70.Στέλιος Κίτσιου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 70.Στέλιος Κίτσιου

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θυμισε μου μια σεντρα του Σκονδρα φετος που ειπαμε "τι σεντριδι ηταν αυτο" (οπως λεμε στου Ρατς πχ). Οχι γυρισμα απο τη γραμμη. Σεντρα απο κατεβασια που εκανε η απο ενα-δυο που επαιξε με το εξτρεμ.

Ακομα και ο Σαλπι εκανε σεντριδι :shock: στο ματς με τη Βεροια στο πρωτο γκολ
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Εγώ αυτή την αίσθηση έχω.Με βάση το 10 κατά εμέ
Λίνο 9 (απρόβλεπτη με περίεργα σφάλτζα)
Ρατ 8(πιο προσβέψιμη αλλά εξίσου επικίνδινη)
Σκόνδρας 4-5
Κίτσιου 3
Υγ:μπαλα δεν ξέρω όπως εσύ,και ότι βλέπω απο τιβι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ενταξει ρε δεν ειπα οτι ειναι και ντανι αλβες αλλα απο τον κιτσιου (η αληθεια ειναι οτι αναπληρωνει πολυ καλα το κενο του Σκονδρα) κανει καλυτερες σεντρες.
Μη με βαζεις τωρα σε διαδικασια να θυμηθω, ο Σκονδρας φετος ειναι σουπερ σε σχεση παντα με αυτο που μας εδειξε περυσι.
Δε πιστευω να εχεις αντιρρηση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Σε σχεση με περισυ κι εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το Σκονδρα. Περισυ βασικα ηταν κλαφτα ο τυπος. Φετος δειχνει πολυ ανεβασμενος.

Παρολαυτα εγω (αν μετραει η αποψη μου) θα τον εβαζα βασικο μεχρι να τον πουλησω και θα στηριζομουνα σε Κιτσιου-Κων/νιδη που εχουν χαρακτηριστικα συγχρονων μπακ οπως ξαναειπα. Φυσικα και θελουν δουλεια και οι 2.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω και σε αυτο,αν δεν ερχοταν ο τραυματισμος πανω στο φορμαρισμα του (και σε αυτο ατυχοι ειμαστε) ηδη ειχε γραφτει για ενδιαφερον της Μπεσικτας αρα μπορει και να ειχαμε μια καλη πωληση τον γεναρη,που θα μας εδινε τη δυνατοτητα να κινηθουμε πιο ανετα στο να καλυψουμε τις θεσεις που ποναμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Κοψε τις πολλες συμφωνιες μπανε στα διαφορα τοπικ. Θα νομισουν οτι ειμαστε το ιδιο ατομο και αβανταρουμε τα προηγουμενα ποστ μας. :lol:

Περα απο την πλακα. Γι αυτο το λογο γουσταρω το φορουμ του παοκμανια. Γιατι μπορω να συμφωνω και να διαφωνω με ατομα που ουτε καν γνωριζω και να τσεκαρω αν αυτα που βλεπω στο γηπεδο η στην τιβι τα βλεπω μονος μου η τα βλεπουν κι αλλοι
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Πολύ κακός χθες...δυστυχώς.
Ελπίζω να φταίει η έλλειψη ρυθμού.
Πρέπει να ανέβεις μικρέ,σε χρειαζόμαστε τώρα που τραυματίστηκε κ ο Σκόνδρας.
Πιστεύω κ ελπίζω οτι θα το κάνεις αφού μέχρι τώρα οτι ευκαιρία είχες την άρπαξες απο τα μαλλιά κ την ξεμάλλιασες.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Τραβα διπλα στο ρατς μερα - νυχτα να σε μαθει να βγαζεις σεντρες.

Απιστευτα πραγματα.. εκανες χθες 50 σεντρες.. η θα πηγαιναν κερκιδα η πανω στην πλατη-κωλο αντιπαλου.

Απιστευτο διδυμο με σαλπι στα δεξια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

στο μονο που υπερτερει ο σκονδρας του κιτσιου ειναι στην κινηση χωρις την μπαλα και στα εξυπνα παραλληλα γυρισματα , συν την μεγαλυτερη εμπειρια που τον βοηθαει στο να μην κανει πραγματα στα οποια δεν ειναι καλος,με αποτελεσμα να μην κανει καμια 20αρια σεντρες στον γαμο του....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Για μένα είναι ένας παίχτης που έχει παρα πολλά αλλα από λίγο. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα και για να είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από το βασικό δεξί back. Όποτε παίζει με Σαλπιγκίδη η δεξιά πλευρά, ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες, είναι εντελώς ακίνδυνη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:στο μονο που υπερτερει ο σκονδρας του κιτσιου ειναι στην κινηση χωρις την μπαλα και στα εξυπνα παραλληλα γυρισματα , συν την μεγαλυτερη εμπειρια που τον βοηθαει στο να μην κανει πραγματα στα οποια δεν ειναι καλος,με αποτελεσμα να μην κανει καμια 20αρια σεντρες στον γαμο του....
ετσι ειναι αλλα ρε φουστη μου ακομα και ο γκαι αρμαντο φουτσινι μια στις δεκα σεντρες την πετυχαινε :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο Κιτσιου μονο τρεχει,τπτ αλλο. Οι σεντρες ειναι ολες αλα Σαλπι, βρισκουν δηλαδη τον πρωτο αντιπαλο κατα 99%, και στην αμυνα ειναι κυνδινος θανατος.
Μακαρι να με διαψευσει το παιδι αλλα δε μου γεμιζει το ματι ως τωρα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο φετινός Σκόνδρας είναι μέχρι στιγμής καλύτερος.Όχι πως είναι και κανένας μετρ της σέντρας,αλλά κάνει έξυπνα παράλληλα γυρίσματα και κινείται πολύ σωστότερα επιθετικά και αμυντικά.

Φυσικά και ο Κίτσιου μπορεί να τον ξεπεράσει,αλλά εμφανίσεις σαν την χθεσινή και εμμονή σε αδύναμα σημεία του παιχνιδιού του (σέντρες) δεν βοηθάνε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

21 ετών είναι ακόμη, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να δουλέψει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ό,τι είπα και για τον Τζανδάρη για το πώς παίζει με τη μπάλα στα πόδια, ισχύει και για τις σέντρες του Στέλιου:
RoMaN έγραψε:Αυτά μαθαίνονται, με προπονήσεις. Μετά την προπόνηση της ομάδας μπορεί να κάτσει και να κάνει πράγματα μόνος του, πχ.. Ο Αθανασιάδης πώς έμαθε κοντρόλ και μοίρασμα παιχνιδιού; Ας κάνει το ίδιο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”