Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Odi »

@Karelias

Παραδέχομαι πως ξέφυγα.Δεν αντέχω όπως είπα να εκφέρεται κριτική βασισμένη μόνο στις ήττες.Στον Άγγελο χρεώνω μόνο πως δεν διάβασε το τί πήγε στραβά στο πρώτο ημίχρονο,ώστε να το διορθώσει άμεσα στο δεύτερο.Εξάλλου ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κ εγώ αυτή την εντεκάδα περίμενα.

Λήξαν και από μένα το όλο θέμα.Όχι ύβρεις παρακαλώ όπως είπε και ο sourme,ούτε προς Mod,ούτε προς κανέναν άλλο.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Η δουλειά του Αναστασιάδη δεν είναι να κάνει αήττητη ομάδα. Είναι να κάνει ομάδα που μετά από ήττα να συνεχίζει με επιτυχίες και να μην σκορπάει, σαν το ηθικό των συμφορουμιτών
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

zissos έγραψε:Η δουλειά του Αναστασιάδη δεν είναι να κάνει αήττητη ομάδα. Είναι να κάνει ομάδα που μετά από ήττα να συνεχίζει με επιτυχίες και να μην σκορπάει, σαν το ηθικό των συμφορουμιτών
++++
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κρίμα despe, που μία από τις παλιές καραβάνες του φόρουμ, όπως εσύ, παραφέρθηκε και κρίμα που εδώ και σχεδόν μία ώρα δεν έχει ανακαλέσει...

Ο μόνος λόγος που δεν προχώρησα είναι επειδή δεν το ήθελε το ίδιο το παιδί που έβρισες! Σε παρακαλώ, όμως, να σκέφτεσαι δυο φορές από δω πέρα προτού γράψεις κάτι αντίστοιχο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θέλει ΠΑΟΚτσάκια που να χάνουν και να τρελαίνονται.
Ελπίζω σήμερα στα αποδυτήρια να ήταν σκυμμένα τα κεφάλια όλων των ποδοσφαιριστών.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έχουμε ένα τρόπο ανάπτυξης που απαιτεί τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και έτσι πνιγούμε τον αντίπαλο βάζοντας πολλούς παίκτες στην περιοχή!!! Παράλληλα τα χαφ εμποδίζουν τον αντίπαλο να βγεί από το κέντρο με αξιώσεις κόβοντας της μπαλιές, και ειδικά της μακρινές και κερδίζοντας μονομαχίες, βασιζόμενα στην δύναμη στην ταχύτητα και στο πρώτοι στην μπάλα.
Δεν είμαι προπονητής ούτε εξπέρ του EVO PRO αλλά μέσες άκρες αυτός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ.!!!

Οι γάλλοι το διάβασαν αυτό και το αντιμετώπισαν είτε βγαίνοντας από τα πλάγια απασχολώντας τα πλάγια μπακ, και ειδικά τον RΑΤ σε αμυντικά καθήκοντα, είτε υπερφαλλαγγίζοντας την μεσαία γραμμή με μακρινές μπαλιές, και φυσικά μαρκάροντας στο κέντρο με μεγαλύτερη δύναμη, ταχύτητα και αποφασιστικότητα από ότι τα δικά μας χαφ.
Κοινώς διάβασαν το παιχνίδι μας και κατάφεραν να ακυρώσουν τα πλεονεκτήματά μας.

Σε αυτό συντέλεσε η καλύτερη προετοιμασία τους για το παιχνίδι και η κακή μέρα ορισμένων δικών μας παιχτών.
Στο πρώτο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να έχει plan b ανάπτυξης και στο δεύτερο φταίει ο προπονητής που έπρεπε να δει πιο νωρίς τη αδυναμία ορισμένων παιχτών και να κάνει ίσως νωρίτερα αλλαγές.

Τί πιο απλό!!!!

Χωρίς να απαξιώνω τον ΑΑ σήμερα είναι ο κύριος υπεύθυνος της ήττας, αλλά δικαιούται και αυτός μια κακή εμφάνιση!! ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dinos_Liverpool έγραψε:Κρίμα despe, που μία από τις παλιές καραβάνες του φόρουμ, όπως εσύ, παραφέρθηκε και κρίμα που εδώ και σχεδόν μία ώρα δεν έχει ανακαλέσει...

