Ολες αυτες οι αλχημειες για να χωρεσει στην ενδεκαδα ο φον Δημητρακης.Karelias έγραψε:Αυτοί οι πολυθεσίτες μας φάγανε.K_geo έγραψε:εγω δεν μπορω να εχω κανενα απολυτως προβλημα με ενα παιχτη που για να βοηθησει την ομαδα θα παιξει χωρις γκουκ και μουγκ ακομα και τερμα. εχει φετος ξανα μανα αλλαξει ρολο για να καλύψει τα κενα μας. ηταν σεντερ φορ, εγινε δεξι εξτρεμ και πλεον αγωνιζεται ως κεντρώος μεσα δεξιά!![]()
.....
Κι έτσι, δεν έχουμε ούτε δεξί εξτρέμ, ούτε κεντρώο μέσα δεξιά (νόμιζα ότι μιλούσες για τον Ζίγδη, σε κάποια φάση).
Καλά για σέντερ φορ, δεν το συζητάμε είναι αστείο.
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
η προοπτική απο την οποία μπορεί κανεις να εξετάσει ενα φαινόμενο έχει πολλαπλές απολύξεις.
για παράδειγμα, απο μια αλλη απόλυξη θα μπορουσε κανεις να πει οτι απο το τωρινο ροστερ ειναι αυτος που εκτελει με μεγαλυτερη συνεπεια τις τακτικές απαιτήσεις του προπονητη προσαρμοζόμενος σε καθε ανάγκη, πχ απο κεντρώος μεσα δεξια με εντολή να ζητάει μπαλα και να δινει επιλογές, να παιζει στο 75 ως μοναδικός φορ αναμεσα σε 2 νταμάρια με σκοπο να διεκδικησει μπαλιες και να κερδισει χρονο και επιλογές. το να έχεις τετοιους παιχτες, για μερικους, ειναι ευλογια.
για παράδειγμα, απο μια αλλη απόλυξη θα μπορουσε κανεις να πει οτι απο το τωρινο ροστερ ειναι αυτος που εκτελει με μεγαλυτερη συνεπεια τις τακτικές απαιτήσεις του προπονητη προσαρμοζόμενος σε καθε ανάγκη, πχ απο κεντρώος μεσα δεξια με εντολή να ζητάει μπαλα και να δινει επιλογές, να παιζει στο 75 ως μοναδικός φορ αναμεσα σε 2 νταμάρια με σκοπο να διεκδικησει μπαλιες και να κερδισει χρονο και επιλογές. το να έχεις τετοιους παιχτες, για μερικους, ειναι ευλογια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 20 Οκτ 2014, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον το ανάποδο ισχύει πριστ. Ο Σκόνδρας δε θα μπορούσε να πάρει τόσα μέτρα αν τον κάλυπτε π.χ κπς που δε μαρκάρει τοσο, κάποιος πρέπει να κάνει και το μλκ..ναι δεν αποκτήθηκε για αυτό αλλά επιθετικά ειναι σχεδόν 0 πλεον
Σωστός ο μπαφος
Σωστός ο μπαφος
νομιζω αυτο συνοψιζει το τοπικ.MANIAKOS έγραψε:Μάλλον το ανάποδο ισχύει πριστ. Ο Σκόνδρας δε θα μπορούσε να πάρει τόσα μέτρα αν τον κάλυπτε π.χ κπς που δε μαρκάρει τοσο, κάποιος πρέπει να κάνει και το μλκ..ναι δεν αποκτήθηκε για αυτό αλλά επιθετικά ειναι σχεδόν 0 πλεον
Σωστός ο μπαφος

Ναι ασε τα τελειωματα..πάλι για βίντεο αφιέρωμα τρώγεται ο μητσος.. Και όλα αργά και βασανιστικά πανε οξουκα..
