Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Το μεταφέρω εδώ.
Ο despe, με όσες διαφωνίες (και είναι πολλές) είχα μαζί του για τις απόψεις του δεν είχε ξεφύγει ποτέ σε σημείο να φτάσει να αποκαλέσει κάποιον άλλο ,έτσι όπως τον απεκάλεσε. Δεδομένου, λοιπόν, του χαρακτήρα που έχει επιδείξει εδώ μέσα τόσα χρόνια, θέλησα να του δώσω την ευκαιρία να αναιρέσει το χαρακτηρισμό και μόνον αυτόν. Δεν το διάβασε, λέει, αν και εγώ έβλεπα ότι είναι στο site συνδεδεμένος για αρκετή ώρα αφότου του έγραψα την παράκληση, διότι περί παράκλησης επρόκειτο. Τέλος πάντων, μου απάντησε τελικά ότι δεν ανακαλεί. Με απογοήτευσε! Δεν το περίμενα! Περίμενα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ανακαλέσει. Αυτό θα σήμαινε ότι έχει «κοκόνες» για μένα. Θέλουν «κοκόνες» οι συγγνώμες! Γιατί όταν βρίζεις κάποιον δημόσια, ότι και να σου είπε αυτός, δεν μπορείς να έχεις δίκιο! Μπορεί να έχεις δίκιο να εκνευριστείς, αλλά δεν έχεις δίκιο να βρίσεις!
Μερικά πράγματα θέλουν αποσαφήνιση. Ο Οdi εκτός από εξαίρετος mod, είναι και μέλος που έχει απόψεις. Κακές, καλές... αυτές έχει! Έχει, όμως, τα κότσια («κοκόνες» τα λέγαμε πριν) να παραδεχτεί ότι το παράκανε με τον Sera4 και να ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν είναι αλάθητος! Όλοι κάνουμε, όλοι λέμε πράγματα που δεν πρέπει! Και μάλιστα ο Odi, όπως είπα και χθες, δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε άλλα μέτρα. Και πάλι μπράβο του!
Ας κοιτάξουμε όλοι μαζί να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε αυτήν την πολύ ωραία διαδικτυακή παρέα που κάνουμε από όλα τα μέρη του κόσμου. Και μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε είναι να σεβόμαστε την προσωπικότητα του άλλου και να μην φτάνουμε σε ακραίους χαρακτηρισμούς. Τονίζω δε, ότι σε τέτοια φαινόμενα, δεν πρόκειται να υπάρξει από δω και πέρα η παραμικρή ανοχή!
Φίλε από τα Κύθηρα, δεν είπα να ανακαλέσει κανείς τις απόψεις και τα λεγόμενά του. Για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς μίλησα, οπότε το να μην ανακαλεί κάποιος κάτι τέτοιο, που είπε εν θερμώ, δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι έχει «κόκονες». Το να μην ανακαλείς μία βρισιά που είπες δημόσια δεν είναι σωστό! Πες παραφέρθηκα, πες συγγνώμη, πες κάτι τέλος πάντων και κράτα την γνώμη σου για τον άλλον από μέσα σου. Όχι ύβρεις δημόσια! Και όταν δίνεις στον άλλον συγχαρητήρια, όχι για το βρίσιμο, όπως λες, αλλά που δεν ανακαλεί τίποτα από τα λεγόμενά του (επομένως και τις ύβρεις), εγώ δαιμονίζομαι!τσιριγώτης έγραψε:Ωχ, ωχ...
Υ.Γ. .: χωρίς να μου πέφτει λόγος το να βάζεις κάποιον να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, δεν είναι κ τόσο ωραίο.... εάν πεις κάτι,καλό ή κακό,είσαι αναγκασμένος να το στηρίξεις κι'ολας με ο,τι αυτό συνεπάγεται... Οπότε για μένα respect στον despe, όχι για το βρίσιμο,αλλά για στάση του... τα έχεις ρε μάγκα
Ο despe, με όσες διαφωνίες (και είναι πολλές) είχα μαζί του για τις απόψεις του δεν είχε ξεφύγει ποτέ σε σημείο να φτάσει να αποκαλέσει κάποιον άλλο ,έτσι όπως τον απεκάλεσε. Δεδομένου, λοιπόν, του χαρακτήρα που έχει επιδείξει εδώ μέσα τόσα χρόνια, θέλησα να του δώσω την ευκαιρία να αναιρέσει το χαρακτηρισμό και μόνον αυτόν. Δεν το διάβασε, λέει, αν και εγώ έβλεπα ότι είναι στο site συνδεδεμένος για αρκετή ώρα αφότου του έγραψα την παράκληση, διότι περί παράκλησης επρόκειτο. Τέλος πάντων, μου απάντησε τελικά ότι δεν ανακαλεί. Με απογοήτευσε! Δεν το περίμενα! Περίμενα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ανακαλέσει. Αυτό θα σήμαινε ότι έχει «κοκόνες» για μένα. Θέλουν «κοκόνες» οι συγγνώμες! Γιατί όταν βρίζεις κάποιον δημόσια, ότι και να σου είπε αυτός, δεν μπορείς να έχεις δίκιο! Μπορεί να έχεις δίκιο να εκνευριστείς, αλλά δεν έχεις δίκιο να βρίσεις!
