14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

hasio_john έγραψε:
Karelias έγραψε:Καλή εμφάνιση χθες αναλογικά με την μικρή πλέον, ποιότητα του.
Εξαίρεση όμως κι όχι κανόνας, όπως θα έπρεπε.
Έτσι όπως το γράφεις, μάλλον θα στεναχωρηθείς αν ξαναπιάσει ανάλογη απόδοση και σίγουρα από την άλλη θα πεταχτείς με χαρά να κράξεις σε μέτρια εμφάνιση! Σχεδόν θα ελπίζεις για το τελευταίο...
Σταματάω να μπαίνω στο τόπικ αυτό γιατί μου κόβει όλη την χαρά που μου δίνει γενικά ο ΠΑΟΚ, αλλά και για να μην παρεξηγηθώ άθελά μου κάποιον... Πάντως γενικά, έλεος μάγκες, έλεος! :|
Υ.γ. Ρε συ Ντεσπ, δηλαδή εστιάζεις σε 2-3 φάσεις που δεν βγήκαν στον Δημήτρη ( όπως το ίδιο και σε πολλούς άλλους δικούς μας χθες ) και ΔΕΝ εστιάζεις στα 2 γκολ που έβαλε?? (το ένα εννοώ το έτοιμο γκολ / ασίστ)
Μπράβο αδερφέ, πολύ καλό σκεπτικό! :roll: Ξεκινάς με ένα μπράβο για στάχτη στα μάτια και μετά παίρνεις το φτυάρι και αρχίζεις ένα ποιηματάκι θαψίματος που ούτε στο μήτρογκολ δεν έχεις κάνει!
Γενικά πάντως, κάντε υπομονή μερικοί για να κράξετε την άλλη εβδομάδα! Πάντα θα υπάρχει η άλλη εβδομάδα που θα ελπίζετε να δείτε αυτό που θέλετε για να κράξετε!
Αν δεν ονομαστεί το τόπικ ""Κράξιμο Δημήτρη Σαλπιγγίδη" , εγώ δεν ξαναγράφω! Κουράστηκα και με χαλάει ψυχολογικά! Με ντροπιάζει σαν ΠΑΟΚΤΣΗ να βλέπω οπαδούς της ομάδας μου να έχουν τέτοια συμπεριφορά προς ένα παίχτη της ομάδας μου! Τ' αδέρφια μου δηλαδή να βρίζουν έναν αδερφό μου! Με φθείρει ψυχολογικά... :cry:
χασιο ολες οι καραμελες εν τελει κουραζουν.
εφυγε η σημαια σου το καμαρι σου το προτυπο που προτασσες στους χαμουτζηδες για να δειξεις τη διαφορα ποιοτητας σου και πηγε στο ποκ.ολα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια ουτε το πως ουτε το γιατι.ειναι μια απο τις μεγαλυτερες προσβολες στο μεγεθος τους συλλογου.μικρυνε τον ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει και δεν ξεχνιεται.και ειναι ιστορικο χρεος να μην ξεχνιεται και παραδειγμα στο μελλον.αν δεν υπηρχαν οι αντιδρασεις οποιος γουσταρε θα πηγαινοερχοταν και με ενα σκοντο θα επεστρεφε στο θρονο του και θα ημασταν μεγεθους ρουλη.
αγωνιστικα ειναι πλεον πεπερασμενος φουλ.ειναι φιλοτιμος οσο κανεις,εργατικος οσο κανεις,παραδειγμα για τους μικρους,σπουδαιος αθλητης αλλα ανυπαρκτος ποδοσφαιριστης.αν ηταν αλλος στη θεση του κανενας διχασμος δεν θα υπηρχε ιδιως ως προς το αγωνιστικο.ολοι οι προπονητες τον εμπιστευονται για εναν και μονο λογο.γιατι ειναι εξυπνος ανθρωπος και αφομοιωνει συστηματα οσο κανεις.τακτικα ειναι ισως ο μονος για τον οποιο οι προπονητες εχουν το κεφαλι τους ησυχο.τιποτα παραπανω ομως.
κατα τα αλλα και εγω συμφωνω πως ειναι κριμα γιατι δειχνει να ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που το παιρνει κατακαρδα και ειναι πολυ σκληρο.αλλα το μειζον ειναι ο ΠΑΟΚ οσο απανθρωπο και αν ειναι.
κατα τα αλλα σε διαβεβαιω πως οποτε παιζει καλα η σκοραρει πανηγυριζω και ευχομαι να παιζει καλα για το καλο της ομαδας.αλλα η ιστορια δεν πρεπει να ξεχνιεται για να μην επαναληφθει.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

