Το μόνο που προσπαθώ να πω είναι ότι η εκφορά κρίσης δεν συνιστά εμπάθεια, that's all

Αυτο ακριβως ειναι που αναρωτιεμαι κι εγω καποιες φορες διαβαζοντας καποιες "κριτικες".Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Το μόνο που προσπαθώ να πω είναι ότι η εκφορά κρίσης δεν συνιστά εμπάθεια, that's all
Μην πας μακριά, έχουμε δύο (αυτόν και τον Βίκτορ) και ήταν αναπληρωματικός του Τζαβέλλα,Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και έπειτα, ναι, η έννοια του "κλίματος" είναι όντως περίεργη, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.
Καμιά φορά νιώθω ότι αναφερόμαστε στο τι γράφουμε εδώ και στην επιρροή που αυτά θα έχουν
σαν να είναι τα πρακτικά του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Τα οποία είναι και μυστικά να μην μας ακούσουν οι κακοί.![]()
υγ: αν είχαμε 4 σέντερ μπακ, όπου ο Κατσικάς θα ήταν ο 4ος φυσιολογικά και όχι 2,
η συζήτηση ίσως και να μην είχε γίνει ποτέ.
Όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες ακόμη και μέσα στην ομάδα. Δεν είμαστε τέλειοι. Το έχω γράψει και στο τόπικ του Σαλπι, που ενώ είμαι (φέτος) σφόδρα εναντίον του δεν μπορούσα να δεχθώ την κακόπιστη κριτική κάποιων. Δεν πρόκειται για αγωνιστική κατάκριση γιατί αν ήταν τέτοια θα συμφωνούσε με την δική μου, αλλά για εμπάθεια και ειρωνεία που, κατά την δική μου εκτίμηση, βγάζουν κάποιοι και την οποία δεν μπορώ να ανεχθώ. Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον σικ-4. Πώς δηλαδή ενώ αγαπάς την ομάδα σου βρίζεις (χλευάζεις, ειρωνεύεσαι) τους παίκτες της;Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Metagrafakias έγραψε:απορω ολοκληρος ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο ιβαν σαβιδη πως εχει μενει με τον κατσικα βασικο στοπερ απορω.....
Ευχαριστώ για την απάντηση.Karelias έγραψε: Μην πας μακριά, έχουμε δύο (αυτόν και τον Βίκτορ) και ήταν αναπληρωματικός του Τζαβέλλα,
Δεν νομίζω να το έγραψε κανείς αυτό.Metagrafakias έγραψε:εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και αμεσως παμε να τον μεταμορφωσουμε με το ζορι σε κοντρερας....
Πες τα ρε αδερφε. Δεν εχω κατι με τον (τους) συγκεκριμενο (-ους) αλλα δεν κανουν για το επομενο βημα. Για μεχρι εδω την παλευουν (ο κατσικας και ο σπυροπουλος οχι για μενα).captaincaptain έγραψε:Εγώ θα παραθέσω γεγονότα, Ο παίκτης είναι 24 ετών
στη γριά είχε σε τρία χρόνια 14 συμμετοχές πρωταθλήματος
στον γαύρο μπέου σε ένα χρόνο 19 συμμετοχές πρωταθλήματος
στον ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια 22 συμμετοχές πρωταθλήματος (2011 - 2014)
+ πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς
αν φέρναν ένα ξένο με αυτά τα νούμερα στον ΠΑΟΚ οι αρδ θα είχαν κάνει
πάρτι ( σακάτης, απατεώνας κτλ)
Για μένα εάν έχεις στόχο το πρωτάθλημα ο κατσικάς ( + σκόνδρας, τζιόλης, σάλπι (34), σπυρόπουλος, )
πρέπει να φύγουν κ να γίνουν μεταγραφές ποιότητος.