Μερικά πράγματα θέλουν αποσαφήνιση. Ο Οdi εκτός από εξαίρετος mod, είναι και μέλος που έχει απόψεις. Κακές, καλές... αυτές έχει! Έχει, όμως, τα κότσια («κοκόνες» τα λέγαμε πριν) να παραδεχτεί ότι το παράκανε με τον Sera4 και να ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν είναι αλάθητος! Όλοι κάνουμε, όλοι λέμε πράγματα που δεν πρέπει! Και μάλιστα ο Odi, όπως είπα και χθες, δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε άλλα μέτρα. Και πάλι μπράβο του!
Ας κοιτάξουμε όλοι μαζί να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε αυτήν την πολύ ωραία διαδικτυακή παρέα που κάνουμε από όλα τα μέρη του κόσμου. Και μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε είναι να σεβόμαστε την προσωπικότητα του άλλου και να μην φτάνουμε σε ακραίους χαρακτηρισμούς. Τονίζω δε, ότι σε τέτοια φαινόμενα, δεν πρόκειται να υπάρξει από δω και πέρα η παραμικρή ανοχή!
- desperando
- Επικοινωνία:
μιας και βλεπω οτι δεν μπαινει μια τελεια στα χθεσινα θα προσπαθησω να βαλω εγω μια μαζι με παυλα.Dinos_Liverpool έγραψε:
Φίλε από τα Κύθηρα, δεν είπα να ανακαλέσει κανείς τις απόψεις και τα λεγόμενά του. Για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς μίλησα, οπότε το να μην ανακαλεί κάποιος κάτι τέτοιο, που είπε εν θερμώ, δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι έχει «κόκονες». Το να μην ανακαλείς μία βρισιά που είπες δημόσια δεν είναι σωστό! Πες παραφέρθηκα, πες συγγνώμη, πες κάτι τέλος πάντων και κράτα την γνώμη σου για τον άλλον από μέσα σου. Όχι ύβρεις δημόσια! Και όταν δίνεις στον άλλον συγχαρητήρια, όχι για το βρίσιμο, όπως λες, αλλά που δεν ανακαλεί τίποτα από τα λεγόμενά του (επομένως και τις ύβρεις), εγώ δαιμονίζομαι!
και επειδη εχει γινει θεμα με το ανακαλω-δεν ανακαλω,θα ξανα πω αυτα που ειπα χθες και μακαρι να γινω κατανοητος αυτη την φορα.
το μονο ευκολο για μενα θα ειναι να γραψω ενα ΄΄ανακαλω΄΄ και να τελειωσει εδω η ολη ιστορια χωρις περαιτερω.αλλα θα ειναι κατι το οποιο θα το γραψω για να το γραψω,δεν θα το πιστευω,θα ειναι μια κινηση για τους τυπους και για το φαινεσθαι και οχι κατι που θα πιστευω κατι το οποιο σιχαινομαι και στην κοινωνια και στους ανθρωπους.
και επειδη την κουβεντα την πηγες αλλου θελω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν εχω κανενα προβλημα ή κομπλεξ να παραδεχομαι τα λαθη μου και να ζηταω συγνωμη ειτε για τα λαθη εκανα ειτε για οσους αδικησα,απλα αυτη τη στιγμη αυτη ειναι η αποψη μου για το συγκεκριμενο ατομο,μακαρι στο μελλον με τις πραξεις του να με αποδειξει οτι ειχα λαθος και να με αναγκασει να του ζητησω συγνωμη.
απο κει και περα το να αφηνεις υπονοουμενα οτι ειχα διαβασει το μηνυμα σου και οτι δεν απαντουσα και να προσπαθεις να δεσεις και να αιτιολογισεις την αποψη αυτη λεγοντας οτι ημουν συνδεδεμενος εκεινη την ωρα και ενω ως αντμιν ξερεις και εχεις δει οτι συνηθως ειμαι 24 ωρες το 24ωρο συνδεδεμενος στο φορουμ μιας και εχω δυο πι σι ανοιχτα συνεχεια και η σελιδα του paokmania ειναι παντα ανοιχτη σε αυτα εμενα αυτο μου δειχνει οτι προσπαθεις εσκεμενα να χρεωσεις πραγματα που δεν πρεπει. δεν με πειραζει ομως το ξεπερναω και καταλαβαινω την θεση σου οπως σου εγραψα και στο προηγουμενο ποστ.
