Σούλης Μαρκόπουλος
- ilovegame27
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
Αντί ο κύριος Ζουρνατζίδης να λέει για εισιτήρια και σπάσιμο συμβολαίου παίχτη ευρωλίγκας και να ρίχνει δίκαια όμως αιχμές μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλήσει και για την άνανδρη προσέγγιση των κωλόαθηναίων που τους νοιάζει να διαλύουν ομάδες και να πατάνε επί πτωμάτων!Όπως και στην περίπτωση Κονιαρη με τον Βάζελο!
Και του κύριου Παπαδογιάνη δεν του πέφτει και πολύς λόγος αλλά μάλλον επείδη χαλάστηκε λίγο ότι καλό πάει να φτιαχτεί τον διαλύουν για δικό τους όφελος!
Αθήνα μαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!
Και του κύριου Παπαδογιάνη δεν του πέφτει και πολύς λόγος αλλά μάλλον επείδη χαλάστηκε λίγο ότι καλό πάει να φτιαχτεί τον διαλύουν για δικό τους όφελος!
Αθήνα μαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!
- Aureliano Buendia
Πάντως στον Παπαδογιάννη απάντησα
Ο Straw Dogs είμαι, να δούμε αν θα διορθώσει το κείμενο για Πέτζα...

Ο Straw Dogs είμαι, να δούμε αν θα διορθώσει το κείμενο για Πέτζα...
Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι απλά "γάβρικες τακτικές" για να αποσυντονιστεί ο πρωτοπόρος αυτή την στιγμή ΠΑΟΚ. Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί με 15 άρθρα την ημέρα και μέλη της οικογένειας Μαρκόπουλου να κράζουν τον ΠΑΟΚ λες και είναι καφενείο, τότε οφείλει η διοίκηση να βρει προπονητή που να συμφωνεί με το πλάνο της και μόλις κλείσει ο γάβρος κάναν πανάκριβο ξένο, να αποδεσμεύσει τον κ. Μαρκόπουλο για να γλυτώσει και ο άνθρωπος αυτός το μαρτύριο που ζει τόσα χρόνια. Εκτός και αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, οπότε να ξεκαθαρίσει την θέση του, να συμμαζέψει και τις σκυλούδες απο το facebook, και να συνεχίσει πάνω στο πλάνο.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Διαβασα αυτα που εγραψε η κορη του κοουτς στο φ/β.
Υπερεβαλε λιγο, αλλα δεν "εκραξε" τους Παοκτσηδες οπως προβαλλανε τα ΑΡΔ.
Τι ειπε το κοριτσι; Οτι ειναι αδικο να λενε τον πατερα της προδότη, ανθρωποι που δεν πατανε καν στο μπασκετ;
Που ειναι το λάθος; Ποιος δεν θα το ελεγε για τον πατερα του;
Ας μας γινει μαθημα το χθεσινο. Να μην βιαζομαστε να βαλουμε ταμπελες σε ανθρωπους που εχουν προσφερει.
Μπραβο στον κ. Σουλη και στον Μπανε για την σταση τους.
Αξιζουν την στηριξη μας.
Γιατι δεν την δινουμε;
Ο ΠΑΟΚ ειναι ρε. Με την ασπρομαυρη ριγε. Η ομαδα του Μπανε. Αυτη που σηκωνε Ευρωπαϊκά. Αυτη που κατεβαζε ολη τη Β. Ελλαδα στον Λευκο Πυργο.
Υπερεβαλε λιγο, αλλα δεν "εκραξε" τους Παοκτσηδες οπως προβαλλανε τα ΑΡΔ.
Τι ειπε το κοριτσι; Οτι ειναι αδικο να λενε τον πατερα της προδότη, ανθρωποι που δεν πατανε καν στο μπασκετ;
Που ειναι το λάθος; Ποιος δεν θα το ελεγε για τον πατερα του;
Ας μας γινει μαθημα το χθεσινο. Να μην βιαζομαστε να βαλουμε ταμπελες σε ανθρωπους που εχουν προσφερει.
