Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
-
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει γιατί δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, τι ακριβώς ζητάει ο σύνδεσμος από την ΠΑΕ; ηθικη κάλυψη, νομική, οικονομική, τι;
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει από την ανακοίνωση.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει από την ανακοίνωση.
- kataramenos5
Επειδή καμια φορά παρεξηγείται ο γραπτός λόγος να πω οτι ειμαι κάθετα αντίθετος σ αυτό
Καθε τι με τα καλά και τα κακά του.Γινονται και λάθη.Ο ΠΑΟΚ χρωστάει πολλά στα παιδιά των συνδέσμων που αφιερώνουν πολύ χρονο απ τη ζωή τους για την ομάδα,βγαινουν μπροστά στα δυσκολα κλπ κλπ.Αυτό δε σημαίνει οτι ολοι οι αλλοι απλα δεν υπάρχουν.
ΑΛΛΑ συνδεσμοι οπως της καστοριας που ειμαι και ΕΙΔΙΚΑ της νεαπολης δεν θα επρεπε να υπαρχουν καν γιατι μονο κακο κανουν στον ΠΑΟΚ
Καθε τι με τα καλά και τα κακά του.Γινονται και λάθη.Ο ΠΑΟΚ χρωστάει πολλά στα παιδιά των συνδέσμων που αφιερώνουν πολύ χρονο απ τη ζωή τους για την ομάδα,βγαινουν μπροστά στα δυσκολα κλπ κλπ.Αυτό δε σημαίνει οτι ολοι οι αλλοι απλα δεν υπάρχουν.
Αυτο το θεματακι με τους συνδεσμους που οταν αλλαζουν τα ''κοζια'' γινονται ''επαναστατες'' και ''υπερασπιστες'' της ιστοριας της ομαδος πρεπει να ληξει καποια στιγμη...
Οσοι ηταν στο ματς με την κουλα και την στημενη ''μπουκα'' ξερουν τι εννοω...
Οσοι ηταν και στα επομενα ματς παλι ξερουν τι εννοω...
Και οσοι ηταν στα επομενα ματς μετα το ''αποτελεσμα'' της μπουκας ξερουν τελεια τι εννοω...
υ.γ.οι Συνδεσμοι σαν οργανωση δεν με ενοχλουν καθολου...και τα απλα παιδια που συμμετεχουν σ αυτους που δινουν και την ζωη τους για την ομαδα,πληρωνουν απ το υστερημα τους, και τρεχουν παντου...εχουν ενα μεγαλο respect απο μενα και τους σεβομαι απεριοριστα....ΑΛΛΑ καποιοι κουμανταδοροι εκει μεσα μου καθονται στο λαιμο....και παρασερνουν τα παιδια σε μαλακιες χωρις να φταιν σε τιποτα...
Και οσοι ηταν στα επομενα ματς μετα το ''αποτελεσμα'' της μπουκας ξερουν τελεια τι εννοω...
υ.γ.οι Συνδεσμοι σαν οργανωση δεν με ενοχλουν καθολου...και τα απλα παιδια που συμμετεχουν σ αυτους που δινουν και την ζωη τους για την ομαδα,πληρωνουν απ το υστερημα τους, και τρεχουν παντου...εχουν ενα μεγαλο respect απο μενα και τους σεβομαι απεριοριστα....ΑΛΛΑ καποιοι κουμανταδοροι εκει μεσα μου καθονται στο λαιμο....και παρασερνουν τα παιδια σε μαλακιες χωρις να φταιν σε τιποτα...
psykoman έγραψε:Αυτο το θεματακι με τους συνδεσμους που οταν αλλαζουν τα ''κοζια'' γινονται ''επαναστατες'' και ''υπερασπιστες'' της ιστοριας της ομαδος πρεπει να ληξει καποια στιγμη...

psykoman έγραψε:Αυτο το θεματακι με τους συνδεσμους που οταν αλλαζουν τα ''κοζια'' γινονται ''επαναστατες'' και ''υπερασπιστες'' της ιστοριας της ομαδος πρεπει να ληξει καποια στιγμη...
πες τα ρε αδερφε!!! πες τα...
-
Ποια στημενη μπουκα με την αεκ?Μη βλεπετε φαντασματα.Θα μου πεις "μα κατεβηκαν οι οργανωτες απο το καγκελο".Μπορω να σου δωσω αλλα 700 παραδειγματα που εχουν κατεβει οι οργανωτες ξενερωμενοι απο την ολη φαση.Θα μου πεις "μα ανοιξε η πορτα εκει στα δυτικα".Ναι λες και χρειαζοταν να ανοιξει η πορτα,δεν μπορουσε ο κοσμος(κυριως νεοτεροι σε ηλικια μπηκαν) να πηδηξει τα καγκελα οπως εχει γινει τοσες φορες χρειαζοταν να ανοιξει η πορτα...psykoman έγραψε:Αυτο το θεματακι με τους συνδεσμους που οταν αλλαζουν τα ''κοζια'' γινονται ''επαναστατες'' και ''υπερασπιστες'' της ιστοριας της ομαδος πρεπει να ληξει καποια στιγμη...