- Dinos_Liverpool
Όντως ισχύει ότι μπορεί να είμαστε συνδεδεμένοι, αλλά στην πραγματικότητα να μην είμαστε μπροστά στον υπολογιστή (όχι μόνο 2 PC, αλλά για 1002 λόγους π.χ. δεν έχουμε κάνει αποσύνδεση, κλείσιμο explorer κτλ) και όντως το ότι φαινόμαστε συνδεδεμένοι δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είμαστε. Θεώρησα, όμως, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή με την ένταση που προκλήθηκε, πως θα ήσουν μέσα. Σε πιστεύω λοιπόν, δέχομαι ότι εδώ έκανα λάθος και σου ζητάω συγγνώμη.
Πάμε στην ουσία τώρα. Σε παρακάλεσα να ζητήσεις συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό που είπες. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σου θα πάψεις να πιστεύεις ότι ο άλλος είναι @@@. Αυτό είναι μία κίνηση ευγένειας, όπως πολλές άλλες που κάνουμε, άσχετα εάν το πιστεύουμε ή όχι! Δεν σου ζήτησε κανείς να αλλάξεις τα πιστεύω σου για τον Odi! Παρέα κάνουμε εδώ μέσα και καλό είναι να κρατάμε τα προσχήματα.
Τελεία και παύλα και από μένα.
Πάμε στην ουσία τώρα. Σε παρακάλεσα να ζητήσεις συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό που είπες. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σου θα πάψεις να πιστεύεις ότι ο άλλος είναι @@@. Αυτό είναι μία κίνηση ευγένειας, όπως πολλές άλλες που κάνουμε, άσχετα εάν το πιστεύουμε ή όχι! Δεν σου ζήτησε κανείς να αλλάξεις τα πιστεύω σου για τον Odi! Παρέα κάνουμε εδώ μέσα και καλό είναι να κρατάμε τα προσχήματα.
Τελεία και παύλα και από μένα.
- desperando
- Επικοινωνία:
οκ για να ληξει εδω,ζηταω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα.
desperando έγραψε:οκ για να ληξει εδω,ζηταω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα.
ε οχι ρε φιλε, το μαμησες το κερατο...
αυτο που θα πω ειναι κακεντρεχεια, αλλα το προκαλει η σταση σου.. ουτε να την γραφεις δεν ξερεις τη συγγνωμη, τοσο ξερεις να παραδεχεσαι τα λαθη σου...
τελικα μαλλον εσυ εισαι που δεν καταλαβαινεις τι γραφουν οι αλλοι..
στο εξηγει ο αλλος τοσο ωραια κι εσυ στο τελος κανεις την ...υποχωρηση και ζητας συγνωμη, οχι που τον ειπες τον αλλον ετσι δημοσιως αλλα "για την αναστατωση".
απο μενα

δλδ ντε και καλα πρεπει καποιος να ζητησει συγνωμη ακομα και αν συνεχιζει να πιστευει σε αυτο που ειπε;;;
αν δεν θελει οκ. αλλωστε,
shit happens.
απο τοτε που ανακαλυφθηκε η συγνωμη χαθηκανε οι αντρες
κτλ κτλ κτλ....
shit happens.
κτλ κτλ κτλ....
K_geo έγραψε:δλδ ντε και καλα πρεπει καποιος να ζητησει συγνωμη ακομα και αν συνεχιζει να πιστευει σε αυτο που ειπε;;;
shit happens.
κτλ κτλ κτλ....
ουτε τον δεσαμε, ουτε τον φιμωσαμε. Σχολιαζουμε πως μας φαινονται αυτα που διαδραματιζονται μπροστα μας... Στο πλαισιο της ελευθεριας του λογου που διακηρυττεις ειναι και τα σχολια μας.. οποτε γιατι τα κιτρινιζεις?
αν πραγματικα το πιστευεις το "μαγκικο" στην τελευταια φραση σου προτεινω να το επανεξετασεις μια ψιλη...
- ΑποστόληςΑ
Συγγνώμη ζητάς αν θεωρείς ότι κάνεις λάθος και αναφέρεις και το λόγο που ζητάς συγγνώμη. Δεν μπορείς βέβαια να επιβάλλεις σε κάποιον να σου ζητήσει συγγνώμη, δεν είναι σωστό.