Μπραβο στον κ. Σουλη και στον Μπανε για την σταση τους.
Αξιζουν την στηριξη μας.
Γιατι δεν την δινουμε;
Ο ΠΑΟΚ ειναι ρε. Με την ασπρομαυρη ριγε. Η ομαδα του Μπανε. Αυτη που σηκωνε Ευρωπαϊκά. Αυτη που κατεβαζε ολη τη Β. Ελλαδα στον Λευκο Πυργο.
Εγώ την δήλωση της κόρης του Μαρκόπουλου την βρήκα άστοχη.Δεν καταλαβαίνω καν πού συνδέεται ο κόσμος (που είναι απαράδεκτος) με το θέμα Μαρκόπουλου.Δηλαδή θα πάει στον γαύρο επειδή έχει παραπάνω κόσμο στο γήπεδο;Επειδή στηρίζει παραπάνω;Ας γελάσω πραγματικά.
Το αν αξίζει να προπονεί ομάδα ευρωλίγκας όλοι το γνωρίζουν.Το γιατί πρέπει να πάει εκεί στην μέση της χρονιάς παρατώντας το πλάνο της ομάδας όμως είναι άλλο ερώτημα και μάλιστα για την πιο μισητή Ελληνική ομάδα.Δεν του έκανε πρόταση και η Ρεάλ.Ο γαύρος του έκανε πρόταση που πριν μια εβδομάδα έδερναν οι οπαδοί τον προπονητή.
Μερικές φορές δεν είναι κακό να λες τα πράγματα με το όνομα τους.Λεφτά και ευρωλίγκα είναι το ζουμί της υπόθεσης.Ούτε ο κόσμος,ούτε η στήριξη,ούτε τίποτα.Αυτά είναι για τους ρομαντικούς.
Πώς μπορεί μια ομάδα να προσεγγίζει έτσι απλά προπονητή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019;Πώς θα αντιδράσει ο επίσημος ΠΑΟΚ;
Το αν αξίζει να προπονεί ομάδα ευρωλίγκας όλοι το γνωρίζουν.Το γιατί πρέπει να πάει εκεί στην μέση της χρονιάς παρατώντας το πλάνο της ομάδας όμως είναι άλλο ερώτημα και μάλιστα για την πιο μισητή Ελληνική ομάδα.Δεν του έκανε πρόταση και η Ρεάλ.Ο γαύρος του έκανε πρόταση που πριν μια εβδομάδα έδερναν οι οπαδοί τον προπονητή.
Μερικές φορές δεν είναι κακό να λες τα πράγματα με το όνομα τους.Λεφτά και ευρωλίγκα είναι το ζουμί της υπόθεσης.Ούτε ο κόσμος,ούτε η στήριξη,ούτε τίποτα.Αυτά είναι για τους ρομαντικούς.
Πώς μπορεί μια ομάδα να προσεγγίζει έτσι απλά προπονητή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019;Πώς θα αντιδράσει ο επίσημος ΠΑΟΚ;
- ilovegame27
'Εχω βαρεθεί τις αθλητικές οικογένειες Δώνη-Μαρκόπουλου κ ΣΙΑ!
Η κόρη του Μαρκόπουλου και πολύ αξία παίρνει μου φαίνεται δεν έχει χρειάζεται να ασχολείται αν κάποιος μπορούσε να πει κάτι είναι ο Χάρης ο οποίος προς τιμήν του δεν είπε τπτ!
Ας έκανε μονοετές συμβόλαιο και όχι πενταετές αν ήθελε να φύγει!
Τωρά δεν θα με χαλούσε να φύγει και να πάρουμε τον Σφαιρόπουλο που τον εκτιμώ από όταν ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ και πιστευα ότι θα γίνει πολύ καλός προπονητής!
