Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

??

Δεν γνώριζα οτι η πορεία στην Καμάρα έγινε για τη Θέρμη !?

Σε κάθε περίπτωση προσωπικά βρίσκω απολύτως λογικό αυτό που γίνεται και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρξει πρόβλημα; Ο Σαββίδης πέρυσι έκανε μια εκδήλωση όπου μάζεψε πολιτικούς, βουλευτές, δημάρχους κλπ και τους είπε : "Έχω σκοπό να φτιάξω Θέρμη, Τούμπα κλπ. Για να τα κάνω αυτά, θέλω να οργανωθείτε και να δω ΛΥΣΗ στα χρέη."

Λύθηκαν τα χρέη; Οχι ακόμα. Όταν λυθούν, τότε να ζητήσουμε ευθύνες για τη μη κατασκευή Θέρμης. Που και πάλι δε βλέπω το γιατί ο Σαββίδης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τη φτιάξει. Στο κάτω κάτω και που την εξήγγειλε, μπινελίκι για την "εκμετάλλευση" του ονόματος του ΠΑΟΚ προς όφελος της τσέπης του, άκουγε.
Το λεγόμενο "φιλέτο της Θέρμης" ! :shock:

Το γεγονός πως υπήρξαν πιέσεις κλπ, πρώτον δεν είναι παράλογο, δεύτερον δε σημαίνει οτι θα γινόταν οπωσδήποτε αμέσως η επένδυση και τρίτον εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα είχα αλλάξει άρδην στρατηγική απέναντι σ αυτή τη γελοία πολιτεία που άλλα λέει κι άλλα κάνει. Επομένως θα είχα αναθεωρήσει και τα πλάνα μου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ενημερωτικα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΕΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΌ ΤΑ PLAY OFF.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ.
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Κατά τα άλλα, μαλλον παρεξηγηθηκαν αυτα που λεω. Εγω δεν ειπα πως πρεπει σωνει και ντε να παρει την Θερμη τωρα. Εγω ειπα πως θα δημιουργησει εκνευρισμο στους οπαδους αν ανοιξει ο διαγωνισμος και δεν κανει προταση. Αποψη μου. Μπορει να συμφωνειτε μπορει να διαφωνειτε.

Ο Σαββιδης ειναι ουτως η αλλως κυριος των κεφαλαιων του. Οποτε κανει ότι θελει με αυτα.

Και αν θελεις και την πολιτικη πλευρα του θεματος...Μια κυβερνηση που αυτη τη στιγμη ειναι ετοιμη οχι απλα να πεσει, αλλα ισως να καταγραψει ιστορικο χαμηλο των ποσοστων της, πιστεψε με δεν πιεζεται απο το αν ο Σαββιδης αγορασει η οχι τη Θερμη. Αυτη τη στιγμη τον εχουνε γραμενο εκει που δεν πιανει η μελανη. Αν τον πηρανε ποτε στα σοβαρα δηλαδη. Εχουν αλλους επιχειρηματιες που ακουμπανε αυτοι (και με τη σειρα τους τους τα ακουμπανε και οι δευτεροι). Οποτε στο κατα ποσο η κυβερνηση θα πιεστει για ρυθμιση χρεων αν δεν προχωρησει η Θερμη, ασε με να αμφιβαλλω πολυ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Κι ομως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να πιεσεις...τωρα που ζοριζεται η κυβερνηση...και την εχει παρει η κατρακυλα...και ειναι σε περιοδο οργανωσης για εκλογες
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Η παρούσα κυβέρνηση μετράει αντίστροφα, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Επόμενη κυβέρνηση θα'ναι (λογικά) ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Η ρύθμιση των (μεγαλο)οφειλών προς το δημόσιο προωθείται για τους (μεγαλο)νταβάδες του κράτους.
Είναι αυτοί οι νταβάδες στους οποίους -και καλά- δεν χρωστούσε τίποτα ο Μπούλης.
Η πραγματικότητα (απ'ότι φαίνεται) είναι ότι ο Τσίπρας δεν τους χρωστάει τίποτα.
Η κυβέρνηση λοιπόν πιέζεται από τους (μεγαλο)νταβάδες να ρυθμιστούν τα χρέη τους για να μην μπορέσει ο Τσίπρας να τους στείλει στη δικαιοσύνη. Πιέζουν για είναι νόμιμοι στη νέα εποχή (sic) ώστε να μην αντικατασταθούν από τους (νεο)νταβάδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Μαζί λοιπόν με τους μπομπολαμπράκηδες θα λυτρωθεί και ο ΠΑΟΚ.