Το να ζητάς συγγνώμη, επειδή το νιώθεις είναι 100% ανδρικό. Αν δεν το νιώθεις μην τη ζητάς, ούτε για τους τύπους.
Το να ζητάς συγγνώμη, επειδή το νιώθεις είναι 100% ανδρικό. Αν δεν το νιώθεις μην τη ζητάς, ούτε για τους τύπους.
- Μπαρκαρούτσος
Ποιητής!Dinos_Liverpool έγραψε:Θέλουν «κοκόνες» οι συγγνώμες!
Explorer;;;Dinos_Liverpool έγραψε:(...) δεν έχουμε κάνει αποσύνδεση, κλείσιμο explorer κτλ) (...)

οκ. ακου και αυτο τοτε.
εφοσον κιτρινιζεις την αποψη μου επειδη νομιζεις οτι το να εκφρασω μια γενικη αποψη κιτιρινιζει οπως λες την αποψη σου τοτε γιατι κανεις στην αποψη μου αυτο που δεν θελεις να κανει καποιος αλλος στην αποψη σου;
οσο για τα τελευταια σχολια - προτασεις αν πιστευεις οτι τα λεω επειδη δεν ηταν τα πρωτα γνωμικα που κου ηρθαν στο μυαλο τοτε μπορω να πω οτι η αποψη σου εκφραζεται με τροπο μη ανικειμενικα ορθο προς την αποψη μου η οποια αποψη εχει να κανει με μια γενικοτερη αποψη οτι ολες οι αποψεις ειναι δεκτες.

με λιγα λογια. μην χαλιεστε, μην αγχωνεστε. ΠΑΟΚ ειμαστε.... ειπαμε. shit happens.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Συγγνώμη ζητάς αν θεωρείς ότι κάνεις λάθος και αναφέρεις και το λόγο που ζητάς συγγνώμη. Δεν μπορείς βέβαια να επιβάλλεις σε κάποιον να σου ζητήσει συγγνώμη, δεν είναι σωστό.
Το τοποθετεις πολυ σωστα νομιζω... Απλα, μετα δεχεσαι και την κριτικη για τη σταση που επιλεγεις.. Κανενας δεν προσπαθει να επιβαλλει σε κανεναν τι θα κανει.. Απλα ο καθ'ενας μας δηλωνει τη θεση του απεναντι σε ενα ζητημα "ηθικης" να το πω? δεν ξερω.. που προεκυψε μεσα σε αυτην τη δημοσια συζητηση.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε φιλε γι αυτο νιωθω οτι πρεπει να ζητησω συγγνωμη γι αυτο ζηταω,τι να κανουμε τωρα?μπορουμε να το σταματησουμε το συγκεκριμενο θεμα εδω?sic-4 έγραψε:desperando έγραψε:οκ για να ληξει εδω,ζηταω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα.
ε οχι ρε φιλε, το μαμησες το κερατο...
αυτο που θα πω ειναι κακεντρεχεια, αλλα το προκαλει η σταση σου.. ουτε να την γραφεις δεν ξερεις τη συγγνωμη, τοσο ξερεις να παραδεχεσαι τα λαθη σου...
τελικα μαλλον εσυ εισαι που δεν καταλαβαινεις τι γραφουν οι αλλοι..
στο εξηγει ο αλλος τοσο ωραια κι εσυ στο τελος κανεις την ...υποχωρηση και ζητας συγνωμη, οχι που τον ειπες τον αλλον ετσι δημοσιως αλλα "για την αναστατωση".
απο μενα
αναφερομουν στις κιτρινες καρτες που μετα εσβησες...K_geo έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
οκ. ακου και αυτο τοτε.
εφοσον κιτρινιζεις την αποψη μου επειδη νομιζεις οτι το να εκφρασω μια γενικη αποψη κιτιρινιζει οπως λες την αποψη σου τοτε γιατι κανεις στην αποψη μου αυτο που δεν θελεις να κανει καποιος αλλος στην αποψη σου;

δεν σε πιανω.. δεν ειμαι τοσο εξυπνος...K_geo έγραψε: οσο για τα τελευταια σχολια - προτασεις αν πιστευεις οτι τα λεω επειδη δεν ηταν τα πρωτα γνωμικα που κου ηρθαν στο μυαλο τοτε μπορω να πω οτι η αποψη σου εκφραζεται με τροπο μη ανικειμενικα ορθο προς την αποψη μου η οποια αποψη εχει να κανει με μια γενικοτερη αποψη οτι ολες οι αποψεις ειναι δεκτες.
![]()
με λιγα λογια. μην χαλιεστε, μην αγχωνεστε. ΠΑΟΚ ειμαστε.... ειπαμε. shit happens.![]()
και τελικα.. μαζι σου... ΠΑΟΚ ολε