Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Black_White_Heart

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγω που μίλησα χθες με γνωστό μου γαύρο μου ειπε τα εξής: ξεφτίλα και βρώμα η διαιτησία του Σπάθα, αποκλείω λέει να το έστησε έτσι ο χοντρός αυτό παει πολυ κτλ. κτλ. Το καλο ειναι οτι αναγνώρισε επιτέλους την σαπίλα της διαιτησίας το κακό ειναι οτι δεν κατάλαβε οτι έμοιαζε ίδιοι τα κάνουνε και ψάχνει για φαντάσματα και συνωμοσιες
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με αυτογκόλ Λαζαρίδη ο βαζελος
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

navigator11 έγραψε:Δεν έχω καθόλου εικόνα του χθεσινού "αγώνα". Χειρουργείο α λα ... Τράγκα - χωρίς αναισχυντικό- έγινε από όσα διαβάζω! Το κοκοκο της Τρίπολης, νομίζω, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία, όλοι μπορούμε να εικασουμε πότε θα επιχειρηθεί να βαθμοργυρωθεί!!
Λάθος κάνεις.

Φαντάσου τον χασάπη της γειτονιάς σου να κάνει μικροχειρουργική επέμβαση εγκεφάλου και κάπου εκεί είσαι.
niks

Δημοσίευση από niks »

Οταν μιλας για διαιτησια εισαι γραφικος...
Οταν δεν μιλας, δεν εγινε τιποτα, γι' αυτο δεν μιλας...
Πουθενα δεν τους πιανεις τους βοθρους, πουθενα...
gia panta paok...

Δημοσίευση από gia panta paok... »

suncity4 έγραψε:
gia panta paok... έγραψε:Εγώ άκουγα τον αγώνα από το ράδιο, και μάλιστα άκουγα ΕΡΑ για να δω πώς αντιδρούνε οι αθηναίοι σε όλα αυτά. Λοιπόν, στα φάουλ που έδινε υπέρ του οσφπ γύθρω απο την περιοχή του αστέρα ο Χρήστος Κοντός από το στούντιο (βάζελος είναι αυτός;;) σχολίασε "εάν υπήρχαν τσιμέντα, θα γέλαγαν και αυτά", ενώ στο 5ο ανύπαρκτο οφ-σάιτ σχολίασε "όταν σημειωθεί σωστό οφ σάιτ από τον Σωτηρόπουλο, θα ανοίξουμε σαμπάνια". Έτσι ακριβώς, και ο σπήκερ στην Τρίπολη ζητούσε επιβεβαιωση σε κάθε φάση από το βίντεο για το τι σφυρίζει ο σπάθας.
Πόσο ρόμπες πια στο πανελλήνιο; Αύριο πιστεύω να φανούμε αντάξιοι των καταστάσεων και να παλέψουμε στο γήπεδο. Και να φύγουμε από αυτό με το καλύτερο δυνατό!!!
Συγχαρητήρια στα αδέλφια που είχαν την υπομονή να δούνε τον σημερινό αγώνα λάιβ, από τον τηλεόραση. Μπ΄ραβο στα κουράγια σας.
Καταγγελία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο Χρήστος Κοντός για επεισόδιο πριν το ντέρμπι στο Φάληρο!
Μεταξύ άλλων, η έγγραφη καταγγελία του Χρήστου Κοντού αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα,

Με την παρούσα επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω τα πραγματικά περιστατικά της απρόκλητης υβριστικής και εκφοβιστικής επίθεσης που δέχθηκα στις 26 Οκτωβρίου 2014 από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περίπου δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ήμουν διαπιστωμένος από τη ΝΕΡΙΤ για να μεταδώσω ραδιοφωνικά τον αγώνα για λογαριασμό του Α’ Προγράμματος και για να κάρνω ρεπορτάζ για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής «Αθλητική Κυριακή». Περί ώραν 17:30 βρισκόμουν στο χώρο της αίθουσας Τύπου, όταν αντιλήφθηκα ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού πλησίαζε στο γήπεδο. Κατευθύνθηκα τότε προς την εξωτερική είσοδο των αποδυτηρίων όπου θα γινόταν σε λίγα λεπτά η αποβίβαση των μελών της αποστολής και την ώρα που πλησίαζα στο συγκεκριμένο χώρο, έγινα αντιληπτός από τον κ. Καραπαπά. «Τι θέλει αυτός εδώ ρε;» ήταν η πρώτη του αντίδραση και εν συνεχεία πλησιάζοντάς με, μου είπε: «Κύρε Κοντέ, γυρίστε πίσω, δεν έχετε δικαίωμα να βρίσκεστε εδώ».

Γύρισα αδιαμαρτύρητα και αρχίσαμε να βαδίζουμε δίπλα – δίπλα προς την αίθουσα Τύπου. «Να πάτε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, εκεί είναι η θέση σας», μου είπε. «Θα πάω αργότερα, προς το παρόν θα παραμείνω λίγο ακόμα στην αίθουσα Τύπου», του απάντησα, προσθέτοντας αμέσως μετά: «Αλήθεια, γιατί αυτή η απαγόρευση; Πρώτη φορά βλέπετε δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία να καλύπτουν την άφιξη μιας αποστολής σε γήπεδο;». «Ναι ρε, σ’ αυτό το γήπεδο πρώτη φορά», μου είπε σε επιθετικό τόνο και του απάντησα με ένα επιφώνημα τύπου «αχα».

