Σουλη πλακα εκαναadidas1926 έγραψε:Να ευχηθω καλη αποτυχια και κακη συνεχεια στην καριερα του φραγκοπουλου.
Σούλης Μαρκόπουλος
-
Re: Σούλης Μαρκόπουλος
- kataramenos5
+++++ Στους απο πάνωelvetos giatros έγραψε:Επικροτώ τις ώριμες φωνές - Καρελια με εκπλήσσειςKarelias έγραψε:Επικροτώ.desperando έγραψε:την καλυτερη απαντηση την εδωσε ο gpap.
δεν μπορει σημερα να ωρυονται ανθρωποι που οταν τους λεγαν να πανε παλατακι αυτοι γελουσαν περιπαικτικα.
αλλα το προβλημα των περισσοτερων δεν ειναι οτι χανει η ομαδα εναν πολυ αξιολογο προπονητη αλλα οτι αυτος παει στον γαυρο.
δυστυχως ομως ο κοσμος της ομαδας δεν εχει κανει τιποτα τα τελευταια χρονια για να μπορει να κραταει η ομαδα οσους αξιζουν![]()
Αν θέλει να φύγει, σημαίνει ότι διψάει ακόμη σε αυτή την ηλικία να φτιάξει κάτι καινούριο....αυτό και μονο λέει πολλά για την όρεξη για μπάσκετ αυτού του ανθρώπου.
Σε μας δυστυχώς πέρα από το κυνήγι της δεύτερης θέση δε μπορεί....Για Euroleague ούτε να το συζητάμε, από του παραχρόνου και βλέπουμε
Και να φύγει τον εκτιμώ...τα έδωσε όλα....εμείς δε μπορούμε να του δώσουμε παραπάνω....
Γεια και χαρά κόουτς
Εμενα θα μου μείνεις ως αναμορφωτής του μπασκετικού ΠΑΟΚ στα πολύ πέτρινα χρονια που παίρναμε
Όσο για το γαύρο να πάνα γαμ@@@....μη σώσει και σταυρώσει νίκη (σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε)
ΥΓ Χε,χε,χε ενα θεμα στο ...μπασκετάκι κλέβει την προσοχή απ τον αγώνα ποδοσφαίρου σε ραδια και φόρουμ.Πριν 2 χρόνια ζήτημα να γινόταν 3-4 ποστ εδω μέσα.Αυτο κάτι δείχνει .Ο καιρός γαρ εγγύς παλικάρια .
adidas1926 έγραψε:Σουλη πλακα εκαναadidas1926 έγραψε:Να ευχηθω καλη αποτυχια και κακη συνεχεια στην καριερα του φραγκοπουλου.

Κολοτούμπα ....κυρίως χάρη στην έγκαιρη κίνηση της ΚΑΕnikolasf έγραψε:Αυτό είναι όλη η ουσία και δυστυχώς ΙΣΧΥΕΙ!!!!Sera4 έγραψε:το κανει δεν το κανει για τα λεφτα αδερφε παλοκ στη μεση της χρονιας να σε αφηνει για τον πουστογαυρο αποτελει αισχατη προδοσια και φασουλια ολκης...μακαρι να μην ισχυει τιποτα βεβαια...palok έγραψε:παιδιά ψυχραιμία να δούμε τι θα γίνει. φραγκόπουλος φυσικά ΔΕΝ υπάρχει. το δέλεαρ είναι άλλο. από την άλλη όποιο και να είναι το δέλεαρ, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κωλοχανείο.![]()
![]()
![]()
![]()
Εύγε Μπάνε!!!
Α! και εσείς καρντάσια που κινητοποιηθήκατε βραδιάτικα!!! Μπράβο και στο Παλατάκι στο επόμενο ματσ ...
Αλλιώς τζάμπα χάσατε τον ύπνο σας!!!

- Aureliano Buendia
Δεν ξέρω, περίεργα τα πράγματα.
Δηλαδή, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο ένας προπονητής
που κατέβηκε αυθημερόν κ τρέχοντας στην Αθήνα
για να τα βρει στο άψε σβήσε με τους Αγγελόπουλους;
Δεν ξέρω, περίεργο...
Δεν καταλαβαίνω αν προσπαθούμε να διεκδικήσουμε χρήματα από μια πιθανή μετακίνηση.
Δηλαδή, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο ένας προπονητής
που κατέβηκε αυθημερόν κ τρέχοντας στην Αθήνα
για να τα βρει στο άψε σβήσε με τους Αγγελόπουλους;
Δεν ξέρω, περίεργο...
Δεν καταλαβαίνω αν προσπαθούμε να διεκδικήσουμε χρήματα από μια πιθανή μετακίνηση.
Θα δειξει,εδω κατω (συνηθεια,εκει κατω τωρα ειμαι και εγω επανω
) μιλαγανε για τιμη της διοικησης του ΠΑΟΚ που θελει τον προπονητη του μια τοσο μεγαλη ομαδα.
Μου ηρθε να μπω μεσα στη τηλεοραση,αλλα ο Μπανε εδειξε για μια ακομα φορα οτι τα εχει πολυ μεγαλα και ολοι εμεις που μεγαλωσαμε μαζι του ειμαστε πολυ περηφανοι σημερα ανεξαρτητως καταληξης.

