4.Γιώργος Κατσικάς

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: 4.Γιώργος Κατσικάς

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Το μόνο που προσπαθώ να πω είναι ότι η εκφορά κρίσης δεν συνιστά εμπάθεια, that's all :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Το μόνο που προσπαθώ να πω είναι ότι η εκφορά κρίσης δεν συνιστά εμπάθεια, that's all :pano:
Αυτο ακριβως ειναι που αναρωτιεμαι κι εγω καποιες φορες διαβαζοντας καποιες "κριτικες".
Σαφως και το να κρινεις αρνητικα καποιον δεν συνιστα εμπαθεια και ειναι και θεμιτο και απαραιτητο πολυ συχνα. Καποιες κριτικες ομως χρησιμοποιουν υφος και χαρακτηρισμους που τις κανει να ξεφευγουν απο το επιπεδο της κριτικης και να αποπνεουν εμπαθεια. Δεν ξερω... ισως να φταιει και ο γραπτος λογος που πολλες φορες παρεξηγειται... τωρα που το σκεφτομαι κι εγω που τα λεω αυτα, εχω κραξει εδω μεσα τον Κατσικα με τροπο που καποιος θα μπορουσε να το χαρακτηρισει εμπαθεια.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και έπειτα, ναι, η έννοια του "κλίματος" είναι όντως περίεργη, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.
Καμιά φορά νιώθω ότι αναφερόμαστε στο τι γράφουμε εδώ και στην επιρροή που αυτά θα έχουν
σαν να είναι τα πρακτικά του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Τα οποία είναι και μυστικά να μην μας ακούσουν οι κακοί. :mrgreen:

υγ: αν είχαμε 4 σέντερ μπακ, όπου ο Κατσικάς θα ήταν ο 4ος φυσιολογικά και όχι 2,
η συζήτηση ίσως και να μην είχε γίνει ποτέ.
Μην πας μακριά, έχουμε δύο (αυτόν και τον Βίκτορ) και ήταν αναπληρωματικός του Τζαβέλλα,
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες ακόμη και μέσα στην ομάδα. Δεν είμαστε τέλειοι. Το έχω γράψει και στο τόπικ του Σαλπι, που ενώ είμαι (φέτος) σφόδρα εναντίον του δεν μπορούσα να δεχθώ την κακόπιστη κριτική κάποιων. Δεν πρόκειται για αγωνιστική κατάκριση γιατί αν ήταν τέτοια θα συμφωνούσε με την δική μου, αλλά για εμπάθεια και ειρωνεία που, κατά την δική μου εκτίμηση, βγάζουν κάποιοι και την οποία δεν μπορώ να ανεχθώ. Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον σικ-4. Πώς δηλαδή ενώ αγαπάς την ομάδα σου βρίζεις (χλευάζεις, ειρωνεύεσαι) τους παίκτες της;
Μπορεί εν τέλει να κάνω εγώ λάθος στην κρίση μου προς αυτούς.
Αλλά πες μου ειλικρινά πώς να ερμηνεύσω τη κριτική κάποιου που γράφει το επίθετο του Κατσικά χωρίς τόνο (κατσικα), ενώ οι υπόλοιπες λέξεις του τονίζονται κανονικά; Υπάρχει βέβαια και ο πιο θαρραλέος Demir που τον αναφέρει ευθέως ως Κατσίκα. Τεσπα.
Επίσης το να γράψουμε ότι φέτος εμφανίζει (μέχρι στιγμής) βελτιωμένο πρόσωπο δεν είναι κάτι κακό. Έλα όμως που κάποιοι εκνευρίζονται σαν να τον είπαμε Contreras!
Η δε ΠΑΕ αυτό που έκανε είναι να επιβραβεύσει λεκτικά την φετινή απόδοση του Γιώργου, ενός παίκτη που χρειάζεται την όποια επιβράβευση, λέγοντάς του πως αν συνεχίσει έτσι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Η οποία ανανέωση ενεργοποίησε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Metagrafakias έγραψε:απορω ολοκληρος ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο ιβαν σαβιδη πως εχει μενει με τον κατσικα βασικο στοπερ απορω.....
Karelias έγραψε: Μην πας μακριά, έχουμε δύο (αυτόν και τον Βίκτορ) και ήταν αναπληρωματικός του Τζαβέλλα,
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Metagrafakias έγραψε:εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και αμεσως παμε να τον μεταμορφωσουμε με το ζορι σε κοντρερας....
Δεν νομίζω να το έγραψε κανείς αυτό.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

