Αυτες ειναι πραγματικες και ουσιαστικες κινησεις για το μεγαλωμα του ΠΑΟΚ.Αυτες,το προπονητικο,τα χρεη.Ολα τα αλλα ειναι για να περναμε τις μερες μας.Ekatnetworkltd έγραψε:Γεγονός το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο
Η επίσημη πρώτη για το σημαντικό project των προπονητικών κέντρων που προωθούν ανά την Ελλάδα τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ έγινε στη Ρόδο. Το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο νησί είναι πανέτοιμο, πληρέστατο από την άποψη των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού, επαρκέστατα οργανωμένο για την υποδοχή των πιο ταλαντούχων φερέλπιδων ποδοσφαιριστών της περιοχής. Όλα αυτά σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την Ακαδημία A.E.Σ. Ευκλής Σορωνής, μέλος του δικτύου PAOK Football Prints, την οποία Ακαδημία έχει δημιουργήσει και συνεχώς αναπτύσσει ο κ. Γιάννης Μικρόπουλος.
Τα εγκαίνια έγιναν ουσιαστικά με την παρουσία στη Ρόδο του υπεύθυνου scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη και του προπονητή Αλέξη Αλεξιάδη, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα τριήμερο τουρνουά, όπου συμμετείχαν 800 παιδιά, γεννημένα από το 2001 έως το 2009. Την τέταρτη μέρα έγινε η πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ για τα παιδιά που ξεχώρισαν, 16 παιδιά γεννημένα το 2005, το 2005 και το 2006 συν 22 παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003.
Οι προπονητές του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο είναι οι Θοδωρής Παπαβασιλείου (τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Ευκλής Σορωνής), Παναγιώτης Καρίκης (Ακαδημίας ΑΣ Κλεάνθης Παραδεισίου) και Διαγόρας Μουστάκας (Ακαδημία Ηρακλής Λάρδου). Να τονιστεί ότι και οι τρεις προσφέρουν εθελοντικά το έργο τους.
Ο προγραμματισμός και η εφαρμογή των προπονήσεων γίνεται σύμφωνα με την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ.
Οι περασμένες μέρες, εξάλλου, κύλησαν με πολλά ταξίδια για τους προπονητές και τους scouters του ΠΑΟΚ. Στις 2/10 οι Απόστολος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Δράμας, οι Γιάννης Αβραμίδης και Μαρία Εξαδακτύλου το κέντρο της Κοζάνης, ο Γιάννης Βλάχος της Καβάλας και οι Αγγελος Ζαζόπουλος και Κώστας Καζανάς το προπονητικό κέντρο της Κατερίνης. Eπίσης στις 5/10 οι Γιάννης Βλάχος και Γιώργος Γκούρτσας ταξίδεψαν στην Κρήτη στο προπονητικό κέντρο, που έχει έδρα τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Lido Soccer.
http://www.paokfc.gr/news-el/gegonoso-t ... -sti-rodo/
Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
- Ekatnetworkltd
Μιλάμε για άλλο επίπεδο πλέον... Όταν μπει σε πλήρη λειτουργεια θα ειναι απίστευτη κίνηση... Μετα πάμε να το κάνουμε κ σε Γερμανία ... Σε λίγα χρόνια τα έλληνακια εκεί θα ειναι ακόμα περισσότερα... Κανείς 4-5 ακαδημίες κ εκεί.... Μπράβο... Τωρα θελει επίσημη συνεργασία με Αιγινιακό ως ΠΑΟΚ β ...
Οργάνωσε και μια στην Λευκωσία να πάω τους γιούδες μου!
Τρίτη ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
αναρτήθηκε στις 11/09/2014, 15:27
Δίχτυα και στη Λάρνακα ρίχνει ο ΠΑΟΚ, που καλωσορίζει στο PAOK Football Prints μία ακόμα Ακαδημία της Κύπρου, την Nuovo Calcio. Mετά την Olympico στην Πάφο και την Καρμιώτισσα Ανόρθωση Πολεμιδιών, στο διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Δικεφάλου προστίθεται και η μεγαλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λάρνακας.