Ειχαν παραγινει τα πραγματα,ο κοσμος(ναι κυριως ο οργανωμενος) ηθελε να αλλαξει κατι,δεν εβλεπε μελλον,ειχε αγανακτισει με την παε,ηρθε και η τσαπου απο τον λυμπεροπουλο και τον δελλα σε ενα ματς γιορτη(ειχες παρει μεγαλη προκριση απο τον ολυμπιακο και γινοταν το αδιαχωρητο απο πολυ νωρις στη Τουμπα) και δεν καταφερε να επικρατησει η λογικη και η ψυχραιμια.
Πολλοι,οργανωμενοι και απλοι οπαδοι του ΠΑΟΚ θεωρησαν(αναμεσα τους και εγω) λαθος το τι συνεβη εκεινη την μερα.Η ιστορια εγραψε πως πιθανοτατα τα ατομα που μπηκαν μεσα στο ταρταν εκεινη την μερα μονο κακο δεν εκαναν στον ΠΑΟΚ...
Κανανε μεγαλο κακο και δεν ειναι πσραδειγμα για το μελλον αυτοι οι τυποι ουτε βεβαια ειναι παραδειγμα ο εηκληματιας που σημαδευε τον σαχα με την ανοχη μας επι πολυ ωρα κσι φυσικα δεν εφυγε σηκωτος ουτε τον πιασανε ευτυχως δεν τραυματισε σοβαρα τον σαχα
- Μπαρκαρούτσος
Καλό έκαναν;adidas1926 έγραψε:Η ιστορια εγραψε πως πιθανοτατα τα ατομα που μπηκαν μεσα στο ταρταν εκεινη την μερα μονο κακο δεν εκαναν στον ΠΑΟΚ...
adidas1926 έγραψε:Ποια στημενη μπουκα με την αεκ?Μη βλεπετε φαντασματα.Θα μου πεις "μα κατεβηκαν οι οργανωτες απο το καγκελο".Μπορω να σου δωσω αλλα 700 παραδειγματα που εχουν κατεβει οι οργανωτες ξενερωμενοι απο την ολη φαση.Θα μου πεις "μα ανοιξε η πορτα εκει στα δυτικα".Ναι λες και χρειαζοταν να ανοιξει η πορτα,δεν μπορουσε ο κοσμος(κυριως νεοτεροι σε ηλικια μπηκαν) να πηδηξει τα καγκελα οπως εχει γινει τοσες φορες χρειαζοταν να ανοιξει η πορτα...psykoman έγραψε:Αυτο το θεματακι με τους συνδεσμους που οταν αλλαζουν τα ''κοζια'' γινονται ''επαναστατες'' και ''υπερασπιστες'' της ιστοριας της ομαδος πρεπει να ληξει καποια στιγμη...
Ειχαν παραγινει τα πραγματα,ο κοσμος(ναι κυριως ο οργανωμενος) ηθελε να αλλαξει κατι,δεν εβλεπε μελλον,ειχε αγανακτισει με την παε,ηρθε και η τσαπου απο τον λυμπεροπουλο και τον δελλα σε ενα ματς γιορτη(ειχες παρει μεγαλη προκριση απο τον ολυμπιακο και γινοταν το αδιαχωρητο απο πολυ νωρις στη Τουμπα) και δεν καταφερε να επικρατησει η λογικη και η ψυχραιμια.
Πολλοι,οργανωμενοι και απλοι οπαδοι του ΠΑΟΚ θεωρησαν(αναμεσα τους και εγω) λαθος το τι συνεβη εκεινη την μερα.Η ιστορια εγραψε πως πιθανοτατα τα ατομα που μπηκαν μεσα στο ταρταν εκεινη την μερα μονο κακο δεν εκαναν στον ΠΑΟΚ...
''Καποιος'' απο κει μεσα(συνδεσμο) μιλουσε με τον Βρυζα...
