33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Aureliano Buendia
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Δεν ξέρω κατ5, μου φαίνεται υπερβολικό να χρησιμοποιήθηκε ο Κλάους εκεί για αυτό τον λόγο.
Το point μου πάντως, δεν είναι αυτό. Είναι απλούστατα το ότι ήταν μία κίνηση φανερά ατυχής και
ότι νιώθω πως διυλίζουμε τον κώνωπα αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να βρούμε ένα υποθετικό "γιατί"
Το point μου πάντως, δεν είναι αυτό. Είναι απλούστατα το ότι ήταν μία κίνηση φανερά ατυχής και
ότι νιώθω πως διυλίζουμε τον κώνωπα αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να βρούμε ένα υποθετικό "γιατί"
Το αποτέλεσμα της τακτικής αυτής κίνησης, ήταν όχι μόνο μηδαμινό αλλά και αρνητικό για την ομάδα και θετικό (δώρο) για τους Ιταλούς. Ουσιαστικά αφαίρσε επιθετικά τη δύναμη του μοναδικού ουσιαστικά φτερού μας (αφού από δεξία δεν...) συνέπτυξε όλη την ομάδα προς τα πίσω και προς τον άξονα με συνέπεια να αυξηθεί η πίεση, τα λάθη και γενικά πουτάνα όλα.
Οι προθέσεις για τις οποίες έγινε, είναι αδιάφορες αφού προφανώς δεν βγήκε (όπως ήταν αναμενόμενο) τίποτα.
Οι προθέσεις για τις οποίες έγινε, είναι αδιάφορες αφού προφανώς δεν βγήκε (όπως ήταν αναμενόμενο) τίποτα.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Κλαρινιέρι δεν τον βλέπει τόσο όσο τον βλέπει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του..desperando έγραψε:οκ... αμα τον βαλει κανας ρανιερι αριστερο εξτρεμ θελω να δω ποσοι θα πουν οτι κατι παραπανω ξερει ο προπονητης και οτι εμεις ειμαστε ασχετοι
- kataramenos5
Νομίζω οτι εχει το ίδιο πρόβλημα που είχε πέρσι στην αρχή.Ειναι πολλές φορές ενα κλικ πιο αργός και χάνει το kill.
Περιμένω εμφανίσεις όπως πέρσι στο β' γύρο.
- desperando
- Επικοινωνία:
αν και σε οχι και τοσο καλη μερα,βαζεις ενα τοσο ομορφο γκολ που για σενα ειναι τοσο απλο αλλα το 99% των επιθετικων θα στελναν την μπαλα στα πουλια
Το να βάζει τέταια γκολ τόσο "ευκολα" δεν είναι εύκολο.
Θυμάται κανείς σας τον Ρουμενίνγκε ?
Θυμάται κανείς σας τον Ρουμενίνγκε ?
Ειναι το ΦΟΡ της ομαδας, η δουλεια του ΔΕΝ ειναι να κανει πασες και να ανοιγει χωρους αλλα να ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ενταξη εχασε αρκετα σημερα, αλλα εβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ!!!
το ΠΟΥΛΕΝΟΤΕΡΟ απο τα ΠΟΥΛΕΝ εισαι!!!

το ΠΟΥΛΕΝΟΤΕΡΟ απο τα ΠΟΥΛΕΝ εισαι!!!

- V-olakiotis
Α ρε Κλάους, τι παστέλωμα ήταν αυτό; Χορευτική κίνηση, εκτελεστική ακρίβεια... Σαν ελεύθερος σκοπευτής από ταράτσα κτιρίου ένα πράμα...:Ρ
kataramenos5 έγραψε:Νομίζω οτι εχει το ίδιο πρόβλημα που είχε πέρσι στην αρχή.Ειναι πολλές φορές ενα κλικ πιο αργός και χάνει το kill.
Ε ας κανει ULTI τοτε να το παρει το kill......

Οι πιο νεοι θα καταλαβουν .....

- ΑποστόληςΑ