απορω ολοκληρος ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο ιβαν σαβιδη πως εχει μενει με τον κατσικα βασικο στοπερ απορω.....

οπως εχει μεινει ο χρυσαυγιτης με τον μποτια!!!!!!!!!!!
captaincaptain

Δημοσίευση από captaincaptain »

Εγώ θα παραθέσω γεγονότα, Ο παίκτης είναι 24 ετών

στη γριά είχε σε τρία χρόνια 14 συμμετοχές πρωταθλήματος

στον γαύρο μπέου σε ένα χρόνο 19 συμμετοχές πρωταθλήματος

στον ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια 22 συμμετοχές πρωταθλήματος (2011 - 2014)

+ πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς

αν φέρναν ένα ξένο με αυτά τα νούμερα στον ΠΑΟΚ οι αρδ θα είχαν κάνει
πάρτι ( σακάτης, απατεώνας κτλ)

Για μένα εάν έχεις στόχο το πρωτάθλημα ο κατσικάς ( + σκόνδρας, τζιόλης, σάλπι (34), σπυρόπουλος, )
πρέπει να φύγουν κ να γίνουν μεταγραφές ποιότητος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

captaincaptain έγραψε:Εγώ θα παραθέσω γεγονότα, Ο παίκτης είναι 24 ετών

Για μένα εάν έχεις στόχο το πρωτάθλημα ο κατσικάς ( + σκόνδρας, τζιόλης, σάλπι (34), σπυρόπουλος, )
Πες τα ρε αδερφε. Δεν εχω κατι με τον (τους) συγκεκριμενο (-ους) αλλα δεν κανουν για το επομενο βημα. Για μεχρι εδω την παλευουν (ο κατσικας και ο σπυροπουλος οχι για μενα).

Αυτο που δεν καταλαβαινουν ολοι οι Κατσικικοί, είναι οτι εδν εχω προσωπικο θεμα με τον τυπο, δεν θελω το κακο του. Δεν το μισω.

Απλα μαζι με τον Σπυροπουλο ειναι η προσωποποιηση του αμπαλισμου. Αφου εγινε ετσι ο σχεδιασμος θα τον φαμε στη μαπα μεχρι τον Ιανουαριο πιστευω. Εκει ΘΑ αποκτηθει κανονικο σεντερ μπακ και ελπιζω να μην κανουμε το απονενοημενο διαβημα και τον ανανεωσουμε για καμια 3ετια ακομα. Τα ιδια και για τον Σπυροπουλο.

Οσον αφορα Τζιολη-Σκονδρα, μακαρι να μπορεσουμε να βγαλουμε και κανα φραγκο απο πιθανη πωληση τους, να μειωθει η χασουρα των παλτων που εχουμε κουβαλησει κατα συρροη τα τελευταια 2-3 χρονια.

