Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Επειγοντως πρεπει να μπουν στο rotation για να αποκτησουν ρυθμο οι Μαρτενς,Γκολασα,Σαββιδης,Μαντουρο.Τα κουκια ειναι μετρημενα,δεν βγαινουμε ετσι ουτε μεχρι τον Δεκεμβρη.Κακο στησιμο χτες,λαθος η χρησιμοποιηση Κλαους αριστερα,αργησε να βαλει τον μυταρα.Συνολικα κακη βραδια απο ολους μας.ΔΕν απογοητευομασρε,συνεχιζουμε με αισιοδοξια.
- kataramenos5
Πηγα να το γράψω ως απάντηση στο dani αλλα ευτυχώς με πρόλαβες.Αλλο να μπουν και να παρουν συμμετοχές 30' με τη βασική ομάδα κι αλλο σ ενα σχήμα με ..αγνώστους χωρίς συνοχή.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον αγώνα με την Καλαμαριά ο ΑΑ έκανε το λάθος να γεμίσει την 11άδα με νέους παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Αυτό είναι ό,τι νέο χειρότερο για να βγάλεις συμπέρασμα για κάποιον παίκτη. Αυτό πάντως που θα ήθελα να δω είναι να παίρνουν πολλές ευκαιρίες οι Πόζογλου, Σαββίδης γιατί οι θέσεις που αγωνίζονται είναι καυτές.
- desperando
- Επικοινωνία:
μονο μια απορια εχω και δυστυχως αυτη θα μεινει απορια μιας και δεν μπορει να απαντηθει.
αν ο σαλπι και ο τζανδαρης για παραδειγμα ηταν ξενοι και οι μαρτενς,μαντουρο,γκολασα ηταν ελληνες ποιοι θα επαιζαν βασικοι στον ΠΑΟΚ?
αν ο σαλπι και ο τζανδαρης για παραδειγμα ηταν ξενοι και οι μαρτενς,μαντουρο,γκολασα ηταν ελληνες ποιοι θα επαιζαν βασικοι στον ΠΑΟΚ?
Δεν ξέρω για τον Μάρτενς,αλλά ο Μαντούρο και ο Γκολάσα πριν τους τραυματισμούς τους είχαν ξεκινήσει βασικοί σε όσα ματς έπαιξαν.Στα τελευταία δυνατά φιλικά ο Γκολάσα μέχρι που τραυματίστηκε και ο Μαντούρο μέχρι και το ματς στην Κρήτη.
- ΑποστόληςΑ
Ειπες οτι τον Μαιο θα ειμαστε καλα. Προσπαθω να μην γραφω ουτε στις χαρες ουτε στις λυπες. Θα τα πουμε τα πολλα τον Μαιο. Παντως εγω που δεν ημουν ψημενος με σενα, πλεον ειμαι και σε πιστευω.
- navigator11
Κι εγώ έχω αρχίσει να παθαίνω το ίδιο. Έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Είναι εμφανές.
Σκέφτομαι τελευταία πολύ συχνά αν παρέμενε ο Λούκας τι εικόνα θα παρουσίαζε φέτος.
Σκέφτομαι τελευταία πολύ συχνά αν παρέμενε ο Λούκας τι εικόνα θα παρουσίαζε φέτος.
- VictorAK47
-
Μπαρκαρούτσος
Αν βλέπαμε αυτή τη ΜΠΑΛΑ (όχι μόνο τα αποτελέσματα ) πέρυσι θα ειμασταν όλοι σίγουροι ότι ευτυχώς που η διοίκηση έφερε ένα super προπονητή (καλή σου ώρα Huub) κι όχι κανένα τσοπανη.
Τον ΚΑΚΟ μας τον καιρό, κύριοι.
Ηδη αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα (!) φτάνουν για να φωνάξουμε ένα σύνθημα για πάρτη του, όπως τον κραξαμε στο πρώτο παιχνίδι.
Είναι τρελός ο Αγγελος, είναι τρελός, είναι τρελός ο ΑΓΓΕΛΟΣ
Άλλο ένα σημείο σύγκρισης του περυσινου ΠΑΟΚ μετον φετινο συντομα στο Παγκρητιο. Πέρυσι γέλασε και το παρδαλο κατσικι εκεί.
Με τον ΠΑΟΚ δε μπορεί να "παίζει" ΚΑΝΕΙΣ.
Τον ΚΑΚΟ μας τον καιρό, κύριοι.
Ηδη αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα (!) φτάνουν για να φωνάξουμε ένα σύνθημα για πάρτη του, όπως τον κραξαμε στο πρώτο παιχνίδι.
Είναι τρελός ο Αγγελος, είναι τρελός, είναι τρελός ο ΑΓΓΕΛΟΣ
Άλλο ένα σημείο σύγκρισης του περυσινου ΠΑΟΚ μετον φετινο συντομα στο Παγκρητιο. Πέρυσι γέλασε και το παρδαλο κατσικι εκεί.
Με τον ΠΑΟΚ δε μπορεί να "παίζει" ΚΑΝΕΙΣ.
-
Dimg4
Η ο μυαλωμενος Στοχnavigator11 έγραψε:Κι εγώ έχω αρχίσει να παθαίνω το ίδιο. Έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Είναι εμφανές.
Dimg4 έγραψε:Η ο μυαλωμενος Στοχnavigator11 έγραψε:Κι εγώ έχω αρχίσει να παθαίνω το ίδιο. Έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Είναι εμφανές.
+1 και στους 2
Το έγραψε,γιατί είχε γραφτεί νομίζω πως η ομάδα δεν έχει κάνει εργομετρικά..Στα πλαίσια του "Ο Άγγελος είναι αναχρονιστικός" και λοιπές μπουρδολογίες.
Καλωσόρισες αδερφέ.
Καλωσόρισες αδερφέ.