Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από obanebane »

buffalobill4 έγραψε:Αγγελε συνεχισε τη δουλεια. Η στηριξη φαινεται στα δυσκολα και στους αποκλεισμους (αν αποκλειστουμε τελικα) και εγω προσωπικα επειδη ειμαι φουλ ευχαριστημενος απο το πως παιζει η ομαδα φετος θα σε στηριξω μεχρι τελους.

Ολοι το ιδιο πρεπει να κανουμε αρκει και αυτος επιτελους να ζητησει στηριξη στη δουλεια που κανει.
Στον ολλανδο πηραν παιχτες τον γεναρη για να τον φανε 1-2 μηνες μετα :o
Καιρος ειναι να στηριξουν και εναν προπονητη που θα κατσει ομως στον παγκο τις βεντετες :lol: που το μονο που κανουν μεσα στο αγωνιστικο χωρο ειναι να κερδιζουν αραουτ και κορνερ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Διαφωνω μπανε. Το εχω ξαναγραψει. Τον Ιανουαριο, αν παρουμε 6-7 παιχτες θα ειναι εγκλημα. Ολη αυτη η ατμοσφαιρα μεσα στην ομαδα θα χαθει σε μια μερα. Και το ξερει καλα αυτο ο Αγγελος. Εχει στηθει ενα πλανο (καλο-κακο θα κριθει το καλοκαιρι). Ας το στηριξουν επιτελους οι ιδιοι (διοικηση) και θα ακολουθησουμε κι εμεις.

2 παιχτες μας λειπουνε αυτη τη στιγμη. Ενα σεντερ μπακ (να μπορει να οργανωσει την αμυνα να κατεβασει τη μπαλα, να την πασαρει σωστα και να την κουβαλησει οποτε χρειαστει) και ενα εξτρεμ (με τα χαρακτηριστικα του Μακ). Αλλα να ειναι κανονικοι παιχτες και οχι παλι ημι-παιχτες ή δανεικοι.

Σκεψου να ειχαμε και εναν Μακ απο την αλλη ποσο απροβλεπτοι θα ημασταν. Σκεψου να ειχαμε εναν Κοντρερας να μη μπουμπουναει τη μπαλα οταν του ερχεται στα ποδια, αλλα να την κατεβαζει και να τη δινει σωστα στο αμ χαφ. Ποσες παραπανω ορθολογικες κατεβασιες θα καναμε. Θα μπορουσαμε να παιξουμε πραγματικα ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο. Ισως βεωαια σε μια μονο διοργανωση. Αλλα η ομαδα χτιζεται. Δεν μπορουμε να πεταμε σε ολες τις διοργανωσεις απο την μιση πρωτη χρονια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε διαφωνω σε τιποτα, γιαυτους τους δυο παιχτες φωναζω και εγω απο το καλοκαιρι,αλλα οπως βλεπεις ο Δημητρακης δε κουνιεται απο την 11αδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

The_Stalker έγραψε:α) Για τον Άγγελο:
Είμαι από αυτούς που δεν τον ήθελαν. Ξαναλέω ότι έχει σαφέστατες ευθύνες για το ελλιπές ρόστερ. Έχει επίσης σαφέστατες ευθύνες για τα παιχνίδια με τη Ζίμπρου έξω, την Καλλονή και την Γκινγκάμπ. Από την άλλη μεριά όμως, τη μπάλα που έχω δει στο πρωτάθλημα δεν την έχω δει ΟΥΤΕ με Σάντος, ΟΥΤΕ με Μπόλονι, ΟΥΤΕ με γίδι, ΟΥΤΕ με Στέφενς. Ναι θα κριθεί στο τέλος όπως σωστά λέει ο Sera, κι έχω τις αμφιβολίες μου γιατί τον έχουμε ξαναζήσει. Το μέχρι τώρα δείγμα όμως είναι θετικό.

β) @ astronaut
Μπόχα, αλλόθρησκοι, και δεν ξέρωγωτι.
Με πολύ σαφείς και καθαρές κουβέντες πες μας:
Λειτουργούν κάποιοι από τη διοίκηση εναντίον του ΠΑΟΚ, ποιοί είναι αυτοί και από πού το ξέρεις; Αν ΔΕΝ μπορείς να απαντήσεις, θεωρώ ότι αναπαράγεις μ@λ@κίες, κάτι σαν τα chain mail της συμφοράς..
Όσο για την Πέμπτη, έγινε ότι έγινε μετά τον αγώνα γιατί τα ντουμάνια ήταν πολλά και πιάσαν και τους άκαπνους, πολλοί δε έμειναν μέσα μέχρι να ξενερώσουν..