Ο μόνος λόγος που δεν προχώρησα είναι επειδή δεν το ήθελε το ίδιο το παιδί που έβρισες! Σε παρακαλώ, όμως, να σκέφτεσαι δυο φορές από δω πέρα προτού γράψεις κάτι αντίστοιχο!
καταρχην ντινο τωρα ειδα το μηνυμα σου,αλλα εσυ παιρνεις σαν δεδομενο οτι το πρωτο μηνυμα το ειδα και οτι εδω και μια ωρα δεν εχω ανακαλεσει.

απο κει και περα τα 5 και πλεον χρονια που ειμαι σε αυτο το φορουμ δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν ακομα και με ατομα που ηταν πολυ προβληματικα ειτε απλα μελη ειτε μοντ.
μεχρι σημερα και μετα απο πανω απο 5000 ποστ δεν εχω ουτε μισο μπαν κατι που πιστευω οτι κατι δειχνει και για το ποιος ειμαι και για το ΄΄επιπεδο μου΄΄.

με τον συγκεκριμενο μοντ εχω προβλημα γιατι αντι να προσπαθει να κραταει τις ισσορροποιες κατι που εν μερη ειναι η δουλεια του αυτος αντιθετα πυροδοτει εντασεις οπως εκανε σημερα με το ποστ-απαντηση στον σερα.
την συγκεκριμενη απαντηση την θεωρησα π@π@ρια γι αυτο και τον χαρακτηρισα ετσι.
το ξερω οτι εχω δικιο αλλα ξερω κι ολας οτι δεν προκειται να το βρω και πουθενα,γι αυτο και ειμαι ετοιμος για την πρωτη ποινη μου στο ονομα της σωστης και ευρηθμης λειτουργειας του φορουμ.
ελπιζω ομως οτι μαζι με εμενα να σωφρονιστουν και καποιοι που ακομα δεν εχουν καταλαβει ποιος ειναι ο ρολος τους.

υγ αν πω οτι ανακαλω ειναι σαν να κοροιδευω εσενα,εμενα και ολους γιατι θα ειναι ψεμα.
αυτο που εγραψα το πιστευω.
ισως δεν επρεπε να το γραψω και να το κρατησω για την παρτη μου,αλλα απο την στιγμη που το εγραψα δεν μπορω να ανακαλεσω γιατι θα ειναι κατι ψευτικο και εγω δυστυχως για μενα δεν εχω μαθει ετσι
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Η ομάδα εκτός από κατακτητικά και εκρηκτικά πρέπει να μάθει να παίζει και έξυπνα...
Έρχεται τηγάνι, βαζέλα, Φιορεντίνα κλπ...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ωχ, ωχ...
Υ.Γ. .: χωρίς να μου πέφτει λόγος το να βάζεις κάποιον να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, δεν είναι κ τόσο ωραίο.... εάν πεις κάτι,καλό ή κακό,είσαι αναγκασμένος να το στηρίξεις κι'ολας με ο,τι αυτό συνεπάγεται... Οπότε για μένα respect στον despe, όχι για το βρίσιμο,αλλά για στάση του... τα έχεις ρε μάγκα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πότε θα το λιθοβολήσουμε τον Odi που τόλμησε να κάνει ότι κάνουμε κι εμείς οι "κοινοί θνητοί"?Κατι τέτοιους τύπους πρεπει να τους τελειώνεις προτού πάρουν αέρα.O Odi δηλαδή και ο κάθε Odi με το που βαφτηκε μπλε σταμάτησε να ειναι ο Odi?Ολοι το χουμε κάνει , το να ρίξουμε μια σπόντα σε κάποιο ποστ που μας εκνεύρισε ειδικά οταν αυτό είναι ειρωνικό.Λαθος μεν αλλα δε δεν ειναι και κακούργημα για να τον κρεμάσουμε και να το κάνουμε τοσο μεγάλο ζήτημα.
Καλό ειναι να αποφεύγονται οι ύβρεις και οι ειρωνείες κυρίως οταν γινεται κατ εξακολούθηση αλλα αν αν το αποστειρώσουμε πολύ το φόρουμ στο τέλος θα πεθάνει η κουβέντα.