-------------

Ο Ιβάν υποσχέθηκε να δημιουργήσει έναν ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και αυτάρκη. Ελπίζω στο νου του να έχει τον Σύλλογο και όχι μόνο την ΠΑΕ...
Πρώτη κίνησή του λοιπόν είναι η απαλλαγή της ΠΑΕ από τα χρέη των φυτευτών. Με άλλα λόγια η απαλλαγή από οποιονδήποτε (εξωτερικό) νταβά.
Δεύτερη κίνησή του θα είναι το προπονητικό στη Θέρμη.

Απαλλαγή απ'τα χρέη + κατασκευή προπονητικού =>
=> έδωσε διαπιστευτήρια =>
=> Αρχηγός Οικογένειας στη συνείδηση των ΦΙΛΑΘΛΩΝ =>
=> όλοι οι σύνδεσμοι στο πλευρό του =>
=> Α.Σ. στο πλευρό του.

Τρίτη κίνησή του θα είναι η κατασκευή της Νέας Τούμπας στην (ουσιαστικά ιδιόκτητη) Θέρμη.
Με την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου επιβάλλεται η κατασκευή εμπορικού κέντρου στην (ιδιόκτητη απ'τον Α.Σ.) Τούμπα για να έχει συνεχή έσοδα η ΠΑΕ και ο Σύλλογος.
Δε νομίζω να έχει αντίρρηση ο Κατσαρής να επιστρέψουν οι εποχές που εισέπρατε από την ΠΑΕ ~1.5 μύριο το χρόνο... Αυτό κι αν θα'ναι ρεβολούσιον...

Ναι, σωστή η σκέψη (μας) ότι τα έσοδα θα πηγαίνουν στην τσέπη/οφσόρ του Ιβάν.
Μόνο που είναι η ίδια τσέπη/οφσόρ που θα έχει πληρώσει χρέη, προπονητικό & Νέα Τούμπα...
Ισορροπημένο το βρίσκω το "ντιλ".
Κι αν στο μέλλον η οικογένεια Σαββίδη θελήσει να απεμπλακεί απ'τον ΠΑΟΚ, θα'χει ένα βαρβάτο εμπορικό κέντρο για να διαπραγματευτεί/προσελκύσει αξιόλογο επενδυτή.
Γιατί, για να επιστρέψει στην τσέπη του Ιβάν το ποσό των χρεών & του προπονητικού & της Νέας Τούμπας μέσω "ΠΑΟΚτσήδικης χρήσης" χρειάζονται καμιά 40αριά χρόνια -και αν...
Θα με πεις ότι μέσω ΠΑΟΚ παίρνει δουλειές.. Ε, μέχρι στιγμής σιγά τις δουλειές που έχει πάρει.. ήδη το αεροδρόμιο χάθηκε...

** Και γω είμαι συναισθηματικά δεμένος με το χώρο και τα τσιμέντα του Ναού, αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο για να γιγαντωθούμε στο ελλαδιστάν & να πιάσουμε τα στάνταρντς τσαμπιονσλιγκάτης ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Buffalo εντάξει κι εγώ τη γνώμη μου λέω. Σίγουρα πολλοί διαφωνούν.
Η Θέρμη ήταν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έγιναν αλλά δεν ήταν ΤΟ κορυφαίο θέμα. Τέλοσπάντων απλά αναφερόμουν στην "υποχρέωση" Ιβάν να κάνει εδώ και τώρα τη Θέρμη. Τώρα το αν πιέζεται η κυβέρνηση ή οχι, δεν το ξέρω ούτε και το νομίζω.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@rain Σαφως και σεβομαι αδερφε την αποψη σου. Οπως και την αποψη καθενος εδω μεσα. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να ξερεις.
@astronaut Αδερφε η πολιτικη σου αναλυση ειναι σαν να την εγραψα εγω.

Η Νεα Δημοπρασια και το σιχαμενο Πασοκ θα πεσουν και ο κροτος θα ειναι εκκωφαντικος. Η προσφορα τους στην κοινωνια ειναι πλεον γνωστη σε ολους και δεν χρηζει περαιτερω αναλυσης. Η χωρα εχει καταστραφει κι αυτοι κυβερνου μονο με ψευτοδιλληματα και εκβιασμους στο λαο με τη βοηθεια και των αλητων ρουφιανων δημοσιογραφων τους. Δεν ξερω αν ο συριζα καταφερει να βαλει μια ταξη στους κοπρους του αυγεια, αν κυβερνησει. Στο χερι του ειναι να το αποδειξει. Το σιγουρο παντως ειναι πως θα φαει πολυ πολεμο, εντος και εκτος ελλαδας, οπως γεγονος ειναι επισης πως στο συριζα εχουν προσχωρησει καποιοι ξεφτιλισμενοι πρωην βουλευτες και συνδικαλιστες του αυτοαποκαλουμενου σοσιαλιστικου κινηματος (sic) οι οποιοι μυριστηκαν φαί μεσω αυτου του κομματος.