Αμέσως γύρισε, κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου με έντονο τρόπο, αλλά χωρίς να με κτυπήσει, και σπρώχνοντάς με με το σώμα του, άρχισε να με εξυβρίζει και να με απειλεί με εκφράσεις όπως «ειρωνεύεσαι ρε μου…νο;», «ήλθες εδώ για να προκαλέσεις», «θα σε γαμ… παλιόπ…», «κωλ…δα», «αρ…δι», «κα…λη» κλπ.

Αντέδρασα ψύχραιμα κοιτώντας τον απλώς, χωρίς να κάνω κίνηση να του επιτεθώ ή να του ανταπαντήσω, λέγοντάς του μόνο στην αρχή ότι «δεν σε ειρωνεύομαι» και ρωτώντας τον «πώς προκαλώ;», για να πάρω την απάντηση εν μέσω ύβρεων ότι «και μόνο που είσαι εδώ προκαλείς κα…λη!».

Λόγω της εντάσεώς του, το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από έναν αξιωματικό της αστυνομίας που ήταν στον ίδιο χώρο, ο οποίος συνεπικουρούμενος από ένα δύο ακόμα αστυνομικούς και έναν securityτου γηπέδου, μπήκε στη μέση να μας χωρίσει».

Ελπιζω να σε καλυψα....

Η πηγη ειναι απο πρασινο σαιτ, γιατι δεν μπορουσα να το βρω -ως δια μαγειας- απο χθες σε "αντικειμενικο"
Σ' ευχαριστώ φιλέ μου. Αυτές οι τακτικές, οι μαφιόζικες όταν δεν έχεις ομάδα να τις υποστηρίξεις, στο τέλος γυρίζουν σε βάρος σου και σε πνίγουν.
Αρκεί από την άλλη μεριά να υπάρχει ένας αντίπαλος ενωμένος και αποφασισμένος. ελπίζω να αποδειχθούμε τέτοιοι ως το τέλος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τις δύο γκολάρες του Γιάννου δεν είπε κανείς τίποτε. 3ος σκόρερ με 4 γκολ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για τον Πανιώνιο καλός είναι..
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

καποιοι παικτες οπως ο Γιαννου μπορει να ειναι καλοι παικτες αλλα δεν εχουν το ψυχικο σθενος να παιζουν σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πες την Καλαμάτα μαύρη θύελλα λέει.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

τι ΑΡΔ ειναι αυτος ρε; :lol: πωπω ο Αγγελος θα ειχε πηδηξει απο το γραφειο και θα τον ειχε αρπαξει απο το σβερκο :lol:
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ. 0-2, MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Josey Wales »

Το πιο εκνευριστικό είναι ότι ξαφνικά σήμερα κανείς δεν είδε το χτεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη, και βγαίνουν και ανακοινώσεις από συνδέσμους τους όπου λίγο πολύ μιλάνε για προβοκάτσια με τον Σπάθα. Και μετά ήρθαν οι εξωγήινοι και τα UFO με το σκούφο....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/kalamata/epeisodio-koyrmpana-me-dhmosiografo-photos-video.3119110.html

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
- Πες τη Καλαμάτα "Μαύρη θύελλα!"
- Γράφεις αναλήθειες! Να φτιάξεις τη ψυχή σου!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ:
καντε λιγο υπομονη ... η ομαδα θα στρωσει ... καινουργια ειναι....μη κοιτατε που στην ευρωπη καθαριζει τις πρωταθλητριες ισπανιας και ιταλιας....εντος εδρας...και με κατι γιουρούκια που παιξαμε στη σουηδια χασαμε... ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΙΑ

Αδελφέ μου , σε 4 αγώνες εκτος εδρας , εχουμε ΜΟΝΟ 1 ΝΙΚΗ και αυτη στο 90 ' με κολοφαρδία στο 10000% .

Απο σήμερα είμαστε - 5 απο τον ΠΑΟΚ , και δεν εχουμε πάει σε ΤΟΥΜΠΑ - ΛΕΩΦΟΡΟ .......

Μέχρι να στρώσουν ΟΛΟΙ τους ( προπονητής - παίκτες ) , θα εχει γίνει η παράδοση τις κούπας του πρωταθλητή , στον Παοκ .

Απο φόρουμ του κολόγαυρου!Το χεσίδι τους έχει πάει μέχρι τις κάλτσες!
Υγ:Δεν ξαναβάζω απο το φόρουμ τους γιατί το θεωρώ ξεφτίλα
Υγ2:Θα ξαναβάλω αφού έχουμε πάρει πρωτάθλημα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Azrael έγραψε:καποιοι παικτες οπως ο Γιαννου μπορει να ειναι καλοι παικτες αλλα δεν εχουν το ψυχικο σθενος να παιζουν σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ
Κατσικας πχ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”