Η κόρη του Μαρκόπουλου και πολύ αξία παίρνει μου φαίνεται δεν έχει χρειάζεται να ασχολείται αν κάποιος μπορούσε να πει κάτι είναι ο Χάρης ο οποίος προς τιμήν του δεν είπε τπτ!
Ας έκανε μονοετές συμβόλαιο και όχι πενταετές αν ήθελε να φύγει!
Τωρά δεν θα με χαλούσε να φύγει και να πάρουμε τον Σφαιρόπουλο που τον εκτιμώ από όταν ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ και πιστευα ότι θα γίνει πολύ καλός προπονητής!
Αν τα πράγματα έχουν όπως τα λέει η ΚΑΕ απιτώ καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για προσέγγιση staff που δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς την άδεια του Π.Α.Ο.Κ.
Αν δεν γίνει αυτό τότε το σενάριο που στέκει καλύτερα στα αυτιά μου είναι οτί την Κυριακή το μεσημέρι ο η ΚΑΕ έδωσε άδεια στον Σούλη να ταξιδέψει Αθήνα για να μιλήσει και απλά λόγω αντιδράσεων τα μάζεψε, οπότε δεν φταίει κάπου ο Ολυμπιακός.. Αν δεν έγινε έτσι να το καταγγείλουμε και ας ξέρουμε οτί δεν θα τιμωρηθούν..
Όλοι γήπεδο την Τετάρτη..
Εγώ θα αγοράσω εισιτήριο από ιντερνετ αν και είμαι Αθήνα μόνο και μόνο για την στήριξη κι ας μην πάω..
Αν δεν γίνει αυτό τότε το σενάριο που στέκει καλύτερα στα αυτιά μου είναι οτί την Κυριακή το μεσημέρι ο η ΚΑΕ έδωσε άδεια στον Σούλη να ταξιδέψει Αθήνα για να μιλήσει και απλά λόγω αντιδράσεων τα μάζεψε, οπότε δεν φταίει κάπου ο Ολυμπιακός.. Αν δεν έγινε έτσι να το καταγγείλουμε και ας ξέρουμε οτί δεν θα τιμωρηθούν..
Όλοι γήπεδο την Τετάρτη..
Εγώ θα αγοράσω εισιτήριο από ιντερνετ αν και είμαι Αθήνα μόνο και μόνο για την στήριξη κι ας μην πάω..
Η αληθεια ειναι οτι εαν ο Σουλης ηθελε πραγματι να παει στον γαυρο, θα ειχε φυγει και δεν θα τον κρατουσε κανεις!
Προφανως ηταν και δικη του επιλογη να μεινει,αλλα και της διοικησης που κατα τη γνωμη μου ειναι δεδομενων των καταστασεων τελευταια χρονια,απο τις καλυτερες που εχουν περασει απο τμημα του ΠΑΟΚ.
Εγω στην ολη υποθεση μυριζω παιχνιδι ατζεντηδων.
Λιγο αυτο,λιγο τα φουμαρα που πουλανε οι ΑΡΔ, και ετοιμο το κρισιμο ζητημα.Ουτε λαμβανω υπ'οψιν την αποψη οτι ''πιεσε ο κοσμος'' κτλ.ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ??
οι ιδιοι 500 που στηριζουν το μπασκετ?
Ολο αυτο το θεμα μπορει να μας βγει σε καλο.
Απο τη μια πλευρα ειναι μια σφαλιαρα στην υπεροψια του γαυρου και στους ΑΡΔ τους,που νομιζουν πως ο,τι θελουν θα το εχουν χωρις να λαμβανουν υπ'οψιν εμας, και απο την αλλη να ταρακουνησει τον λαο του ΠΑΟΚ, ωστε επιτελους να κινητοποιηθει και να στηριξει μαζικα,οπως αξιζει το αθλημα επιτελους...
Εαν αυτο ειχε συμβει απο τις απαρχες αυτου του αξιου μνειας προσπαθειας-γολγοθα, η ομαδα αυτη τη στιγμη θα ειχε επιτευχθει ηδη ο στοχος και θα ηταν ηδη καθαρη και υγιεστατη.