Η Nuovo Calcio μετρά ήδη δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και πλέον μαθαίνει ποδόσφαιρο σε 160 παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων και κοριτσιών. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει έξι γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA 3 Pro.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Αιμίλιος Τέκης, ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ – συχνά πυκνά ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα – διαθέτει UEFA A Elite, ενώ στη διάθεση των παιδιών που εκπαιδεύει, υπάρχει και προπονητής τερματοφυλάκων και γυμναστής, όπως και εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος.
http://www.paokfc.gr/news-el/triti-akad ... tin-kypro/
Τρίτη ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
αναρτήθηκε στις 11/09/2014, 15:27
Δίχτυα και στη Λάρνακα ρίχνει ο ΠΑΟΚ, που καλωσορίζει στο PAOK Football Prints μία ακόμα Ακαδημία της Κύπρου, την Nuovo Calcio. Mετά την Olympico στην Πάφο και την Καρμιώτισσα Ανόρθωση Πολεμιδιών, στο διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Δικεφάλου προστίθεται και η μεγαλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λάρνακας.
Η Nuovo Calcio μετρά ήδη δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και πλέον μαθαίνει ποδόσφαιρο σε 160 παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων και κοριτσιών. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει έξι γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA 3 Pro.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Αιμίλιος Τέκης, ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ – συχνά πυκνά ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα – διαθέτει UEFA A Elite, ενώ στη διάθεση των παιδιών που εκπαιδεύει, υπάρχει και προπονητής τερματοφυλάκων και γυμναστής, όπως και εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος.
http://www.paokfc.gr/news-el/triti-akad ... tin-kypro/
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Η Δόξα Ελπίδος Ευόσμου, νέο μέλος των Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ.!
Και η επίσημη ανακοίνωση!
Μέλος από Εύοσμο, camp στο Διδυμότειχο
Μέλος του ευρύτατου δικτύου PAOK Football Prints, του δικτύου των συνεργαζόμενων με τον ΠΑΟΚ ακαδημιών ανά την επικράτεια, είναι πλέον και η Α.Ε.Σ. Δόξα Ελπίδας Ευόσμου.
Η Δόξα Ελπίδας Ευόσμου ιδρύθηκε το 1977 και συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Εκτός από την ανδρική ομάδα, λειτουργεί και ακαδημία ποδοσφαίρου, η οποία ιδρύθηκε το 2005 και μετρά περίπου 135 παιδιά στις κατηγορίες νέων, παίδων, προπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι.
Υπεύθυνοι της ακαδημίας είναι οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου Ευάγγελος και Κουγιουμτζίδης Σάββας, προπονητές οι κ.κ. Κορμαρής Κωνσταντίνος, Κουγιουμτζίδης Σάββας, Κυζερίδης Γιώργος, Περχανίδης Μάκης, Παπακωνσταντίνου Γιώργος, Φέμη Βασίλης και Κεχαγιάς Γιώργος.
Camp στο Διδυμότειχο
Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, πηγαίνει και στο Διδυμότειχο, μέσω της Α.Ε. Διδυμοτείχου, μέλους του δικτύου PAOK Football Prints. Το διήμερο 26 και 27 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Διδυμοτείχου camp προεπιλογής ταλέντων από τον υπεύθυνο scouting του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη και τους συνεργάτες του.
Το camp αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως και το 2007.Η πρόσκληση είναι ανοικτή και η συμμετοχή δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους του νομού Εβρου που διαθέτουν Τμήματα Υποδομής. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κανείς έως τις 20 Οκτωβρίου.
- ΑποστόληςΑ
Ταξίδι και…5αρα!
26. Οκτωβρίου 2014 - 15:11 - inpaok
Μία ακόμα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, κατέγραψε η Κ15 του ΠΑΟΚ, που έκανε ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κέρκυρα, επικρατώντας 5-0 της τοπικής ομάδας.
Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 4΄ ο Γαϊτανίδης μετά από ασίστ του Δούμτση, το 2-0 έκανε στο 39΄ ο Γκαργκαλατζίδης και το 3-0 πέτυχε στο 47΄ ο Δούμτσης έπειτα από ασίστ του Τσιγγάρα.
