sic-4 έγραψε:Καλα κι εγω δεν τρελλαινομαι με το τοσα μπαινουν, τοσα βγαινουν και σιγουρα θα ηθελα καποιον να μου φερνει και 2 παικταραδες καθε σαιζον και να κανω ομαδαρα.. Ομως για τον αλλο δρομο που λες δεν ειμαι σιγουρος.. Επι Ζαγορακη, με μετοχες, με ρεκορ στα διαρκειας, απιστευτη συμμετοχη και προσφορα του κοσμου και ουτε σουπερ πανακριβους παικτες παιρναμε και μπαιναμε και μεσα και ειχαμε και αγχη με τις ενημεροτητες και τις προσφυγες... Πιο πολλα εσοδα απο εκεινες τις σαιζον πως θα τα πετυχεις?
Αυτο με τους χορηγους που λες, καλο ακουγεται.. Αλλα τοσοι επιχειρηματικοι και μαρκετιστικοι εγκεφαλοι εκει μεσα, θελω να πιστευω οτι θα το εχουν εξετασει το θεμα πριν το σκεφτουν ο marley η ο sic... Ισως να μην ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα... οτι δηλαδη ανετα βρισκεις εναν σουπερ χορηγο που στα χωνει χοντρα.. δεν ξερω
τα μεγαλα εσοδα με ζαγορακη ηταν μια χρονια ττην χρονια που εδωσες ντανι οικοδομο μελιση διαρκειας και χορηγιες απο βγενοπουλο
αλλα η διαχειρηση ζαγορακη ηταν εγκληματικη μην ανοιγουμε αυτο το θεμα
περσι πηρες 9 εκ ναι 9 απο ευρωπη
δεν ειπες κανεις οτι δεν εχει σκεφτει η δεν θελουν χορηγιες αλλα οτι δεν εφεραν
ο σαββιδης θα περιμενα να φερει μια ρωσσικη χορηγια οκ δεν ειναι απο πουτιν απεσταλμενος δεν υπαρχει θεμα γκασπρομ αλλα κανενα φιλο ρωσσο λεφτα δεν επεισε?
περιμενω να ανοιξει ο δρομος για καμια betwin bet 365 αλλα αν δουμε παλι παμε κουβα στην φανελα θα κραξω
και υστερα εχεις ενα πλουσιο στην παε λογικο ειναι να περιμενω και εγω και ολος ο κοσμος μεταγραφες
αν ειχες ενα μαρλευ τοτε θα συμφωνουσα μην περιμενεις τιποτα
αλλοι δρομοι υπαρχουν στο δειχνουν ομαδες με λεφτα ομαδες με οργανωση ομαδες με πωλησεις παιχτων ομαδες που βρισκονται πισω απο χορηγους
διαλεγεις .. και το αποτελεσμα μετραει και μεχρι στιγμης με ενα μεγιστανα στην προεδρια δεν εχουμε κανει κατι
αν κανει επιτυχιες με αυτον τον τροπο μαγκια του και μπραβο του
αν δεν κανει ομως?
υγ γκινγκαμπ τα γνωστα καλα καθε εβδομαδας...