Σούλης Μαρκόπουλος
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
το πλεον ηρεμο και σωστο κατ'εμε που διαβασα σημερα, οσο διαβσα.Karelias έγραψε:Ε. Αφήστε τα παιδιά τους απ έξω.
Κι εσείς να ήσασταν τα παιδιά τους τα ίδια θα λέγατε.
Μην ασχολείστε άλλο γαμώ τα facebook και τις μαλακίες.
Τι θέλατε να πει η Νάνσυ, ''μπράβο καλά κάνανε και τον βρίζανε μερικοί'';
Εδώ με το που έσκασε σαν είδηση, γράφτηκε Φραγκόπουλος, ξεφτιλισμένε και τέτοια.
Λίγη ηρεμία ρε παιδιά.
ενταξει, ειμαι ισως ο πιο αντι-μπασκετικος (σαν αθλημα

1000000 ΠΑΟΚτσηδες σε μια πολη να γεμίσουν ενα γηπεδο 6000 θεσεων. αλήθεια, γινεται;"Και προφανέστατα (για να αναιρέσω προσωρινά την άρνηση μου να δεχτώ ως πηγή ενημέρωσης το Facebook, αλλά να που τα λούζομαι!) όπως έγραψε και ο Ζουρνατσίδης, «αν όσοι εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους και άσκησαν την ''καλόπιστη'' κριτική τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας έπαιρναν εισιτήριο για τον αγώνα της Τετάρτης , την Πέμπτη το πρωί άνετα θα έσπαζα συμβόλαιο πρωτοκλασάτου παίκτη Ευρωλίγκας»! "

- Aureliano Buendia
- Δημοσιεύσεις: 3853
- Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
- Τοποθεσία: Ντεπώ
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ FB.
Για όνομα του θεού, σιγά μην απαιτήσουμε από την όποια κόρη του όποιου Μαρκόπουλου
βαθιά κατανόηση των οπαδικών κωδικών τιμής και γνήσιο και ανόθευτο παοκτσηδηλίκι.
Εκτρεπόμεθα και καλό θα ήταν και οι mods, admins, όποιοι τέλος πάντων, να το κόψουν.
Για όνομα του θεού, σιγά μην απαιτήσουμε από την όποια κόρη του όποιου Μαρκόπουλου
βαθιά κατανόηση των οπαδικών κωδικών τιμής και γνήσιο και ανόθευτο παοκτσηδηλίκι.
Εκτρεπόμεθα και καλό θα ήταν και οι mods, admins, όποιοι τέλος πάντων, να το κόψουν.
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
μιλαμε ειναι 5,30 το πρωί και θα παθω εγγεφαλικό
αι ρε μπαγαλαμάδες
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και το μονο που κανετε ειναι να βαρατε μ@λ@κία στα ραδια και στα φορουμ
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και ασχολείστε με το αργιανό και με τα ράδια
ουστ κομπλςξικοι!
αλλοτριωμένοι!
τραβατε ρε γίδια στο γήπεδο
ενας φραπές δρόμος είναι
αι ρε μπαγαλαμάδες
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και το μονο που κανετε ειναι να βαρατε μ@λ@κία στα ραδια και στα φορουμ
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και ασχολείστε με το αργιανό και με τα ράδια
ουστ κομπλςξικοι!
αλλοτριωμένοι!
τραβατε ρε γίδια στο γήπεδο
ενας φραπές δρόμος είναι
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Τελικα επανηλθε με νεα βελτιωμενη προταση ο ΟΣΦΠ, ή ειναι τοση η αξια που δινουν στο Σουλη, που μονο κοψοχρονια τον θελουν;
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Για οσα ματς εχω λειψει απο το Παλατακι,το δεχομαι ολο το ποστ αδιαμαρτυρητα!!!!Εχεις δικιο!!!!!Thracian έγραψε:μιλαμε ειναι 5,30 το πρωί και θα παθω εγγεφαλικό
αι ρε μπαγαλαμάδες
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και το μονο που κανετε ειναι να βαρατε μ@λ@κία στα ραδια και στα φορουμ
εισατε μαζεμένοι σε λιγα στρεμματα τοσοι οσοι στην β ελλάδα και ασχολείστε με το αργιανό και με τα ράδια
ουστ κομπλςξικοι!
αλλοτριωμένοι!
τραβατε ρε γίδια στο γήπεδο
ενας φραπές δρόμος είναι
Και το χειροτερο απ'ολα......θα βαζουν ολοι μεσο για να βρουν εισιτηριο για τον ημιτελικο!.....
- Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54496
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
έχω πολλά να γράψω (αλλά δεν έχω χρόνο). Για τον κόουτς Μαρκόπουλο και το τι μπάσκετ έχει παράξει, τι ρόστερ κάνει, τι ξένους φέρνει ή ακόμα και τι τίτλους έχει πάρει δικαιούται ο καθένας να εκφέρει άποψη όπως και να αντιλαμβάνεται το άθλημα. Για τον άνθρωπο όμως Μαρκόπουλο που είναι στην ομάδα μας τόσα χρόνια και δεν έχει βγεί να μιλήσει μια φορά για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζ(ου)αμε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Για τον Μαρκόπουλο που δεν τον έχω δεί ποτέ να ζητάει παίκτες, να τα ρίχνει σε παίκτες, να τα ψέλνει στη διοίκηση, ΚΫΡΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. Τέλος.
- kataramenos5
- Δημοσιεύσεις: 29971
- Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Ετσι.palok έγραψε:έχω πολλά να γράψω (αλλά δεν έχω χρόνο). Για τον κόουτς Μαρκόπουλο και το τι μπάσκετ έχει παράξει, τι ρόστερ κάνει, τι ξένους φέρνει ή ακόμα και τι τίτλους έχει πάρει δικαιούται ο καθένας να εκφέρει άποψη όπως και να αντιλαμβάνεται το άθλημα. Για τον άνθρωπο όμως Μαρκόπουλο που είναι στην ομάδα μας τόσα χρόνια και δεν έχει βγεί να μιλήσει μια φορά για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζ(ου)αμε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Για τον Μαρκόπουλο που δεν τον έχω δεί ποτέ να ζητάει παίκτες, να τα ρίχνει σε παίκτες, να τα ψέλνει στη διοίκηση, ΚΫΡΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. Τέλος.
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Δεν τον έχει κράξει κανένας Palok..palok έγραψε:έχω πολλά να γράψω (αλλά δεν έχω χρόνο). Για τον κόουτς Μαρκόπουλο και το τι μπάσκετ έχει παράξει, τι ρόστερ κάνει, τι ξένους φέρνει ή ακόμα και τι τίτλους έχει πάρει δικαιούται ο καθένας να εκφέρει άποψη όπως και να αντιλαμβάνεται το άθλημα. Για τον άνθρωπο όμως Μαρκόπουλο που είναι στην ομάδα μας τόσα χρόνια και δεν έχει βγεί να μιλήσει μια φορά για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζ(ου)αμε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Για τον Μαρκόπουλο που δεν τον έχω δεί ποτέ να ζητάει παίκτες, να τα ρίχνει σε παίκτες, να τα ψέλνει στη διοίκηση, ΚΫΡΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. Τέλος.
παραμόνο τώρα που ήθελε να πάει στο γαύρο, και μάλιστα εγώ δεν τον έκραξα προσωπικά, αλλά περίμενα να δω τί θα γίνει..
Αν πήγαινε προφανώς και θα τον έλεγα προδότη και δε βρίσκω κανέναν λόγο να μην το πω.
ΠΑΟΚ είμαστε ξυπνήστε..
Κανένας δεν έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του Σούλη να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019, όταν και θα είναι 68 χρονών!! Τότε ήταν όλα καλά κι όλα ωραία και εξασφάλισε και αυτός το μέλλον του, έστω και με αυτά τα λεφτά.. τώρα που μπήκε ο γαύρος στη μέση έπρεπε να του φιλήσουμε και το χέρι και να τον πούμε "με την ευχή μας" και "συγχαρητήρια που θα παίξεις Ευρωλίγκα"?
Αφήστε δε θα πάρω τον παπά της Αθήνας.. θα παραμείνω "γραφικός"..
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
για το αν έκραξε κανείς τον Σούλη όταν μάθανε από τα έγκυρα sport24 και inpaok οτι υπέγραψε στον γαύρο τι να πώ? κάνε back στις 10 σελίδες πίσω. τώρα για προδόσία τι μου λές? ο άλλος το 03 έκανε προσφυγή όντας κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ, πήγε στον γαύρο με δηλώσεις ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος (στο ΦΩΣ) και μέχρι πέρυσι τον είχαμε μέχρι και στον πάγκο μας ως πρώτο προπονητή. ΠΑΟΚ είμαστε! ?????Parolos έγραψε:Αν πήγαινε προφανώς και θα τον έλεγα προδότη και δε βρίσκω κανέναν λόγο να μην το πω.