Το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε στο 55΄ ο Λύρατζης, μετά από ασίστ του Τσιγγάρα. Ο Λύρατζης ήταν ο σκόρερ και του πέμπτου γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 79΄, το οποίο επετεύχθη επίσης μετά από ασίστ του Τσιγγάρα.
H σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Συλλέκτης, Βουτσάς, Εφραιμίδης (63΄ Γαλιλαίος), Λύρατζης, Τσαούσης, Δουλγέρης, Τσιγγάρας, Κύρτσος (40΄ Χατζής), Γκαργκαλατζίδης (40΄ Κυζιρίδης), Γαϊτανίδης (53΄ Λουφάκης), Δούμτσης (63΄ Πανταζίδης).
26. Οκτωβρίου 2014 - 15:11 - inpaok
Μία ακόμα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, κατέγραψε η Κ15 του ΠΑΟΚ, που έκανε ένα ευχάριστο ταξίδι στην Κέρκυρα, επικρατώντας 5-0 της τοπικής ομάδας.
Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 4΄ ο Γαϊτανίδης μετά από ασίστ του Δούμτση, το 2-0 έκανε στο 39΄ ο Γκαργκαλατζίδης και το 3-0 πέτυχε στο 47΄ ο Δούμτσης έπειτα από ασίστ του Τσιγγάρα.
Το τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε στο 55΄ ο Λύρατζης, μετά από ασίστ του Τσιγγάρα. Ο Λύρατζης ήταν ο σκόρερ και του πέμπτου γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 79΄, το οποίο επετεύχθη επίσης μετά από ασίστ του Τσιγγάρα.
H σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Συλλέκτης, Βουτσάς, Εφραιμίδης (63΄ Γαλιλαίος), Λύρατζης, Τσαούσης, Δουλγέρης, Τσιγγάρας, Κύρτσος (40΄ Χατζής), Γκαργκαλατζίδης (40΄ Κυζιρίδης), Γαϊτανίδης (53΄ Λουφάκης), Δούμτσης (63΄ Πανταζίδης).
Πρώτη μέρα σήμερα ο γιός μου σε συνεργαζόμενη ακαδημία του δικτύου ΠΑΟΚ!!! Νομίζω πως τον βλέπω πρώτη φορά τόσο χαρούμενο!!! (Ψιλοάσχετος μου φάνηκε αλλά δεν πειράζει! πρώτη μέρα ήταν!)
- Μπαρκαρούτσος
Υπομονή και μη το ζορίζεις το παιδί, δώσε βάση στα βασικά.. Η πρώτη χρονιά είναι πολύ σημαντική για τα βασικά!Χωρικός έγραψε:Πρώτη μέρα σήμερα ο γιός μου σε συνεργαζόμενη ακαδημία του δικτύου ΠΑΟΚ!!! Νομίζω πως τον βλέπω πρώτη φορά τόσο χαρούμενο!!! (Ψιλοάσχετος μου φάνηκε αλλά δεν πειράζει! πρώτη μέρα ήταν!)
Καλή του σταδιοδρομία! Μακάρι να είναι συμπαίχτης του αδερφού μου στον Π.Α.Ο.Κ. μια μέρα!
χωρικος μονο που φοραει το δικεφαλο στο στηθος νιωθει αλλος ανθρωπος. πιστεψε με ο δικος μου παιζει στην ακαδημια της αθηνας και τσακιζεται για την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!! μπαλα μαθαινεις απο μικρος μην απογοητευεσαι. καλα κουραγια και καλη υγεια στο μικρο!!!!
Τι έγινε πάλι ρε παιδιά; Ισχύει αυτό που γράφουν;
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... i-toy-paok
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου άσου, Γρηγόρη Κασαπίδη, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ο ταλαντούχος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2008 στον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελπίδες Συκεών.
Η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναφέρει...
"Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Κασαπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Συκεών και τον ΠΑΟΚ".
Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε:
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".
