Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. Γιάννινα

Γλύκος
7
11%
Κίτσιου
1
2%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
3
5%
Raţ
1
2%
Τζιόλης
12
18%
Golasa
5
8%
Kace
32
49%
Martens
1
2%
Σαλπιγγίδης
2
3%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζανδάρης
1
2%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 65

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100358
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Απόλλων θα παίξει για να περάσει στην επόμενη φάση, για τον ΠΑΣ δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει για νίκη, ή για ισοπαλία που βολεύει πολλούς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100358
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το μήνυμα Δελφάκη

30. Οκτωβρίου 2014  13:06  inpaok

Η παρουσία του Δελφάκη στην Τούμπα αποτελεί σαφέστατο μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ… Μπορεί να πέρασε σχετικά απαρατήρητη διότι καθώς η προσοχή ήταν στραμμένη στις επιδόσεις του ΠΑΟΚ αλλά είναι μέγα λάθος να μην τονιστεί. Η πρωτιά του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα ενοχλεί! Όπως επίσης ενοχλεί και η συσπείρωση του κόσμου και φυσικά ο ενθουσιασμός που δημιουργείται.

Ο διαιτητής από την Τρίπολη έκλεισε τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο α΄ ημίχρονο ενώ δεν απέβαλε τον Γαρυφαλιά όταν επιτέθηκε ως… κατσέρ στον Γκολάσα. Ο Δελφάκης του χάρισε επιδεικτικά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και του επέτρεψε να συνεχίσει το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο αν σφύριζε στο Καραισκάκης παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Αν ένας διαιτητής μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνει επίδειξη δύναμης φανταστείτε τι μπορεί να γίνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η θεωρία ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ανεξάρτητα από τον διαιτητή μπορεί να ευσταθεί αλλά δεν είναι ρεαλιστική με δεδομένο ότι ο Δικέφαλος άξιζε τη νίκη και θα μπορούσε να την κατακτήσει αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ή είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Η διαφορά που δημιουργείται είναι ότι, ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό πρέπει να καταβάλει διπλάσια προσπάθεια για να πάρει αποτέλεσμα και να διακριθεί. Οι 20 τελικές που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και η συντριπτική κατοχή μπάλας αποτελούν τον καθρέφτη του αγώνα
Άβαταρ μέλους
Odi
Δημοσιεύσεις: 11252
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Odi »

Πιστεύω πάντως πως θα παιχθεί στα ίσια το ματς..Ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει οπωσδήποτε νίκη για να βγει πρώτος,αφού σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας του μπορεί να βγει και δεύτερος (σε ήττα ακόμη και να αποκλειστεί).Δεν έχει νόημα να μην παιχθεί στα ίσια το ματς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7160
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μεγαλη λυπη, οχι για την ομαδα,αυτη ειναι σε καλο δρομο,για μας.
elvetos giatros
Δημοσιεύσεις: 3724
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από elvetos giatros »

paokovios1974 έγραψε:Μεγαλη λυπη, οχι για την ομαδα,αυτη ειναι σε καλο δρομο,για μας.

Καλά τα λες
Ειδικά όταν είδα τις κερκίδες, αναρωτήθηκα τι στο διάολο θέλουμε από την ομάδα !
elvetos giatros
Δημοσιεύσεις: 3724
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από elvetos giatros »

sourmenetes έγραψε:Ολες οι ομαδες να παιξουν αυτο που μπορουν και οτι γινει...


Έτσι. Τις πουστιές τις αφήνουμε για το ΠΟΚ. Μη γράφετε μαλακίες κάποιοι, εμφανίζεστε πολύ κατώτεροι της ιστορίας του ΠΑΟΚ
:redcard:
Dimg4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Dimg4 »

Black&White έγραψε:Προφανώς η επαρχιώτικη νοοτροπία της πλειονότητας των οπαδών αυτής της ομάδας την κατευθύνει σε άλλους στόχους όπως το κυπελλάκι.