desperando έγραψε:μπραβο για το γκολ,μπραβο για την ασιστ αλλα δυστυχως κατεστρεψες παρα πολλες φασεις με αποκορυφωμα την φαση που με μια απλη μπαλια στον κενο χωρο θα εβγαζες τον μακ τετ α τετ.

δυστυχως η ταχυτητα σου και η εκρηκτικοτητα σου σε εγκατελειψαν πολυ νωρις (ηλικιακα) και ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιας και εισαι απο τους παικτες που καναν πολυ καλη ζωη και δεν ειχαν ποτε καποιον μεγαλο τραυματισμο
1. οι περισσότεροι παίκτες που πήγαν μουντιαλ αντί να ξεκουραστούν ή να πάρουν την προετοιμασία από την αρχή είναι καμμενοι (ειδικά όσοι είναι πάνω από 30)

2. παίζει σε 3 τουλάχιστον θεσεις (δεξί χαφ, αριστερό χαφ (έλεος!) , σεντερ φορ και όπου αλλού υπάρχει κενό). Πόσο εύκολο είναι να αποδώσεις εξίσου καλά σε 3 διαφορετικές θέσεις, όταν πολλές φορές αλλάζει και στη διάρκεια του ίδου αγώνα; Εκ των πραγμάτων έχει γίνει ένας ρολίστας πολυτελείας. Πόσο καλά έχει παίξει π.χ. ο Κλάους όταν σε 1-2 περιπτώσεις ο Αγγελος τον έβαλε στο πλάι ως χαφ/εξτρεμ;

3. παρόλα αυτά, χωρίς να έχει πάρει στο σπίτι του τη φανέλα με το "9", στο τέλος βάζει παρόμοιο αριθμό γκολ και περισσότερες ασίστ από το σεντερ φορ μας

4. είναι νομίζω αρκετά διαφορετικό να παίζεις χάφ/εξτρεμ όταν από πίσω σου έχεις Ρατς ή Λίνο και διαφορετικό όταν έχεις Σκόνδρα και Κίτσιου.

5. τα φάουλ και τα κόρνερ που κερδίζει και τα κλεψίματα και τα μαρκαρίσματα που κάνει ψηλά δεν τα κάνει κανένας άλλος παίκτης (από το κέντρο και μπροστά)

6. σαν τις (κραυγαλέες) ευκαιρίες που χάνει, χάνουν και ολοι οι άλλοι, ξανά και ξανά
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:opaokara:
Απ τη στιγμή που κάνει στον Αγγελο δε μου πέφτει λόγος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