Μου ηρθε να μπω μεσα στη τηλεοραση,αλλα ο Μπανε εδειξε για μια ακομα φορα οτι τα εχει πολυ μεγαλα και ολοι εμεις που μεγαλωσαμε μαζι του ειμαστε πολυ περηφανοι σημερα ανεξαρτητως καταληξης.
Νομίζω ότι αν είναι να φύγει ο Σούλης πρέπει να πληρωθεί ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη πρέπει να προσφύγει και ο ΠΑΟΚ κάποτε σε ένα αρμόδιο όργανο και να ζητήσει τιμωρία ανταγωνίστριας ομάδας που πλησιάζει προπονητή με κλειστό συμβόλαιο.
Το να φύγει ή όχι δε μ ενδιαφέρει και πολύ. Απλά ο επόμενως, που θέλω να είναι ο Σφαιρόπουλος, να μείνει μια 5ετία και να δημιουργήσει γιατί πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον.
Το να φύγει ή όχι δε μ ενδιαφέρει και πολύ. Απλά ο επόμενως, που θέλω να είναι ο Σφαιρόπουλος, να μείνει μια 5ετία και να δημιουργήσει γιατί πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον.
Μην παιρνεις ορκο οτι με γεματο παλατακι δε θα μπαιναμε σφηνα και θα παιζαμε ευρωλιγκα τωραOdi έγραψε:Ο Μαρκόπουλος φέυγει λόγω ευρωλίγκας και χρημάτων.Ούτε για τον κόσμο φεύγει,ούτε για τίποτα τέτοιο.
Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.Αν είχαμε 8.000 σε κάθε ματς,θα μπορούσε ο Μπάνε να του δώσει τα λεφτά των Αγγελόπουλων ή θα έβγαινε ο ΠΑΟΚ ευρωλίγκα;Όχι και στα δύο.
Ξαναλέω μέγα τρύπημα,ιδίως επειδή έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και πάει στους σιχαμένους.Δηλαδή τί είναι τα συμβόλαια,χαρτοπετσέτες;
- navigator11
Η ... Μίλαν από πότε έπαψε να'ναι ξένη ομάδα;MANIAKOS έγραψε:Εμετικος ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν.. Λες και Μίλαν για ξένη ομάδα
Ουστ

- billospaok_4
το κομματι στο "κειμενο" της που λεει η κορη σου οτι θα επρεπε να υποστηριξετε εναν παοκτση που του δινεται μια τετοια ευκαιρια και προταση με κανει να αηδιαζω!κοπελιτσα τιμη ειναι για τον πατερα σου που προπονει τον μεγαλο ΠΑΟΚ και οχι η προταση απο το σιχαμα!οχι και ευκαιρια ο γκει μπροστα στον ΠΑΟΚ! http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... arkopoyloy
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΑΤΟγ@υροι!
Αηδιαστικά σιχάματα, πώς αντέχετε τον εαυτό σας, ρε τρύπιοι;
Να πανηγυρίζετε γιατί ο ιδιοκτήτης του μπουρδέλου σας το παίζει νταβατζής και τριγύρω;
Πάρτε τώρα τα κοχόνες του Μπάνε και δρόμο.
Όσο για εσένα, Σούλη, αύριο το πρωί κι όλας θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου απέαντι στους παίκτες σου, πριν ο,τιδήποτε άλλο.
Αηδιαστικά σιχάματα, πώς αντέχετε τον εαυτό σας, ρε τρύπιοι;
Να πανηγυρίζετε γιατί ο ιδιοκτήτης του μπουρδέλου σας το παίζει νταβατζής και τριγύρω;
Πάρτε τώρα τα κοχόνες του Μπάνε και δρόμο.
Όσο για εσένα, Σούλη, αύριο το πρωί κι όλας θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου απέαντι στους παίκτες σου, πριν ο,τιδήποτε άλλο.
Το θέμα είναι ότι αν μείνει τελικά, μένει γιατί το θέλει; Αλλά τότε πως γίνεται να πήγε Αθήνα και να συμφώνησε με το γαύρο; Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αύριο. Ρε τους κωλόγαυρους... Καλά στην τηλεόραση έτσι όπως τα έλεγαν μου ήρθε να ξεράσω...