71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Πήγε να κάνει εντυπωσιακή τοχουρογλια πιστευω αν και φάσεις δεν Ξαναδα μετά το ματς
- ΑποστόληςΑ
Ο τερματοφύλακας δεν κάθεται ποτέ πίσω από το τείχος γιατί από εκεί δεν υπάρχει θέα στη μπάλα. Άργησε λίγο να πέσει, αυτό είναι όλο. Πιθανόν να μην περίμενε να το βαρέσει ο συγκερκιμένος πάικτης (όπως δεν περίμενα ούτε εγώ). Για το μισο βήμα που λες ενδέχεται να μην είχε καλή θέα ούτε από εκεί.efthimis_paok έγραψε:Στο φάουλ φταει. Μισό βήμα ποιο αριστερά επρεπε να κάτσει. Κ αφου έκαναν την αποτυχημένη κομπίνα και μένει ο αριστεροπόδαρος επρεπε να το κανει το βήμα, κ πιθανόν να το έβγαζε. Και μια στις τρεις επαναφορες παρακινδυνευμένη η χαμηλή η άστοχη.
κι εγω την ωρα που ειχαν στηθει αυτο σκεφτομουν.. οτι ο Γλυκος ειναι πολυ δεξια τοποθετημενος..efthimis_paok έγραψε:Στο φάουλ φταει. Μισό βήμα ποιο αριστερά επρεπε να κάτσει. Κ αφου έκαναν την αποτυχημένη κομπίνα και μένει ο αριστεροπόδαρος επρεπε να το κανει το βήμα, κ πιθανόν να το έβγαζε. Και μια στις τρεις επαναφορες παρακινδυνευμένη η χαμηλή η άστοχη.
απο την αλλη ομως, πολυ δυσκολα πιανοταν αυτο, οποτε δεν μπορω να του το χρεωσω
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι 5 μετρα εξω απο την εστια του,το να την διωξει πανω απο το δοκαρι ειναι ρισκο μιας και επειδη ειναι αρκετα εξω αποτην γραμμη υπαρχει περιπτωση να την βαλει αυτο γκολ.ron-swanson έγραψε:
Μονο εμενα μου φαινεται τελειως λαθος αυτο που κανει εδω; Ισως θα μπορουσε να την μπλοκαρει, ισως να την διωξει καλυτερα. Ο μονος λογος για τον οποιο φανταζομαι οτι το εκανε ετσι ηταν γιατι εκτιμησε οτι η μπαλα θα παει ψηλοτερα και τελευταια στιγμη επρεπε να παρει διαφορετικη αποφαση απο αυτη που ειχε αρχικα.
η κινηση να την διωξει στα πλαγια ειναι και η ενδεδειγμενη απλα λογο το οτι ηταν λομπα και οχι σουτ ωστε η μπαλα να εχει δυναμη,απο την αποκρουση του γλυκου η μπαλα δεν εφυγε μακρια και σε συνδιασμο οτι ολοι η αμυντικη γραμμη πεταει αετο παιρνει το ριμπαουντ ο μαρβο και κανει το γκολ με ενα πολυ καλο τελειωμα (ο αριστεροποδαρος μαρβο οπου με το δεξι δεν το πολυ χρεισιμοποιει)
οσο για το φαουλ,με τα φαλτσα που πηρε η μπαλα πολυ δυσκολα το σταματουσε ο οποιοσδηποτε τερματας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 03 Οκτ 2014, 14:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πραγματι απορουσα κι εγω γι αυτα τα βολε και το αναλυεις παρα πολυ ωραια (οπως παντα οταν μιλας ποδοσφαιρικα) και μου λυνεις την απορια.desperando έγραψε:οσο για τα βολε στα αριστερα που κανει και επειδη καποιοι εχετε απορια...
ντεσπε νομιζω οτι στο πρωτο οντως δεν φταιει. απλα στο φαουλ πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει κανει ενα βηματακι αριστερα του. και παλι ομως δεν ειναι....πανακεια οτι θα μπορουσε να το βγαλει γιατι η μπαλα πηρε φαλτσα...μπουμεραγκ....desperando έγραψε:δεν φταιει σε κανενα απο τα δυο γκολ.
απο την αλλη ειχε καποιες πολυ σωστες επεμβασεις αλλα γενικοτερα εκτεθηκε απο την υπολοιπη ομαδα.