Θα θέλα να κάνουν οι αρδ τέτοιες ποδοσφαιρικές ερωτήσεις πάντως , ίσως άλλαζε νοοτροπία ένα μικρό μέρος του κόσμου, δεν αναφέρομαι στο σαλπι αλλά γενικά.. Ο Αργος σορλεν, ο Άργος Ίβιτς κλπ

Θα θέλα να κάνουν οι αρδ τέτοιες ποδοσφαιρικές ερωτήσεις πάντως , ίσως άλλαζε νοοτροπία ένα μικρό μέρος του κόσμου, δεν αναφέρομαι στο σαλπι αλλά γενικά.. Ο Αργος σορλεν, ο Άργος Ίβιτς κλπ
Δηλαδη,οταν επαιζε ο Βιερινια αριστερα,ο Λινο δεν ανεβαινε?MANIAKOS έγραψε:Μάλλον το ανάποδο ισχύει πριστ. Ο Σκόνδρας δε θα μπορούσε να πάρει τόσα μέτρα αν τον κάλυπτε π.χ κπς που δε μαρκάρει τοσο, κάποιος πρέπει να κάνει και το μλκ..ναι δεν αποκτήθηκε για αυτό αλλά επιθετικά ειναι σχεδόν 0 πλεον
Σωστός ο μπαφος
Οπως και να το κανουμε το πληρωμα του χρονου ηλθε και παρηλθε γι αυτον.
Πολυ απλα δε μπορει.Αν περιμενουμε απο τον επιθετικο,που δεν προσφερει επιθετικα,
να καλυπτει τον αμυντικο που μπορει,το χυσαμε το γαλα.
Εκτος κι αν μονο εγω θελω εναν αριστερο επιθετικο, να παει και ο Μακ δεξια
που μπορει να προσφερει περισσοτερα απ΄οτι αριστερα.
Αν μου τον εφερνε η κορη μου για γαμπρο θα πετουσα τη σκουφια μου,
για μπαλα ομως.........................δεν.
Απλά αν θυμάσαι και τότε το ερώτημα ήταν γιατί δε βάζει δεύτερο εξτρεμ και έχει τον σορλεν απο την άλλη..
Δε διαφωνώ για το ότι δε μπορεί κλπ..αλλά ότι επιθετικά καλό φαίνεται να χουμε απορρέει απο την αμυντική λειτουργία γιατί ποιοτικά δεν είμαστε καλοί
Δε διαφωνώ για το ότι δε μπορεί κλπ..αλλά ότι επιθετικά καλό φαίνεται να χουμε απορρέει απο την αμυντική λειτουργία γιατί ποιοτικά δεν είμαστε καλοί
Αυτο ακριβως κανει και το κανει παρα πολυ καλα.Karelias έγραψε:Σωστό είναι αυτό, του κάνει χώρο να περάσει.
θα της ανοιγε χωρους στο σουπερ μαρκετ κ αντι να ριξει το μπουκαλι με το γαλα στο καροτσι θα το εριχνε στο πατωμα.prist64 έγραψε:
Δηλαδη,οταν επαιζε ο Βιερινια αριστερα,ο Λινο δεν ανεβαινε?
Οπως και να το κανουμε το πληρωμα του χρονου ηλθε και παρηλθε γι αυτον.
Πολυ απλα δε μπορει.Αν περιμενουμε απο τον επιθετικο,που δεν προσφερει επιθετικα,
να καλυπτει τον αμυντικο που μπορει,το χυσαμε το γαλα.
Εκτος κι αν μονο εγω θελω εναν αριστερο επιθετικο, να παει και ο Μακ δεξια
που μπορει να προσφερει περισσοτερα απ΄οτι αριστερα.
Αν μου τον εφερνε η κορη μου για γαμπρο θα πετουσα τη σκουφια μου,
για μπαλα ομως.........................δεν.
θα εμπαινε πρωτος στο καταστημα της απλ να της παρει το καινουριο σουπερ ντουπερ μοντελο αηφον και οταν θα εφτανε ολο χαρα στο σπιτι , στο κουτι θα ειχε κινητο τουρμπο-εξ.τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια πριστ.
κατι τετοιο ζουμε.
Στο να τον λυπάσαι βάζω και σαλπι, βλέπει εστία και τρέμει πλεον, βάζει κωλο , Σέντερ μπουμ, αυτά.. Έχω πει πολλάκις γαλια την προσφορά του στο θέμα ισορροπιών κλπ αλλά ώρες ώρες ειναι ανυπόφορο το θεαμα
- john4serres
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία: