ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
γκαζέτα και σπορ24 δεν έχουν φέτος λίστα με τους πρώτους σκόρερ. Γιατί άραγε; μήπως επειδή δεν είναι γαύρος ανάμεσά τους;
Odi έγραψε:Γιατί οι προπονητές της καφετέριας και της μπύρας είναι άπειροι και γιατί υπάρχει κρίση για να πάρουν εισιτήρια,αλλά δεν υπάρχει όταν κατεβάζουν τρεις μπύρες σε 2 ώρες.
Πρώτο ματς που δεν πήγα φέτος Τούμπα (μου έκατσαν πολλά και 10 χθες+10 για το παλατάκι την Τετάρτη+15 την Πέμπτη για την Φιορεντίνα) και έκανα το λάθος και το είδα σε καφέ.Σκέφτηκα "δώσε 3 ευρώ και τέλειωνε".Μέγα λάθος.Αποκορύφωμα ένας τύπος που σε μια κακή σέντρα του Ρατς στο 0-0 είπε "πάει μας τέλειωσε αυτός,όσο έπαιξε έπαιξε" και 15 λεπτά μετά τον έλεγε παιχταρά .Τί να λέμε τώρα..
μα με κανει τεραστια εντυπωση να πω οτι εγω εχω θεμα οικονομικο που για να ερθω απο καστορια σαλονικη θελω 50 ευρω σε βενζινη και διοδια να πω ναι αλλα ακομα και ο ποιο φτωχος οταν παει καφετερια να δει το ματς θα φαει 7 ευρω αν κανει αλλα 8 καβαντζα ολη την εβδομαδα το μασε το 15 ευρω
οτι μπορουσε εκανε το κορακι για να σβησει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πρωτο μας ημίχρονο. στο τελος, οπως και οι αφοι αγγελοπουλοι, πηρε και αυτος τα @@ μας.
Ετσι ειναι και ΕΜΕΙΣ απο πτολεμαιδα ερχόμασταν παρα πολλοι προ κρίσης τωρα τα ματς που ερχομαςτε ειναι λιγα και επιλεγμένα δυστυχώς .....αλλα τρελένεςε να ξέρεις οτι ο αλλος παει στην καφετέρια δίπλα απο το γήπεδο και οχι στο γήπεδο αλλα φυσικα μετα κριτικη στα ράδια φουλpaoktzis έγραψε:Odi έγραψε:Γιατί οι προπονητές της καφετέριας και της μπύρας είναι άπειροι και γιατί υπάρχει κρίση για να πάρουν εισιτήρια,αλλά δεν υπάρχει όταν κατεβάζουν τρεις μπύρες σε 2 ώρες.
Πρώτο ματς που δεν πήγα φέτος Τούμπα (μου έκατσαν πολλά και 10 χθες+10 για το παλατάκι την Τετάρτη+15 την Πέμπτη για την Φιορεντίνα) και έκανα το λάθος και το είδα σε καφέ.Σκέφτηκα "δώσε 3 ευρώ και τέλειωνε".Μέγα λάθος.Αποκορύφωμα ένας τύπος που σε μια κακή σέντρα του Ρατς στο 0-0 είπε "πάει μας τέλειωσε αυτός,όσο έπαιξε έπαιξε" και 15 λεπτά μετά τον έλεγε παιχταρά .Τί να λέμε τώρα..
μα με κανει τεραστια εντυπωση να πω οτι εγω εχω θεμα οικονομικο που για να ερθω απο καστορια σαλονικη θελω 50 ευρω σε βενζινη και διοδια να πω ναι αλλα ακομα και ο ποιο φτωχος οταν παει καφετερια να δει το ματς θα φαει 7 ευρω αν κανει αλλα 8 καβαντζα ολη την εβδομαδα το μασε το 15 ευρω
- V-olakiotis
Πολλή πίκρα η ιστορία με την μη κάθοδο στην Τούμπα, λίγο η κρίση, λίγο ο γάμος, η απόσταση ποτέ δεν ήταν θέμα για μας. Βοήθατε οι Θεσσαλονικείς και μπάλα και μπάσκετ!
Ήμουν από την αρχή αισιόδοξος για την ομάδα που θα παρουσιαζε ο Άγγελος και απολαμβάνω όχι μόνο τα παιχνίδια της αλλά και την επιβεβαίωση του "προαισθήματος" μου.
Η ομάδα πατάει γερά και πατάει μάλιστα στο λαιμό κάθε θύμα της. Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή σε αυτό το διάστημα και με βάση όλους τους φόβους που είχαν εκφραστεί για τη δυναμικότητα και τις διαθέσεις του προχθεσινού αντιπάλου μας. Η εμφάνιση του Τζιώλη επιβεβαιώνει ότι η προκατάληψη αδικεί πριν από όλα την ομάδα ως σύνολο και μετά τον παίκτη του οποίου "κουρεύει" την ψυχολογία. Ο Ράτς είναι απίστευτος, το γκολ του θύμισε Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ στην ισοφάριση στο παιχνίδι με την Ισπανία! Γκολάρα!