Προφανως ηταν και δικη του επιλογη να μεινει,αλλα και της διοικησης που κατα τη γνωμη μου ειναι δεδομενων των καταστασεων τελευταια χρονια,απο τις καλυτερες που εχουν περασει απο τμημα του ΠΑΟΚ.
Εγω στην ολη υποθεση μυριζω παιχνιδι ατζεντηδων.
Λιγο αυτο,λιγο τα φουμαρα που πουλανε οι ΑΡΔ, και ετοιμο το κρισιμο ζητημα.Ουτε λαμβανω υπ'οψιν την αποψη οτι ''πιεσε ο κοσμος'' κτλ.ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ??
οι ιδιοι 500 που στηριζουν το μπασκετ?
Ολο αυτο το θεμα μπορει να μας βγει σε καλο.
Απο τη μια πλευρα ειναι μια σφαλιαρα στην υπεροψια του γαυρου και στους ΑΡΔ τους,που νομιζουν πως ο,τι θελουν θα το εχουν χωρις να λαμβανουν υπ'οψιν εμας, και απο την αλλη να ταρακουνησει τον λαο του ΠΑΟΚ, ωστε επιτελους να κινητοποιηθει και να στηριξει μαζικα,οπως αξιζει το αθλημα επιτελους...
Εαν αυτο ειχε συμβει απο τις απαρχες αυτου του αξιου μνειας προσπαθειας-γολγοθα, η ομαδα αυτη τη στιγμη θα ειχε επιτευχθει ηδη ο στοχος και θα ηταν ηδη καθαρη και υγιεστατη.
Ρε το λαο του ΠΑΟΚ......τον εθιξε ο Μαρκοπουλος που μιλησε με τον gayρο....
Δεν κοιταζει,καλυτερα,τα χαλια του σε Τουμπα και Παλατακι λεω εγω?......
ΥΓ.Την Τεταρτη μπορει να ερθουν καμμια πενηνταρια παραπανω,μετα το χθεσινο.....
Δεν κοιταζει,καλυτερα,τα χαλια του σε Τουμπα και Παλατακι λεω εγω?......
ΥΓ.Την Τεταρτη μπορει να ερθουν καμμια πενηνταρια παραπανω,μετα το χθεσινο.....
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε τον παπαδογιαννη που θιχτηκε απο την συμπεριφορα της διοικησης του ΠΑΟΚ και των φιλαθλων του απεναντι στον σουλη!!!
ρε στην ψαθα να ζησετε την υπολοιπη ζωη σας ρε παρασιτα δουλικα υποκεμενα που φοβαστε να γραψετε οποιαδηποτε αληθεια κανει τζις για τα αφεντικα σας
υγ ο σουλης αν ηθελα να παει στον γαυρο θα ηταν ειδη προπονητης αυτης της σιχαμερης ομαδας και δεν θα μπορουσε κανεις να κανει τιποτα.
αλλα πως να γραψουμε για μια τετοια χυλοπιτα και κλασιμο στα εκατομμυρια των αγγελοπουλεων.
ρε στην ψαθα να ζησετε την υπολοιπη ζωη σας ρε παρασιτα δουλικα υποκεμενα που φοβαστε να γραψετε οποιαδηποτε αληθεια κανει τζις για τα αφεντικα σας
υγ ο σουλης αν ηθελα να παει στον γαυρο θα ηταν ειδη προπονητης αυτης της σιχαμερης ομαδας και δεν θα μπορουσε κανεις να κανει τιποτα.
αλλα πως να γραψουμε για μια τετοια χυλοπιτα και κλασιμο στα εκατομμυρια των αγγελοπουλεων.
- The_Stalker
Το άρθρο του παπαδογιάννη είναι από τα πλέον εμετικά που έχω διαβάσει. Όμως δεν θα του κάνω τη χάρη να απαντήσω, γιατί από τα κλικ ζούνε οι σιχαμένοι.
