Μην τους βάζεις ιδέες εσύMANIAKOS έγραψε:Πώληση κλάους προώθηση κουλουρη
Πώληση μακ επιστροφή λουκας
Ανανέωση κατσίκα Ιτανζ σπυροπουλου
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
1+1 εξτρεμ 1 8αρι 1 σεμτερμπακ
Το κακό είναι ότι Δεκέμβρη και λευτερος δύσκολα...θα δώσουν λεφτά σε 3 ομάδες; Δυσκολα
Το κακό είναι ότι Δεκέμβρη και λευτερος δύσκολα...θα δώσουν λεφτά σε 3 ομάδες; Δυσκολα
1(ποζογλου) + 1(kακκος) + Πατραλης + kiosse....
- Metagrafakias
δεν ξερω αλλα αυτο το πακτακι μου αρεσε τρελα σημερα!!!!το συμβολαιο του ληγει το 15...
http://www.transfermarkt.co.uk/jeremy-p ... eler/60583
http://www.transfermarkt.co.uk/jeremy-p ... eler/60583
ένα μαρβό δανεικό δε θα μπορούσαμε να πάρουμε?
- Μπαρκαρούτσος
ΟΥ αχάριστε!
Πήγανε ρε να φέρουν έναν Μαυρό, τον Νταρμπό! Και μαύρος και εξτρέμ είναι ο άνθρωπος και κράζατε όλοι!
Πήγανε ρε να φέρουν έναν Μαυρό, τον Νταρμπό! Και μαύρος και εξτρέμ είναι ο άνθρωπος και κράζατε όλοι!
Ευελπιστώ να γυρίσει ο Λουκάς ..κανονικά από τωρα πρέπει να κλείσουν παίκτες τα κενά τα ξέρουν υποθέτω
Άρ Μπακ
θα θέλα γνώμη για ντουμιτρου..
Επίσης ελπίζω ο Σαντος να φέρει κανά ταλεντο
Άρ Μπακ
Ο Ντουμιτρου μου αρεσει αλλα νομιζω ειναι δανεικος απο Ναπολι.
Μεχρι στιγμης από αυτους που εχουν ξεχωρισει..Νομιζω ποαντως οτι μποουμε να τον παρουμε,απο θεμα κοστους εννοω
o dumitru δεν ειναι τυχαιος παικτης..βασικος σε ολες τις εθνικες ιταλιας επαιζε..... αλλα ανηκει στην ναπολι και αν μπορουσε να γινει κατι,8α ηταν το καλοκαιρι...
ο μπεν μενει ελευθερος το καλοκαιρι.. και αρνηθηκε προταση 150.000 για να μεινει κ απο τοτε δεν παιζει.. δεν τον εχω παρατηρησει ιδιαιτερα ,αλλα για 2-3η επιλογη πρεπει να κανει.. τα νουμερα του ειναι τρομερα...
Ο ΣΙΜΟΝ ΤΗΕΡΝ της μαλμο μενει ελευθερος σε 2 μηνες... ο darko lazovic το καλοκαιρι... ο ceslo borges σε ενα χρονο...
ο μπεν μενει ελευθερος το καλοκαιρι.. και αρνηθηκε προταση 150.000 για να μεινει κ απο τοτε δεν παιζει.. δεν τον εχω παρατηρησει ιδιαιτερα ,αλλα για 2-3η επιλογη πρεπει να κανει.. τα νουμερα του ειναι τρομερα...
Ο ΣΙΜΟΝ ΤΗΕΡΝ της μαλμο μενει ελευθερος σε 2 μηνες... ο darko lazovic το καλοκαιρι... ο ceslo borges σε ενα χρονο...