Αδελφέ θα συμφωνήσω σε πολλά από αυτά που γράφεις. Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι ο ΑΑ έχει ευθύνες για το ελλιπές ρόστερ. Τις μεταγραφές δεν τις κάνει ο ΑΑ. Αυτός εισηγείται την απόκτηση παικτών, ή την απόρριψή τους. Αν όμως το μπάτζετ είναι τόσο περιορισμένο δεν είναι δική του ευθύνη. Και να μην ξεχνάμε ότι φέτος του έχουν βγει οι περισσότερεςμεταγραφές: Ρατς, Μακ, Γκολάσα, Περέυρα και μένει να δούμε τον Παπ, που για να είμαι ειλικρινής ήμουν σφόδρα εναντίον του, όχι τόσο για την ποιότητά του, όσο για την θέση που αγωνίζεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

georgedoulk2008 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Δεν διαφωνώ κάπου,απλά πιστεύω ότι φέρει ευθύνη για το Ρόστερ. Κ αυτό γιατί εάν η διοίκηση δεν του έκανε μεταγραφές,να έπαιρνε το καπελάκι του να έφευγε σαν ήρωας..... μάγκας θα γινότανε κ θα έβγαζε την διοίκηση ανεπαρκή

Α ρε Τσιριγωτη...
Εμεις καλα τα λέμε, αλλά ο Αγγελος μπορουσε να το κανει; Θυμασαι σε τι κατασταση ηταν η ομάδα μετά το τέλος της σεζον; Με 4 στο κεφαλι στον Τελικο, εχοντας χασει την πρωτια στα πλευ-οφ και με την Τουμπα να ζηταει αίμα.
Ο καθενας αγαπάει τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του. Ο Άγγελος τον άγαπαει παθολογικά. Τετοιο χουνερι που μόνο τον ΠΑΟΚ θα έβλαπτε, δεν μπορουσε να το κάνει.

+1
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:kataramene σε μενα αναφέρεσαι?? γιατι δεν εχω γραψει τιποτα τετοια :roll:

Σε όλους πηγαίνει το ποστ.Το ξέρετε οτι αυτό που κάνετε είναι λάθος.Γιατί αφήνετε τον εγωισμό να μπεί πάνω απ τη μεγάλη σας αγάπη?Καποιος που δε σας ξέρει μπορεί να σας περάσει και για αλλόθρησκους.Δεν ειναι ξεφτίλα κατι τέτοιο για καποιον που εχει αφήσει το λαρύγγι του στην 4 οκ ολίγες φορές?Κι αυτό το λέω για σένα.Μπορεί για τον Χουμπ να μην εγραψες αλλα στήριξες Σαντος,Δέρμη,Μπόλονι ,Χάβο στις αρχές κι ελεγες περιμένετε στο τέλος θα κρίνουμε και μη βγάζετε εμπάθεια στις ήττες.Εχεις ενα σωρο παλαιότερα πόστ που εμφανώς κατακρίνουν αυτά που κάνεις τώρα.Κρίμα είναι και για σένα και για πολλούς που γούσταρα-ω να τους διαβάζω να "πέφτουν" κατ αυτό τον τρόπο.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ μάγκες.Καντε την κριτική σας αλλα χωρίς μηδενισμούς και ειρωνείες.

ΥΓ Αυτα δε τα γραφει κανένας αψεγάδιαστος.Τις έχω κανει κι εγώ τις "ομορφιές" μου και τα αποτελέσματα τα είδαμε προπερσι στα πλει οφ που γιναμε μπ@@@λο.Απ όλη εκείνη την κατάσταση που δημιουργήθηκε η ομάδα λιγο έλειψε να μεινει εκτός Τσ. Λ. και το πουλέν μου να φύγει απ τον ΠΑΟΚ.Ποτέ δε ξέρεις τι θα γινει οταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Δυο πράγματα δεν έχουμε σε σχέση με πέρυσι.Στημένα και ανατροπές.Και τα δύο οφείλονται στους παίκτες που έφυγαν και όχι στον προπονητή.Ο Άγγελος αν φταίει φταίει που συνεργάστηκε στην κατάρτιση του χαμηλού κόστους πλάνου.Το εξτρεμ που θέλουμε για αριστερά καλό θα ήταν να είναι έμπειρος 28+ και να μπορεί να χτυπάει στημένα.Σέντερ μπακ σίγουρα.8άρι σημαίνει πάγκος για Κάτσε,Τσανδάρη αλλά ίσως ενεργοποίηση Φακούντο.Πολύ δύσκολη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

κύριε Ανστασιάδη, έλεος λίγο με τη Παναγία, έχει κι άλλες δουλειές να κάνει.
gogos25

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από gogos25 »

georgedoulk2008 έγραψε:O καθενας αγαπάει τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του. Ο Άγγελος τον άγαπαει παθολογικά. Τετοιο χουνερι που μόνο τον ΠΑΟΚ θα έβλαπτε, δεν μπορουσε να το κάνει.

Γιατι χουνέρι; Δεν μπορούσε να ζητήσει παίκτες; Αν το έκανε και τον γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια χωρίς κανείς να μην έχει μάθει τίποτα, τότε καλώς ή κακώς ανέλαβε ο ίδιος να επωμιστεί όλη την ευθύνη του ελλιπούς ροστερ.

