Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
Re: Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
Αύριο προσοχή στις κάρτες ότι και να γίνει!!!
Θα προσπαθήσουν βασικά να μας πετσοκόψουν ενόψει ζέλας, και για να αποπροσανατολίσουν τις εντυπώσεις!!!!!
Θα προσπαθήσουν βασικά να μας πετσοκόψουν ενόψει ζέλας, και για να αποπροσανατολίσουν τις εντυπώσεις!!!!!
Ερωτημα: πως γίνεται να μην εχει γράψει τίποτε ο πολυγραφότατος αστροναύτης, σημερα μετά το έγκλημα της τριπολης?
Περιμενει πιθανο στραβοπατημα μας αυριο για να αρχισει περι αλλοθρησκων, 14, αδειες κερκιδεςKOSTAS54 έγραψε:Ερωτημα: πως γίνεται να μην εχει γράψει τίποτε ο πολυγραφότατος αστροναύτης, σημερα μετά το έγκλημα της τριπολης?
-
Τον αστροναύτη δεν τον ξέρω προσωπικά
Θεωρώ όμως λανθασμένο να ειρωνευεστε άλλο μέλος του ΠΑΟΚμανια, μόνο και μόνο γιατί έχει διαφορετική άποψη
Από κει και πέρα, το ματς εναντίον του Τέλη είναι δύσκολο
Εκτός αν πιάσουμε τα γνωστά φετινά στάνταρτς σε απόδοση. Τότε θα γίνει ευκολακι...και +5, για να μην ξεχνιόμαστε...

Θεωρώ όμως λανθασμένο να ειρωνευεστε άλλο μέλος του ΠΑΟΚμανια, μόνο και μόνο γιατί έχει διαφορετική άποψη

Από κει και πέρα, το ματς εναντίον του Τέλη είναι δύσκολο
Εκτός αν πιάσουμε τα γνωστά φετινά στάνταρτς σε απόδοση. Τότε θα γίνει ευκολακι...και +5, για να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν μου έφταναν τα aliens & τα spacecrafts, σκάσαν μύτη και τα μονοκινητήρια drones...
- john4serres
Θέλω μια καθαρή νίκη. Να δείξουμε τι εστί ΠΑΟΚ και τι εστί γαυρος.
Αντίθετα νομίζω ότι δεν έχουν κανέναν πρόβλημα να δώσουν απροκάλυπτα τόσο κοντινά πατήματα. Η διαρροή του γάβρου ότι η διαιτησία σπαθα είναι υπερβολή ιστοσελίδων και ότι όλα έγιναν σωστά, απευθύνεται προς όλους τους διαιτητές και τους σημερινούς και γίνεται ακριβώς για να δείξουν την στήριξη τους προς αυτούς, να μην επηρεαστούν από το εις βάρος τους κλίμα και να φέρουν σε πέρας την δουλειά που τους ανατέθηκε.eorptol έγραψε:Το κλίμα ειναι σε βαρος τους μετα το σημερινο και δεν νομίζω να δωσουν και αλλο πάτημα τόσο κοντινό....ο εργοτελης ειναι καταχρεωμένος και με ενεσες του γαβρου υπαρχει οπως και ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος γιαυτο ειναι γιουσουφάκια του
Η ομάδα όμως μου δείχνει υποψιασμένη και αποφασισμένη να μην τους κάνει το χατήρι.

Ειναι ευκαιρια να τους βαλουμε να παιζουν με αγχος,και μετα την ασσαρα με το βαζελο να βλεπουν εφιαλτες.
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πηδα τα παραρτηματα της πατριδας του πουστοχοντρου.
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πηδα τα παραρτηματα της πατριδας του πουστοχοντρου.
Παμε γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μπειτε μεσα και δωστε τα ολα!!!Αυτη η ευκαιρια ειναι μοναδικη!!!!Δεν με νοιαζειποιος θα παιξει!Το σημερινο ματς μπορει να αλλαξει τα παντα!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μπειτε μεσα και δωστε τα ολα!!!Αυτη η ευκαιρια ειναι μοναδικη!!!!Δεν με νοιαζειποιος θα παιξει!Το σημερινο ματς μπορει να αλλαξει τα παντα!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΟΦΗτζήδες, βοηθήστε ρε αλάνια, κάντε το όλο το γήπεδο ασπρόμαυρο
- sourmenetes
- Moderator
Χαμηλα τη μπαλα...
Ξεχασατε της τεταρτης τις προτροπες???
Ουτε τσαμπουκα ουτε τιποτα...Παμε παιρνουμε το διπλο και γυρναμε...
Σοβαροτητα αμα δειξει η ομαδα το παιχνιδι ειναι διπλο.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Ξεχασατε της τεταρτης τις προτροπες???
Ουτε τσαμπουκα ουτε τιποτα...Παμε παιρνουμε το διπλο και γυρναμε...
Σοβαροτητα αμα δειξει η ομαδα το παιχνιδι ειναι διπλο.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
- Ekatnetworkltd
Μεγάλο μάτς σήμερα!Δεν νομίζω να έχει φύγει με +5 μπροστά ο ΠΑΟΚ ποτέ στην ιστορία του σαν πρωτοπόρος!
(Τα υπογλώσσια εκτός των Γαύρων,θα τα χρειαζόμαστε και εμείς!)
(Τα υπογλώσσια εκτός των Γαύρων,θα τα χρειαζόμαστε και εμείς!)