Με φτιάχνει το γεγονός ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - Βέροια είναι ντέρμπι κορυφής εν έτει 2014, αλλά δύσκολα θα παραμείνει δεύτερη η "Φρειδερίκη" μετά το παιχνίδι της Κυριακής.
Πάμε για πρωτάθλημα αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, όσο κι αν είναι τα εντός - εκτός παιχνίδια μας. Η ομάδα έχει πλέον χαρακτήρα και νεύρο ως σύνολο. Είναι τρελός λέμε, είναι τρελή και η Παναγιά!
Ήμουν από την αρχή αισιόδοξος για την ομάδα που θα παρουσιαζε ο Άγγελος και απολαμβάνω όχι μόνο τα παιχνίδια της αλλά και την επιβεβαίωση του "προαισθήματος" μου.
Η ομάδα πατάει γερά και πατάει μάλιστα στο λαιμό κάθε θύμα της. Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή σε αυτό το διάστημα και με βάση όλους τους φόβους που είχαν εκφραστεί για τη δυναμικότητα και τις διαθέσεις του προχθεσινού αντιπάλου μας. Η εμφάνιση του Τζιώλη επιβεβαιώνει ότι η προκατάληψη αδικεί πριν από όλα την ομάδα ως σύνολο και μετά τον παίκτη του οποίου "κουρεύει" την ψυχολογία. Ο Ράτς είναι απίστευτος, το γκολ του θύμισε Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ στην ισοφάριση στο παιχνίδι με την Ισπανία! Γκολάρα!
Με φτιάχνει το γεγονός ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - Βέροια είναι ντέρμπι κορυφής εν έτει 2014, αλλά δύσκολα θα παραμείνει δεύτερη η "Φρειδερίκη" μετά το παιχνίδι της Κυριακής.
Πάμε για πρωτάθλημα αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, όσο κι αν είναι τα εντός - εκτός παιχνίδια μας. Η ομάδα έχει πλέον χαρακτήρα και νεύρο ως σύνολο. Είναι τρελός λέμε, είναι τρελή και η Παναγιά!

Ομάδα που κερδίζει και τους διαιτητές...
Φοβερή μπάλα στο πρώτο, δύναμη στο 2ο.
Τώρα Κατσικάς - Σκόνδρας με Βέροια;
Ας κρατήσουν 2 μήνες ακόμα έτσι και τον Ιανουάριο μπορείς να φέρεις ενίσχυση που είναι κρίμα να μην έχεις όταν πας τόσο καλά και θα μπορέσει να μας κάνει να είμαστε το Μάιο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Φοβερή μπάλα στο πρώτο, δύναμη στο 2ο.
Τώρα Κατσικάς - Σκόνδρας με Βέροια;
Ας κρατήσουν 2 μήνες ακόμα έτσι και τον Ιανουάριο μπορείς να φέρεις ενίσχυση που είναι κρίμα να μην έχεις όταν πας τόσο καλά και θα μπορέσει να μας κάνει να είμαστε το Μάιο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
- kataramenos5
Και πάλι ομως έχει πολύ επαρχία μέσα.Οι καφετέριες παντως τιγκάρουν οταν εχει παιχνίδι, δε βρίσκεις να κάτσεις.Αλλλο πράγμα να πίνεις το Chivas στην πολυθρόνα (κοζάρεις και το γκομενάκι απέναντι) βλέποντας το ριπλει στην οθονάρα κι άλλο να πιάνεται ο τετοιος σου στα καρεκλάκια της Τούμπας μεσα στ αγιάζι.Τρε μπανάλ.paoktzis έγραψε: και ο ναος αδειος. ρε παιδια δεν μπορω να καταλλαβω πως γινεται μια πολη σαν την σαλονικα που ειναι 60% ΠΑΟΚ να μην μπορει να μαζεψει 20000 αν δεν παμε εμεις απο επαρχια πραγματικα δεν μπορω να το καταλλαβω
Οι εποχές αλλάξανε ας το παρουμε απόφαση.Ας το ζήσουμε όσο μπορούμε κι αυτό που έχουμε, γιατι πολύ φοβάμαι οτι κερκίδες σαν τη προχθεσινή(μετρια πράγματα) θα τις θυμόμαστε με νοσταλγία σε λιγα χρόνια.
- sourmenetes
- Moderator
Τελος και απο εδω...
Μια ακομα νικη με καλα στοιχεια και δυναμικο ΠΑΟΚ.
συνεχεια με φιορεντινα...
Mvp ΤΖΙΟΛΗΣ....

Μια ακομα νικη με καλα στοιχεια και δυναμικο ΠΑΟΚ.
συνεχεια με φιορεντινα...
Mvp ΤΖΙΟΛΗΣ....