Ειναι απλα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες ακόμη και μέσα στην ομάδα. Δεν είμαστε τέλειοι. Το έχω γράψει και στο τόπικ του Σαλπι, που ενώ είμαι (φέτος) σφόδρα εναντίον του δεν μπορούσα να δεχθώ την κακόπιστη κριτική κάποιων. Δεν πρόκειται για αγωνιστική κατάκριση γιατί αν ήταν τέτοια θα συμφωνούσε με την δική μου, αλλά για εμπάθεια και ειρωνεία που, κατά την δική μου εκτίμηση, βγάζουν κάποιοι και την οποία δεν μπορώ να ανεχθώ. Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον σικ-4. Πώς δηλαδή ενώ αγαπάς την ομάδα σου βρίζεις (χλευάζεις, ειρωνεύεσαι) τους παίκτες της;
Μπορεί εν τέλει να κάνω εγώ λάθος στην κρίση μου προς αυτούς.
Αλλά πες μου ειλικρινά πώς να ερμηνεύσω τη κριτική κάποιου που γράφει το επίθετο του Κατσικά χωρίς τόνο (κατσικα), ενώ οι υπόλοιπες λέξεις του τονίζονται κανονικά; Υπάρχει βέβαια και ο πιο θαρραλέος Demir που τον αναφέρει ευθέως ως Κατσίκα. Τεσπα.
Επίσης το να γράψουμε ότι φέτος εμφανίζει (μέχρι στιγμής) βελτιωμένο πρόσωπο δεν είναι κάτι κακό. Έλα όμως που κάποιοι εκνευρίζονται σαν να τον είπαμε Contreras!
Η δε ΠΑΕ αυτό που έκανε είναι να επιβραβεύσει λεκτικά την φετινή απόδοση του Γιώργου, ενός παίκτη που χρειάζεται την όποια επιβράβευση, λέγοντάς του πως αν συνεχίσει έτσι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Η οποία ανανέωση ενεργοποίησε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων κλπ κλπ.
Ας τα πιάσουμε ένα ένα, Απόστολε.
Ειλικρινά, αρνούμαι να δεχτώ ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τις ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν το παράδειγμά σου.
Πρόκειται για ένα παίκτη, για τον οποίο εγείρονται από πολλούς ζητήματα ηθικής τάξης,
τα οποία εύλογα είτε επηρεάζουν ανθρώπινα κάπως την κρίση για τα αγωνιστικά πεπραγμένα
είτε δημιουργούν ένα κλίμα έντασης ή κάποιες λεκτικές υπερβολές.
Είναι μία, σαφώς ξεχωριστή και ανόμοια προς οποιαδήποτε άλλη, περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, κανένας δεν εκνευρίζεται με το να αναφερθεί μία βελτίωση ενός παίκτη.
Το δόγμα "φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, άρα αιώνιος σεβασμός"
μου φαίνεται όχι μόνο ανεπαρκές, αλλά και ολίγον αφελές.
Σιγά μην αποθεώναμε και τον βρωμόπουστρα τον Ντίνο Αγγελίδη όταν (εγκληματικά) φόρεσε τη φανέλα μας.
(Τραβηγμένο το παράδειγμά μου, για να θέσω το point μου)

Γνώμη μου είναι ότι στο γήπεδο πρέπει να στηρίζουμε τους πάντες ώστε να αποδίδουν καλύτερα,
αλλά εδώ μπορούμε να λέμε ξεκάθαρα τη γνώμη μας κι αν πούμε ένα "αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ",
εντάξει, ούτε προδότες είμαστε ούτε λιγόψυχοι και κομπλεξικοί.

Αυτά που πρέπει να απαγορεύονται δια ροπάλου είναι είτε ανυπόστατες κατηγορίες
είτε κουβέντες που γυρνάνε το όλο θέμα στο αμιγώς προσωπικό και όχι στο αγωνιστικό.
Ότι κάποιος τα παίρνει, ότι κάποιος θέλει να φύγει από την ομάδα επειδή μας το 'πε ο μπατζανάκης του 7ου ξαδέρφου του, ότι κάποιος έχει φαντασιακό θέμα με συμπαίκτη ή προπονητή, ότι οτιδήποτε τέτοιο τέλος πάντων,
θα πρέπει να φιλτράρεται προτού ειπωθεί, έστω και σε ένα φόρουμ.