Όσον αφορά την κυρία κόρη του κ. Μαρκόπουλου, με την εντιμότητα δεν πρέπει να έχει και πολύ σχέση. Γιατί χρυσό μου κοριτσάκι, αν έχει "δικαίωμα" κάποιος να αθετήσει το λόγο του, έχουν δικαίωμα και οι θιγόμενοι να απαντήσουν όπως πρέπει. Άντε τράβα στην κουζίνα σου να πούμε, που έβγαλες και γλώσσα.
Όσον αφορά την κυρία κόρη του κ. Μαρκόπουλου, με την εντιμότητα δεν πρέπει να έχει και πολύ σχέση. Γιατί χρυσό μου κοριτσάκι, αν έχει "δικαίωμα" κάποιος να αθετήσει το λόγο του, έχουν δικαίωμα και οι θιγόμενοι να απαντήσουν όπως πρέπει. Άντε τράβα στην κουζίνα σου να πούμε, που έβγαλες και γλώσσα.
Aς μη λεμε οτι θελουμε,η ιδια η κορη του παραδεχτηκε δημοσια οτι ο πατερας της ηθελε να παει.
Ειπαμε ειναι δυσκολο να αντισταθεις στα χρηματα, ο οποιοσδηποτε κακα τα ψεματα.
Οι πληροφοριες λενε για 1 μυριο για τρια χρονια πολλα τα λεφτα παιδια.
Το οτι τελικα εμεινε εχει να κανει και με το ποιον του ανθρωπου Μαρκοπουλου.
Καταλαβε οτι δεν ηταν τοσο κομψο ολο αυτο και οτι εφερε σε δυσκολη θεση τη διοικηση της ομαδας.
Και επειδη η σχεση τους ειναι ειλικρινης συζητησαν και αποφασισαν να μεινει.
Ετσι το βλεπω εγω και ετσι νομιζω οτι εγινε.
Ειπαμε ειναι δυσκολο να αντισταθεις στα χρηματα, ο οποιοσδηποτε κακα τα ψεματα.
Οι πληροφοριες λενε για 1 μυριο για τρια χρονια πολλα τα λεφτα παιδια.
Το οτι τελικα εμεινε εχει να κανει και με το ποιον του ανθρωπου Μαρκοπουλου.
Καταλαβε οτι δεν ηταν τοσο κομψο ολο αυτο και οτι εφερε σε δυσκολη θεση τη διοικηση της ομαδας.
Και επειδη η σχεση τους ειναι ειλικρινης συζητησαν και αποφασισαν να μεινει.
Ετσι το βλεπω εγω και ετσι νομιζω οτι εγινε.
- Μπαρκαρούτσος
Marolas, μπορώ να πάω με το εισιτήριό σου, αν δεν πας;;;marolas έγραψε:Όλοι γήπεδο την Τετάρτη..
Έχω White διαρκείας, το οποίο όμως δεν καλύπτει το Eurocup...
- Aureliano Buendia
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΟΥΛΗΣ
Δεν κακίζω διόλου τον Σούλη που δελεάστηκε από την πιθανότητα της Ευρωλίγκα
από την πιθανότητα αναγνώρισης της δουλειάς που επιτελεί τόσο χρόνια,
και τρίτον, από χρήματα, τα οποία τα βρίσκει κανείς once in a lifetime.
Σε δεύτερο χρόνο, ΕΚΤΙΜΩ απεριόριστα το ότι δεν πίεσε να φύγει.
Θα μπορούσε να μουλαρώσει, να παραιτηθεί, να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.
Δεν το έκανε.
Και οφείλουμε να το εκτιμήσουμε και να προσπεράσουμε το ότι θα ήταν στον οσφπ αν συμφωνούσε ο Μπάνε.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΑΝΕ
Αρχίδια λίγο μεγαλύτερα από του Πάμπλο Γκαρσία.
Δεν ξέρω αν πίεσαν και οπαδοί, δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε, ξέρω το αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ είπε όχι στους κακομαθημένους και κράτησε τον προπονητή του.