Συμφωνα με αυτα που λεει και ο astronaut δεν ξερω εν τελει αν ειναι καλο να ρυθμιστουν τα χρεη των μεγλοοφειλετων τωρα, βιαστικα και απο το παραθυρο, καθως μαζι με πολλους που οντως θα ανακουφιστουν και θα μπορεσουν να ορθοποδισουν τις επιχειρησεις τους, θα τη βγαλουν λαδι και πολλοι που φερουν τεραστια ευθυνη για το καταντημα της χωρας.

Στα του ΠΑΟΚ, γνωστη ειναι η σταση των δυο "μεγαλων" κομματων καθως, με το που εβλεπαν αντιδρασεις απο τη βαση μας, πετουσαν ενα κοκκαλο (ουτε καν πολλες φορες) με σκοπο να μας ηρεμησουνε. Ποιος ξεχναει τη δηλωση ζαγορακη (που τον θεωρουσα και σοβαρο) οτι θα παραιτηθει αν δε λυθουν τα ζητηματα με τα χρεη του ΠΑΟΚ. Παντως ευθυνη τεραστια εχουμε κι εμεις που οχι μονο τους πιστευαμε αλλα τους επιβραβεβαμε κιολας.

Γι' αυτο Μεγαλομετοχε, Ιβαν Σαββιδη, μην ξενερωνεις απο τους ρουφιανους και ξεφτιλισμενους πολιτικους. Ειναι γνωστο οτι αυτοι κανουν τα παντα για τους επιχειρηματιες-χορηγους και τους ευρωπαιους εταιρους τους αγνοωντας επιδεικτικα τους υπολοιπους και το λαο. Παρολαυτα τα ψωμια τους (θελω να πιστευω) ειναι ελαχιστα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

τι σχεση εχει η θερμη με πιεσεις και χρεη?

η θερμη ειναι ενα εργο που θελει να κανει ο σαββιδης
ζητουσε αλλαγη νομου και εψαχνε καλες συμφερουσες δηλαδη συμφωνιες με τον δημο

πως ειναι δυνατον να λετε για πιεση και δεν φτιαχνω την θερμηστην κυβερνηση?
τι θα πει δεν ειναι υποχρεωμενος? φυσικα και δεν ειναι αλλα μονος του εβαλε θεμα θερμης δεν ενδιαφερεται κανεις αλλος

χεστηκαμε θα ειναι η απαντηση της νδ

ο σαββιδης φαγωθηκε να κανει αθλητικο κεντρο και ζητουσε και ουρλιαζε και και και
μια συμεφερουσα επενδυση ειναι για αυτον κανεις δεν του ειπε να το κανει και κανενας δεν ενδιαφερεται απο πολιτικους αν θα το κανει η οχι
οι πιεσεις επιασαν τοπο ο δρομος ειναι ανοιχτος πλεον αν θελει φτιαχνει προπονητικο αν μετανιωσε δεν φτιαχνει
τα αλλα δεν στεκουν

περα απο τις εξαγγελιες για το καλυτερο προπονητικο και θα χαρισω την μεσημβρια κτλ

η αξιοπιστια του δεχεται και αλλο πληγμα οι επενδυσεις εχουν μεινει στις εξαγγελιες χρεη-θερμη-αγωνιστικο
δεχομαι οτι περιμενει να πεσει ο μαρινακης και συμφωνω
δεχομαι οτι δεν θελει να πληρωσει προσαυξησεις συμφωνω
να δεχθω ακομα και οτι τα χρεη θα τα δωσει σε δοσεις επισης συμφωνω

θα βαλει λεφτα οταν φυγουν τα χρεη μεσα δεν εχω προβλημα

αλλα προς το παρον τα δεδομενα λενε οτι οι επενδυσεις και τα εκατομυρια ειναι στο μιλητο

δεν θα σου πω δειξε τα φραγκα αλλα κοψε τα μεγαλα λογια
μεχρι στιγμης εχουμε ακουσει ονειρα και ιδεες αλλα στην πραξη τιποτα

λεφτα εχει καλος μπιζνεσμαν ειναι
αν αυριο ριξει 200 εκ δεν το ξερω αλλα σημερα τωρα που μιλαμε τα χρεη παραμενουν η θερμη μαλλον παει για βατερλο(εγω θελω να γινει αλλα δεν σκαω κιολας ο ΠΑΟΚ εχει προπονητικο και η θερμη θα ανηκει στον ιβαν καλως να γινει αλλα και αν δεν γινει το ιδιο μου κανει)
το μπατζετ χαμηλο

αυτα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Είναι άξιο απορίας πως μερικοί με υποθέσεις κάνουν αναλύσεις και τελικά βγάζουν και συμπεράσματα.
Αρκεί να προλάβουν να βγάλουν μιζέρια.

