14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
- billospaok_4
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
κατανταει κουραστικο πλεον.οταν παει η μπαλα δεξια δυστυχως ξερουμε την καταληξη,στην καλυτερη πλαγιο 

- Μπαρκαρούτσος
Δε μπορεί πλέον ρε παιδιά. Φέτος όλες αυτές οι ομάδες τύπου εργοτέλη θα μας παίζουν κλειστά. Ειδικά στον δεύτερο γύρο. Ο Σαλπιγγίδης για να κάνει ένα control θέλει 3 μετρα χώρο. Να τον βάλεις στο δεύτερο ημίχρονο αν προηγούμαστε που θα είναι φρέσκος και θα βρει και χωρους μπορεί κάτι να κάνει. Βασικός στον φετινό ΠΑΟΚ δε μπορεί να παίξει. Μονο λόγο ονόματος παίζει πλέον. Νομίζω είναι τόσο τραγική η εικόνα του πλέον που ακόμα και τον Πόζογλου να βάλουμε στη θέση του μονο οι εμπειρία που θα πάρει ακόμα κι αν δε κάνει τίποτα θα είναι μεγαλύτερο το κέρδος...
- desperando
- Επικοινωνία:
αν δεν σε λεγαν σαλπιγγιδη δεν θα επαιζες σε καμια απο τις 8 πρωτες ομαδες του πρωταθληματος.
εχω απογοητευτει πληρως με σενα
εχω απογοητευτει πληρως με σενα
- kataramenos5
Απογοήτευση και εκνευρισμος ειδικά στο τελευταίο αλλα ακόμα ελπίζω και δικαιολογώ εν μερει.Ο Σαλπι παιζει 6-8 χρονια non stop λογω εθνικής(μπορεί περισσότερο).Ισως να του εκανε καλό να κατσει 2-3 αγώνες πάγκο.
Καλο θα του ηταν να σταματησει το ποδοσφαιρο το καλοκαιρι ως πρωταθλητης με τον ΠΑΟΚ.
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αυτο ομως που γραφει και ο κατ5 οτι δηλαδη εχει πολλα χρονια που παιζει στα κοκκινα τον τελειωσε ποδοσφαιρικα.
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αυτο ομως που γραφει και ο κατ5 οτι δηλαδη εχει πολλα χρονια που παιζει στα κοκκινα τον τελειωσε ποδοσφαιρικα.
-
Με το που βγήκες ανέβηκε λίγο η ομάδα,είδαμε και μια καλή μπαλιά... αν έχεις φιλότιμο,που έχεις, κάτσε πάγκο απο μόνος σου την Κυριακή...θα το εκτιμούσα
- billospaok_4
και συνεχιζω να ρωταω!ποσο χειροτερος θα ητανε σε ολα αυτα ματς ο μαρτενς στην θεση του??εχει καταντησει παρωδια το ζητημα.το καλοκαιρι σταματα για το καλο της ομαδας 

Αυτός δεν μπορεί να βάλει γκολ από τα 2 μέτρα και σήμερα έκανε απευθείας φάουλ απ'
τα 30.
Ήταν τόσο δυνατό το σουτ, που δεν έφτασε ουτε στην περιοχή τους και ο αντίπαλος ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΟΛ και έβγαλε αντεπίθεση.
τα 30.
Ήταν τόσο δυνατό το σουτ, που δεν έφτασε ουτε στην περιοχή τους και ο αντίπαλος ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΟΛ και έβγαλε αντεπίθεση.
Μπραβο μητσαρα..
Κοιμισες τον αντιπαλο 70 λεπτα.. εγινες αλλαγη και παραλιγο να περναμε το διπλο..!!!

Κοιμισες τον αντιπαλο 70 λεπτα.. εγινες αλλαγη και παραλιγο να περναμε το διπλο..!!!

όσο σιχαίνομαι ποδοσφαιρικά τον μάρτενς, πιστεύω πρέπει να παίξει στη θέση σου
να ζητας να βγανεις πιο νωρις
η μηπως να πας διακοπες? ακουω οτι η χαβαη ειναι μαγευτικη μεχρι το καλοκαιρι
τι λες?
η μηπως να πας διακοπες? ακουω οτι η χαβαη ειναι μαγευτικη μεχρι το καλοκαιρι
τι λες?
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Olorin.2 έγραψε: και ο αντίπαλος ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΟΛ και έβγαλε αντεπίθεση.