και εγω θα ηθελα επιστροφη λουκά γιατι θα βοηθησει και το πιστευω αυτο. αλλωστε δεν εχουμε και πολλους αριστεροποδαρους στο squad οποτε....MANIAKOS έγραψε:Ευελπιστώ να γυρίσει ο Λουκάς ..κανονικά από τωρα πρέπει να κλείσουν παίκτες τα κενά τα ξέρουν υποθέτω
Άρ Μπακ
για Ντουμίτρου:
Μανιακ τον εχω δει απο κοντα σε 2 αγωνες. οκ. το παιδι ΕΧΕΙ ταλεντο. ψηλος, γρηγορος, αλτικος και με αρκετα καλη τεχνικη για το υψος του. εχει τη φαντεζι ενεργεια,εχει την τριπλα (ειδικα σε ανοιχτο χωρο δεν πιανεται ευκολα) εχει το γκολ, εχει την πλαγιοκοπηση, παταει περιοχη, μπορει να παιζει και ακρα και σεντερ φορ με την ιδια ανεση.
Αλλα, εχει τακτικα ελλείματα. ΔΕΝ μαρκαρει ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν πρεσάρει καλα ψηλά, έχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης σε πασα και σεντρα. Εχει ελλειματα στις συνεργασίες του με τους συμπαίκτες του αλλα αυτο μπορει να ειναι και λογω μη αρτιας ακομα προσαρμογης του.
καλυτερος ρολος πιστευω θα ηταν ειτε ως 2ο φορ ειτε σε ενα ρολο σαλπιγγιδη μεχρι περυσι, δλδ ακραιος που θα γινεται 2ο φορ.
Επίσης ΑΛΛΑ, ειναι δανεικος απο ναπολι που απο οτι εχει ακουστει στις κερκιδες της πολης μου, τον πιστευει σαν παιχτη.... οποτε δυσκολακι για καποια ελληνικη ομαδα να αποκτησει τα δικαιωματα του......
Για μπεν οκ, αλλα φετος πολλους τραυματισμους και γενικα λιγο πεσμενο το βλεπω.....
φετος απο την ομαδα της Βεροιας εχω παθει πλακα με τον καλτσα παντως. εξαιρετικα ανεβασμενος.
Ο λουκας πραγματικα θα βοηθήσει αν επιστρέψει Ιανουάριο αρκει να ακούει τον άγγελο
:)
Για dumitru εμπιστεύομαι την γνώμη του K_geo.
Από την λίγδα υπάρχουν κατά την γνώμη μου λίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα. Για σκάουτινγκ περισσότερο θα έλεγα ότι τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι:
ο 22χρονος Κολομβιανός φορ Μορένο που παίζει στον Παναιτωλικό δανεικός από Μπράγκα και έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ένα ημίχρονο απέναντι μας. Στο δεύτερο αγώνα που έπαιξε σκόραρε και γενικά η ηλικία και τα χαρακτηριστικά του αξίζουν ένα μάτι σκάουτερ για την συνέχεια.
Άλλη ενδιαφέρουσα κατ' εμέ περίπτωση για παρακολούθηση είναι ο 23χρονος εργαλείο αμυντικός/αμυντικός μέσος/δεξί μπακ Yaya Banana.
Εξελίξιμοι σε ηλικία και οι δύο και ένα μάτι από κοντά δεν βλάπτει.
Από την λίγδα υπάρχουν κατά την γνώμη μου λίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα. Για σκάουτινγκ περισσότερο θα έλεγα ότι τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι:
ο 22χρονος Κολομβιανός φορ Μορένο που παίζει στον Παναιτωλικό δανεικός από Μπράγκα και έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ένα ημίχρονο απέναντι μας. Στο δεύτερο αγώνα που έπαιξε σκόραρε και γενικά η ηλικία και τα χαρακτηριστικά του αξίζουν ένα μάτι σκάουτερ για την συνέχεια.
Άλλη ενδιαφέρουσα κατ' εμέ περίπτωση για παρακολούθηση είναι ο 23χρονος εργαλείο αμυντικός/αμυντικός μέσος/δεξί μπακ Yaya Banana.
Εξελίξιμοι σε ηλικία και οι δύο και ένα μάτι από κοντά δεν βλάπτει.