Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
- john4serres
Re: Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
Επειδή δεν το έβλεπα το ματς απ' την αρχή, ο Κλάους έχει πρόβλημα από μαρκάρισμα που του έγινε?
Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση.dim72 έγραψε:Επειδή δεν το έβλεπα το ματς απ' την αρχή, ο Κλάους έχει πρόβλημα από μαρκάρισμα που του έγινε?
Οχι, ειχε απο την προθερμσνση...Παντως δυο μαρκαρισματα πανω του για καρτα, και ενα στον τζιολη.dim72 έγραψε:Επειδή δεν το έβλεπα το ματς απ' την αρχή, ο Κλάους έχει πρόβλημα από μαρκάρισμα που του έγινε?
Μάγκες ταρίφα τετράμπαλο βλέπω να κόβουμε όπως κάναμε με τις άλλες κρητικές ομάδες φέτος. 

Για να δούμε, θα μπορέσουν να σπάσουν μέχρι τέλους κανά πόδι του Αθανασιάδη και να δώσει το κοράκι επιτέλους φάουλ και κίτρινη (το λιγότερο);

Μπράβο Kιτσιου. Ωραία assist σε Klaus όπως πέρσι στον εντός αγώνα με τη Schalke
- zarathustra79
Ούτε με τον παναιτωλικό έβγαζε μάτια η ομάδα, ούτε με καλλονή. Δε γίνεται να βγάλεις πρωτάθλημα με 34 εξαιρετικές αποδοσεις. Ειδικά όσο περνά ο καιρός, οι αντίπαλοι θα είναι πιο διαβασμένοι. Το ζήτημα είναι να κερδίζουμε και όταν δεν είμαστε πολύ καλοί.
Με το σκορ στο 0-1 ο εργοτέλης δε νομίζω να μείνει στο ίδιο στυλ παιχνιδιού. Θα υπάρχουν πιο πολλοί χώροι τώρα και λογικά θα δούμε λίγη περισσότερη μπαλίτσα.
Με το σκορ στο 0-1 ο εργοτέλης δε νομίζω να μείνει στο ίδιο στυλ παιχνιδιού. Θα υπάρχουν πιο πολλοί χώροι τώρα και λογικά θα δούμε λίγη περισσότερη μπαλίτσα.
Ασιμε ευχαριστω. Προς στιγμη ν
ομιζα πως ειμουν σε λαθος φορουμ
ομιζα πως ειμουν σε λαθος φορουμ
Μεγαλη επιτυχία αν περάσουμε χωρίς απώλειες έτσι όπως παίζει η ομάδα σημερα και με τα προβληματα που έχουμε μέχρι τώρα. Κάτι πρέπει να κάνει ο Άγγελος για να αλλάξει η ροή του αγώνα άμεσα γιατί αν συνεχιστεί η πίεση του Εργοτελη δεν μας βλεπω να τη βγάζουμε καθαρή.
Και δεν ξέρω κατά πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα για το Ευρωπαικό παιγνίδι την Πέμπτη...έτσι οπως έχουν έρθει τα πραγματα προτεραιότητα είναι το πρωταθλημα.
Και δεν ξέρω κατά πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα για το Ευρωπαικό παιγνίδι την Πέμπτη...έτσι οπως έχουν έρθει τα πραγματα προτεραιότητα είναι το πρωταθλημα.
Το ρεσιταλ απο το κορακι συνεχιζεται σε μεγαλυτερο βαθμο στο 2ο ημιχρονο!!!
Τι να πω...
Τι να πω...
Παρατηρώ διαφορά στην ευαισθησία με την οποία σφυρίζονται τα φάουλ ή είναιβη ιδέα μου;