Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σέβομαι περισσότερο κάποιον που σωπαίνει και μιλάει με πράξεις , από κάποιον που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι ή φωνάζει για να κάνει αισθητή την παρουσία του . Όταν χρειάστηκε ο Ζαγοράκης απάντησε . Λακωνικά και ουσιαστικά . Και παραδέχτηκε πως λάθη θα γίνουν , λόγω απειρίας . Νομίζω έχει επιλέξει να υποστηρίξει τον Πάοκ με πράξεις και οι απαντήσεις θα δίνονται συνεχώς με την από δω και πέρα πορεία της ομάδας .
paoktsaki
Συμφωνώ απολύτως, Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε και θα πρωταγωνιστήσει και θα αρχίσει πλέον να διεκδικεί τίτλους, όπως επί προεδρίας Παντελάκη τότε. Αυτό μπορεί να γίνει από του χρόνου, του παραχρόνου, σε 3 ή 5 χρόνια. Είναι θέμα χρόνου μόνο. Αλλά θα γίνει.
Η μαγική λέξη για μας τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι ΥΠΟΜΟΝΗ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε βλέπουμε και δεν μπορούμε να κρίνουμε, αρκεί να μην είμαστε ανυπόμονοι.
Και η μεγάλη ομάδα του 70, πήρε κάποια χρόνια μέχρι να φτιαχτεί. Αλλά επειδή είχε γερά θεμέλια, κράτησε για πολλά χρόνια κι έτσι έγινε ο ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο ίσως σωματείο της χώρας.
Good things come to those who wait
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ! Thx, Admin Team
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ???
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ......
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟ- ΠΑΟΚΑΡΧΗ.
ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
[b]ΕΓΩ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ[/b]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΟ?????????????
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Thx, Admin Team
PAOKTSHDES EINAI:O PURROS DHMAS,O MAKRHS, KAI ALLOI APO TON A8LHTIKO KOSMO OPWS O ANASTASIADHS,O PARASXOS,O SWKRATHS FYTANIDHS KAI ALLOI DN TOUS 8IMAMAI TWRA.AAAA EPISHS PAOK EINAI OLH H KATERINH!!!!
Παιδια επειδη καποιος ζητησε το κομματι που ακουγοταν στην εκπομπη του Θ. Παρασιδη και επειδη σε πολλα φορουμ εχω δει να το ζητανε το ανεβασα στο rapidshare.
για οσους ξερουν απο rapidshare θα το κατεβασουν αμεσως.για οσους εχουν καποιο προβλημα ας γραψουν εδω να τους βοηθησουμε...
ειναι περιπου 9mb διαρκει 6:23 λεπτα ειναι στα 192 kbps
μολις το κατεβασετε να ξερετε πως ειναι συμπιεσμενο σε μορφη .rar αυτο το εκανα για να μειωθει ο ογκος ωστε να κατεβει πιο γρηγορα...
τωρα για οσους δεν εχουν καποιο προγραμμα για να αποσυμπιεσουν το αρχειο το ανεβασα και απευθειας ως .mp3 απλα μπορει να παρει λιγο περισσοτερο χρονο (ουτε 2 λεπτα)
RE ELEOS ME TON MASKOFORO EDO INE ALO THREAD EXI THREAD ME MASKOFORO
MALISTA Mathete 5 pragmata gia jamal, fenete apo ta post sas oti den gnorizete epidi kserete ton maskoforo epidi prin proxtes ekane kerkida, afou den zisate tin dekaetia tou 80 pos exete aposi gia tote???? telos panton EDO MILAME GIA ZAMAL