ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
τον ιουνη οταν ανεβηκαμε θεσσαλονικη με την ακαδημια της αθηνας και μας ξεναγησαν στην ΤΟΥΜΠΑ πηγα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ στο μνημειο του ΚΑΤΣΟΥΡΗ και των ΠΑΙΔΙΩΝ στην 4. οταν επιστρεφαμε τους εδειξα το σημειο στα τεμπη και ηταν ολα συγκλονισμενα. αφηστε που ταξιδευαμε και μεις με διπλο λεωφορειο και οι μικροι ηταν πανω...
ημουν στον αγωνα με το βαζελο στο οακα τοτε και ετυχε τα ΠΑΙΔΙΑ να καθονται μπροστα μου. καλα να ειστε εκει που βρισκεστε ρε μαγκες δε μπορω να γραψω τιποτε αλλο!!!!!
ημουν στον αγωνα με το βαζελο στο οακα τοτε και ετυχε τα ΠΑΙΔΙΑ να καθονται μπροστα μου. καλα να ειστε εκει που βρισκεστε ρε μαγκες δε μπορω να γραψω τιποτε αλλο!!!!!
- Ekatnetworkltd
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paok-kordelio.gr/index2.html
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ανακοινώνει οτι το ετήσιο μνημόσυνο θα λάβει χώρα στην περιοχή των Τεμπών το Σάββατο 11/10/2014 και ώρα 13.30.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρόπο μετάβασης θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ανακοινώνει οτι το ετήσιο μνημόσυνο θα λάβει χώρα στην περιοχή των Τεμπών το Σάββατο 11/10/2014 και ώρα 13.30.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρόπο μετάβασης θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokfc.gr/news-el/20141021-k ... di-xristo/
Καλό ταξίδι Χρήστο
Ο λαός του ΠΑΟΚ θρηνεί για μία ακόμη απώλεια. Ο Χρήστος Τοξίδης έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Πέραν του πανό που ήταν κρεμασμένο στα κάγκελα της Θύρας 4 και τα συνθήματα που ακούστηκαν προς τιμήν του Χρήστου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν τη σέντρα του αγώνα, κατέθεσαν λουλούδια κάτω από το πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου.
[youtube]Aws4Qwkt8Wk[/youtube]
Καλό ταξίδι Χρήστο
Ο λαός του ΠΑΟΚ θρηνεί για μία ακόμη απώλεια. Ο Χρήστος Τοξίδης έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Πέραν του πανό που ήταν κρεμασμένο στα κάγκελα της Θύρας 4 και τα συνθήματα που ακούστηκαν προς τιμήν του Χρήστου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν τη σέντρα του αγώνα, κατέθεσαν λουλούδια κάτω από το πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου.
[youtube]Aws4Qwkt8Wk[/youtube]
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα θα θελα πολυ μια μεγαλη νικη αυριο για τον πατερα μου που πεθανε σημερα απο καρδιακη προσβολη στην ηλικια των 59 και ηταν παοκτσης απο τα γεννοφασκια του.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- sotiris1960
- Επικοινωνία: