λίγο αφότου πέρασε τα σύνορα με την Ιταλία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προσέκρουσε στον τοίχο ενός σπιτιού και αναποδογύρισε, καταπλακώνοντας τους επιβαίνοντες.
Η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων
πηγή : in.gr
-
το διαβασα το πρωι στο contra.gr...κριμα και παλι κριμα να πας να δεις την ομαδα σου και να γυριζεις πισω νεκρος..ας ειναι το τελευταιο..εντυπωση μου εκανε το γεγονος πως ο οδηγος του πουλμαν ηταν 81 χρονων και εκτελουσε περιστασιακα δρομολογια,αν ειναι δυνατον σ'αυτη την ηλικια να τον εμπιστευονται...

-
-
Καλό ταξίδι Αλέξη
Καλω ολα τα αδερφια του φορουμ να αποτεινουν εδω εναν υστατο φορο τιμης στον Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο, που τοσο αδικα και προωρα εφυγε!!!
Δε χρειαζονται σχολια. Ολοι μας γνωριζουμε περι τινος προκειτε. Ο 16χρονος Αλεξης θα μπορουσε να ηταν φιλος μας, συγγενης μας, αδερφος μας ή ακομα και γιος μας. Πανω απο ολα ομως ηταν ενας συνανθρωπος μας!!!
Καλο σου ταξιδι φιλε Αλεξη...ειθε το αιμα σου, που ποτισε την ασφαλτο να γινει φωτεινο αστερι στον ουρανο της Ελλαδας και του κοσμου, να το βλεπουμε και να μη ξεχναμε.
Τα θερμα μου συλλυπητηρια και στην οικογενεια σου...
Δε χρειαζονται σχολια. Ολοι μας γνωριζουμε περι τινος προκειτε. Ο 16χρονος Αλεξης θα μπορουσε να ηταν φιλος μας, συγγενης μας, αδερφος μας ή ακομα και γιος μας. Πανω απο ολα ομως ηταν ενας συνανθρωπος μας!!!
Καλο σου ταξιδι φιλε Αλεξη...ειθε το αιμα σου, που ποτισε την ασφαλτο να γινει φωτεινο αστερι στον ουρανο της Ελλαδας και του κοσμου, να το βλεπουμε και να μη ξεχναμε.
Τα θερμα μου συλλυπητηρια και στην οικογενεια σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Τρί 09 Δεκ 2008, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.