Παρων.Καρλ Χαινς αλλη μια παικτουρα που πατησε τα αγια χωματα της Τουμπας.Mapogo έγραψε:Το να βάζει τέταια γκολ τόσο "ευκολα" δεν είναι εύκολο.
Θυμάται κανείς σας τον Ρουμενίνγκε ?
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- paokovios1974
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Τα βολ-πανέ του γίνονται μετά από σέντρες που έρχονται από αριστερά όπως και στο 4-1 επί του Άρη από τη σέντρα του Ρομπέρ Μπερτράν
Πρέπει να σταματήσει το αστείο να γυρίζεις πίσω απ'το κέντρο για να κλείνεις χώρους & να μαρκάρεις.
Μόνο στην Ευρώπη θα το ξανανεχτώ.
Είσαι ο φυσικός Αρχηγός της ομάδας. Κάνε τα κουμάντα σου!
Μόνο στην Ευρώπη θα το ξανανεχτώ.
Είσαι ο φυσικός Αρχηγός της ομάδας. Κάνε τα κουμάντα σου!
- kataramenos5
Οσο και να τρεχεις ,να μαρκάρεις ,να γυρίζεις πίσω η δουλεια του φορ ειναι να πάει η μπάλα στο πλεκτό κι αυτό τελευταία δε το κάνεις.
Σε τετοια παιχνίδια ειναι που πρέπει να σαι αποτελεσματικός,να βγεις μπροστά, να δώσεις ηθικό στην ομάδα,να την ξελασπώσεις.Περιμένω να ξαναδώ τον Κλάους του περσινού β γύρου.

Βρε βρε τον κλαους.. τωρα κανει το παιδι αλλες δουλιες μεσα στο Pitch και δεν μπορει να συγκεντρωθει..
Αντε παλικαρακι μου μεσα στο κουτι .. γιατι για παραεξω ΔΕΝ
Κανεις κοντρολ και η μπαλα φευγει 10 μετρα μπροστα.
Αντε παλικαρακι μου μεσα στο κουτι .. γιατι για παραεξω ΔΕΝ
Κανεις κοντρολ και η μπαλα φευγει 10 μετρα μπροστα.
- ΑποστόληςΑ
Μα δεν είναι η δουλειά του να βγαίνει τόσο έξω. Και εφόσον είναι killer εντός περιοχής δεν έχει λόγο να απομακρύνεται, γιατί καθίσταται ακίνδυνος. Η άμυνα δεν ανοίγει έτσι. Ανοίγει από τα άκρα, όταν ο killer είναι μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη συγγνωμη κιολας, αλλα χθες υπηρχε πιαχτης του ΠΑΟΚ εκτος περιοχης???
Τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη???
Εγω γιατι εβλεπα μονιμως 4-5 παιχτες εντος περιοχης?Οποτε χρειαστηκε να βγει εκτος περιοχης για να παρεει λιγο την μπαλα να ανοιχτουν καποιοι διαδρομοι το εκανε.Οποτε χρειαστηκε να κοψει αντεπιθεση εκανε πολυ καλα κοψιματα.
Τον θεωρω πολυ καλο.
Το γκολ ετσι ειναι.ΜΙα θα χαθει και καποιες θα μπει.
ποιος επιθετικος δε χανει γκολ???Για μενα αρχιζει και ολοκληρωνεται σαν παιχτης...
Το να ζητας σε καθε ματς γκολ απο τον επιθετικο ειναι λογικο,αλλα δε μπορει παντα να σκοραρει.
Κουλαρετε λιγο.
Τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη???
Εγω γιατι εβλεπα μονιμως 4-5 παιχτες εντος περιοχης?Οποτε χρειαστηκε να βγει εκτος περιοχης για να παρεει λιγο την μπαλα να ανοιχτουν καποιοι διαδρομοι το εκανε.Οποτε χρειαστηκε να κοψει αντεπιθεση εκανε πολυ καλα κοψιματα.
Τον θεωρω πολυ καλο.
Το γκολ ετσι ειναι.ΜΙα θα χαθει και καποιες θα μπει.
ποιος επιθετικος δε χανει γκολ???Για μενα αρχιζει και ολοκληρωνεται σαν παιχτης...
Το να ζητας σε καθε ματς γκολ απο τον επιθετικο ειναι λογικο,αλλα δε μπορει παντα να σκοραρει.
Κουλαρετε λιγο.
Ρε σουρμε τωρα που ολοκληρωθηκε σαν παιχτης να τον σπρωξουμε κανα χαρτι..
Το θεμα ειναι οτι δεν ερχετε και προσφορα..

Το θεμα ειναι οτι δεν ερχετε και προσφορα..

- sourmenetes
- Moderator
Οποιος δωσει κανενα 5-7 εκ.θεωρητικα τον παιρνει....
Εμεις δε φαγωθηκαμε να μεινει και οτι τετοιο φορ δε βρισκεις κτλ κτλ κτλ????
Δε σας καταλαβαινω..
Εμεις δε φαγωθηκαμε να μεινει και οτι τετοιο φορ δε βρισκεις κτλ κτλ κτλ????
Δε σας καταλαβαινω..
- sourmenetes
- Moderator
Εγω τα εχω ξαναπει σουρμε για τον κλαους.
Καλος χρυσος αλλα εγω τον ΠΑΟΚ τον φανταζομαι με αλλους ειδους επιθετικο. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος.. μου αρεσει το στυλ του βραζιλιανου πρωην παιχτη του αποελ Αιλτον.
Τωρα οσον αφορα αυτο που λες για σαμαρη.. πλεον ο γκευ εχει αποκτησει "προσωπο" στην αγορα γι'αυτο και πουλαει ακριβα.. εμεις ακομα σε αυτο το θεμα ειμαστε ετη φωτος πισω.
Ας ερθει μια προταση με 1-1.5 χαρτι ( χλωμο ) και το συζηταμε.
Καλος χρυσος αλλα εγω τον ΠΑΟΚ τον φανταζομαι με αλλους ειδους επιθετικο. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος.. μου αρεσει το στυλ του βραζιλιανου πρωην παιχτη του αποελ Αιλτον.
Τωρα οσον αφορα αυτο που λες για σαμαρη.. πλεον ο γκευ εχει αποκτησει "προσωπο" στην αγορα γι'αυτο και πουλαει ακριβα.. εμεις ακομα σε αυτο το θεμα ειμαστε ετη φωτος πισω.
Ας ερθει μια προταση με 1-1.5 χαρτι ( χλωμο ) και το συζηταμε.