hasio_john έγραψε: Υ.γ. Ρε συ Ντεσπ, δηλαδή εστιάζεις σε 2-3 φάσεις που δεν βγήκαν στον Δημήτρη ( όπως το ίδιο και σε πολλούς άλλους δικούς μας χθες ) και ΔΕΝ εστιάζεις στα 2 γκολ που έβαλε?? (το ένα εννοώ το έτοιμο γκολ / ασίστ)
Μπράβο αδερφέ, πολύ καλό σκεπτικό! :roll: Ξεκινάς με ένα μπράβο για στάχτη στα μάτια και μετά παίρνεις το φτυάρι και αρχίζεις ένα ποιηματάκι θαψίματος που ούτε στο μήτρογκολ δεν έχεις κάνει!
Γενικά πάντως, κάντε υπομονή μερικοί για να κράξετε την άλλη εβδομάδα! Πάντα θα υπάρχει η άλλη εβδομάδα που θα ελπίζετε να δείτε αυτό που θέλετε για να κράξετε!
Αν δεν ονομαστεί το τόπικ ""Κράξιμο Δημήτρη Σαλπιγγίδη" , εγώ δεν ξαναγράφω! Κουράστηκα και με χαλάει ψυχολογικά! Με ντροπιάζει σαν ΠΑΟΚΤΣΗ να βλέπω οπαδούς της ομάδας μου να έχουν τέτοια συμπεριφορά προς ένα παίχτη της ομάδας μου! Τ' αδέρφια μου δηλαδή να βρίζουν έναν αδερφό μου! Με φθείρει ψυχολογικά... :cry:
sorry αδερφε αλλα εχεις προβλημα να κατανοησεις απλα πραγματα που διαβαζεις.
και ναι οι επιθεσεις που χαλασε ενω πολυ ευκολα θα μπορουσαν να γινουν γκολ ηταν παρα πολλες και ο μονος παικτης που μπορει να συγκριθει μαζι του εχθες ηταν ο τζανδαρακος αλλα δεν θα κραξω τον πιτσιρικα που παιζει με μισθο στον ΠΑΟΚ και δεν ειναι καν επιθετικος.

επισης για να καταλαβεις ποσο λαθος εισαι απευθυνεσαι σε καποιον που ποτε δεν εκφραστηκε αρνητικα για τον παικτη για εξωαγωνιστικα θεματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 27 Οκτ 2014, 17:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτή ειναι η αλήθεια αν ήταν άλλος στη θεςη σαλπι η 8αρα ήταν κοντά
, ήταν καλός χτες σχετικά αλλά άλλο το ένα άλλο τ αλλο
Άβαταρ μέλους
eorptol