Κωλοsite μεν, αλλά...Τον είχαμε αφήσει ελεύθερο και γράφουν παπ@ριές;
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... i-toy-paok
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου άσου, Γρηγόρη Κασαπίδη, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ο ταλαντούχος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2008 στον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελπίδες Συκεών.
Η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναφέρει...
"Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Κασαπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Συκεών και τον ΠΑΟΚ".
Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε:
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".
Κωλοsite μεν, αλλά...Τον είχαμε αφήσει ελεύθερο και γράφουν παπ@ριές;
-
ron-swanson
Παιχτης που παει σε ομαδα με προεδρο που ειναι αφεντικο εγκληματικης οργανωσης ειναι μπουφος.
Παιχτης που παει σε ομαδα που δεν εχει βγαλει 1 παικτη απο τις ακαδημιες της τα τελευταια χρονια (εκτος Φετφα), ειναι μπουφος.
Παιχτης που αφηνει τον ΠΑΟΚ που εχει λεφτα και εχει στοχο να προωθησει τα παιδια απο τις ακαδημιες, ειναι μπουφος.
Μπουφους στον ΠΑΟΚ δεν θελουμε.
Παιχτης που παει σε ομαδα που δεν εχει βγαλει 1 παικτη απο τις ακαδημιες της τα τελευταια χρονια (εκτος Φετφα), ειναι μπουφος.
Παιχτης που αφηνει τον ΠΑΟΚ που εχει λεφτα και εχει στοχο να προωθησει τα παιδια απο τις ακαδημιες, ειναι μπουφος.
Πώς να διαφωνήσω;ron-swanson έγραψε:Παιχτης που παει σε ομαδα με προεδρο που ειναι αφεντικο εγκληματικης οργανωσης ειναι μπουφος.
- GiorgosAtha
Εκτός του ότι συμφωνώ απόλυτα με αυτό...
"Ώπα μεγαλε,λαθος τίτλος.Ο πιτσιρικάς Έπαιζε στην Κ20 ειναι δεξί μπακ και ήταν αναπληρωματικός του Βασικού Τοπαλιδη,ήθελε εγγυήσεις οτι θα παίζει βασικός και ο ΠΑΟΚ τον άφησε ελεύθερο.Σαν ελεύθερος πήγε στον ολυμπιακο.Τον αναπληρωματικό της Κ20 το θεωρείτε κλέψιμο."
Δεν ξέρω αν ισχύει, σε περίπτωση όμως που ο φίλος έχει δίκιο απλά γελάμε!
ΥΣ. Το μόνο που πρέπει να μας προβληματίζει σε περίπτωση που το σχόλιο είναι αληθές είναι η δύναμη που έχει ο gay στα ΜΜΕ και καταφέρνει την απόκτηση αναπληρωματικού παίχτη της Κ20 που διώξαμε να την παρουσιάσει ως κλοπή ταλαντούχου άσσου!!!
Κάποιος στο άρθρο σχολίασε αυτό...ron-swanson έγραψε:Παιχτης που παει σε ομαδα με προεδρο που ειναι αφεντικο εγκληματικης οργανωσης ειναι μπουφος.
"Ώπα μεγαλε,λαθος τίτλος.Ο πιτσιρικάς Έπαιζε στην Κ20 ειναι δεξί μπακ και ήταν αναπληρωματικός του Βασικού Τοπαλιδη,ήθελε εγγυήσεις οτι θα παίζει βασικός και ο ΠΑΟΚ τον άφησε ελεύθερο.Σαν ελεύθερος πήγε στον ολυμπιακο.Τον αναπληρωματικό της Κ20 το θεωρείτε κλέψιμο."
Δεν ξέρω αν ισχύει, σε περίπτωση όμως που ο φίλος έχει δίκιο απλά γελάμε!
ΥΣ. Το μόνο που πρέπει να μας προβληματίζει σε περίπτωση που το σχόλιο είναι αληθές είναι η δύναμη που έχει ο gay στα ΜΜΕ και καταφέρνει την απόκτηση αναπληρωματικού παίχτη της Κ20 που διώξαμε να την παρουσιάσει ως κλοπή ταλαντούχου άσσου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 22 Ιαν 2015, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.