χασιο ολες οι καραμελες εν τελει κουραζουν.hasio_john έγραψε:Έτσι όπως το γράφεις, μάλλον θα στεναχωρηθείς αν ξαναπιάσει ανάλογη απόδοση και σίγουρα από την άλλη θα πεταχτείς με χαρά να κράξεις σε μέτρια εμφάνιση! Σχεδόν θα ελπίζεις για το τελευταίο...Karelias έγραψε:Καλή εμφάνιση χθες αναλογικά με την μικρή πλέον, ποιότητα του.
Εξαίρεση όμως κι όχι κανόνας, όπως θα έπρεπε.
Σταματάω να μπαίνω στο τόπικ αυτό γιατί μου κόβει όλη την χαρά που μου δίνει γενικά ο ΠΑΟΚ, αλλά και για να μην παρεξηγηθώ άθελά μου κάποιον... Πάντως γενικά, έλεος μάγκες, έλεος!![]()
Υ.γ. Ρε συ Ντεσπ, δηλαδή εστιάζεις σε 2-3 φάσεις που δεν βγήκαν στον Δημήτρη ( όπως το ίδιο και σε πολλούς άλλους δικούς μας χθες ) και ΔΕΝ εστιάζεις στα 2 γκολ που έβαλε?? (το ένα εννοώ το έτοιμο γκολ / ασίστ)
Μπράβο αδερφέ, πολύ καλό σκεπτικό!Ξεκινάς με ένα μπράβο για στάχτη στα μάτια και μετά παίρνεις το φτυάρι και αρχίζεις ένα ποιηματάκι θαψίματος που ούτε στο μήτρογκολ δεν έχεις κάνει!
Γενικά πάντως, κάντε υπομονή μερικοί για να κράξετε την άλλη εβδομάδα! Πάντα θα υπάρχει η άλλη εβδομάδα που θα ελπίζετε να δείτε αυτό που θέλετε για να κράξετε!
Αν δεν ονομαστεί το τόπικ ""Κράξιμο Δημήτρη Σαλπιγγίδη" , εγώ δεν ξαναγράφω! Κουράστηκα και με χαλάει ψυχολογικά! Με ντροπιάζει σαν ΠΑΟΚΤΣΗ να βλέπω οπαδούς της ομάδας μου να έχουν τέτοια συμπεριφορά προς ένα παίχτη της ομάδας μου! Τ' αδέρφια μου δηλαδή να βρίζουν έναν αδερφό μου! Με φθείρει ψυχολογικά...
εφυγε η σημαια σου το καμαρι σου το προτυπο που προτασσες στους χαμουτζηδες για να δειξεις τη διαφορα ποιοτητας σου και πηγε στο ποκ.ολα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια ουτε το πως ουτε το γιατι.ειναι μια απο τις μεγαλυτερες προσβολες στο μεγεθος τους συλλογου.μικρυνε τον ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει και δεν ξεχνιεται.και ειναι ιστορικο χρεος να μην ξεχνιεται και παραδειγμα στο μελλον.αν δεν υπηρχαν οι αντιδρασεις οποιος γουσταρε θα πηγαινοερχοταν και με ενα σκοντο θα επεστρεφε στο θρονο του και θα ημασταν μεγεθους ρουλη.
αγωνιστικα ειναι πλεον πεπερασμενος φουλ.ειναι φιλοτιμος οσο κανεις,εργατικος οσο κανεις,παραδειγμα για τους μικρους,σπουδαιος αθλητης αλλα ανυπαρκτος ποδοσφαιριστης.αν ηταν αλλος στη θεση του κανενας διχασμος δεν θα υπηρχε ιδιως ως προς το αγωνιστικο.ολοι οι προπονητες τον εμπιστευονται για εναν και μονο λογο.γιατι ειναι εξυπνος ανθρωπος και αφομοιωνει συστηματα οσο κανεις.τακτικα ειναι ισως ο μονος για τον οποιο οι προπονητες εχουν το κεφαλι τους ησυχο.τιποτα παραπανω ομως.
κατα τα αλλα και εγω συμφωνω πως ειναι κριμα γιατι δειχνει να ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που το παιρνει κατακαρδα και ειναι πολυ σκληρο.αλλα το μειζον ειναι ο ΠΑΟΚ οσο απανθρωπο και αν ειναι.
κατα τα αλλα σε διαβεβαιω πως οποτε παιζει καλα η σκοραρει πανηγυριζω και ευχομαι να παιζει καλα για το καλο της ομαδας.αλλα η ιστορια δεν πρεπει να ξεχνιεται για να μην επαναληφθει.