ΥΓ Δεν υπερασπίζομαι κανένα Odi .Ουτε τον ξερω ουτε με ξέρει.Την κοινή λογική(νομίζω) προσπαθώ να κανω πρύτανη(για να πρυτανεύσει).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτο π ολα τα μελη ειναι ταυτοχρονα δικαστες και κατατρεγμενοι, μια ζωη πολυ γελοιο μ φαινοταν.

Δε κοβετε τις βλακειες;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ενημερωτικά το ότι έγινα μπλε,δεν άλλαξε ούτε την προσωπικότητα μου,ούτε τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα.Αν με εκνευρίζει κάτι το λέω,αν συμφωνώ το γράφω επίσης.Το αν πυροδότησα ένταση μεταξύ εμού και του Sera,θα το κρίνει ο Sera,όπως και έκανε και απάντησε πολύ πιο όμορφα από τον desperando.

Desperando το να κρατάς τις ισσοροπίες,επειδή είσαι mod,δεν σημαίνει πως το μόνο που γράφεις θα είναι "ηρεμήστε","μείνετε on topic" κλπ.Έχουν και οι Mod άποψη.Δεν είναι έγκλημα.Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να πει την άποψη του,ούτε θα το κάνω ποτέ.Το αν συμφωνώ ή διαφωνώ είναι άλλο θέμα.

Εχθές το πρωί την είπες στον Περίπτερο παραθέτοντας κάτω το post του ( http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2790) .Με είδες να σου γράφω τίποτα;Δεν νομίζω.Το forum είναι δημοκρατικό και ο καθένας λέει την άποψη του,είτε λέγεται Sera,είτε desperando,είτε odi,είτε είναι μπλε,είτε κόκκινος.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:Πότε θα το λιθοβολήσουμε τον Odi που τόλμησε να κάνει ότι κάνουμε κι εμείς οι "κοινοί θνητοί"?Κατι τέτοιους τύπους πρεπει να τους τελειώνεις προτού πάρουν αέρα.
Δεν είπε κανείς τίποτα για λιθοβολισμό, αλλά ποστ τέτοιου είδους (που είνα απλά και μόνο για να την πουν σε κάποιον κι άρα να δημιουργήσουν μια μικρή ή μεγάλη ένταση) είναι τουλάχιστον οξύμωρο να γίνονται από άτομα που έχουν επιφορτιστεί το ρόλο του πυροσβέστη/διαιτητή. Είναι αρκετά οξύμωρο θα έλεγα. Επιπλέον, το να είσαι μπλε/κόκκινος και να γράφεις ''τάπες'' για άλλα μέλη έχοντας την αβάντα της προστασίας από μπαν/μαν/βαν το κάνει και κάπως ''εκ του ασφαλούς/τζάμπα μαγκιά'' στα μάτια τρίτων. Καταλαβαίνεις πως το λέω.

Ταπεινή μου γνώμη, το ίδιο δείγμα κακού moderating και το ποστ του rainmaker από πάνω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Odi παλικάρι μου , στο λέω πολύ πολύ φιλικά πως πρέπει να γράφεις στα αρχεία σου τέτοιες θέσεις και καταστάσεις . Αν είχες συγκρατήσει τη σελίδα 134 του παρόντος θα ήσουν πιο προσεκτικός και απλά θα αδιαφορούσες απέναντι στη προκλητική ειρωνεία η οποία προφανώς κάνει την εμφάνισή της μετά από κλαρίνο. Όσο προκλητική και εμετική είναι , τόσο έχει καταντήσει προβλέψιμη και μας επιτρέπει να μη χαλάσουμε τη διάθεσή μας για πάνω απο 30 δευτερόλεπτα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

@karelias

Το post μου είχε σκοπό να καταδείξει μια λάθος για μένα νοοτροπία και δεν ήταν καμιά τάπα.Όσα χρόνια ήμουν μέλος και όχι mod (5 χρόνια) δεν είχα φάει ποτέ ban και δεν κάνω τίποτα λόγω προστασίας.Εχθές to βράδυ εγώ ο ίδιος δεν ήθελα να πέσει ban στον desperando.

@giapas

Έχεις απόλυτο δίκιο..Συμφωνώ 100%.

Ας μην το συνεχίσουμε παρακαλώ πολύ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”