kataramenos5 έγραψε:Προσωπικά ουτε κρύο ουτε ζέστη.Τα 4-5 παιχνίδια δεν ειναι κριτήριο κυρίως γιατι στα περισσότερα η πίεση
μπροστά αποφόρτισε την άμυνα και έγιναν λιγες φάσεις.Σε συνεχόμενα ματς οπως με τους Γαλλους(οπου εγιναν λαθη) θα δείξει αν αξιζει να περιμένουμε.
Aureliano Buendia έγραψε:Πες τα ρε Κορίνθιε γιατί θα αποτρελαθούμε πλέον...
Σιγά μην πάρουμε άδεια κι από τον Πάπα για να πούμε σε ένα φόρουμ μεταξύ μας
ότι κρίνουμε πως ένας παίκτης δεν αξίζει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Δεν θα καούμε στην κόλαση επειδή είπαμε τη γνώμη μας ούτε επηρεάζουμε την παγκόσμια ισορροπία.
Ναι μεν αλλα...Αρκει αυτα που γράφονται να μη περιέχουν εμπάθεια και ειρωνεία συνταγματάρχα μου.Και ναι στην εποχή των σοσιαλ μίντια η αποψη του ενός ή μερικών(εφόσον θεωρούνται αξιόπιστοι) μπορεί να επηρεάσει και να διαμορφώσει κλίμα.
Καλό είναι να μην υπάρχει a priori και υπέρ το δέον συμπάθεια ή αντιπάθεια,
όταν εκφέρουμε κρίση για οποιοδήποτε θέμα kat5, είναι γενικός κανόνας αυτός.
Από εκεί και έπειτα, ναι, η έννοια του "κλίματος" είναι όντως περίεργη, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.
Καμιά φορά νιώθω ότι αναφερόμαστε στο τι γράφουμε εδώ και στην επιρροή που αυτά θα έχουν
σαν να είναι τα πρακτικά του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, κρίνοντας με βάση τη συνολική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια,
την ηλικία του (δεν είναι πια άγουρο "ταλέντο", αυτό εννοώ) και το πώς τον έχω δει να αντιδρά στα ζόρια,
δεν θεωρώ πως πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αυτή είναι η γνώμη μου.
Κατά τα λοιπά, ελπίζω και εύχομαι να τα πάει λαμπρά και φοβερά φέτος, όσο χρειαστεί να παίξει.
υγ: αν είχαμε 4 σέντερ μπακ, όπου ο Κατσικάς θα ήταν ο 4ος φυσιολογικά και όχι 2,
η συζήτηση ίσως και να μην είχε γίνει ποτέ.