Θέλω οι παίχτες του γάβρου να έχουν το νου τους στο τσου λου συνέχεια.
Θέλω να πάρει το Χ στην Ισπανία ώστε να διαολίζεται στην ιδέα ότι αβαβά θα έρθει Χ το Ατλέτικο-Γιούβε την τελευταία αγωνιστική.

Κι εγώ το ίδιο.mpafos4 έγραψε:Εγω θελω να φανε αλλα 7 για να γινουνε μπουρδελο!!!!
Ποιο μυαλό; Στα *ρχίδια τους αυτοί, θα πάρουν τον Γενάρη 2-3 Έλληνες ταλέντα από ομάδες δορυφόρους, θα κερδίζουν τις ομάδες που ανήκουν στο άρμα τους και θα συνεχίσουν τη πορεία τους ακάθεκτοι...Azrael έγραψε:Οντως κανονικα μας συμφερει φετος ο γαυρος να περασει στην επομενη φαση για να εχουν το μυαλο τους εκει αλλα ρε γμτ δεν γινεται!θελω διασυρμο απο Γιουβε για να αρχισουν παραπανω την γκρινια
σωστοστ!!!!RoMaN έγραψε:Ποιο μυαλό; Στα *ρχίδια τους αυτοί, θα πάρουν τον Γενάρη 2-3 Έλληνες ταλέντα από ομάδες δορυφόρους, θα κερδίζουν τις ομάδες που ανήκουν στο άρμα τους και θα συνεχίσουν τη πορεία τους ακάθεκτοι...Azrael έγραψε:Οντως κανονικα μας συμφερει φετος ο γαυρος να περασει στην επομενη φαση για να εχουν το μυαλο τους εκει αλλα ρε γμτ δεν γινεται!θελω διασυρμο απο Γιουβε για να αρχισουν παραπανω την γκρινια