ΠΑΟΚ είμαστε ξυπνήστε..
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
παρολε πραγματικά τα έχεις μπερδέψει όλα φτιάχνοντας μια ωραία σαλάτα. ΠΑΟΚτσιδιλίκι , προδότες , παιδιά που υποστηρίζουν την οικογένειά τους και απαιτούμε .... οπαδική σκέψη ( που βέβαια εμείς διαθέτουμε στο τσάμπα ) , φιλοδοξίες , πραντα και μαρκιζ και πολλά άλλα.
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Το ότι υπάρχουν άτομα που κράξανε τον Σούλη Μαρκόπουλο επειδή του έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός και δεν είχε πρόβλημα να πάει δειχνει σε πόσο κανιβαλιστικους καιρούς ζούμε. Αντι να κοιτάξει ο καθένας να κάνει όσο πιο σωστά την δουλεια του και να προοδεύσει κάθεται και ασχολειται και νιώθει νικητής επδ ένας προπονητής που έχεις στην ομάδα και διαχειρίζεται στραγάλια και αμύγδαλα για να κάνει μεταγραφές, δημιουργει υπεραξίες απο το τίποτα και με σκληρή δουλεια και μόνο έχει καταφέρει τόσο πολλά με την λιγότερη δυνατη στήριξη απο τον κόσμο, αρνειται έναν ενδεχόμενο διπλασιασμό αποδοχών. Ένας απο τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ προπονητές αυτην την στιγμή και ένας σωστός τζέντλεμαν που ποτέ δεν δημιουργησε θέμα στην ομάδα. Είναι όμως ΑΠΛΗΡΟΤΟΣ αυτος ο απολυτα αξιος και επαγγελματίας ανθρωπος, γιατι εγώ, εσύ, ο γείτονας και ο κάθε φιλος του ΠΑΟΚ δεν σηκώνει τα οπίσθια του να πάει σε ένα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γηπεδα των Βαλκανίων και να δει μπασκετακι στηριζωντας την ομάδα. Εγώ θα κάνω μια ερώτηση. Ποιος μπορεί να πει πως ενώ του χρωστάνε 200.000 θα δούλευε όπως δουλευει ο Σούλης, ποιος απο σας θα δούλευε απλήρωτος για τόσο μεγάλα ποσά, όταν νιώθεις ότι αξίζεις τα διπλάσια και βλεπεις πτι σου τα προσφέρουν? Δηλαδη θέλετε να μου πείτε ότι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που αν τους δωσει κάποιος 200.000 δεν θα φορέσουν κασκόλ αντίπαλης ομάδας για την υπόλοιπη ζωή τους? Εδώ τσιγκουνευόμαστε τα 80 € του διαρκειας για το μπάσκετ!! Αν λοιπόν θες να έχεις προπονητή σαν τον Μαρκόπουλο και αντίστοιχους παίκτες, πάρε τον ποπο σου Παοκτση και τραβα στο γηπεδο. αν θες να μην θέλει κανένας να φευγει απο την ομάδα σου, Δειξε ότι τον θες στηριζοντας την ομάδα και όχι αποκαθηλωνοντας όσους φευγουν. Όταν φτάσεις στο σημείο να προσφέρεις στους παίκτες και τους προπονητές σου τα ποσά που τους αξιζουν, όταν θα έχεις το γηπεδο γεματο, όταν οι χορηγεις θα χτυπήσουν κοκκινο λόγω της ζήτησης για την ομάδα, τότε ναι, να έχεις όλα τα δικια σου να κράξεις κάποιον που θα φυγει για κάτι αλλο. Μόνο όμως όταν κανεις το καθήκον σου σαν οπαδός.
Φιλικά και αγανακτησμενα.
Φιλικά και αγανακτησμενα.
Σούλης Μαρκόπουλος
Εχουμε και το facebook και σχολιάζουν με το παραμικρό παιδια συμπέθεροι γαμπροί κλπ. Οχι μονο στο θέμα αυτο αλλα και σε πολλα αλλα .....αντί να αφήσουν τον συγγενή τους να καθαρίσει τα πραγματα τα μπερδεύουν περισσότερο .....μαλιςτα ειδα την κορη του σουλη σε δυο φωτογραφίες να φοράει στην μια με φανέλα του Ηρακλή και σε μια του ΠΑΟΚ το κορίτσι σουλης ειναι και οχι ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα ,αλλα πρεπει οι συγγενείς να μην δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο γιατι πολλες φορές κανουν κακο