Χαλαρα η μεγαλυτερη βλακεια που εχω διαβασει εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ. Και η πιο προσβλητικη για τους "επαρχιωτες" που χωρις αυτους η Τουμπα ειναι αδεια.
Εσυ πες οτι εισαι μεγαλη ομαδα και στοχευε καθε χρονο στο πρωταθλημα μετα απο 5 αγωνιστικες με ροστερ που ειναι μιας εντεκαδας και εχεις ενα ολοκληρο κατεστημενο απεναντι σου που δεν αφηνει τιποτα. Μπορει εσυ με την νοοτροπια Νεας Υορκης να σνομπαρεις τον τιτλο του κυπελλου αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι το κυπελλο και η κατακτηση του ειναι ενας απο τους 2 μεγαλους στοχους (ο αλλος η εξοδος στο τσαμπιονς λιγκ).
Το πρωταθλημα δεν στο δινουν. Κι αυτο ειναι ρεαλισμος, οχι επαρχιωτικη νοοτροπια.
Άβαταρ μέλους
Karelias
Δημοσιεύσεις: 3601
Εγγραφή: Πέμ 23 Δεκ 2010, 19:14

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Karelias »

dimitrissss έγραψε:Η βαθμολογία:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 4
2. Κέρκυρα 3
3. Απόλλων Καλ. 3
4. ΠΑΟΚ 1

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται, ως δεύτερος, μόνο με τον εξής συνδυασμό αποτελεσμάτων:

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 2
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλ. 1

Το κακό είναι ότι ο ΠΑΣ προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία (η οποία δεν μας βολεύει). Το καλό είναι ότι λογικά θα επιδιώξει τη νίκη για τη σίγουρη πρώτη θέση του ομίλου, αφού του δίνει πλεονέκτημα στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Γενικά είναι αρνητικό να εξαρτώμαστε από τις διαθέσεις άλλων.

Σε περίπτωση νίκης της Καλαμαριάς, τότε ο ΠΑΟΚ με διπλό στην Κέρκυρα ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ και η πρόκριση θα κριθεί στα πόσα γκολ έχουν πετύχει οι ομάδες (δεδομένου ότι το μεταξύ τους ματς έληξε ισόπαλο). Εδώ περιπλέκεται η κατάσταση, αν και θεωρώ απίθανο να κάνει διπλό η Καλαμαριά στα Γιάννενα.

Οι αγώνες θα γίνουν 5 ή 6 ή 7 Ιανουαρίου 2015. Θέλω να ελπίζω ότι θα διεξαχθούν ταυτόχρονα.



Έλα μωρέ σιγά το κυπελάκι να ούμε, στόχος είναι για κάτι ψωριάρηδες όπως η Arsenal που το πήρε πέρυσι και χαιρόταν.θα πάμε με τα δεύτερα στην Κέρκυρα και θα πέσει η απόκλα να ουμ, αφού δε μας νοιάζει και πάμε φουλ για πρωτάθλημα που δεν μας το δίνουν αφού το κύπελο είναι πρώτος στόχος αλλά μεγάλη ομάδα είσαι πας κυρίως για πρωτάθλημα και η λούπα καλά κρατεί.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4
Δημοσιεύσεις: 1938
Εγγραφή: Κυρ 24 Αύγ 2014, 21:48

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Προβλεπω ιδια καταληξη με τα περσινα,οταν θελαμε 2 αποτελέσματα με ΑΖ και βγηκε το 3ο και όταν χασαμε τη θεση που οδηγει στα προκριματικα του ch l λογω της ντροπιαστικης ηττας στη Λιβαδεια.