Από εκεί και έπειτα όμως, μην αυτοκολακευόμαστε τόσο, δεν έχουμε τέτοια εξουσία εδώ.
Δεν θα βασιστεί ο προγραμματισμός της ομάδας στο αν θα πω εγώ ή ο Καρέλιας ή ο desperando την άποψή μας.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε κέντρο αποκατάστασης μέτριων ποδοσφαιριστών ούτε φιλόπτωχο ταμείο.
Κάπως έτσι μείναμε 7 χρόνια με τον χειρότερο τερματά της Α' Αθνικής, Κούλη Τοχούρογλου
και μου έπεσαν τα μαλλιά από τη στεναχώρια και την απορία :mrgreen:

Όσο για τον Κατσικά και το λήγω από μέρους μου εδώ, ανακεφαλαιώνω:
Μακάρι να τα πάει όχι αξιοπρεπώς, αλλά τέλεια, να γαμήσει και να δείρει.
Κι αν κάνει στραβές που το απευχόμεθα όλοι διότι θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ, θα είναι λάθος να τον κράξουμε.
Εφόσον κρίθηκε ότι η ομάδα είναι πλήρης στα σέντερ μπακ, η ευθύνη θα είναι άλλων.
Αλλά επαναλαμβάνω, μακάρι να παίξει πιο καλά από τον Μιράντα και τον Χούμελς μαζί.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Τα αρνητικά του Κατσικά είναι γνωστά:
1)Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει έστω επαρκώς το δεξί του πόδι και αυτό τον εκθέτει όταν πρέπει να δώσει βοήθεια στα δεξιά.
2)Συχνοί τραυματισμοί.
3)Έλλειψη θάρρους και ποδοσφαιρικού εγωισμού.
4)Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.
τα θετικά του είναι πως έχει τρομερά σωματικά προσόντα και ξέρει μπάλα.

με όσα έχουμε δει και ζήσει με τον παίκτη δεν νομίζω πως αξίζει ανανέωσης.Αν κάνει βέβαια μια καλή χρονιά μπορεί να μείνει σαν αλλαγή.Το κενό όμως του Ινσαουράλδε δεν μπορεί να το καλύψει,πρέπει να πάρουμε στοπερ από τον Ιανουάριο.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τα πάντα σε αυτά τα δύο ποστ
buffalobill4 έγραψε:
captaincaptain έγραψε:Εγώ θα παραθέσω γεγονότα, Ο παίκτης είναι 24 ετών

Πες τα ρε αδερφε. Δεν εχω κατι με τον (τους) συγκεκριμενο (-ους) αλλα δεν κανουν για το επομενο βημα. Για μεχρι εδω την παλευουν (ο κατσικας και ο σπυροπουλος οχι για μενα).

Αυτο που δεν καταλαβαινουν ολοι οι Κατσικικοί, είναι οτι εδν εχω προσωπικο θεμα με τον τυπο, δεν θελω το κακο του. Δεν το μισω.

Απλα μαζι με τον Σπυροπουλο ειναι η προσωποποιηση του αμπαλισμου. Αφου εγινε ετσι ο σχεδιασμος θα τον φαμε στη μαπα μεχρι τον Ιανουαριο πιστευω. Εκει ΘΑ αποκτηθει κανονικο σεντερ μπακ και ελπιζω να μην κανουμε το απονενοημενο διαβημα και τον ανανεωσουμε για καμια 3ετια ακομα. Τα ιδια και για τον Σπυροπουλο.

Οσον αφορα Τζιολη-Σκονδρα, μακαρι να μπορεσουμε να βγαλουμε και κανα φραγκο απο πιθανη πωληση τους, να μειωθει η χασουρα των παλτων που εχουμε κουβαλησει κατα συρροη τα τελευταια 2-3 χρονια.

Ειναι απλα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εντάξει, ο Κατσικάς έχει κάνει περισσότερους καλούς αγώνες και έχει καλύτερη προοπτική από τον Σπυρόπουλο...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

... είναι και καμιά 10ριά χρόνια μικρότερος
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και παίζει σαν να είναι 30 χρόνια νεότερος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δηλαδή νοητικά νεότατος και με μεγάλα περιθώρια συνεχούς, έστω και μικρής, βελτίωσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”