Έπρεπε να πιέσει, να θωρακισει την δουλειά του και το όνομά του, δεν έπρεπε να λειτουργήσει με το συναίσθημα φοβούμενος το "χουνέρι" αλλά να κοιτάξει το "δάσος", δηλαδή την σε βάθος χρόνου ποιότητα της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

jay trotter έγραψε:8άρι σημαίνει πάγκος για Κάτσε,Τσανδάρη αλλά ίσως ενεργοποίηση Φακούντο.Πολύ δύσκολη επιλογή.

Μην το βλέπεις έτσι. Ο Κάτσε σε λίγο θα συμπληρώνει 7 κίτρινες και θα λείπει 2 αγωνιστικές, ο Τζανδάρης ή ο Γκολάσα μπορεί να τραυματιστούν. Υπάρχει και η κούραση και το rotation. Πρεπει να υπάρχει αξιόπιστη λύση στα χαφ. Ο Φακούντο για μένα δεν κάνει για χαφ. Η θέση του είναι πίσω από την κορυφή σε σύστημα 4-4-1-1.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

gogos25 έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:O καθενας αγαπάει τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του. Ο Άγγελος τον άγαπαει παθολογικά. Τετοιο χουνερι που μόνο τον ΠΑΟΚ θα έβλαπτε, δεν μπορουσε να το κάνει.

Γιατι χουνέρι; Δεν μπορούσε να ζητήσει παίκτες; Αν το έκανε και τον γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια χωρίς κανείς να μην έχει μάθει τίποτα, τότε καλώς ή κακώς ανέλαβε ο ίδιος να επωμιστεί όλη την ευθύνη του ελλιπούς ροστερ.

Έπρεπε να πιέσει, να θωρακισει την δουλειά του και το όνομά του, δεν έπρεπε να λειτουργήσει με το συναίσθημα φοβούμενος το "χουνέρι" αλλά να κοιτάξει το "δάσος", δηλαδή την σε βάθος χρόνου ποιότητα της ομαδας.

Αδελφέ εξηγήθηκε παραπάνω γιατί ο ΑΑ έμεινε με αυτό το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Karelias έγραψε:κύριε Ανστασιάδη, έλεος λίγο με τη Παναγία, έχει κι άλλες δουλειές να κάνει.

Αυτό είναι το κόλλημα του σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι, αλλά μόνο σε προσωπικό..... Κακώς τα μπερδεύει ας εστιασουμε μόνο στα αγωνιστικα γιατί ο Άγγελος θα συνεχίσει να την αναφερει και είναι κρίμα γιατί αδικεί τον προπονητή άγγελο ο άγγελος αναστασιαδης
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν έλεγε "Μάλλον δεν το θέλει η τύχη." δεν θα πείραζε κανέναν...
Τώρα που λέει "Μάλλον δεν το θέλει η Παναγία." είναι κολλημένος...
Ίδιο νόημα... άλλη λέξη...

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα σας με τις αναφορές του στα θεία... έτσι την βρίσκει έτσι τα λέει.
Άλλοι το λένε τύχη... άλλοι κάρμα... άλλοι Βούδα... άλλοι Αλλάχ... ο ΑΑ -λοιπόν- το λέει Παναγιά.
Εσάς τι σας ενοχλεί? Παίζει η ομάδα μπάλιτσα? Κατά γενική ομολογία... Ναι.
Οπότε όλα τα άλλα είναι "άλλα ντάλα, της Παρασκευής το γάλα!".
Δε πα να βάλει και παπά στον πάγκο να λιβανίζει? Ούτε με νοιάζει! :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

georgedoulk2008 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Δεν διαφωνώ κάπου,απλά πιστεύω ότι φέρει ευθύνη για το Ρόστερ. Κ αυτό γιατί εάν η διοίκηση δεν του έκανε μεταγραφές,να έπαιρνε το καπελάκι του να έφευγε σαν ήρωας..... μάγκας θα γινότανε κ θα έβγαζε την διοίκηση ανεπαρκή

Α ρε Τσιριγωτη...
Εμεις καλα τα λέμε, αλλά ο Αγγελος μπορουσε να το κανει; Θυμασαι σε τι κατασταση ηταν η ομάδα μετά το τέλος της σεζον; Με 4 στο κεφαλι στον Τελικο, εχοντας χασει την πρωτια στα πλευ-οφ και με την Τουμπα να ζηταει αίμα.
Ο καθενας αγαπάει τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του. Ο Άγγελος τον άγαπαει παθολογικά. Τετοιο χουνερι που μόνο τον ΠΑΟΚ θα έβλαπτε, δεν μπορουσε να το κάνει.

Γιωργο,αν δε με απατα η μνημη μου ,το εχει κανει μια φορα.
Εφυγε πριν την προετοιμασια,ηρθε ο Μπλαχιν που στη διαρκεια τον εφυγαν νυχτα,
και επεστρεψε θριαμβευτης ο Αγγελος.

Για βοηθηστε λιγο εσεις που κατεχετε τον Γκουγκλη,η αν θυμαται καποιος παλιος.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ξυνεις πληγες.
Και τοτε κακό εκανε, με τον τρόπο που εφυγε. Τί θες δηλαδή; Να ξανακανε το ιδιο λάθος;
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού, λέγαν οι Ινδιανοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”