Μπράβο και τέλος.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ
Αυλοκόλακες, γλύφτες και τσάτσοι, ντροπή σας σιχάματα.
"Τιμή του ΠΑΟΚ να πάει ο προπονητής του σε μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός"
Πάλι καλά που δεν το άκουσα live να πάθω εγκεφαλικό.
"Του χρωστούσε ο ΠΑΟΚ, λογικό". Άρα είναι και ηλίθιος ο Σούλης που υπέγραψε νέο 5ετές με τζαμπατζήδες...
Ο ΠΑΟΚ δεν θα ρωτήσει κανέναν σας για το αν θα κρατήσει τον προπονητή του.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟΣ
Ας αφήσουμε τις διαφωνίες.
Με αυτά και με αυτά, έχουμε καλή ομάδα και καλό coach.
Οι άλλοι 2 δεν είναι στα ντουζένια τους.
Είμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό Κυπέλλου.
Ο συνεχιζόμενος ντόρος κάνει καλό, ακούγεται και συζητιέται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.
Μια η εκκένωση, μια το σήριαλ Σούλη, καλό είναι να είμαστε στην ατζέντα.
Ας βγάλουμε επιτέλους γούστα. Ας τιγκάρουμε το γήπεδο.
Δεν κακίζω διόλου τον Σούλη που δελεάστηκε από την πιθανότητα της Ευρωλίγκα
από την πιθανότητα αναγνώρισης της δουλειάς που επιτελεί τόσο χρόνια,
και τρίτον, από χρήματα, τα οποία τα βρίσκει κανείς once in a lifetime.
Σε δεύτερο χρόνο, ΕΚΤΙΜΩ απεριόριστα το ότι δεν πίεσε να φύγει.
Θα μπορούσε να μουλαρώσει, να παραιτηθεί, να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.
Δεν το έκανε.
Και οφείλουμε να το εκτιμήσουμε και να προσπεράσουμε το ότι θα ήταν στον οσφπ αν συμφωνούσε ο Μπάνε.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΑΝΕ
Αρχίδια λίγο μεγαλύτερα από του Πάμπλο Γκαρσία.
Δεν ξέρω αν πίεσαν και οπαδοί, δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε, ξέρω το αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ είπε όχι στους κακομαθημένους και κράτησε τον προπονητή του.
Μπράβο και τέλος.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ
Αυλοκόλακες, γλύφτες και τσάτσοι, ντροπή σας σιχάματα.
"Τιμή του ΠΑΟΚ να πάει ο προπονητής του σε μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός"
Πάλι καλά που δεν το άκουσα live να πάθω εγκεφαλικό.
"Του χρωστούσε ο ΠΑΟΚ, λογικό". Άρα είναι και ηλίθιος ο Σούλης που υπέγραψε νέο 5ετές με τζαμπατζήδες...
Ο ΠΑΟΚ δεν θα ρωτήσει κανέναν σας για το αν θα κρατήσει τον προπονητή του.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟΣ
Ας αφήσουμε τις διαφωνίες.
Με αυτά και με αυτά, έχουμε καλή ομάδα και καλό coach.
Οι άλλοι 2 δεν είναι στα ντουζένια τους.
Είμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό Κυπέλλου.
Ο συνεχιζόμενος ντόρος κάνει καλό, ακούγεται και συζητιέται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.
Μια η εκκένωση, μια το σήριαλ Σούλη, καλό είναι να είμαστε στην ατζέντα.
Ας βγάλουμε επιτέλους γούστα. Ας τιγκάρουμε το γήπεδο.
- billospaok_4
+++++++++++The_Stalker έγραψε:Το άρθρο του παπαδογιάννη είναι από τα πλέον εμετικά που έχω διαβάσει. Όμως δεν θα του κάνω τη χάρη να απαντήσω, γιατί από τα κλικ ζούνε οι σιχαμένοι.