Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
soyrdos έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ XAXXAXAXAX
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ DREAM XAXAXAXAX
ΠΑΡΕ ΆΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ DREAM ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε τι νόμιζες;;;;; Έτσι θα σε αφήναμε;;;;
Κάτσε τώρα με το looser κόμμα σου και να σε κάνουνε αυτές μουσακά!!!!!!!
Εγώ εν τω μεταξύ θα τρώω από τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΥΣΑΚΑ της Βιβήκας μας!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ....ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΟΚ;;;;;
Τι λέει ρε μάγκες;;;
Αρχίσαμε τις μαλαγανιές;;;; Ρε μπλακ αυτό που προτείνεις είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη ρε μαν.....Άκου ένα βράδυ με τον Ντρακ!!!!!!!!!!!!!!! Ε ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ!
Άντε να μην πάρω ανάποδες και κάνω κι εγώ πρόταση δωροδοκίας στις κυρίες με αισθησιακούς χορούς δικούς μου με τα ανεπανάληπτα κιλά μου!!!!!
Εγώ ρε μάγκες το παιχνίδι το παίζω καθαρά όχι με τέτοιες ενέργειες!!!!
Επίσης έχω να δηλώσω ότι στο μελλοντικό κυβερνητικό μου σχήμα δεν έχω κανέναν όπως άλλα κόμματα!!!!!Εγώ λειτουργώ μόνος μου και αυτό δεν αλλάζει!!!!
Κοιτάχτε να ανασυνταχτείτε γιατί θα ισχύσουνε οι νόμοι οκ;;;ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ!!!!!
Καταρχήν να καλοσωρίσω και το νέο μέλος του κόμματος την Μοναδική Μαριαλένα!!!!
Κατα δεύτερον ... ενώ εσείς άντρες κάθεστε και μαλώνετε για το ποιος θα φάει τον υπέροχο μουσακά που ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ θα φτιάξει εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει τον αγώνα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και σας καλούμε να καταλάβετε επιτέλους οτι μόνο η Γυναικεία παράταξη μπορεί να προσφέρει στο τόπο του PAOKMANIA!!!!!!!!!!!!
Πρόεδρε ... ως ανταμοιβή για την συμπαράσταση σου στη Γυνακεία Παράταξη ... παρόλο τον πόλεμο που δέχτηκες από τους αντιπάλους μας που μάλλον "μυρίζονται" την επερχόμενη ήτττα τους ... θα θέσω ως πρόταση στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μέλη της παράταξης να ετοιμάσουμε τα καλύτερα εδέσματα τα οποία και θα σου προσφέρουμε οι ίδιες στα γραφεία της παράταξης σε 3 εβδομάδες που θα έρθεις!!!!!!!
Και μην το ξεχάσω ... υποστηρικτές του δικού μας κόμματος είναι εκείνοι που έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ (και τον μουσακά)!!!!!!
Δηλαδή φιρί-φιρί το πάτε να αρχίσω προεκλογικό λόγο σήμερις έτσι;;
Έχω και το γατί τον Τούλη Νο 2 να πηγαίνει με τις γυναίκες!!!!!!
Μάλιστα..........Βλέπω ότι αυτές οι εκλογές θα είναι η αποθέωση της γυναίκας!!!!!!
Αλλά έτσι είναι......όπως λέει και η παροιμία "Το αιδοίο σέρνει καράβι"
Τι να σας πω;;;;Είστε άξιοι της μοίρας σας!!!
Αλλά οι απαντήσεις θα δοθούνε την ημέρα των εκλογών!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΣΑΣ (ΠΡΩΗΝ "ΜΑΣ") ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΙΛΙΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥΣΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ (Ε ΝΑΙ!!) ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ!!!