''Καποιος'' απο κει ειχε αποφασισει την μπουκα πολυ πιο πριν...απλος δεν του εκατσαν τα αποτελεσματα...αν θυμαμαι καλα ειχαμε 3 σερι ματς στην Τουμπα...ενα τεταρτη εξ αναβολης...ενα την Κυριακη...και το ματς με την κουλα...η μπουκα ειχε ''αποφασιστει'' για το πρωτο ματς...και το κλιμα ξεκινησε νωρις οσο το ματς ηταν στο 0...καποια στιγμη βαζουμε γκολ και ηρεμουν τα πραγματα...την Κυριακη τα ιδια...στο ματς με την κουλα στραβωσε το ματς και εγινε η μπουκα...
''Καποιος'' απο κει μεσα μολις εφυγε ο Τεο και ηρθε ο Ζησης πηρε περιοπτη θεση...δεν θα σας πω που...ψαξε και λιγο μονος σου...
Αυτος ο ''καποιος'' ηταν απο τους πρωτους που απομακρυνθηκαν με την ελευση Ιβαν...γι αυτο και αρχισε η φαγουρα...
-
psy μακαρι να ειχαμε pm να τα λεγαμε.Τωρα να κατσω σε ενα φορουμ δημοσια και να λεω για προσωπα και καταστασεις να μου λειπει...
Η φυγη θοδωρακη εκανε κακο στον ΠΑΟΚ?Και μη με πεις τωρα για το προστιμο και για το κεκλεισμενων που τιμωρηθηκε ο ΠΑΟΚ για το ματς...
Τελοσπαντων ας μην ημαστε οφ τοπικ για να λεμε χιλιοειπωμενα πραγματα,ο καθενας εχει τις αποψεις τους και δυσκολα θα τις αλλαξει.Ο συνδεσμος της νεαπολης ηταν,ειναι και θα ειναι ασπιδα για το καλο του ΠΑΟΚ...
RoMaN έγραψε:Καλό έκαναν;adidas1926 έγραψε:Η ιστορια εγραψε πως πιθανοτατα τα ατομα που μπηκαν μεσα στο ταρταν εκεινη την μερα μονο κακο δεν εκαναν στον ΠΑΟΚ...
Η φυγη θοδωρακη εκανε κακο στον ΠΑΟΚ?Και μη με πεις τωρα για το προστιμο και για το κεκλεισμενων που τιμωρηθηκε ο ΠΑΟΚ για το ματς...
Τελοσπαντων ας μην ημαστε οφ τοπικ για να λεμε χιλιοειπωμενα πραγματα,ο καθενας εχει τις αποψεις τους και δυσκολα θα τις αλλαξει.Ο συνδεσμος της νεαπολης ηταν,ειναι και θα ειναι ασπιδα για το καλο του ΠΑΟΚ...
HTAN!!!
Δεν ειναι!!!Και κανεις δεν εχει εξουσιοδοτησει κανεναν συνδεσμο να κανει οτι θεωρει καλο για τον ΠΑΟΚ!
Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΡΙΝΕΙ!!!Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ...Η ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ!!!!ΟΛΗ!!!!ΟΧΙ 200-300-1000-2000!!!
Και σταματηστε τη συζητηση γιατι ειναι παραπανω ανοιχτη απο οσο θα επρεπε!
Δεν ειναι!!!Και κανεις δεν εχει εξουσιοδοτησει κανεναν συνδεσμο να κανει οτι θεωρει καλο για τον ΠΑΟΚ!
Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΡΙΝΕΙ!!!Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ...Η ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ!!!!ΟΛΗ!!!!ΟΧΙ 200-300-1000-2000!!!
Και σταματηστε τη συζητηση γιατι ειναι παραπανω ανοιχτη απο οσο θα επρεπε!
H φυγη Ζαγορ δεν μπορω να κρινω απολυτα αν εκανε καλο η κακο...το ιδιο ισχυει και για τον Ζηση...adidas1926 έγραψε:psy μακαρι να ειχαμε pm να τα λεγαμε.Τωρα να κατσω σε ενα φορουμ δημοσια και να λεω για προσωπα και καταστασεις να μου λειπει...
RoMaN έγραψε:Καλό έκαναν;adidas1926 έγραψε:Η ιστορια εγραψε πως πιθανοτατα τα ατομα που μπηκαν μεσα στο ταρταν εκεινη την μερα μονο κακο δεν εκαναν στον ΠΑΟΚ...
Αλλα το κινητρο για να στηθει το ''σκηνικο'' δεν ηταν παντως το ''καλο'' του ΠΑΟΚ...
υ.γ. Η κουβεντα σταματαει εδω...γιατι οπως ειπε και ο Mpafos ενα δημοσιο ανοιχτο φορουμ δεν προσφερετε γι αυτες τις συζητησεις...και αν κρινουν οι Mods ας σβηστουν κιολας τα σχολια...κανενα προβλημα απο μενα.
Να μην λήξει η συζήτηση.
Οι μπούκες είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των προαποφασισμένων.
Όλες από το ίδιο σημείο πέρασαν, χωρίς αντίσταση από τους "προστάτες" του ΠΑΟΚ, απαρτιζόμενες από θρασύδειλα ανθρωπάρια που, όταν έμπαιναν μέσα, σταματούσαν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, πάνω στις οποίες εξαντλούσαν τελικά όλη τους την "επαναστατημένη" οργή.
Μία, ή δύο εβδομάδες μετά το "πραξικόπημα" κάναμε κλαρίνο στο χαλαρό με τον γαύρο (Αμπντούν), αλλά αντί για ντου, η πλάκα του πικάπ γύρισε στο "εμείς μαζί για μια ζωή...". Πού πήγε η εξέγερση τότε ακόμη δεν έχω καταλάβει. Μάλλον οι ταπεινώσεις με τον παραλίγο τδ του βάζελου στην προεδρία είναι για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ούτε ζαγορακικός είμαι, ούτε τίποτα.
Το κακό που έκαναν οι μπούκες δεν ήταν η τιμωρία της ομάδας, ή η φυγή Ζαγοράκη.
Ήταν η ανάδειξη νταβατζήδων της κερκίδας σε "προστάτες" του Συλλόγου.
Οι μπούκες είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των προαποφασισμένων.
Όλες από το ίδιο σημείο πέρασαν, χωρίς αντίσταση από τους "προστάτες" του ΠΑΟΚ, απαρτιζόμενες από θρασύδειλα ανθρωπάρια που, όταν έμπαιναν μέσα, σταματούσαν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, πάνω στις οποίες εξαντλούσαν τελικά όλη τους την "επαναστατημένη" οργή.
Μία, ή δύο εβδομάδες μετά το "πραξικόπημα" κάναμε κλαρίνο στο χαλαρό με τον γαύρο (Αμπντούν), αλλά αντί για ντου, η πλάκα του πικάπ γύρισε στο "εμείς μαζί για μια ζωή...". Πού πήγε η εξέγερση τότε ακόμη δεν έχω καταλάβει. Μάλλον οι ταπεινώσεις με τον παραλίγο τδ του βάζελου στην προεδρία είναι για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ούτε ζαγορακικός είμαι, ούτε τίποτα.
Το κακό που έκαναν οι μπούκες δεν ήταν η τιμωρία της ομάδας, ή η φυγή Ζαγοράκη.
Ήταν η ανάδειξη νταβατζήδων της κερκίδας σε "προστάτες" του Συλλόγου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τετ 15 Οκτ 2014, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Η συζητηση ale μπορει να συνεχιστει και μπορουμε με ομορφο τροπο να βγαλουμε μια ακρη-ενα πορισμα..
Στο παρον τοπικ ομως δεν ειναι σωστο γιατι ειναι οφτοπικ και επισης δε χρειαζεται να βγαινουν προσωπα και καταστασεις προς τα εξω.
Θα δουμε αν γινεται καποιο τοπικ που θα το βλεπουν μονο οι εγγεγραμενοι χρηστες και να τη συνεχισουμε εκει την κουβεντα.
Ας το ληξουμε εδω..Συντομα θα δουμε αν θα συνεχιστει σε ενα "κλειστο"τοπικ η κουβεντα αυτη.
Στο παρον τοπικ ομως δεν ειναι σωστο γιατι ειναι οφτοπικ και επισης δε χρειαζεται να βγαινουν προσωπα και καταστασεις προς τα εξω.
Θα δουμε αν γινεται καποιο τοπικ που θα το βλεπουν μονο οι εγγεγραμενοι χρηστες και να τη συνεχισουμε εκει την κουβεντα.
Ας το ληξουμε εδω..Συντομα θα δουμε αν θα συνεχιστει σε ενα "κλειστο"τοπικ η κουβεντα αυτη.
Αγαπατε Αλληλους
Το οπαδικο-και συνδεσμιακο κινημα του Π.Α.Ο.Κ. ειναι, παραμενει και θα ειναι το υγιεστερο σε συγκριση με ολους τους λοιπους...
Ακομα και καποιες μικροεκτροπες- λογικες, ανθρωπινης φυσεως, μπορει μονο του και τις διορθωνει...
Κατανοηση-Αλληλοσεβασμος
Το οπαδικο-και συνδεσμιακο κινημα του Π.Α.Ο.Κ. ειναι, παραμενει και θα ειναι το υγιεστερο σε συγκριση με ολους τους λοιπους...
Ακομα και καποιες μικροεκτροπες- λογικες, ανθρωπινης φυσεως, μπορει μονο του και τις διορθωνει...
Κατανοηση-Αλληλοσεβασμος