Ας τα πιάσουμε ένα ένα, Απόστολε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες ακόμη και μέσα στην ομάδα. Δεν είμαστε τέλειοι. Το έχω γράψει και στο τόπικ του Σαλπι, που ενώ είμαι (φέτος) σφόδρα εναντίον του δεν μπορούσα να δεχθώ την κακόπιστη κριτική κάποιων. Δεν πρόκειται για αγωνιστική κατάκριση γιατί αν ήταν τέτοια θα συμφωνούσε με την δική μου, αλλά για εμπάθεια και ειρωνεία που, κατά την δική μου εκτίμηση, βγάζουν κάποιοι και την οποία δεν μπορώ να ανεχθώ. Και στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον σικ-4. Πώς δηλαδή ενώ αγαπάς την ομάδα σου βρίζεις (χλευάζεις, ειρωνεύεσαι) τους παίκτες της;Aureliano Buendia έγραψε:Ρε παιδιά, ποιος δηλαδή από εμάς εδώ μέσα έχει λόγο να αντιπαθεί κάποιον παίκτη μας;
Μπορεί εν τέλει να κάνω εγώ λάθος στην κρίση μου προς αυτούς.
Αλλά πες μου ειλικρινά πώς να ερμηνεύσω τη κριτική κάποιου που γράφει το επίθετο του Κατσικά χωρίς τόνο (κατσικα), ενώ οι υπόλοιπες λέξεις του τονίζονται κανονικά; Υπάρχει βέβαια και ο πιο θαρραλέος Demir που τον αναφέρει ευθέως ως Κατσίκα. Τεσπα.
Επίσης το να γράψουμε ότι φέτος εμφανίζει (μέχρι στιγμής) βελτιωμένο πρόσωπο δεν είναι κάτι κακό. Έλα όμως που κάποιοι εκνευρίζονται σαν να τον είπαμε Contreras!
Η δε ΠΑΕ αυτό που έκανε είναι να επιβραβεύσει λεκτικά την φετινή απόδοση του Γιώργου, ενός παίκτη που χρειάζεται την όποια επιβράβευση, λέγοντάς του πως αν συνεχίσει έτσι θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Η οποία ανανέωση ενεργοποίησε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων κλπ κλπ.
buffalobill4 έγραψε:Πες τα ρε αδερφε. Δεν εχω κατι με τον (τους) συγκεκριμενο (-ους) αλλα δεν κανουν για το επομενο βημα. Για μεχρι εδω την παλευουν (ο κατσικας και ο σπυροπουλος οχι για μενα).captaincaptain έγραψε:Εγώ θα παραθέσω γεγονότα, Ο παίκτης είναι 24 ετών
στη γριά είχε σε τρία χρόνια 14 συμμετοχές πρωταθλήματος
στον γαύρο μπέου σε ένα χρόνο 19 συμμετοχές πρωταθλήματος
στον ΠΑΟΚ σε τρία χρόνια 22 συμμετοχές πρωταθλήματος (2011 - 2014)
+ πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς
αν φέρναν ένα ξένο με αυτά τα νούμερα στον ΠΑΟΚ οι αρδ θα είχαν κάνει
πάρτι ( σακάτης, απατεώνας κτλ)
Για μένα εάν έχεις στόχο το πρωτάθλημα ο κατσικάς ( + σκόνδρας, τζιόλης, σάλπι (34), σπυρόπουλος, )
πρέπει να φύγουν κ να γίνουν μεταγραφές ποιότητος.
Αυτο που δεν καταλαβαινουν ολοι οι Κατσικικοί, είναι οτι εδν εχω προσωπικο θεμα με τον τυπο, δεν θελω το κακο του. Δεν το μισω.
Απλα μαζι με τον Σπυροπουλο ειναι η προσωποποιηση του αμπαλισμου. Αφου εγινε ετσι ο σχεδιασμος θα τον φαμε στη μαπα μεχρι τον Ιανουαριο πιστευω. Εκει ΘΑ αποκτηθει κανονικο σεντερ μπακ και ελπιζω να μην κανουμε το απονενοημενο διαβημα και τον ανανεωσουμε για καμια 3ετια ακομα. Τα ιδια και για τον Σπυροπουλο.
Οσον αφορα Τζιολη-Σκονδρα, μακαρι να μπορεσουμε να βγαλουμε και κανα φραγκο απο πιθανη πωληση τους, να μειωθει η χασουρα των παλτων που εχουμε κουβαλησει κατα συρροη τα τελευταια 2-3 χρονια.
Ειναι απλα τα πραγματα