Νικη πας με Καλαμαρια και 1Χ στην Κερκυρα :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από vs40 »

Η ήττα σήμερα της Καλαμαριάς έφερε πολλές έλπίδες πρόκρισης. Βασικά αν νικήσουμε έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες. Σενάρια:
1)Νίκη ΠΑΣ (47% πιθανότητα): Αυτό το σενάριο είναι το πιο πιθανό λόγω έδρας, ποιότητας και κινήτρου, γιατί αν χάσει μένει απ'εξω αν εμείς νικήσουμε βάζοντας 3 γκολ (πολύ πιθανό) ή αν μας νικήσει η Κέρκυρα.
ΠΑΣ 7
ΠΑΟΚ 4
Καλαμ 3
Κερκυ 3

2)Ήττα ΠΑΣ (16%πιθανότητα): Ο ΠΑΣ έβαλε 2 γκολ, εμεις 1 μέχρι τώρα. Οπότε αν νικήσουμε 2-3 και ο ΠΑΣ χάσει 0-1 περάσαμε. Αν ο ΠΑΣ χάσει 1-2 τότε πάμε Μπαράζ με ΠΑΣ. (Μιλάμε για το τελευταίο κριτήριο της καλύτερης επίθεσης)
Καμαλαριά 6
ΠΑΟΚ 4
ΠΑΣ 4
Κερκυρα 3

3)Ισοπαλία (37% πιθανότητα): Δεν το βέπω τόσο πολύ πιθανό βάσει κινήτρου. Αν Η Κέρκυρα μας νικήσει μένει έξω η Καλαμαριά, άρα οφείλει να ρισκάρει. Εμείς στρατηγικά είναι καλό να πάμε στο 1ο ημίχρονο στα αποδυτήρια με σκορ 2-2 έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι αμφίροπο ώστε να υποχρεώσουμε τον ΠΑΣ να νικήσει. Πετυχαίνοντας 2 γκολ στο ημίχρονο δείχνουμε ότι στην ισοβαθμία τον έχουμε, οπότε θα πρέπει να πάρει προβάδισμα για να μην τυχόν τους χτυπήσει στο τέλος η Καλαμαριά και αποκλειστούν.
ΠΑΣ 5
Καλαμαριά 4
ΠΑΟΚ 4
Κέρκυρα 3

Συνολικά μας δίνω την εξής πιθανότητα πρόκρισης:
σενάριο 1) 60% να νικήσουμε (γιατί θα έχουμε μειωμένο κίνητρο) χ 47% = 28,2%
+σενάριο2) 35% να νικήσουμε (με καλύτερη επίθεση από ΠΑΣ) χ 16% = 5,6%
Σύνολο πιθανότητας πρόκρισης 33,8%
Άβαταρ μέλους
hasio_john
Δημοσιεύσεις: 10343
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από hasio_john »

elvetos giatros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ολες οι ομαδες να παιξουν αυτο που μπορουν και οτι γινει...


Έτσι. Τις πουστιές τις αφήνουμε για το ΠΟΚ. Μη γράφετε μαλακίες κάποιοι, εμφανίζεστε πολύ κατώτεροι της ιστορίας του ΠΑΟΚ
:redcard:


Doctor χαλάρωσε , νομίζω ήμουν σαφής και απλός στην σκέψη μου! Τις κουβέντες τις παραπάνω μόνο στα φιλαράκια σου! Αν ανατρέξεις τα σχόλιά μου τόσα χρόνια στο site θα καταλάβεις το ΠΑΟΚτσίδικο πνεύμα μου! Βρίσε και ειρωνέψου εμένα προσωπικά ΌΣΟ θες ... δεν μ΄ενοχλεί! Μόνο μην μου αφήνεις υπονοούμενα για τον ΠΑΟΚ και μου κάνεις μαθήματα για την ιστορία του γιατί είμαι ικανός να βγω από την DSL γραμμή σου!
Φιλικά και αδερφικά!!! :mrgreen: ;)

hasio_john έγραψε:........ ΌΧΙ φυσικά ότι θέλουμε τέτοια μεταχείριση εμείς και ούτε θα μπλέξουμε ποτέ το όνομα ΠΑΟΚ σε διαπλοκές και χάρες και μ@λακίες, .......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το topic κλειδώνει...
MVP o Kace.
Συνέχεια στο πρωτάθλημα, με τον Τέλη, εδώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”