Άσε που τα pms δεν είναι στη δικαιοδοσία μου..
Ταυτόχρονα το 1 από μένα και το άλλο από Odi.Odi έγραψε:Karabill το Post σου δημοσιεύτηκε κατά λάθος δύο φορές,και επίσης κατά λάθος διαγράφηκε και τις 2 φορές.Αν θέλεις ξαναπόσταρε το,γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε και συγγνώμη.
Anna Prele min asxolisai agapi mou! o kosmos einai kakos!!!!
Κάτσε ρε συ θα με τρελάνεις τι εννοείς? Πού είναι το δίκιο ακριβώς?K_geo έγραψε:Παρολε, εκ του αποτελεσματος, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. Μηδενα προ του τελους μακαριζε....
Και η φιλενάδα Αννούλα να σιγοντάρει..Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα "παοκτση" προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση.
K_geo έγραψε:υγ: και καλα τα ειπε η μικρη. σχεδον ολα, καλα τα ειπε.
Φιλε θα σε στενοχωρησω,αλλα δεν τα ειδες καλα τα γραμματα.obanebane έγραψε:Eπιτελους βρεθηκε ενας χριστιανος να γραψει δυο σωστα λογια σε αυτο το γαμημενο το ιντερνετ,διαβαστε Σκουντη στο gazzetta.
Υ.Γ Παπαδογιαννη λακες ησουν μια ζωη τωρα θα αλλαξεις;
το προδοτης και αχαριστος πιστευω δεν ειναι βρισιεςKarelias έγραψε:Ε. Αφήστε τα παιδιά τους απ έξω.
Κι εσείς να ήσασταν τα παιδιά τους τα ίδια θα λέγατε.
Μην ασχολείστε άλλο γαμώ τα facebook και τις μαλακίες.
Τι θέλατε να πει η Νάνσυ, ''μπράβο καλά κάνανε και τον βρίζανε μερικοί'';
Εδώ με το που έσκασε σαν είδηση, γράφτηκε Φραγκόπουλος, ξεφτιλισμένε και τέτοια.
Λίγη ηρεμία ρε παιδιά.