14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιος αλλος ; Και τα λέμε πολυ εύκολα για οκταρες και δεκάρες δεν ειναι ετσι ,τα εύκολα λόγια και μεγάλα .....εχουμε φορτώσει στον ΣΑΛΠΙ οτι κακο η στραβό υπαρχει φταίει δεν φταίει βάζουμε 4 ε αν έλειπε ο ΣΑΛΠΙ θα βάζαμε οκτώ ,μα δεν ειναι γελοίο αυτο που λέμε ; Ειναι πραγματικό γελοίο αυτο πιστεύω ......και ειναι γελοίο γιατι αναγνωρίζουμε οτι ηταν διακριθέντας αλλα ταυτόχρονα τον βγάζουμε καταστροφέα ΟΛΩν των καλών προσπαθειών της ομάδας ,μα το τότε δεν ειναι διακριθέντας αλλα ο χειρότερος παίκτης του αγωνα αποφασίστε τι θέλετε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν μιλάω γενικά , συγκεκριμένα για χτες όμως αν ήταν ένας μακ ας πούμε ήταν 8αρα, οι φάσεις ειναι πολλές
Που ενήργησε είτε λάθος είτε αργοπορησε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:
Karelias έγραψε:Καλή εμφάνιση χθες αναλογικά με την μικρή πλέον, ποιότητα του.
Εξαίρεση όμως κι όχι κανόνας, όπως θα έπρεπε.
Έτσι όπως το γράφεις, μάλλον θα στεναχωρηθείς αν ξαναπιάσει ανάλογη απόδοση και σίγουρα από την άλλη θα πεταχτείς με χαρά να κράξεις σε μέτρια εμφάνιση! Σχεδόν θα ελπίζεις για το τελευταίο...
Σταματάω να μπαίνω στο τόπικ αυτό γιατί μου κόβει όλη την χαρά που μου δίνει γενικά ο ΠΑΟΚ, αλλά και για να μην παρεξηγηθώ άθελά μου κάποιον... Πάντως γενικά, έλεος μάγκες, έλεος! :|
Υ.γ. Ρε συ Ντεσπ, δηλαδή εστιάζεις σε 2-3 φάσεις που δεν βγήκαν στον Δημήτρη ( όπως το ίδιο και σε πολλούς άλλους δικούς μας χθες ) και ΔΕΝ εστιάζεις στα 2 γκολ που έβαλε?? (το ένα εννοώ το έτοιμο γκολ / ασίστ)
χασιο ολες οι καραμελες εν τελει κουραζουν.
εφυγε η σημαια σου το καμαρι σου το προτυπο που προτασσες στους χαμουτζηδες για να δειξεις τη διαφορα ποιοτητας σου και πηγε στο ποκ.ολα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια ουτε το πως ουτε το γιατι.ειναι μια απο τις μεγαλυτερες προσβολες στο μεγεθος τους συλλογου.μικρυνε τον ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει και δεν ξεχνιεται.και ειναι ιστορικο χρεος να μην ξεχνιεται και παραδειγμα στο μελλον.αν δεν υπηρχαν οι αντιδρασεις οποιος γουσταρε θα πηγαινοερχοταν και με ενα σκοντο θα επεστρεφε στο θρονο του και θα ημασταν μεγεθους ρουλη.
αγωνιστικα ειναι πλεον πεπερασμενος φουλ.ειναι φιλοτιμος οσο κανεις,εργατικος οσο κανεις,παραδειγμα για τους μικρους,σπουδαιος αθλητης αλλα ανυπαρκτος ποδοσφαιριστης.αν ηταν αλλος στη θεση του κανενας διχασμος δεν θα υπηρχε ιδιως ως προς το αγωνιστικο.ολοι οι προπονητες τον εμπιστευονται για εναν και μονο λογο.γιατι ειναι εξυπνος ανθρωπος και αφομοιωνει συστηματα οσο κανεις.τακτικα ειναι ισως ο μονος για τον οποιο οι προπονητες εχουν το κεφαλι τους ησυχο.τιποτα παραπανω ομως.
κατα τα αλλα και εγω συμφωνω πως ειναι κριμα γιατι δειχνει να ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που το παιρνει κατακαρδα και ειναι πολυ σκληρο.αλλα το μειζον ειναι ο ΠΑΟΚ οσο απανθρωπο και αν ειναι.
κατα τα αλλα σε διαβεβαιω πως οποτε παιζει καλα η σκοραρει πανηγυριζω και ευχομαι να παιζει καλα για το καλο της ομαδας.αλλα η ιστορια δεν πρεπει να ξεχνιεται για να μην επαναληφθει.
μπραβο ρε συ μπαρλοου...+1926
fn1m

Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από fn1m »

Χρόνια πολλα παιχταρα μου έστω και καθυστερημενα. Μη μασάς που σε χλευαζουν μερικοί γραφικοί που ψάχνουν απεγνωσμένα λόγο ύπαρξης. Η πλατια και υγιης μαζα του λαου του ΠΑΟΚ σε έχει ψηλά στη συνείδηση όπως σου αξίζει.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

θα πρεπει να βαλει σε σκεψεις καποιους οτι ο φν εκφραζει με τις αποψεις τους η μπα?

γραφικοι και τα ρεστα ε? δεν τρεχει καστανο δεν ειπες 14 ...

χρονια πολλα στον παπαδοπουλο μπα ε?

ενας αλλος μας εβριζε και ελεγε να μας βρει η παε και να μας διωξει απο το γηπεδο

καμια παρατηρηση απο κανεναν δεν ειναι χολη για τους μοντ και οι υπολοιποι και εγω μαζι τα περναμε ετσι αυτα
και στεκομαστε και αναλυουμε μεχρι αηδιας κατι αλλα

να βρει η παε αυτους που εβριζαν οσους εβριζαν τον κοσμο οταν εβριζε τον αρχηγο μας
και να τους διωξει απο το γηπεδο

μισο να αποχαιρετησω γυναικα και παιδια και εφυγα για γκουαντανομο
το καπνισμα επιπτρεπεται εκει?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω που δεν ευχηθηκα χρονια πολλα ουτε στον ενα ουτε στον αλλο,μπορω να μιλησω?.....ή να παω στην γωνια των "προβατων"?.....Απο ειρωνεια?....Οση θες!!!!

Το γεγονος οτι,αυτοι που βριζουν το Σαλπιγγιδη ανακατευουν τα εντερα ανθρωπων που πανε στο γηπεδο,πανω απο τριαντα χρονια σε προβληματιζει καθολου?.......ή στ'@ρχιδια σου?.....

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εξαρτατε τι θα πεις :):)
Συμφωνω στην τελευταια σου προταση .....σχεδόν ολα ειναι θετικά αυτήν τη θετική αύρα να μην την χάσουμε με τα κολλήματα που εχει ο καθενας ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧςΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΑΡΡΗΔΕΣ ΣΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα πόδια μας
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δηλαδή για να μην ξεχνιέται η ιστορία πρέπει να του βρίζουν τη μάνα!
Απόψεις!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

mpafos4 έγραψε:Εγω που δεν ευχηθηκα χρονια πολλα ουτε στον ενα ουτε στον αλλο,μπορω να μιλησω?.....ή να παω στην γωνια των "προβατων"?.....Απο ειρωνεια?....Οση θες!!!!

Το γεγονος οτι,αυτοι που βριζουν το Σαλπιγγιδη ανακατευουν τα εντερα ανθρωπων που πανε στο γηπεδο,πανω απο τριαντα χρονια σε προβληματιζει καθολου?.......ή στ'@ρχιδια σου?.....

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ!!!!

δεν καταλαβαινω τι λες
μιλαω για φν και για καποιον που ειπε να μας διωξει η παε αν τους πειραξε το ποστ η ειπα κατι ψευδες θα απαντησουν αυτοι

για να σου απαντησω στο αλλο
ναι με προβληματιζει αλλα ειναι μια κατασταση δεδομενη ασχημη οκ
εσενα δεν σε προβληματιζει οτι μεριδα μεγαλη του κοσμου τρωει σπορακια και φωναζει μονο οταν υπαρχει θεμα σαλπιγγιδη? για τον ΠΑΟΚ δεν ακουσαμε τις φωνουλες τους εδω και χρονια
αυτο που λεω ειναι οτι σε μια ασχημη κατασταση ολοι εχουν τα δικια τους και τις μαλακιες του μονοπλευρα δεν παει το θεμα και οσο το βλεπουμε ετσι θα εχουμε τα ιδια και τα ιδια

οπως μπορεις να δεις εμεις οι" κοντομαχοι" δεν εχουμε πει λεξη εδω και καιρο
αλλοι βαζουν φυτιλια και προκαλουν
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ποιος βαζει φιτιλια,ρε συ,marley?....που παμε στο γηπεδο και απο το ακουσμα της εντεκαδας μας γυρνανε τα μυαλα!...

Εδω μεσα και οπουδηποτε αλλου ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ,ας τον ξεσκισουν!Αλλα στο γηπεδο προκαλει ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ.ΑΗΔΙΑ,ΔΙΧΟΝΟΙΑ!!!!Και ενας λογος που ο κοσμος δεν ακολουθει σε συνθηματα ειναι αυτος!!!Οι "σκληροπυρινικοι" εχουν χασει το λαϊκο ερισμα της Τουμπας!!!Πως αλλιως να το πω για να το καταλαβεις?...

Και το οξυμωρο της υποθεσης ειναι πως πολλοι απο τους επικεφαλης τους,κολλητοι και ομοτραπεζοι του Αναστασιαδη,τουμπεκιαζονται μπροστα του!!!Κανονικα,με το αναλογο σκεπτικο θα επρεπε να αρχισουν να βριζουν και αυτον που στηριζει τον κοντο "προδοτη" περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο!

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”