Ας κάνω κι εγώ μια υπόθεση αλλά όχι μίζερη!!!!!!!!!!!!!!

Βγαίνει και η Μίκρα της γριάς σε πλειστηριασμό.
Νομίζω θα βόλευε!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά αν περάσει στον ΤΑΙΠΕΔ, ξέρει ο Ιβάν.
Θα τους άξιζε νομίζω, για τη γλώσσα που βγάζουν τόσα χρόνια, οι ανύπαρκτοι με τα εκατοντάδες εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο που θα τους αξιζε ειναι να πληρωνε ο ρωσος το χρεος τους και να γινοταν τσικο του ΠΑΟΚ οπως ο Ιστορικος πανιωνιος εγινε παραμαγαζο του χοντρου.
Αλλα εμεις δεν ειμαστε γαυροι που λενε "ελα μωρε ξελιγουριαζουμε τον νιωνιο παιρνουμε και κανα παιχτη για ανταλλαγμα"
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

KOSTAS54 έγραψε:Είναι άξιο απορίας πως μερικοί με υποθέσεις κάνουν αναλύσεις και τελικά βγάζουν και συμπεράσματα.
Αρκεί να προλάβουν να βγάλουν μιζέρια.

Ας κάνω κι εγώ μια υπόθεση αλλά όχι μίζερη!!!!!!!!!!!!!!

Βγαίνει και η Μίκρα της γριάς σε πλειστηριασμό.
Νομίζω θα βόλευε!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά αν περάσει στον ΤΑΙΠΕΔ, ξέρει ο Ιβάν.
Θα τους άξιζε νομίζω, για τη γλώσσα που βγάζουν τόσα χρόνια, οι ανύπαρκτοι με τα εκατοντάδες εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια
Δίνεις 11 με 12 εκατομμύρια για τα χρέη και τελειώνεις!Στο ραδιόφωνο ειπαν οτι η Μίκρα υπάρχει περίπτωση να βγει σε πλειστηριασμό και με 4 εκατομμύρια παιρνεις εκταση ολόδικη σου και χτίζεις την καινούργια γηπεδάρα!Κάνεις και την Τουμπα ενα ωραιότατο εμπορικό κέντρο κονομάς και εσυ κονομάει και ο ΑΣ!!! :twisted:
Δημιούργεις και θέμα με τις γρίες για να έχουμε να μαλώνουμε και εμεις γιατι πολυ ηρεμία έχει πέσει και εχουμε αρχισει να βαριόμαστε! :lol:

'Γιάννη' πσησουυυ!!! :mrgreen:
niks

Δημοσίευση από niks »

Δεν ειναι ακριβως ετσι, και καπου το εχουμε παρεξηγησει το θεμα
Ας πουμε οτι τα σκαει και ξοφλαει...δεν σημαινει παει , τελειωσε...
Αυτα θα μεταφερθουν στο μετοχικο κεφαλαιο
Σημερα θελει π.χ. 30 εκ, οσα εβαλε ας πουμε ως τωρα
αυριο , θα θελει 41-42 εκ
Αν ξενερωσει, ή ξερω γω δεννθελει αλλο, πουλαει παιχτες, μας φερνει τσαυσιλες, χιοναδες, μεχρι να βρεθει καποιος να δωσει τα 41-51-61 εκ που θα ζηταει τοτε...
Και ο Θ.Β. δεν χρωστουσε, αλλα ποιος αραγε αναπολει τις εποχες εκεινες;;;;

Αρα, πρεπει να οικοδομηθει σχεση ειλικρινειας κ εμπιστοσυνης, να παει καλα η ομαδα, αγωνιστικα να πετυχει, οικονομικα να αποσβεσει τα χρηματα του ο ανθρωπος, να βγαλει και κερδος, γιατι οχι, να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι....

Απο ομηρος του κρατους, να γινεις ομηρος του επενδυτη, που ειναι η βελτιωση;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ομηρος του κρατους δε θα σαι. Καποια στιγμη το δικαστηριο θα βεβαιωσει τα χρεη και θα πας δελτα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Απίστευτα και ασχολίαστα!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ιβαν,αν ξοφλησεις τον Μαρκοπουλο και τον κανεις γλαστρα,μεχρι να ληξει το συμβολαιο του,
σβηνεις μονομιας οτι μ@λ@κια σου χρεωνουν μεχρι τωρα ;)
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Απορία έχω το εξής:
Για ποιόν λόγο ο κ.Σαββίδης δεν μπλέκει στα κοινά του μπασκετικού ΠΑΟΚ; Να αναλάβει όπως και στο ποδόσφαιρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”