οσο για τα βολε στα αριστερα που κανει και επειδη καποιοι εχετε απορια,ειναι σαφης εντολη απο τον προπονητη να προσπαθει να βρισκει σε εκεινο το σημειο τον κλαους που αφηνει την θεση του στην κορυφη για να εχει πλεονεκτημα εναντι του ακραιου μπακ στο ψηλο παιχνιδι,ενω οταν ο κλαους θα χασει την κεφαλια το πιο πιθανο ειναι να καταλυξει πλαγια υπερ εμας.
ειμαστε σε θεση να κανουμε την συκεκριμενη επιλογη επειδη ο γλυκος μπορει και βρισκει με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας τον κλαους σε αυτη τη θεση

- desperando
- Επικοινωνία:
και αν πηγαινε η μπαλα στην κλειστη γωνια και το ετρωγε τοτε να δεις τι ειχε να ακουσει.
εγω απο τον τερματα μου δεν εχω την απαιτηση να ειναι ο σπαιντερμαν και να βγαζει τετοια φαουλπου αγγιζουν το τελειο.
εχω την απαιτηση ομως αν πηγαινε στην κλειστη να το εβγαζε
εγω απο τον τερματα μου δεν εχω την απαιτηση να ειναι ο σπαιντερμαν και να βγαζει τετοια φαουλπου αγγιζουν το τελειο.
εχω την απαιτηση ομως αν πηγαινε στην κλειστη να το εβγαζε
το ξερω ντεσπε. για αυτο και χθες ειπα οτι μπορουσε να το κανει αυτο γιατι η αποσταση δεν ηταν μικρη και ετσι θα μπορουσε ισως να ελεγχει και την γωνια του..
βεβαια ξαναλεω. το φαουλ ηταν εξαιρετικοτατο. δυνατο, πανω απο τον πιο κοντο του τοιχους (
) και με απιστευτα φαλτσα....
και βημα να εκανε δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορουσε να το πιασει καποιος....
βεβαια ξαναλεω. το φαουλ ηταν εξαιρετικοτατο. δυνατο, πανω απο τον πιο κοντο του τοιχους (

και βημα να εκανε δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορουσε να το πιασει καποιος....
- efthimis_paok
Το φάουλ ηταν σε τέτοια απόσταση που του έδινε τη δυνατότητα να ειναι λιγο ποιο αριστερά και να ελέγχει παράλληλα πολυ άνετα κ τη κλειστή του γωνία. Απο τη τιβι και οταν έστησε το τείχος ωρυόμουν οτι εχει πολυ ανοιχτή την "ανοιχτή" γωνία του.
Μένουν μόνο οι υπογραφές λέει για γλυκο στο πρωτοσέλιδο των σπορ
Θα μας τρελάνουν στην ΠΑΕ με τους ερασιτεχνισμούς ..άρα αλήθεια ήταν
Ντροπή συνελθετε ..
Η φωτό τωρα ..η υπογραφή μετά δίμηνο
Θα μας τρελάνουν στην ΠΑΕ με τους ερασιτεχνισμούς ..άρα αλήθεια ήταν
Ντροπή συνελθετε ..
Η φωτό τωρα ..η υπογραφή μετά δίμηνο
- desperando
- Επικοινωνία:
οι ιδιοι που γραφουν το πρωτοσελιδο των σπορ οι ιδοι γραψαν και οτι γραψαν στο ιν πριν καποιο καιρο
- Μπαρκαρούτσος
Ποιος σκότωσε τον Kennedy;
Ποια είναι η αλήθεια για το πείραμα της Philadelphia;
Πότε υπογράφει ο Γλύκος;
Ποια είναι η αλήθεια για το πείραμα της Philadelphia;
Πότε υπογράφει ο Γλύκος;
Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Γλύκο!
Με αφορμή δημοσίευμα ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση από την ΠΑΕ είναι πως «το νέο του συμβόλαιο έχει κατατεθεί».
Κανένα θέμα όπως λένε στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει με το συμβόλαιο του διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο γκολκίπερ του Δικεφάλου δεν έχει ακόμα υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς από την Αθήνα. Όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο του συμβόλαιο να έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... -gia-glyko
Με αφορμή δημοσίευμα ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση από την ΠΑΕ είναι πως «το νέο του συμβόλαιο έχει κατατεθεί».
Κανένα θέμα όπως λένε στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει με το συμβόλαιο του διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο γκολκίπερ του Δικεφάλου δεν έχει ακόμα υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς από την Αθήνα. Όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο του συμβόλαιο να έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... -gia-glyko